, , , ,

4 nejčastější konspirační teorie o 5G, které se stávají skutečností

4 nejčastější konspirační teorie o 5G, které se stávají skutečností

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

24.1.2024

Lance D Johnson /

Cena, kterou platíme za vysokorychlostní internet, je děsivá. Čím déle trávíme čas na svých chytrých telefonech, v blízkosti chytrých měřičů a kolem antén 5G, tím více obětujeme zdraví našich buněk, mitochondrií a DNA.
Když bylo v roce 2019 poprvé představeno 5G, vedly se ostré spory o škodlivých účincích elektromagnetického záření a objevily se „konspirační teorie“. V roce 2017 lékaři a vědci sepsali petici proti zavedení 5G v EU kvůli možnému riziku vzniku rakoviny. Dnes stále více nezávislých vědců dokládá důkazy o tom, že radiofrekvenční elektromagnetická pole (RF-EMF) mají škodlivé biologické účinky na každou buňku v těle a poškozují mitochondrie (energetickou jednotku buňky). Tato závažná skutečnost vedla celé město (Vaud ve Švýcarsku) a celý národ (Belgie) k vyhlášení moratoria na nové instalace 5G. Stále více měst po celém světě začíná považovat antény 5G za zdroj znečištění životního prostředí. Zde jsou čtyři konspirační teorie o 5G, které se naplňují:

Za prvé: 5G zesiluje poškození elektromagnetickým polem tvorbou volných radikálů.
EMP nepřímo poškozují DNA aktivací tělesných vápníkových kanálů řízených napětím (VGCC). Výzkum Dr. Martina Palla ukazuje, že EMP způsobují, že VGCC uvolňují do buněk přebytečné ionty vápníku, což vede k tvorbě oxidu dusnatého a superoxidu, které dále reagují za vzniku peroxynitritu a dalších volných radikálů. Tyto volné radikály, zejména peroxynitrit, poškozují DNA a brání plodnosti, funkci mozku a zdraví srdce. 5G je tichým katalyzátorem oxidačního poškození buněk a předchůdcem imunodeficitu, který se v populaci stal příliš častým.

Za druhé: Chytré měřiče maximalizují pulzy elektromagnetického pole, což způsobuje větší škody na těle.
Chytré měřiče vyzařují pulzní vlnové záření, které v průběhu dne v rychlých cyklech start-stop vypouští EMP. Společnosti poskytující veřejné služby, například Pacific Gas a Electric Company of California, u soudu vypověděly, že inteligentní měřiče vysílají pulzní vlny 9 600 až 190 000krát za den. Pulzní vlnové záření je mnohem jiné než záření kontinuální. V současné době existuje 13 studií, které poukazují na to, že pulzní vlny EMFS jsou aktivnější a nebezpečnější než kontinuální vlny EMF. Tyto pulzy zatěžují buňky těla. Inteligentní měřiče jsou v podstatě navrženy tak, aby co nejvíce poškozovaly tělo EMP.

.Za třetí: Pronikání EMP z chytrých telefonů způsobuje negativní účinky hluboko v těle
Podle telekomunikačního průmyslu působí EMP z chytrých telefonů pouze na vnější 1 cm těla. Uživatelé jsou varováni, aby nenosili zařízení přímo na kůži. Podle nezávislých vědců však poškození těla sahá mnohem hlouběji a proniká do lidského mozku, srdce a endokrinního systému. Elektromagnetická pole mohou měnit aktivitu enzymů, což vede ke snížení pohyblivosti spermií. Profesor Hässig a jeho kolegové ve Švýcarsku zjistili souvislost mezi vyšší úrovní oxidačního stresu a počtem vysílačů 5G ve vzdálenosti 100 až 199 metrů. Ve studii trpěla telata různým stupněm jaderné katarakty, ale katarakta byla výraznější, když byla telata snadněji vystavena 5G anténám. Existovala souvislost mezi umístěním telat, u nichž se v prvním trimestru březosti projevila jaderná katarakta, a silou 5G antén v jejich blízkosti.

Za čtvrté: Manipulace s lidmi pomocí jejich potních kanálků jako antén
V článku 5G a internet věcí: Ben-Ishai píše o schopnosti 5G využívat potní kanálky těla. Podle Dr. Ben-Ishaie vysílají sítě 5G frekvence, které mají přístup k lidským potním kanálkům, jako by to byly antény. Zjistil, že potní kanálky fungují jako šroubovicové antény, které absorbují elektromagnetickou energii v pásmu 75-100 GHz. „Pokud byste změnili charakter potního kanálku, tj. přiměli ho pracovat, mohli byste tuto absorpci v určitém bodě skutečně změnit, a pokud byste to dokázali, mohli byste vysledovat, jak je člověk ve stresu,“ říká.

.Snaha o 5G vytvořila rozsáhlou síť antén, které lidi nepřetržitě vystavují elektromagnetickému záření. Chytrá zařízení vnášejí do každodenního života lidí stále rychleji nové expozice elektromagnetickému záření. Biologické účinky 5G, které nastínily nezávislé studie, jsou ignorovány. Důsledky tohoto stavu budeme pociťovat ještě mnoho let. Omezení expozice je důležité, ale mnoha expozicím se nevyhneme, a proto je důležité přijímat potraviny a doplňky stravy, jako je NAC, které mají vysoký obsah antioxidantů.

Mezi zdroje patří např:

Expose-News.com

 

FCC.gov

 

EMFSafetyNetwork.org [PDF]

 

AmazonAws.com [PDF]

 

ScienceDirect.com

 

Pubmed.gov

 

Youtube.com

 

FCC.gov

 

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2024-01-24-4-conspiracy-theories-about-5g-coming-true.html

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *