, , , , , ,

Tvrdit, že demenci nelze vyléčit, je lež

Demence není totéž co Alzheimer

Tvrdit, že demenci nelze vyléčit, je lež

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

V posledních dnech byla korporátní média zaplavena oznámením nového léku. Lecanemabu k léčbě Alzheimerovy choroby. Přesto jsou korporátní média ohledně demence zmatená, řekl Dr. Vernon Coleman. Je to proto, že získávají informace od farmaceutických společností. Je lež tvrdit, že demenci nelze vyléčit,“ řekl.

Ve středu The Guardian uvedl :

Je tomu 20 let, co byl ve Spojeném království licencován poslední lék na Alzheimerovu chorobu .

Alzheimer’s Research UK odhaduje náklady na péči o lidi s demencí na více než 25 miliard liber ročně. Jak populace stárne, tato čísla porostou. Jen ve Spojeném království odhady naznačují, že do roku 2050 bude demencí postiženo asi 1,6 milionu lidí.

Ve stejný den BBC uvedla : „Výzkumným průlomem končí desetiletí neúspěchů. Ukazuje se nová éra léků k léčbě Alzheimerovy choroby, léčba nejběžnější formy demence  je možná.“

A marketingová kampaň korporátních médií by samozřejmě nebyla úplná bez pomoci televizní osobnosti Dr. Hillary Jones :

Ale ne každý oslavuje lecanemab jako nový „zázračný lék“.Americký web Psychiatrist.com vyjádřil obavy , že kromě toho, že je velmi drahý,tak experimentální lék na demenci se ukázal v nové studii velmi slibný, ale vyvolal také obavy ohledně bezpečnosti a účinnosti.

  • Za 18 měsících pomohl lecanemab vyčistit hodně amyloidních proteinů a snížil kognitivní a funkční pokles o 27 procent.
  • Lék však nese mnohem vyšší riziko nežádoucích účinků, jako je třeba otok mozku a krvácení do mozku.
  • Lék bude schválen FDA na začátku roku 2023. Pokud bude schválen, mohl by stát mezi 9 249 a 35 605 USD za jednotku.

    Demence není totéž co Alzheimer

    Autor : Vernon Coleman

    Publicita nové medikamentózní léčby Alzheimerovy choroby znamená, že mnozí v mainstreamových médiích jsou opět zmateni ohledně demence. Protože získávají informace od farmaceutických společností, novináři mainstreamových médií často dělají obrovské chyby, když píší nebo mluví o medicíně, nemocech a drogách. Říká se, že na celém světě trpí demencí 50 milionů lidí. Polovina všech pacientů přijatých do pečovatelských ústavů prý trpí demencí. Ale mylně je výchozí diagnózou pro osoby trpící demencí Alzheimerova choroba. Dokonce i NHS poskytlo nepřesné informace o demenci. Je lež tvrdit, že demenci nelze vyléčit. Ve své knize  Mýtus demence  poukazuji na to, že nejméně polovina pacientů s demencí by mohla být vyléčena za týden nebo dva. Existují další důležité příčiny demence, stejně jako Alzheimerova choroba.

    Moje kniha  Mýtus o demenci  je k dispozici v  knihkupectví .

    Myslím, že vám pomůže, pokud někdo, koho znáte, trpí demencí.

    Zdroj:https://expose-news.com/2022/12/02/its-a-lie-to-say-dementia-cannot-be-cured/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *