, ,

Proč a jak spiklenci vyhrávají válku za naši svobodu a naše duše

OD RHODY WILSON DÁLE  

Každý, kdo nevěří, že spiklenci vyhrávají tuto válku, se dostatečně nedívá na to, co se děje.

Na začátku roku 2022 jsem řekl, že máme do konce roku na to, abychom porazili spiklence.

Za tím varováním si stojím.

Od Dr. Vernona Colemana

Vládní politika všude je navržena tak, aby zničila ekonomiky, ožebračila miliony a vedla ke stovkám milionů úmrtí (zejména v Asii a Africe) v důsledku chladu a hladu.

Nic z toho, co se děje, se neděje náhodou. Všechno v naší stagnující, žluklé společnosti založené na nárocích je plánované a vše je záměrné.

V březnu 2020 jsem varoval, že hoax pandemie koronaviru byl navržen tak, aby dělal tři věci: zabíjet staré lidi, zbavit se hotovosti a zavést programy povinného očkování. Varoval jsem, že vedeme válku proti zlým lidem.

A tři měsíce poté, počátkem léta 2020, jsem varoval, že našimi hlavními nepřáteli nejsou samotní spiklenci, ale kolaboranti – miliony lidí, kteří by se, kdyby jim to řekli, postavili na hlavu v kýblech pudinku a zeptat se pouze, jak dlouho tam museli zůstat. Varoval jsem, že to budou ležící, bezpáteřní, ignoranti, důvěřiví a poslušní spolupracovníci, kteří podepíší naše rozsudky smrti.

Byl jsem za to široce kritizován (jaké překvapení) lidmi, kteří tvrdili, že s těmi, kteří spolupracují s nepřítelem, je třeba hezky mluvit a přesvědčit je, aby pochopili pravdu o maskách, blokováních, popichování covid-19 a testech PCR.

To nikdy nebude fungovat. A stejně to nepůjde.

Nikdy to nefungovalo, protože spiklenci koupili zámek, akcie a barel mainstreamových médií. Gates a jeho kámoši utratili miliony za nákup novinek.

Hned od začátku této války jsme měli bojovat proti kolaborantům i proti spiklencům.

A potřebovali jsme upozornit na způsob, jakým vládní mluvčí lžou a jak otevřeně používají triky na vymývání mozků k propagaci lží a podvodů. Poukázal jsem na nebezpečí programu kontroly, který nás vede ke státem kontrolovanému společenskému kreditu.

Dnes i zdánlivě inteligentní lidé stále nedokážou pochopit rozsah podvodů a nebezpečí, kterým čelíme. Existuje mnoho vzdělaných lidí, kteří mají tak vymyté mozky a jsou tak schopni potlačit pravdu, že stále věří, že ti z nás, kdo mluví a píše o konspirátorech, trpí paranoiou.

Důkazy o podvodu lze snadno najít. Je snadné dokázat, že PCR testy jsou horší než zbytečné. Je snadné dokázat (pomocí oficiálních statistik), že covid-19 nezabil více lidí než obyčejná chřipka. Je snadné dokázat, že oficiální čísla byla podvržena. Je snadné dokázat, že stovky tisíc lidí byly zabity nebo zraněny údery covid-19. A je snadné dokázat, že hned na začátku ve Spojeném království vlastní vládní poradci potvrdili, že covid-19 není o nic smrtelnější než chřipka.

Důkazem toho samozřejmě je, že úřady od počátku odmítaly diskutovat o jakékoli z těchto otázek. BBC vytrvale odmítá poskytnout jakýkoli vysílací čas komukoli, jakkoli kvalifikovanému, kdo se odváží říci cokoli byť jen vzdáleně kritického o vakcínách.

Jediná věc, kterou jsme měli udělat hned od začátku, bylo požadovat pořádné, otevřené, živé, televizní, veřejné debaty. Opakovaně jsem se o to pokoušel (dokonce jsem nabízel peníze na debatu), ale nikdo na naší straně války nebyl připraven tuto výzvu propagovat – a tak bylo pro spiklence a kolaboranty snadné ignorovat skutečnost, že pravda byla potlačeno.

Nesnáším představu, že bych se ještě někdy objevil v televizi, ale upřímně věřím, že kdybych se mohl zúčastnit 30minutového celostátního, televizního a živého pořadu s libovolným počtem opozice, mohl bych ten podvod jednou provždy zničit. Je to tak snadné. Všechna fakta jsou na naší straně.

Místo toho bylo opozici dovoleno udělat vše, co bylo v jejích silách, aby zničilo mou pověst a důvěryhodnost tím, že zaplnila mainstreamová média a internet lžemi. Moje stránka na Wikipedii byla změněna k nepoznání – z velké části osobou, kterou já a další podezřívám ze zaměstnání CIA. Můj příjem byl (pravděpodobně trvale) zničen. Moje pověst byla zničena způsobem, který žádná celebrita nikdy nemusela vydržet, a byl jsem tak otřesený, že jsem jen těžko vycházel z domu.

Lži, zneužívání a výhrůžky pak přenesli další stupeň členové opozice, kteří začali prosazovat absurdní hypotézu, že neexistují žádné bacily, žádné infekční nemoci a žádný imunitní systém. Mnozí z nejhlučnějších z této malé, ale zaneprázdněné skupiny se neobtěžovali nabízet žádné důkazy, neobtěžovali se bojovat proti lžím o popichování covid-19, ale jednoduše tvrdili, bez jakýchkoli důkazů, že každý, kdo nevěří jejich nesmyslům, musí být „kontrolovaná opozice“ a musí být umlčen nebo zabit. Tento nesmysl, často záměrně propagovaný lidmi, kteří také vyjadřovali přesvědčení, že Země je placatá a že všichni spadneme z okraje, pokud budeme cestovat příliš blízko k okraji, měl požadovaný dvojí účinek – přesvědčit veřejnost a lékařskou profesi, že ti z nás, kteří zpochybňují falešnou pandemii,

Všechno, co se stalo od začátku roku 2020, bylo vždy součástí chytře naplánované mediální války.

Spiklenci záměrně zničili čtenářskou a matematickou gramotnost. Vytvářeli epizodické televizní programy a filmy, aby zničili „spojené“ procesy myšlení. Přesvědčili celebrity a lékaře, aby podpořili a propagovali popichování covid-19 – i když důkazy jasně ukázaly, jak škodlivé byly zbytečné bodnutí. Ve Velké Británii se jim podařilo přesvědčit veřejnost, že záměrně zničené zdravotnictví neúnavně pracuje na ochraně a péči o veřejnost. Přesvědčili lidi, aby věřili ve stát chůvy. Používali triky vytvořené CIA a armádou.

A nyní, když záměrně vynutili ceny ropy a plynu pomocí designérské války, kupují lidi dotacemi a platbami v hotovosti.

Pouto, které nás drží pohromadě, je potřeba mít účel a být užitečný. Spiklenci tuto podporu záměrně odstranili. Udělali vše pro to, aby byli všichni závislí na státu. Vytvořili sžíravou nejistotu a vybudovali epidemii deprese a úzkosti.

Zákon nám dříve umožňoval dělat věci, které nebyly zakázány. Šíření špatně definovaných práv (požadovaných a navržených pro krajně levicové agitátory) znamená, že už nevíme, co je povoleno a co je zakázáno, dokud nebudeme zatčeni. Dvojité principy očekávání zásahu a obviňování někoho jiného, ​​když věci nejdou hladce, zničily společnost. Absurdní nadšenci pro změnu klimatu (kteří jsou duševně nemocní a nebezpeční jako teroristé a měli by být kvůli naší bezpečnosti zavřeni) mohou ovládat politické programy se smrtícími a ničivými účinky.

Pokrok směrem ke společnosti, který jsem popsal ve svých knihách  Endgame  a  Social Credit: Nightmare on Your Street,  je rychlý. Stavbaři nyní musí na okna nových domů dávat mříže. Budují se obrovské komerční kuchyně, aby si obyvatelé bytů mohli nechat připravit a dovézt všechna jídla. Práce z domova je propagována jako způsob, jak zajistit, že zůstaneme ve vězení. Budují se účelové nájemní bloky, které obsahují prostor pro organizovanou a povolenou socializaci – a přístup ke službám (jako je kadeřnictví a oprava obuvi), které lze považovat za zásadní.

Pro většinu lidí je těžké uvěřit, že špatní lidé lžou stejně jako oni.

A lidé se přizpůsobují, protože, jak řekl Joseph Schumpeter: „Jakékoli odchylné chování člena sociální skupiny je odsouzeno zbývajícími členy skupiny“ a vede k „sociální ostrakizaci“.

Ostracizování těch, kdo zpochybňují podvod, zařídila CIA, MI5, 77. brigáda, mainstreamová média a pobuřující, nesnesitelné zákazy a cenzura organizované veřejnými společnostmi, které splňují požadavky, jako je Wikipedia, Google, YouTube, Facebook, Twitter a PayPal.

Brzy budeme žít ve verzi systému sociálního kreditu, který je nyní zaveden v Číně.

Možná byste se rádi podívali, jak to probíhá.

Wi-Fi sledovače, čárové kódy, chytré telefony, chytré měřiče, aplikace a kamery (včetně infračervených kamer) sledují každý pohyb „občanů“, aby mohli být potrestáni a odměněni podle svého chování. Všichni a všechno budou řízeni od narození až do smrti. Soukromý a veřejný sektor spolupracují na šíření sledovací technologie.

Čínská města jsou nyní jen o málo víc než koncentrační tábory.

Máme čas do konce roku, aby se nám to nestávalo.

Kniha Vernona Colemana  Endgame  and  Social Credit  je dostupná jako brožovaná a e-kniha.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/09/25/why-and-how-the-conspirators-are-winning-the-war/

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Proč a jak spiklenci vyhrávají válku za naši svobodu a naše duše […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *