, , , , , , ,

Zdravotní sestra promluvila o pandemických protokolech: „Nařídili nám zabít všechny covidové pacienty

Zdravotní sestra promluvila o pandemických protokolech: „Nařídili nám zabít všechny covidové pacienty

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

7.1.2024

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice ) Během pandemie covidu dostaly zdravotní sestry v Kalifornii příkaz zabíjet pacienty prostřednictvím smrtících „léčebných protokolů“, které jim poskytly zdravotnické úřady.

Gail Macraeová, zdravotní sestra z Nemocnice Kaiser Permanente v Santa Rosa, nedávno poskytla rozhovor Stevu Kirschovi, ve kterém se podělila o hrůzy, kterých byla svědkem během pandemie.

 

Jednou z nejvíce znepokojujících věcí, které zmínila, byla skutečnost, že obrovské množství lidí zemřelo ne v důsledku covidu, ale v důsledku smrtelných „léčebných“ protokolů, které americké Centrum pro prevenci a kontrolu onemocnění (CDC) nutilo nemocnice a lékaře dodržovat.

(Poznámka redakce: Na Slovensku podobné protokoly nařizovalo nemocnicím ministerstvo zdravotnictví pod vedením ministrů Krajčího a později Lengvarského.)

Rozhovor  zdravotní sestry Gail Macraeové a Steva Kirsche si můžete poslechnout zde (v angličtině):

&

;

Portál Infowars.com k tématu uvádí:

Steve Kirsch tvrdí, že Macraeová i lékař na jednotce intenzivní péče, se kterým se po rozhovoru zkontaktoval, odhadli, že zhruba 90% těch, kteří zemřeli, byli ve skutečnosti zabiti protokoly na „léčbu“ covidu než samotným virem.

Toto číslo podpořil i Dr. Paul Marik, zkušený lékař a bývalý profesor medicíny, který je předsedou organizace Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (Aliance kritické péče první linie pro Covid-19).

Kirschovi řekl, že 90% považuje za reálný odhad. Dr. Marik pracoval na JIS během pandemie a měl velmi vysokou úspěšnost záchrany pacientů s covidem. Uvádí, že téměř 100% z nich zachránil pomocí vlastního protokolu.

Po příkazu nadřízených přejít na „ nemocniční protokol “ v souladu s pokyny CDC však sedm z jeho následujících sedmi pacientů zemřelo, včetně jednoho mladého 22letého muže.

Následně ze své funkce odstoupil, protože mu nemocnice nechtěla dovolit zachraňovat životy pacientů.

Termín „pandemie neočkovaných“ zavedli pouze na základě výchozích nastavení softwaru

Macraeová poskytla vysvětlení, proč tolik nemocnic, státních orgánů a médií hlavního proudu tvrdilo, že po spuštění očkování se pandemie Covid-19 údajně změnila na „pandemii neočkovaných“.

Řekla, že počítačové systémy pro uchovávání nemocničních záznamů, jako je například systém EPIC, byly nastaveny tak, že všichni pacienti, kteří byli přijati s covidem, byli systémem automaticky označeni jako „neočkování“ a sestry nedostali pokyny, jak to v systému změnit.

Přestože si do svých písemných záznamů zaznamenali skutečný očkovací status každého pacienta, statistiky, které nemocnice hlásily, byly založeny na přednastaveném políčku očkovacího statusu v elektronickém záznamu a ne na ručně psaných poznámkách každého pacienta.

Tento specifický scénář se odehrával v Kaiserově nemocici. Není známo, kolik pacientů bylo v systému EPIC nastaveno se stejným výchozím nastavením jako „neočkování“.

Macraeová se podělila také o svůj cenný pohled na to, co se stalo po zavedení vakcín proti Covidu-19. Řekla, že po první dávce zaznamenali velmi mnoho případů anafylaxe. Zdravotníci se však o tom příliš zdráhali mluvit, protože se báli, že budou propuštěni.

Kirsch poznamenává, že ve 3. fázi studie Pfizeru nebyly hlášeny žádné případy anafylaxe mezi 22 000 účastníky studie, kteří byli očkováni. To znamená, že očkování mělo být okamžitě přerušeno vzhledem k obrovskému rozporu mezi tím, co tvrdil výrobce vakcíny a tím, co se skutečně dělo, když ji lidé začali dostávat.

Po zavedení vakcíny byli pacienti přijímáni do nemocnic s neobvyklými příznaky

Macraeová uvádí, že po zavedení vakcín v březnu 2021 mnozí pacienti byli přijati s neobvyklými příznaky, jako jsou nové poruchy srážlivosti krve, které se dříve nevyskytovaly, mrtvice, srdeční abnormality, rychlý nástup demence a autoimunitní stavy.

Objevilo se také mnoho vzácných nežádoucích příhod, které se vyskytovaly s frekvencemi, které byly dříve nevídané.

Například, její nemocnice za posledních devět let zaznamenala jen dva případy pacientů s Guillain-Barreho syndromem. Po zavedení covidových vakcín zaznamenali dva případy u jedinců, kteří byli očkováni za posledních 24 hodin, a celkem čtyři případy v rozpětí pouhých šesti týdnů.

Dodala, že mladší lidé začali přicházet do nemocnice s neobvyklými příznaky ve stejnou dobu, kdy byly vakcíny zavedeny pro jejich konkrétní věkovou skupinu. Jiný lékař, se kterým mluvil Kirsch v nemocnici, kde pracovala Macraeová, ho informoval, že vakcíny vedly ke zvýšení úmrtnosti v nemocnicích ze všech příčin o 80 %.

Podle Macraeové byli někteří zdravotničtí pracovníci varováni, že pokud nahlásí vedlejší účinky do systému hlášení nežádoucích událostí vakcín (VAERS), bude to mít za následek jejich propuštění.

Mnozí lékaři se dodnes k tomuto tématu nevyjadřují, protože se obávají, že přijdou o práci, poškodí si dobré jméno nebo přijdou o těžce nabytou lékařskou licenci.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:https://www.badatel.net/zdravotna-sestra-prehovorila-o-pandemickych-protokoloch-nariadili-nam-zabit-vsetkych-covidovych-pacientov/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *