, , , , , ,

Rusko zvyšuje výrobu nejúčinnějších zbraní nové generace, aby se bylo schopno bránit před nepřáteli ze Západu slibujícím věrnost nacistům, prohlásil Medveděv

Rusko zvyšuje výrobu nejúčinnějších zbraní nové generace

Rusko zvyšuje výrobu nejúčinnějších zbraní nové generace, aby se bylo schopno bránit před nepřáteli ze Západu slibujícím věrnost nacistům, prohlásil Medveděv

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Ruský exprezident a současný místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv. Začátkem prosince nepřímo označil Severoatlantickou alianci vojenskou organizaci v područí globálního zločineckého Syndikátu.

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace a zároveň bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv v neděli prohlásil, že Rusko zvyšuje výrobu zbraní nové generace, aby se dokázalo bránit před nepřáteli z Evropy, Spojených států a Austrálie. Informuje agentura AFP.

„Zvyšujeme výrobu nejúčinnějších zbraní, včetně těch, které jsou založeny na nových principech.“ Medveděv na sociální síti Telegram . Bližší podrobnosti o zbraních však neuvedl.

Medveděv dodal, že nepřátelé Ruska se nacházejí nejen na Ukrajině, ale také „v Evropě, Severní Americe, Japonsku, Austrálii, na Novém Zélandu a dalších místech, která slíbili věrnost nacistům“ .

Agentura AFP připomíná, že ruský prezident Vladimir Putin několikrát opakoval, že Rusko vyvíjí nový typ zbraní včetně hypersonických střel, které dokáží obejít všechny systémy protivzdušné obrany. Jsou modernější a účinnější než zbraně Spojených států.

Šéf Kremlu v pátek prohlásil , že kterákoli země, která se odváží napadnout Rusko jadernými zbraněmi. Bude „vymazána z povrchu zemského“ .

Podle Putina nemá Rusko mandát k podniknutí preventivního prvního útoku. Tak jako Spojené státy, ale moderní ruské hypersonické zbraně zajistí, že Moskva bude moci na takový útok reagovat rozhodně.

Medveděv: Ukrajina zvítězí, ale ne jak řekl šéf NATO. Její vítězství bude spočívat v dosažení osekané územní celistvosti, po které může usednout za jednací stůl

Ruský exprezident a současný místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv. Zároveň nepřímo označil Severoatlantickou alianci za subjekt v područí globálního zločineckého Syndikátu.

Více v článku ZDE 

Kennedyho projev o globálním zločineckém Syndikátu a jeho spiknutí proti lidstvu na naší planetě


Přibližně 2,5 roku před svým zavražděním se o povaze a cílech zločineckého Syndikátu operujícím v celosvětovém měřítku vyjádřil i prezident USA John F. Kennedy. V projevu dne 27. dubna 1961, kdy před novinářskou obcí mluvil o tajných společnostech. Utajování relevantních skutečností nebezpečí cenzury a důležitosti svobody slova a projevu.

Zdroj:https://www.infovojna.bz/article/rusko-zvysuje-vyrobu-najucinnejsich-zbrani-novej-generacie-aby-sa-bolo-schopne-branit-pred-nepriatelmi-zo-zapadu-slubujucim-vernost-nacistom-vyhlasil-medvedev?fbclid=IwAR1XAm9BF8sZiUVN3f5PP5631tC-4IRkEBhotkby4cSBCwFKfyj46-i9uak

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *