, , , , , , ,

Zelenkova nadace ocenila šest čestných žen v hnutí za svobodu zdraví

Zelenkova nadace ocenila šest čestných žen v hnutí za svobodu zdraví

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

9.12.2022

Zelenkova nadace včera večer ve Winthropově domě v Riverside na Floridě ocenila šest významných žen z hnutí za svobodu zdraví. Série ZTalk, kulatý stůl „Worthy Women Roundtable“ a banket s předáváním cen, které koncem září ovlivnil hurikán Ian a které byly přeloženy na 8. prosince, se staly výjimečným večerem.

Po krátkém úvodním slovu spolupředsedy Zelenkovy nadace Kevina Jenkinse vystoupilo na pódium šest držitelů ceny „Rosa Parks“. Odtud zahájila diskusi další spolupředsedkyně nadace Ann Vandersteelová, a to nikoliv o údajích nebo vědeckých poznatcích o vakcínách, ale o jejich dlouhé cestě a obětech, které podstoupili, aby přinesli pravdu navzdory všem překážkám, pomluvám a cenzuře všeho druhu. Jak řekl Kevin Jenkins, „Bůh je poslal, aby tuto práci dělali“.

A když se každá ze statečných žen dostala na řadu, aby promluvila, často se vzýval Bůh, pravda a světlo.

[L to R: Dr. Carrie Madej, Barbara Loe Fisher, Dr. Christiane Northrup, Maureen McDonald, Dr. Judy Mikovits, Dr. Sherri Tenpenny]

Večer se proměnil v přehlídku vášně pro pravdu, humoru a letitého boje za objasnění vakcinační agendy v pustině. Většina z nich se v tom či onom okamžiku cítila osamělá, odcizená. Neměli o sobě navzájem tušení – ne zpočátku – a cítili se tak izolovaní. Obětovali své kariéry. Peníze. A pohodlné životy. To všechno odhodili stranou.

V případu doktorky Judy Mikovitsové, ta byla falešně zatčena, dostala pětiletý zákaz vystupování, ale nikdy nebyla obviněna z trestného činu. V případě doktorky Carrie Madejové se její život změnil v roce 2013, když se dozvěděla o tom, kam směřuje Velká medicína, jednosměrná cesta k transhumanismu, která bude potřebovat injekci Covid, aby naplnila temný plán Kabaly na depopulaci a zotročení. Doktorka Madejová vycítila rizika a v roce 2015 uprchla do Dominikánské republiky, aby prožila svá léta v ústraní a bezpečí.

Pak se stal Covid. Pak následovaly lži a utajování. A když doktorka Madejová uslyšela slovo „vakcína“ jako jediné východisko z pandemie, použité na začátku února 2020, věděla, že se chystá něco zlého, a vrátila se do Spojených států, aby bojovala proti lékařské tyranii a transhumánnímu cíli. Věděla, že vakcíny Covid nemají nic společného se zdravím a medicínou.

[Dr. Carrie Madej drží cenu „Spirit“; Kredit: James Grundvig]

Dvě další bojovnice, Dr. Christiane Northrupová, “ historička“, a Dr. Sherri Tenpennyová, popsaly, jak se rozhodly odejít z medicíny, zpochybnily „vědu“ za léčebnými postupy a vymanily se z Rockefellerovy 120 let staré indoktrinace studentů medicíny.

V případě doktorky Tenpennyové to byla účast na konferenci o poškození vakcínami před více než dvaceti lety, kvůli které se zeptala Boha: „Jsi si jistý, že chceš, abych to udělala?“. A Bůh jí později večer odpověděl: „Tohle je tvoje práce“, kterou je třeba vykonat.

Zatímco Dr. Northrupová, kdysi jedna ze 100 nejdůvěryhodnějších žen roku 2013, autorka bestsellerů New York Times o ženském zdraví a host Oprah Winfrey Show, se v roce 2015 rozhodla, že vidí nápis na zdi, když se její kdysi drsný, obstojný stát Maine pustil do boje a snažil se prosadit povinné očkování a ještě horší věci. Tím, že se vzdala své lékařské licence, nemohl už „očkovací stát“ vakcín tuto severskou rebelku s laskavým úsměvem a srdečným smíchem dále kontrolovat.

[Kevin Jenkins addressing the crowd; Credit: James Grundvig]Poslední dvě “ čestné ženy“ zahrnují více než tři desetiletí boje v Maureen McDonaldové, RN, zakladatelce organizace Millions Against Mandates, a kmotře války o informovaný souhlas s očkováním, Barbaře Loe Fisherové a její organizaci National Vaccine Information Center.

Obě dámy, které jsou babičkami, tento boj a dlouhou trať přibližují z nadhledu. Covidová „plandemie“ se zvláštním způsobem stala přelomovým okamžikem v moderních dějinách lidstva. To, co malá skupina lidí, která již dlouho věděla o nebezpečí dětských vakcín a vakcín pro dospělé, se nyní stalo celosvětovým fenoménem, probuzením díky nařízenému, násilnému a vynucenému programu biologické zbraně COVID-19. A to se také stalo. Temné, zlověstné stránky vakcín jsou nyní masově zpochybňovány, a to nejen očkování proti Covidu, ale i očkování proti chřipce a všem ostatním očkováním v rozpisech očkování pro děti na celém světě.

Dospěli jsme ke konci s tím, že vakcíny jsou „bezpečný a účinný“ podvod a lež, a brzy se ti „normální“, kteří zůstávají v nejistotě, šokovaně probudí z globálního programu masového vraždění, který je namířen proti nim a jejich dětem a prarodičům.

Když se v rámci série ZTalk poprvé udělovaly ceny ženám, které „stály v pozadí“, jak často opakoval řečník Kevin Jenkins, bylo lepší, že se to odehrálo v prosinci – kdy se více Američanů probudilo z paradigmatu lékařské tyranie – než v září.

S Boží pomocí a milostí se ti, kteří stále ještě nevědí nic o podvodu s virem a o smrtící injekci Covid, brzy probudí a uvědomí si ďábelský plán, aby zachránili sebe, své děti a spojili se s ostatními lidmi, aby porazili plán globální elity na zotročení nás všech.

[Ann Vandersteel; Credit: James Grundvig]Po slavnostním banketu byla pořízena společná fotografie.

[L to R: Kevin Jenkins, Dr. Carrier Madej, Michelle Tavares (Exec Director of Dr. Tenpeny, James Grundvig]

ZDROJ:Americam Madia Periscope https://americanmediaperiscope.com/the-zelenko-foundation-honored-six-worthy-women-in-the-health-freedom-movement/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *