Arkansaská policie určila jako příčinu smrti Clintonova pobočníka spojeného s Jeffreym Epsteinem sebevraždu – ačkoli byl nalezen zastřelený a přivázaný ke stromu s elektrickým kabelem kolem krku a po zbrani ani stopa

22.2.2023

Zvláštní poradce Billa Clintona Mark Middleton, který několikrát přihlásil Jeffreyho Epsteina do Bílého domu, se v květnu 2022 zabil.
Jeho tělo a auto byly nalezeny na ranči Heifer v Perryville v Arkansasu

Daniel Bates pro DailyMail.com

Příšerná scéna nálezu top poradce Billa Clintona oběšeného na stromě s průstřelem hrudníku byla devět měsíců poté, co zemřel, konečně zveřejněna.

Ale šerifova zpráva o záhadné smrti Marka Middletona vyvolává více otázek než odpovědí, protože podle ní zemřel sebevraždou – navzdory tomu, že se nenašly stopy po zbrani, která ho zabila.

Middleton (59) byl nalezen mrtvý loni v květnu na ranči Heifer v Perryville v Arkansasu, hodinu západně od Little Rocku.

Zveřejnění zprávy bylo odloženo poté, co o to členové jeho rodiny požádali soudce. Obávali se, že snímky z krvavé scény budou zveřejněny.

Soudce nakonec rozhodl, že podrobnosti mohou být zveřejněny, ale fotografie ne.

Zvláštní poradce Billa Clintona Mark Middleton, který několikrát pozval Jeffreyho Epsteina do Bílého domu, se v květnu 2022 zabil.

Middletonovo tělo a auto byly nalezeny na Heiferově Ranči, který vlastní nezisková organizace proti chudobě Heifer International v Perryville v Arkansasu.

Zvláštní poradce Billa Clintona, Mark Middleton, který přihlásil Jeffreyho Epsteina do Bílého domu v sedmi z nejméně 17 návštěv zesnulého pedofila. Epstein, Ghislaine Maxwellová a Clinton jsou viděni v roce 1993 v Bílém domě

Zpráva napsaná zástupcem šerifa okresu Perry, Jeremym Lawsonem, říká, že ho na ranč zavolala pracovnice Samantha McElroyová, která našla Middletonovo opuštěné černé SUV BMW.

Šestačtyřicetiletá McElroyová pak obešla chatu na ranči.

„Téměř okamžitě poté, co obešla roh chaty, začala křičet,“ napsal Lawson.

„Když došla k zadní části chaty, ukázala směrem k zadní části pozemku a zeptala se, zda je to člověk.

„Viděl jsem, co se zpočátku zdálo jako muž sedící u stromu, když mé oči lépe zaostřily, viděl jsem provaz nějakého typu, který vedl od větve k tomu muži.“

Lawson řekl, že je jasné, že Middleton je mrtvý.

„Viděl jsem, že má střelnou ránu na hrudi a že má uzel uvázaný na prodlužovací šňůře, kterou měl kolem krku a kterou měl připevněnou ke větvi přímo nad ním.

Zástupce řekl, že při prohlídce Middletonova vozidla byly nalezeny tři krabice broků a pouzdro na zbraně – ale žádná zbraň.

Podrobnosti poskytují nový pohled na smrt Middletona, ženatého otce dvou dcer ve věku 18 a 20 let, který byl nalezen mrtvý 7. května loňského roku.

V Middletonově nekrologu jeho rodina požádala, aby místo květin darovali dobrodinci službě, která se specializuje na poradenství a terapii spojenou s New Life Church, která sídlí v Arkansasu.

Policejní zpráva, kterou získal DailyMail.com, přináší nový pohled na smrt Middletona (59), ženatého otce dvou dcer ve věku 18 a 20 let, který byl nalezen mrtvý 7. května loňského roku. Middleton s manželkou Rheou a dcerami Lindsay a Lauren

Během prvního funkčního období Billa Clintona navštívil Epstein Bílý dům ve 14 jednotlivých dnech a zastavil se v něm dvakrát za jeden den při třech příležitostech. Middleton ho vepsal nejméně sedmkrát.

Middleton byl v 90. letech zvláštním poradcem Billa Clintona a zapsal Jeffreyho Epsteina do Bílého domu v případech sedmi ze 17 návštěv zesnulého pedofila.

Middleton také cestoval v Epsteinově tryskáči, přezdívaném ‚Lolita Express‘. Naposledy pracoval pro rodinnou firmu HVAC v Little Rocku.

Policejní zprávu zveřejnila pro DailyMail.com kancelář šerifa okresu Perry.

Podle Arkansas Times Middletonova rodina uvedla, že trpěl depresemi.

Middletonův život v posledních letech byl světem vzdáleným od moci, kterou si užíval v 90. letech.

Záznamy návštěvníků Bílého domu, o kterých dříve informoval DailyMail.com, ukázaly, že se objevuje jako zmocňující signatář při sedmi Epsteinových návštěvách Bílého domu, z nichž většina byla v Západním křídle.

Kromě toho, že byl speciálním asistentem prezidenta, byl Middleton také asistentem náčelníka štábu Thomase ‚Macka‘ McLartyho.

Middleton opustil Bílý dům v únoru 1995 a byl viněn z toho, že stavěl do role mezinárodního deal-makera, tj. přesně toho typu člověka, který by Epsteinovi imponoval.

Kromě toho, že byl speciálním asistentem prezidenta, byl Middleton také asistentem náčelníka štábu Thomase ‚Macka‘ McLartyho. Clinton a McLarty jsou na snímku v Bílém domě v roce 1993

Zástupce šerifa okresu Perry Jeremy Lawson ve své zprávě o Middletonově smrti uvedl, že v autě mrtvého muže byly nalezeny broky a pouzdro na zbraň, ale žádná zbraň.

V roce 1996 vyšetřování Bílého domu zjistilo, že Middleton zneužil svůj přístup, aby zapůsobil na obchodní klienty, a vstup do sídla bez souhlasu vrchního úředníka mu byl zakázán.

Middleton tvrzení popřel.

Řada Clintonových bývalých spolupracovníků zemřela v průběhu let za neočekávaných okolností, včetně zástupce poradce Bílého domu Vince Fostera.

Jeho smrt v roce 1993 byla označena za sebevraždu, ale vyvolala řadu konspiračních teorií o zapojení Clintonových.

Poté, co se Epstein v roce 2019 při čekání na soud oběsil, Donald Trump retweetoval konspirační teorie o zapojení Hillary Clintonové.

Dalšími, jejichž smrt byla bez přímých důkazů spojována s Clintonovými, byl Seth Rich, zaměstnanec Demokratického národního výboru DNC, který byl zavražděn v roce 2016, aniž by se našel viník.

Zdroj: https://www.dailymail.co.uk/news/article-11759771/Mystery-Bill-Clinton-advisor-dead-gunshot-wound-no-gun.html

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail