Účinná depopulační politika: Změna pohlaví u dětí, ke které již ve velkém dochází, povede k masové sterilizaci

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.12.2023

Současná podpora genderové ideologie je jednou z hlavních depopulačních politik. Jedinec, který si nechá změnit pohlaví, se totiž navždy vyřadí z reprodukce. A čím dřív se genderová ideologie nacpe do hlav dětí i jejich rodičů, tím větší je šance, že k tomuto nezvratnému kroku dojde.

V pubertě už může být pozdě, než se totiž povede mladého člověka k operaci dovést, mezitím si uvědomí, že je vlastně úplně normální a k zákroku nakonec nedojde.

I proto se cílí i na nejmenší děti, které mají být vychovávány bezpohlavně a má jim být vštěpováno, že se pohlaví neurčuje podle biologických daností, ale na základě toho, jak se kdo cítí.

Ve stále více zemích se dnes může kdokoli prohlásit za kohokoli, aniž by musel podstoupit operaci změny pohlaví nebo hormonální terapii.

Pak to samozřejmě vede k mužům v ženských sportech, v ženských odděleních věznic či nemocnic, na dámských toaletách, šatnách, saunách a dalších místech dříve vyhrazených pouze ženám.

Uvedené bizarnosti mají ovšem jednu zásadní příčinu: musí být normalizovány, aby již další generace pokládaly genderové zákony za normu.

Stále více dětí se pak prohlašuje za opačné pohlaví (většinou jen proto, že jde o jakousi aktuální módu) a když nakonec skutečně podstoupí operaci, tak jim dojde, že jsou v podstatě normální, jen se nechaly zmanipulovat.

V USA tak aktuálně řeší spoustu žalob mladých lidí na takzvané „lékaře,“ kteří jim změnili pohlaví v době, kdy byli nezletilí, někteří pak žalují i své pedagogy či rodiče, kteří změnu pohlaví podpořili, namísto toho, aby vše zastavili.

Stejná situace je aktuálně také ve Velké Británii, kde je podobných žalob několik tisíc a lze předpokládat, že stejný trend nastane i ve zbytku „pokrokového“ světa, tedy v zemích, kde tyto zvrácenosti povolují (jde především o západoevropské a jihoamerické země).

Vzhledem k tomu, že také u nás už se o zavádění podobných zákonů podle požadavků EU (velmi opatrně) hovoří, je dobré si vzít  odstrašující příklad z jiných zemí a nedopustit se stejných chyb.

Londýnský psychiatr, který strávil 12 let prací s dětmi na britské vládou financované genderové klinice Tavistock, varuje, že „přechod“ pacientů na novou genderovou identitu není odpovědí na genderovou dysforii.

Země, které přijímají péči potvrzující pohlaví, riskují zbytečnou masovou sterilizaci, řekl Dr. Az Hakeem deníku The Epoch Times. Je autorem nové knihy „Detrans: When Transition is Not the Solution“.

„Říkám, že afirmační terapie není terapie – je to příprava na to, aby přijali myšlenku, že se narodili ve špatném těle,“ řekl Dr. Hakeem, člen Royal College of Psychiatrists a čestný klinický profesor na University College London Medical School.

Předpovídá, že v příštích 5-10 letech se ve společnosti objeví obrovské množství takzvaných detransitionerů, lidí, kteří se pokusí zvrátit kroky, které podnikli ve snaze lékařsky změnit své pohlaví. Důvodem je očekávaný 8 000násobný nárůst pacientů, kteří podstupují zákroky a užívají léky, které se snaží změnit jejich pohlaví.

Kritizuji celou genderovou ideologii,“ řekl. Jeho kniha, jak řekl, „odhaluje všechny mýty a pitvá transgenderismus.“

Falešné řešení

Když se člověk cítí zmatený ohledně své identity, může se domnívat, že to má co do činění s pohlavím, zejména se současným klimatem potvrzování tohoto druhu myšlení, řekl.

Je to falešné řešení jiného problému,“ řekl Dr. Hakeem.

Příčiny genderové dysforie – neboli nespokojenosti s vlastním pohlavím – jsou často spojeny s autismem, skrytým traumatem nebo homofobií.

V mnoha případech jsou lehce manipulovatelné děti „připravovány“ na změnu pohlaví, často rodiči, učiteli, lékaři, vládami nebo influencery na sociálních sítích, kteří jim vštěpují myšlenku, že by tyto děti mohly být transgendeři.

Je to jediný lékařský zákrok, o kterém vím, pro který neexistovaly žádné důkazy,“ řekl Dr. Hakeem. „Neexistují pro to žádné výsledné studie.

Lékařská kastrace dětí pomocí hormonů nebo chirurgického zákroku se podobá používání lobotomie nebo thalidomidu v 50. a 60. letech.

Thalidomid byl sedativum podávané těhotným ženám po celém světě, které mělo za následek tisíce závažných vrozených vad. Lobotomie je chirurgický zákrok, který narušuje nervy do laloků v mozku. Dříve se používala k léčbě duševních chorob, dokud nebyla tato praxe považována za nehumánní.

„Našlo se dost odpůrců na to, aby se střemhlavý skok do genderově afirmativní péče ve Velké Británii alespoň dočasně zastavil. Ale je to stále populární způsob jednání tam i v celé Evropě,“ řekl Dr. Hakeem.

Profese v oblasti duševního zdraví byla ideologicky uchvácena, a to až do té míry, že dokonce potvrzuje přesvědčení dětí, že jsou kočky a dinosauři.

Tlak vyvíjený na lidi s cílem donutit je souhlasit s genderovou ideologií a ignorovat vědu vnímá jako orwellovský. To je termín, který se často používá k přirovnání dnešních událostí k dystopickému, budoucímu, totalitnímu státu popsanému v románu George Orwella „Devatenáct set osmdesát čtyři“ z roku 1949.

V literární klasice hlavní hrdina nakonec podlehne nátlaku, aby napsal 2 + 2 = 5, i když ví, že je to špatně. Je to podobné, jako když se od lidí očekává, že budou tvrdit, že se děti narodily ve špatném těle.

Ačkoli Dr. Hakeem již neradí pacientům v otázkách genderové identity, protože je to příliš politicky nebezpečné, setkává se s rodiči dětí s genderovou dysforií.

Jedna matka, která ho požádala o radu, má dceru, která byla ve škole proti její vůli oslovována jako chlapec. Ale matka se utěšovala vědomím, že to mohlo být horší, řekl.

„Řekla: ‚Jediná útěcha, kterou si z toho mohu vzít, je, že ve třídě – je jí 15 – sedí vedle někoho, koho učitelé potvrzují jako pterodaktyla, a je tam i další, kterého učitelé potvrzují jako kočku,‘“ řekl Dr. Hakeem.

Učitelé a vysokoškolští lektoři ve Velké Británii se nedávno zúčastnili školení, aby se naučili, jak komunikovat se studenty, kteří se identifikují „jako kočičí pohlaví“, řekl.

‚Byl jsem zděšen tím, co jsem viděl‘

„Psychiatři nepotvrzují přesvědčení schizofrenních pacientů, kteří říkají, že slyší hlasy,“ řekl Dr. Hakeem. Žasl nad tím, že však přesto potvrzují genderovou zmatenost tím, že umožňují neodvolatelnou chemickou nebo chirurgickou sterilizaci u dětí.

Jeho působení v Gender Identity Development Services (GIDS), genderové klinice pro nezletilé v Tavistock Centre, bylo znepokojující, jak sám řekl.

„GIDS začínala jako malá část kliniky, která je financována Národní zdravotní službou (NHS). Ale vyrostla a převzala vládu,“ řekl.

Právě tam se Dr. Hakeem setkal s případy, které považuje za „transhausen v zastoupení“.

Tento termín označuje rodiče, kteří chtějí své děti přeměnit na jiné pohlaví, aby uspokojili své vlastní narcistické potřeby. Je převzata z Münchausena v zastoupení, což je zdravotní stav, při kterém si rodič nebo pečovatel vymýšlí zdravotní problémy dítěte ve své péči, aby získal pozornost.

Britská vláda nařídila uzavření genderové Tavistock kliniky, k čemuž mělo dojít na jaře 2024, kvůli obavám, že diagnózy genderové dysforie byly potvrzeny u pacientů s malým prozkoumáním příčiny. Přezkum nenašel žádné spolehlivé důkazy o tom, že by „léčba“ blokátory puberty nebo hormony pacientům prospívala.

„Byl jsem zděšen tím, co jsem viděl,“ řekl Dr. Hakeem.

„Mým úkolem bylo být potížistou, zastávat se toho, co jsem považoval za zdravý rozum, zatímco oni byli jen přechodovou továrnou pro malé děti.“

Deník The Epoch Times se obrátil na kliniku s žádostí o komentář. V e-mailové odpovědi mluvčí, která si nepřála být jmenována, napsala:

„GIDS pracuje případ od případu s každým mladým člověkem, jeho rodinou a místními službami, pracuje s nimi promyšleně a holisticky, aby prozkoumali jejich individuální situaci, aniž by očekávali, jaký by pro ně mohl být správný výsledek.“

Dr. Hakeem si vzpomněl, jak rodiče čtyřletého chlapce diskutovali o krocích, které podnikli k přeměně jeho pohlaví.

„Rodiče, kteří říkají: ‚Ach ano, no, Johnny nám řekl, že je holka, a my jsme mu řekli, že je uvězněný ve špatném těle. Koupili jsme mu paruku. Řekli jsme škole, že mu měníme jméno. Ví, že dostane blokátory puberty.’“

Věci se nezměnily ani po jeho odchodu.

Podle údajů GIDS bylo v letech 2010 až 2022 na genderovou kliniku odesláno přibližně 70 dětí mladších 5 let.

Dr. Hakeem si vzpomíná, že si myslel, že většina dětí, které prošly klinikou, časem vyřeší svou dysforii a mnoho z nich si uvědomí, že jsou gayové.

„Víme, že většina dětí, které jsou genderově nekonformní nebo zpochybňují své pohlaví, z toho vyroste, zejména v pubertě,“ řekl…

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *