, , , , , ,

Výzva všem postiženým: Chystá se společná žaloba všech evropských obětí covidových restrikcí a očkování

Výzva všem postiženým: Chystá se společná žaloba všech evropských obětí covidových restrikcí a očkování

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25.1.2024

Patříte k obětem, kterým bylo poškozeno zdraví po aplikaci genových injekcí? Či vám snad zemřel někdo blízký po injekci nebo kvůli špatné covidové politice, která odmítala léčit? Byli jste kvůli velmi dlouhým lockdownům poškozeni finančně? Byli jste pokutováni za nenošení roušek či napadeni policií za nedodržování restrikcí, případně za účast na demonstraci? Jste obětí zvůle covidfašismu? Dovolávali jste se spravedlnosti, ale marně?

Pokud jste na některou z úvodních otázek odpověděli kladně, pak máte šanci se domáhat spravedlnosti v rámci celoevropských žalob. Na celoevropské úrovni se však nemají řešit jen oběti politické zvůle, ale také ti, kteří za touto zvůlí stáli

Dnes již víme, že všechny tyto loutky věděly, že jen „hrají hru.“ To muselo být jasné každému, kdo viděl, jak v jedné zemi za druhou odhalovali politiky bez roušek na veřejnosti v době, kdy vlády tvrdily, že jsme ohroženi zabijáckým virem, který podle některých vyjádření neměl mít daleko k ebole.

Politici tedy věděli, že žádný zabijácký virus, který by vyhladil půlku populace, zde nekoluje. Věděli, že diskriminace neočkovaných je prováděna na základě lživých tvrzení o bezinfekčnosti očkovaných. Věděli, že konají proti zájmům drtivé většiny občanů.

Zcela vědomě porušovali ústavy a nouzové stavy využívali k bezuzdným krádežím. To a mnohé další se odehrávalo po celém světě, když  loutky ve vládách dostaly nevídanou moc a využily jí v domnění, že za své činy nikdy nebudou potrestány.

Je však otázkou, zda hromadná žaloba proti všem evropským „covidfašistům“ bude konečně tou, která přinese kýžený výsledek.

Žaloba navazuje na řadu trestních oznámení, která byla podána v Německu.

Po trestních oznámeních podaných Uwe Kranzem a Marianne Grimmensteinovou z občanské iniciativy komunitní sociální lobby proti osobám odpovědným za dohodu Pfizer by nyní měl následovat další krok, který zajistí, že oběti covidových opatření a očkování se dočkají spravedlnosti:

Marianne Grimmensteinová vyzývá všechny oběti a jejich příznivce, aby podali trestní oznámení na odpovědné osoby – po celé Evropě a  ideálně s doprovodnými demonstracemi.

V prosinci 2023 podali Uwe Kranz spolu s Marianne Grimmenstein z komunitní iniciativy komunitní sociální lobby trestní oznámení na osoby primárně odpovědné za jednání o prodeji mezi EU a BioNTech/Pfizer u Mezinárodního trestního soudu v Haagu (ICC).

Hlavní odpovědné strany v Německu podaly mezinárodní trestní oznámení podle mezinárodního práva u Spolkového státního zastupitelství  kvůli dohodě o předprodeji mezi EU a BioNTech/Pfizer.

Jako další krok se nyní plánuje v nadcházejících týdnech a měsících podat řadu obdobných trestních oznámení od postižených a jejich příznivců napříč zeměmi. 

Za tímto účelem paní Grimmensteinová formulovala přiloženou  „Výzvu všem postiženým pandemií a jejich podporovatelům,“  ve které je projekt podrobněji popsán. Každý, kdo by se chtěl do této kampaně zapojit, se může zaregistrovat ve formuláři.

Výzva všem postiženým pandemií a jejich příznivcům

V posledních letech došlo v důsledku koronavirových opatření a očkování k velkému lidskému utrpení. Bezpočet lidí bylo fyzicky – i smrtelně – psychicky a ekonomicky poškozeno. 

Většina z nich nemá vůbec žádnou vyhlídku na odškodnění. Vzhledem k tomu, že celá katastrofa byla systematicky způsobena četnými byrokraty, kteří jednají jako loutky finančních a farmaceutických společností, je těžké pohnat odpovědné osoby k odpovědnosti.

 

Většina odpovědných, kteří celý proces bez skrupulí systematicky společně připravili a následně bezohledně provedli, je na klíčových mocenských pozicích. 

S Big Pharmou uzavřeli prodejní smlouvy na přípravky, které lidem od začátku prokazatelně škodily. Nyní se snaží popřít jakoukoli odpovědnost za způsobenou škodu, přestože smlouvy – i přes snahu utajit je – byly nyní odhalené.

Vzhledem k tomu, že právní stát již ve většině zemí řádně nefunguje, je pro poškozené jednotlivce téměř beznadějné získat odškodnění. To je důvod, proč přeshraniční aliance s oběťmi a jejich příznivci organizuje četná trestní oznámení proti odpovědným osobám.  

Trestní oznámení by měla být podávána souběžně po celé Evropě, pokud možno s doprovodnými demonstracemi, aby bylo podávání četných trestních oznámení obyvatelstvem vnímáno jako veřejný soud.

Všichni lidé, kteří se cítí poškozeni opatřeními přijatými v posledních několika letech nebo kteří chtějí kampaň podpořit, jsou vyzváni, aby se kampaně zúčastnili, aby byli konečně potrestáni ti, kteří jsou zodpovědní za způsobenou škodu a aby ti, kteří byli zraněni, konečně získali právo na kompenzace. Podání trestního oznámení je zdarma!

Všichni lidé, kteří jsou ochotni se kampaně zúčastnit, by měli zaregistrovat své kontaktní údaje zde na webu MWGFD. 

Každý registrovaný bude průběžně informován o průběhu kampaně. Se všemi zadanými údaji bude nakládáno v souladu s platnými předpisy o ochraně údajů a budou použity pouze pro tuto akci.

 

MWGFD a občanská iniciativa komunitní lobby doufají v četné příznivce!

 

K uvedenému jen dodávám, že jde o celoevropskou akci, takže přihlásit se může jakýkoli Evropan, tedy i vy…

 

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/vyzva-vsem-postizenym-chysta-se-spolecna-zaloba-vsech-evropskych-obeti-covidovych-restrikci-a-ockovani/

 

ZDROJ:https://report24.news/aufruf-an-alle-massnahmen-und-impfopfer-europaweite-einreichung-von-strafanzeigen/

 

ZDROJ:https://www.mwgfd.org/2023/12/strafanzeige-gegen-die-hauptverantwortlichen-der-verkaufsverhandlungen-zwischen-der-eu-und-biontech-beim-istgh/

 

ZDROJ:https://www.mwgfd.org/2023/12/pressemitteilung-voelkerrechtliche-strafanzeige/

 

ZDROJ:https://www.mwgfd.org/2024/01/aufruf-an-alle-zur-europaweiten-einreichung-von-strafanzeigen/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply
  1. Marcela Brůžková
    Marcela Brůžková says:

    Dobrý večer,

    prosím vás poraďte mi, 7.4. 2023 se mě pokusil ubodat mladistvý útočník, nyní je v léčebně v Dobřanech, jsem zdravotně i finančně a psychicky s manželem na nule. Mým případem se momentálně zabývá vyšší soudní úřednice, situace je už kritická.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *