, , , ,

Lékaři, kteří trvají na poskytování pouze telefonických nebo internetových konzultací, jsou nebezpeční a měli by být propuštěni

Lékaři, kteří trvají na poskytování pouze telefonických nebo internetových konzultací, jsou nebezpeční a měli by být propuštěni

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

1.10.2023

 

Nová studie zveřejněná v časopise BMJ Quality & Safety zjistila, že schůzky u praktického lékaře po telefonu nebo online mohou poškodit pacienty.

Analýza vzdálených lékařských konzultací NHS v letech 2020 až 2023 zjistila, že k „úmrtím a vážným zraněním“ došlo kvůli nesprávným nebo zmeškaným diagnózám a opožděným doporučením. Zjistilo se, že za úmrtí jsou zodpovědní také nepozorní recepční poté, co nedokázali zavolat pacientům zpět, uvedl ve středu The Telegraph .

Pro každého, kdo sleduje Dr. Vernona Colemana, by to nemělo být žádné překvapení. Už léta varuje, že konzultace s lékařem/pacientem prováděné na dálku by vedly k tisícům chybných diagnóz a úmrtí.

Od Dr. Vernona Colemana

Před téměř čtyřmi lety, kdy lékaři poprvé začali odmítat vidět pacienty „naživo“ ve svých ordinacích nebo doma, jsem varoval, že tato neprofesionální praxe bude mít za následek tisíce chybných diagnóz a úmrtí.

Hned od začátku bylo jasné, že je absurdní a kruté, že by se lékaři příliš báli nákazy přeznačenou chřipkou, než aby dělali svou práci pořádně.

Každý lékař, který uvěřil lžím jejich vlády o covidu, je hlupák.

Jakýkoli lékař, který uvěřil lžím, že popichování covidem je bezpečné a účinné, je příliš hloupý na to, aby měl lékařskou licenci.

A přesto tisíce lékařů využilo falešného strašení covidem, aby opustili svou práci a své pacienty – zůstali doma a mluvili s pacienty pouze po telefonu nebo přes internet.

Byla to lenost? Byla to hloupost? Byla to zbabělost a ubohý, pomýlený smysl pro sebezáchovu? Nebo to bylo součástí oficiálního a záměrného plánu zdravotnického zařízení zabít co nejvíce pacientů?

Před čtyřmi lety jsem varoval, že tato praxe se ukáže jako smrtelná z několika velmi zřejmých důvodů.

Za prvé, nemůžete poslouchat hrudník pacienta po telefonu. Přes internet nelze poslouchat srdce ani plíce.

Za druhé, nemůžete po telefonu nebo přes internet zkoumat pacientovo tělo na boule nebo vyrážky. Zatřetí, nemůžete spolehlivě měřit puls nebo krevní tlak po telefonu nebo přes internet.

Za čtvrté, nemůžete měřit teplotu po telefonu nebo přes internet.

Za páté, po telefonu nebo přes internet nemůžete zaznamenat mnoho malých, ale dobře známých známek nemoci.

Za šesté, nemůžete se dívat do uší nebo očí pacienta po telefonu nebo přes internet. A taky se jim nemůžete dívat do krku.

Během posledních čtyř let jsem znovu a znovu upozorňoval na všechny tyto problémy – a na mnohé další – a tvrdil, že lékaři, kteří odmítají vidět pacienty „naživo“, jsou horší než zbyteční a měli by jim být odebrány licence. Lékaři, kteří trvali a v mnoha případech stále trvají na tom, že se s pacienty vypořádávají pouze po telefonu nebo na internetu, jsou skrofulózní lumpové, mudlové, chusové a podsnapeři.

Již v roce 2020 (a skutečně dlouho před tím) jsem také poukázal na to, že mnoho milionů pacientů nerado mluví po telefonu a konzultace na internetu jsou pro ně nemožné. Těmto pacientům je léčba odepřena.

A nyní konečně British Medical Journal zveřejnil článek potvrzující, že mé obavy byly naprosto přesné.

Analýza vzdálených konzultací lékařů NHS v letech 2020 až 2023 ukázala, že někteří pacienti zemřeli a jiní byli vážně poškozeni, protože krutí, idiotští a líní lékařští oplzlí košíkáři trvali na tom, že pacienty budou navštěvovat pouze telefonicky nebo přes internet. Chyběly diagnózy. Byly stanoveny špatné diagnózy. A doporučení k nemocniční léčbě byla zpožděna. Lékaři, kteří vidí pacienty pouze po telefonu, spoléhají na to, že si pacienti sami diagnostikují.

To vše bylo zřejmé již před lety.

A přesto je třetina návštěv praktického lékaře stále „virtuální“.

Jinými slovy, jsou k ničemu a smrtící.

Ve skutečnosti nejsou jen zbytečné.

Jsou horší než zbytečné.

Tisíce britských praktických lékařů jsou nyní nejlínějšími a nejneschopnějšími lékaři na světě.

Právě jejich lenost a nekompetentnost vysvětluje, proč si nemocnice a sanitky nemohou poradit.

Opakuji: každý lékař, který trvá na poskytování telefonických poradců, by měl přijít o licenci a být vyhozen. A i když bych nechtěl znít emotivně, věřím, že by měli mít stetoskopy zacpané zcela nevhodnými otvory.

Kniha Vernona Colemana „ Jak zabránit tomu, aby vás váš lékař zabil “ je již více než 20 let mezinárodním bestsellerem.

Jeho kniha „ Chtějí vaše peníze a váš život “ je hloubkovou analýzou ekonomického a sociálního chaosu, kterému nyní čelí každý občan. Dr. Coleman vysvětluje, proč ceny energií a potravin rostou, a popisuje, jak inflace ovlivní naše životy. Pojednává také o tom, jak se zdravotní péče záměrně mění – k horšímu. Obě knihy jsou dostupné na Amazonu .

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2023/12/01/doctors-who-insist-on-providing-only-phone/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *