, , , , , , ,

Zpráva německé vlády potvrzuje, že u očkovaných COVID DID se v lednu 2022 vyvinul AIDS; což v roce 2020 způsobilo 276% nárůst úmrtí

AIDS

Zpráva německé vlády potvrzuje, že u očkovaných COVID DID se v lednu 2022 vyvinul AIDS, jak se předpokládalo; což v roce 2020 způsobilo 276% nárůst úmrtí, přičemž v roce 2022 došlo k šokujícím 12 tisícům úmrtí

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

24.2.2023

Oficiální údaje ukazují, že Německo v roce 2022 utrpělo více než 102 tisíc úmrtí, což je 276% nárůst nadměrných úmrtí zaznamenaných v roce 2020 v údajný vrchol pandemie Covid-19 a před schválením nouzového použití injekcí Covid-19.

Dokazuje to, že u COVID Vaccinated se rozvinul syndrom získaného selhání imunity (AIDS), jak se předpovídalo v oficiální zprávě zveřejněné ‚Robert Koch Institut?

Jak německá vláda zveřejnila údaje v lednu 2022, začaly narůstat obavy o účinnost vakcíny COVID-19.

Údaje naznačují, že u většiny jedinců, kteří byli plně očkovaní, se do konce měsíce rozvine plně rozvinutý syndrom získané imunodeficience (AIDS)vyvolaný vakcínou .

Dále data potvrdila, že imunitní systém plně očkovaných osob již se snížil v průměru na mínus 87 %.

V Německu bylo v té době 70,53 % plně očkováno, 2,97 % částečně a 26,5 % neočkovaných – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Takže neočkovaní měli 186 případů z 26,5 % populace. Zatímco plně proočkovaní měli 4020 případů ze 70,53 % populace.

Incidence (míra nových případů) očkovaných případů Omicron tedy byla 57 na 1 procento populace (830 000 je 1 % z 83 milionů německé populace),
zatímco incidence neočkovaných případů Omicron byla pouze 7,02 na 1 procento populace.

Takže očkovaní měli (57,0/7,02 =) 8,12x vyšší pravděpodobnost, že budou infikováni Omicronem než neočkovaní v Německu.

Kochův institut ve své týdenní zprávě z 30. prosince nepředložil běžnou tabulku účinnosti vakcíny.

Účinnost vakcíny není ve skutečnosti měřítkem vakcíny, je měřítkem výkonu imunitního systému příjemce vakcíny ve srovnání s výkonem imunitního systému neočkované osoby.

Vakcíny údajně pomáhají rozvíjet imunitu tím, že napodobují infekci. Jakmile imitace infekce vyvolané vakcínou odezní, tělu zůstane zásoba „paměťových“ t-buněk a protilátek, které si budou pamatovat, jak s touto nemocí v budoucnu bojovat.

Když tedy úřady uvádějí, že účinnost vakcín časem slábne, ve skutečnosti tím myslí to, že výkon vašeho imunitního systému časem slábne.

Naštěstí jsme byli schopni pomoci Němcům s informacemi, které Koch Institut nedokázal vytvořit, jednoduše jsme pro ně provedli výpočet pomocí vzorce účinnosti vakcíny společnosti Pfizer.

Účinnost vakcíny = účinnost imunitního systému = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = minus-87,7 %.

Na začátku ledna 2022 proto měli plně očkovaní Němci o 87,7 % nižší imunitní odpověď než neočkovaní na Omicron.

To znamená, že průměrný Němec měl posledních 12,3 % svého imunitního systému na boj s určitými třídami virů a určitými druhy rakoviny atd. atd.

Panika mezi německou vládou

Další analýza ukázala, že průměrný plně očkovaný Němec by do konce ledna 2022 dosáhl minus-100% degradace imunitního systému.

Vzhledem k tomu, že údaje a počty obětí nadále vyvolávaly obavy veřejnosti, německá vláda se ocitla pod tlakem, aby situaci řešila.

Ve snaze potlačit rostoucí nepokoje vláda na konci ledna oznámila, že původní údaje byly „nesprávné“ a že v analýze došlo k „chybě“. Tvrdili, že plně očkovaní jedinci nejsou ohroženi rozvojem AIDS a že imunitní systém plně očkovaných nedegradoval v průměru na mínus 87 %.

Mnozí však byli k těmto tvrzením skeptičtí a obvinili vládu, že se pokouší zakrýt pravdu. Kritici poukázali na to, že náhlá změna údajů bez jasného vysvětlení nebo transparentnosti vyvolala podezření ze zatajování.

Navzdory snaze německé vlády uklidnit veřejnost byly škody již napáchány. Incident otřásl důvěrou veřejnosti ve vládu a farmaceutický průmysl a mnozí se divili, jaký skutečný dopad má očkování proti Covid-19.

Jak týdny plynuly, situace v Německu se stále zhoršovala.

Podle oficiálních údajů německé vlády do 49. týdne roku 2022 země utrpěla více než 102 000 úmrtí, což je ohromující nárůst z 27 291,6 nadměrných úmrtí hlášených ve 49. týdnu roku 2020.

To představovalo 276% nárůst nadměrného počtu úmrtí v roce 2022, a to navzdory zavedení vakcíny, která měla snížit úmrtnost kvůli údajné pandemii Covid-19.

Už jen tato čísla by měla veřejnost přimět k otázce, zda vakcína měla opačný účinek a zda se u plně očkovaných Němců skutečně do konce ledna 2022 rozvinul AIDS.

Vláda a farmaceutické společnosti budou samozřejmě nadále odmítat jakoukoli odpovědnost a trvat na tom, že vakcína je bezpečná a účinná.

Tato data však dokazují, že musíte zůstat skeptičtí a nadále vyžadovat další výzkum a zkoumání důsledků vydání experimentální genové terapie mRNA milionům lidí poprvé a mnohokrát.

Protože jak počet obětí stále roste, ukázalo se, že něco není v pořádku a že je třeba plně pochopit skutečný dopad injekcí Covid-19.

Pokud injekce Covid-19 způsobující syndrom získané imunodeficience(AIDS) na začátku roku 2022 nenesou vinu za to, že Německo zaznamenalo v roce 2022 276% nárůst nadměrného počtu úmrtí ve srovnání s rokem 2020, pak musí německá vláda vysvětlit veřejnosti, co to proboha je.

ZDROJ: The Exposéhttps://expose-news.com/2023/02/24/german-gov-report-proves-covid-vaccinated-have-aids/

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Bude niekto aj niesť trestnoprávnu zodpovednosť? Boli predsa ľudia ktorí upozorňovali na riziká a nikto nebral ich slová vážne. Dokonca ich kriminalizovali!!! Bude nastolený poriadok a spravodlivosť? Budú vinníci postavený pred súd? Veď toto sa jedná tomu čo robili nacisti v koncetračných táboroch, kde robili pokusy na ľuďoch. Tu tiež niekto robil pokusy na ľuďoch a nútil ich aby si nechali opychať, inak ak sa nedá bude čelil diskriminácii!!! Taká je holá pravda!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *