, , , , , , ,

PORADCE PRO OČKOVÁNÍ ŘÍKÁ, ŽE OČKOVÁNÍ MRNA OD SPOLEČNOSTI PFIZER „NENÍ BEZPEČNÉ PRO HROMADNÉ OČKOVÁNÍ“.

PORADCE PRO OČKOVÁNÍ ŘÍKÁ, ŽE OČKOVÁNÍ MRNA OD SPOLEČNOSTI PFIZER „NENÍ BEZPEČNÉ PRO HROMADNÉ OČKOVÁNÍ“.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

29.12.2023

GABRIEL OON JE PROFESOR MEDICÍNY VE VÝSLUŽBĚ, KONZULTANT SVĚTOVÉ ZDRAVOTNICKÉ ORGANIZACE PRO VAKCÍNY A ZAKLÁDAJÍCÍ PŘEDSEDA SINGAPURSKÉ ONKOLOGICKÉ SPOLEČNOSTI.
Oon (nyní osmdesátiletý), který po ukončení kariéry v medicíně s odbornými znalostmi v oblasti vakcinologie napsal o svých zkušenostech z období pandemie COVID a „vakcín“ s mRNA na serveru Pharma Files by Aussie17 Substack na začátku tohoto měsíce.

Ačkoli Oon zůstává silným zastáncem „tradičních“ vakcín a nošení masek jako nástrojů boje proti smrtelným patogenům přenášeným vzduchem, nepochybuje o tom, že platforma mRNA představuje vážné nebezpečí pro lidské zdraví.

V roce 2021 napsal třem ministrům singapurské vlády a 14 vládním „odborníkům“ dopis, v němž jim sdělil, že „mRNA vakcíny společnosti Pfizer nejsou bezpečné pro hromadnou imunizaci, protože v mRNA je stále přítomen živý smrtící virus“.

V květnu 2021 doporučil uvolnit zásoby vakcíny Sinovac – Sinovac se od platformy mRNA lišil tím, že se jedná o „inaktivovanou vakcínu proti viru COVID v plné délce“, zatímco mRNA společnosti Pfizer neměla žádnou inaktivaci, ale místo toho používala „devět chemikálií… včetně látky pro hluboké zmrazení fosfenolglykolu“.

Vládní experti a mainstreamová média ho obvinili z šíření „falešných zpráv“, ale později vyšlo najevo, že společnost, v jejímž čele stojí první dáma Singapuru Ho Ching, investovala do společnosti Pfizer/BioNTech téměř 3 miliardy singapurských dolarů a zahájila nákup mRNA vakcín společnosti Pfizer. Společnost Moderna měla rovněž v plánu zavést v Singapuru výrobu vakcín. Střety zájmů a obrovské zisky, které mělo dosáhnout několik privilegovaných hráčů, způsobily, že úřady neuvažovaly o použití „bezpečnějšího“ produktu Sinovac.

Jeho desetileté zkušenosti s výzkumem bezpečnosti vakcín mu napověděly, že nedostatečná inaktivace ve výrobku společnosti Pfizer by vedla ke vzniku vakcinačních mutantů (VEM) – tj. variant.

‚Domnívám se, že tyto VEM na mRNA vakcíny Covid jsou příčinou neustálého výskytu mutantů hrotů od variant Delta po Omicron, které lze pozorovat v současnosti, protože lidé se stali rezervoárem těchto mutantů,‘ napsal Oon.

Oon také poznamenal, jak se molekulární struktura původního viru „Wuhan“ „zdála být podobná patentovanému vynálezu americké CDC (č. 7220852/B1 podanému 22. května 2004), s přidáním vloženého glykoproteinu HIV do proteinu spike – což později potvrdil laureát Nobelovy ceny profesor Luc Montagnier.

Koncem roku 2021 Montagnier řekl francouzské televizi, že se domnívá, že virus byl vytvořen člověkem, protože obsahuje nezaměnitelné sekvence vloženého viru HIV – viru, který spoluobjevil a za který v roce 2008 získal Nobelovu cenu za medicínu.

V tomto rozhovoru byl Montagnier dotázán na sekvence HIV ve viru COVID.

‚Je tam vzor, který je zjevně klasickým virem, a je tam vzor, který pochází zejména z netopýrů. Ale na tento model někdo přidal některé sekvence včetně HIV, viru pro AIDS,‘ řekl.

‚Ale když říkáte ‚někdo přidal‘, kdo přidal?‘ zeptal se ho někdo.

„To nevím.

„To není přirozené, to říkáte?

„Ne, není to přirozené.

Oon se domníval, že COVID s námi pravděpodobně zůstane po mnoho let, protože: ‚rezervoáry VEM se vyvíjejí z neúspěšné ochrany v milionech, ale způsobují úmrtí, opožděná úmrtí a nemoci. U 95 % osob, které dostaly vakcíny Pfizer a další mRNA vakcíny, a nikoli inaktivované vakcíny jako Novavax, se vyvíjejí nové mutanty.

Obvinil také očkování mRNA společnosti Pfizer, přinejmenším částečně, ze smrti 34 svých starších kolegů lékařů od roku 2021.

‚Od roku 2021 do současnosti jsem přišel o 34 starších kolegů lékařů. Většina z nich pracovala v institucích a byla očkována vakcínou Pfizer.

‚Dne 31. března 2022 jsem přišel o svou významnou starší tetu porodní asistentku, která se nakazila od ošetřovatele očkovaného vakcínou Pfizer, který se nakazil mutantem Delta spike. Zeslábla, přestala hrát mahjong, přestala jíst a pět dní před smrtí oslepla. Zemřela mi v náručí.

‚Přišel jsem také o svého staršího bratra, staršího lékaře ve věku 85 let, který dostal vakcínu Moderna a následně dvě posilující dávky vakcíny Pfizer. Nakazil se COVIDem a o dva měsíce později zemřel.‘

 

 

Gabriel Oon news

Prof. Gabriel Oon (L).

 

 

ZDROJ:https://dailytelegraph.co.nz/news/who-vaccine-consultant-says-pfizer-mrna-jabs-are-not-safe-for-mass-immunisation/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *