EXKLUZIVNĚ: Whistleblower, který odhalil nárůst myokarditidy v armádě poté, co byla zavedena vakcína COVID na veřejnost

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

27.8.2023

Člen služby, který na začátku tohoto roku odpískal a zveřejnil údaje z lékařské databáze Pentagonu ukazující prudký nárůst výskytu myokarditidy v armádě v roce 2021, po zavedení vakcín proti COVID-19, se dostává na veřejnost.

Oznamovatelem je aktivní důstojník námořního zdravotnického sboru poručík Ted Macie. Odhalil také nová data ukazující podstatný nárůst nehod, přepadení, sebepoškozování a pokusů o sebevraždu v armádě v roce 2021 ve srovnání s průměrem let 2016 až 2021.

To zahrnuje 147procentní nárůst úmyslných sebepoškozujících incidentů mezi příslušníky služby a 828procentní nárůst zranění z přepadení.

Poručík Macie řekl listu The Epoch Times, že začal „sledovat“ lékařskou databázi obrany, když ho jiný informátor upozornil na nárůst incidentů souvisejících se zdravím v zimě 2021/2022.

Databáze Defence Medical Epidemiology Database (DMED) je úložištěm všech diagnóz – zaznamenaných pomocí kódů Mezinárodní klasifikace nemocí (ICD) – když je příslušník aktivní služby viděn na základně nebo mimo ni vojenským nebo civilním poskytovatelem. Databáze neobsahuje žádné osobní údaje členů služby.

V lednu poručík Macie a jeho žena cestovali do Washingtonu se zprávou o údajích, které shromáždil z DMED.

Ukázalo se, že diagnózy myokarditidy, formy zánětu srdce, v roce 2021 vyskočily o 130,5 procenta ve srovnání s průměrem let 2016 až 2020. Myokarditida je vážný stav, který může vést až ke smrti .

Všechny čtyři vakcíny COVID-19 povolené ve Spojených státech mohou podle amerických úředníků způsobit myokarditidu. COVID-19 může také způsobit myokarditidu, ačkoli někteří odborníci tvrdí, že údaje na této frontě jsou slabší.

Americký ministr obrany Lloyd Austin nařídil vakcíny v roce 2021, což je požadavek, který zůstal v platnosti, dokud Kongres nevynutil jeho stažení na konci roku 2022.

Údaje také ukázaly skoky v diagnózách plicní embolie (41,2 procenta), krevních sraženin v plicích, dysfunkce vaječníků (38,2 procenta) a „komplikací a špatně definovaných popisů srdečních onemocnění“ (37,7 procenta).

Údaje DMED

Poručík Macie stáhl data téměř rok poté, co Pentagon řekl, že vyřešil problém s poškozením dat u DMED.

V roce 2022 ohlásili další vojenští informátoři šokující nárůst nemocnosti po zavedení vakcíny proti COVID-19. Pentagon však odpověděl, že tato čísla nejsou správná, protože některé diagnózy v letech 2016 až 2020 nebyly započítány, což je problém pramenící z „zkorumpovaných“ dat.

Poté, co Pentagon řekl, že problém byl opraven, poručík Macie a další – včetně nadporučíka Marka Bashawa, důstojníka preventivní medicíny v armádě, námořnictva poručíka Billyho Mosleyho, armádního chirurga podplukovníka Theresy Longové a armádního lékaře mjr. Samuel Sigoloff — si všiml, že stále existují znepokojivé známky nárůstu diagnóz, jako je myokarditida a plicní embolie.

Od té doby, co se rozšířila zpráva, že poručík Macie byl jediným aktivním členem pod jeho velením, který nedostal vakcínu proti COVID-19, a aktivně žaloval ministra obrany, poručík Macie řekl, že za ním lidé začali důvěrně chodit a říkat mu ho o nežádoucích reakcích, o kterých byli přesvědčeni, že byly „z výstřelu“, řekl. „Tato neoficiální, ale přesvědčivá zranění osob byla motivací k tomu, aby se věci daly na správnou cestu.“

Senátor Ron Johnson (R-Wis.) hovoří během rozhovoru pro American Thought Leaders ve Washingtonu 15. května 2023. (Madalina Vasiliu/The Epoch Times)
Senátor Ron Johnson (R-Wis.) hovoří během rozhovoru pro American Thought Leaders ve Washingtonu 15. května 2023. (Madalina Vasiliu/The Epoch Times)

Po ověření zprávy poručíka Macie u podvýboru Senátu pro vyšetřování senátor Ron Johnson (R-Wis.), nejvyšší republikán v tomto panelu, poslal v březnu panu Austinovi dopis ( pdf ) žádající Pentagon, aby potvrdil por . Macieina data.

Poručík Macie měl podezření, že Pentagon neodpoví, na základě jeho zkušeností s předchozími požadavky vznesenými v rámci oddělení, které nebyly splněny.

„V případě, že by naše podezření byla správná, ponechal jsem si další data, abych je odhalil, jakmile budou data, která jsme přinesli [do Washingtonu] potvrzena, nebo poté, co byla nějakou dobu ignorována,“ řekl.

„K mému velkému překvapení,“ řekl poručík Macie z Pentagonu v červencové odpovědi ( pdf ) na dopis pana Johnsona, který potvrdil , že jeho údaje jsou přesné.

V reakci Pentagonu Gilbert Cisneros Jr., náměstek ministra obrany pro personál a připravenost, poukázal na údaje o míře případů na 100 000 osoboroků, což je způsob, jak měřit riziko v určitém časovém období. U téměř všech stavů, které vykazovaly nárůst případů v roce 2021, uvedl, že nová míra případů byla vyšší u členů služby s předchozí infekcí COVID-19 než u těch s předchozím očkováním proti COVID-19.

„To naznačuje, že příčinou byla spíše infekce [COVID-19] a nikoli očkování COVID-19,“ uvedl pan Cisneros.

Poručík Macie řekl, že má v plánu přinést další údaje, které si ponechal, „v mém velení s cílem rozhodnutí a ověření pro zraněné příslušníky služby, ale já nezadržuji dech.“

Poručík Macie také přinesl tato nová data do kanceláře poslance Matta Gaetze (R-Fla.) v naději, že upoutá pozornost výboru Sněmovny ozbrojených služeb, panelu, ve kterém sedí pan Gaetz. Poručík Macie si není vědom toho, co pan Gaetz a jeho zaměstnanci udělají, ale kancelář zákonodárce v červnu uznala, že „se na to podívají,“ řekl. Epoch Times požádaly kancelář pana Gaetze o komentář.

Člen americké služby se připravuje na očkování proti COVID-19 ve Fort Knox, Ky., 9. září 2021. (Jon Cherry/Getty Images)
Člen americké služby se připravuje na očkování proti COVID-19 ve Fort Knox, Ky., 9. září 2021. (Jon Cherry/Getty Images)

Nárůst nehod, sebepoškozování

Podle jeho výzkumu vzrostly nehody související se zdravím v roce 2021 výrazně nad pětiletým průměrem od roku 2016 do roku 2020. „Jak někteří mohou očekávat,“ řekl, „vnitřní zranění jako myokarditida (130 procent), tinnitus (42 procent), a mozkový infarkt (mrtvice) (43,5 procenta) jsou na vzestupu.

Ale byla to Macieina žena, která začala být zvědavá a ptala se na další druhy zranění.

„A co morbidity z vnější příčiny, jako jsou popáleniny, nehody, sebepoškození a zranění, u kterých se neočekává, že budou spojeny s injekcí COVID?“ řekl.

S novými údaji, které objevil, následující incidenty vykazovaly v roce 2021 nárůst nad pětiletý průměr: vystavení přírodním silám (773 procent), nehody při vodní dopravě (7 400 procent), pozemní dopravní prostředky (526 procent), pokusy o sebevraždu ( 33 procent), napadení (828 procent), uklouznutí, zakopnutí, klopýtnutí a pády (471 procent) a úmyslné sebepoškozování (147 procent).

Některé z nich se nejen zvýšily v roce 2021, ale pokračovaly i v roce 2022. The Epoch Times si prohlédly snímky obrazovky těchto dat z DMED.

Historicky, pokud by Pentagon zaznamenal trend v určitých oblastech, jako je zneužívání a sebevražda, řekl, že by ministerstvo provedlo bezpečnostní odstávku – celovojenský povinný výcvik a přezkoumání, kde všechna velení vyžadují stoprocentní účast.

„Co udělají vyšší generálští důstojníci, generální chirurg, Agentura obrany a náčelníci, když dostanou zprávu, že počet ICD kódů/zranění u těchto incidentů přibývá?“ řekl poručík Macie.

„Brzy uvidíme, zda titíž lidé, kteří tvrdí, že jejich nejvyšší prioritou je člen služby, to skutečně prokáží svým jednáním,“ dodal.

Podle poručíka Macie existuje několik možností ohledně nově shromážděných dat.

„Pokud jsou data správná a jsou potvrzena [Pentagonem], musí dojít k více než pouhému zastavení. Rostoucí problémy, jako je sebepoškozování, pokusy o sebevraždu, nehody a napadení, musí být řešeny okamžitě, nikoli pouze nepořádek [vakcinačních] zranění.“

Poznamenal, že Pentagon může podruhé odpovědět, že data jsou nesprávná, i když ministerstvo dříve uvedlo, že vyřešilo problémy s poškozením dat v systému, aby se předešlo budoucím chybám. Ale taková odpověď by vyvolala ještě více otázek týkajících se integrity databáze a toho, zda je ve hře nějaké zastírání, předpokládal.

Poručík Macie doufá, že Kongres bude tlačit na Pentagon, aby odpověděl na tato nová data.

Ale pokud to zákonodárci neudělají, „lidé musí zrychlit, aby naši vládu pohnali k odpovědnosti.“

Poručík Macie zdůraznil, že jeho názory neodrážejí názory ministerstva obrany nebo ministerstva námořnictva. Pentagon neodpověděl na dotazy The Epoch Times, které hledaly vysvětlení pro nárůst nemocnosti z vnější příčiny.

Zachary Stieber přispěl k této zprávě. 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *