,

Pochopení vyšších funkcí genetických struktur spojených s lidským vědomím

OD RHODY WILSON DÁLE 

Dnes ráno jsem dostal otázku: Myslíte si, že politická změna vyřeší naše pandemické problémy? Moje odpověď: Co potřebujeme, jsou znalosti. Říká se, že z úspěchu se člověk učí, ale pokud uděláte nějaké chyby, ujistěte se, že se z nich poučíte. 

Měli jsme tolik varovných signálů a měli jsme se během pandemie naučit tolik lekcí o tom, co je život, jak funguje a co je důležité. Naším úkolem je asimilovat a aplikovat nejhlubší důsledky toho, co jsme zažili. Abych hledal pravdu. To je cesta vpřed. Cesta z pandemického bludiště.

Imunitu se učí naše DNA

Od svého objevu před 70 lety byla DNA z velké části a hrubě pojímána jako statické úložiště informací. Spíše jako pevná příručka, na kterou odkazuje naše fyziologie pro pokyny. Objev epigenetických jevů a rostoucí porozumění RNA a její exprese v biomolekulární aktivitě měly toto chápání změnit. 

Navíc DNA samoreguluje a vyjadřuje různé aspekty své struktury. Geny se mohou během různých období života regulovat směrem nahoru nebo dolů. Srozumitelnějším jazykem se naše DNA může ze zkušenosti naučit, jak takříkajíc fungovat – stejně jako se my sami učíme ze zkušenosti. DNA má jistě schopnosti, které zůstávají neznámé a nevyužité.

Naše fyziologie je denně napadána miliardami toxinů, patogenů, bakterií, virů, hub a mikroorganismů. Někteří z nich jsou našimi dlouhodobými partnery, kde je omezování rutinou. Někteří jsou nevyhnutelně nováčci, kteří vyžadují křivku učení ze strany imunitního systému. Celková složitost imunitních odpovědí daleko přesahuje možnost úplného intelektuálního porozumění, umělé kontroly nebo úspěšné bezpečné modifikace.

DNA, individuální identita a terénní jevy

Důsledky toho, jak je DNA v každé z miliard buněk, ale nějak se projevuje jako celá jediná osoba , nebyly nikdy dostatečně vědecky a teoreticky řešeny. Mohli bychom říci, že toto je záhada individuální identity, genetiky a paměti.

DNA je srdcem CELÉHO genetického systému a celek je více než součet částí. Náš genetický systém má svou tichou neměnnou povahu a svůj měnící se výraz, ale nejedná se o mechanický systém. Působí spíše jako jednotné pole. 

Fyzikální pole jako gravitace jsou všude a zdá se, že mají statická pravidla, ale vykazují charakteristiky vln i částic a jejich kvantová povaha zajišťuje, že zdánlivě statická pravidla lze obejít. Kvantová mechanika také zajišťuje, že celá historie událostí zůstává spojena s přítomností, protože vytváří budoucnost. 

Jděte hlouběji a fyzikální pole mají úžasnější vlastnosti. DNA je zjevně vyjádřením zásadnějších a jednotnějších fyzikálních zákonů. K jejich popisu potřebujete neabelovskou matematiku – úroveň jednotného pole myslí sama za sebe, když vytváří čas a prostor. Jednotná struktura pole nemůže záviset na ničem mimo sebe, aby se vyjádřila, a její výrazy jsou její součástí. Jedná se o vlastní doporučení. Vlastní odkaz je vhodnou popisnou analogií pro DNA.

Sebedoporučení je charakteristickým znakem našeho vědomí (vytváříme ze sebe) a charakteristickým znakem DNA. Oba mají tichou fázi a aktivní vyjádřenou fázi, nerozluční společníci na cestě životem. Vše, co se děje v naší fyziologii, bylo vyjádřením DNA v naší úplně první buňce. Fyziologie jako taková je propojený CELEK. Mechanismus této CELKOSTI ještě není pochopen.

Lidská genetická modifikace je ze své podstaty nepředvídatelná

I změna části celé genetické a fyziologické struktury může mít drastické následky. Je známo, že příjemci transplantátu se mohou povahově změnit . Zejména příjemci srdce mohou získat vzpomínky a chování svých dárců. Vegetariánský koncertní pianista se může náhle začít zajímat o pojídání hamburgerů a spěchání na motorkách, pokud se tyto zájmy shodují se zájmy jeho dárce srdce. 

Použijte biotechnologii k úpravě DNA a zpochybníte celou strukturu života. Snažte se modifikovat její bezprostřední základní výrazy prostřednictvím messenger RNA a riskujete přerušení spojení fyziologie s některými funkcemi DNA. Paralelně riskujete, že změníte spojení mezi vědomím a DNA, myslí a tělem. Můžete změnit své sebevyjádření.

Messenger RNA přenáší informace mezi DNA a fyziologií. Přikažte RNA, aby hrála jinak, a vy jako byste hlavnímu herci ve hře přikazovali, aby promluvil repliky, které nejsou součástí scénáře, a přesto si myslíte, že hra bude stále srozumitelná. Jinými slovy, genová terapie může změnit scénář života a tím ohrozit zdraví. Zdraví je nakonec celistvost, fyziologie má scénář, snažte se jej upravit na vlastní nebezpečí.

Všeobecně přijímané paradigma nebo výhled lékařské biotechnologie zahrnuje objektivizaci lidské fyziologie. Fyziologie, včetně jejích genetických kořenů, je z velké části považována za stroj. Jednou jednoduchou analogií může být tepelné čerpadlo s dálkovým ovladačem. Můžeme stisknout tlačítko pro zvýšení nebo snížení teploty. Fyziologie není v tomto smyslu stroj, je to celý vědomý systém odkazující na sebe. Genová terapie zahrnuje umožnění někomu jinému přeprogramovat nebo přepracovat vaše vlastní tlačítka na základě velmi omezených znalostí a hrubého porozumění. Je známo, že výsledky jsou přinejlepším nejisté a v některých případech katastrofální .

Mysl a tělo: dvě strany mince života

Vzhledem k rizikům spojeným se současným kurzem lékařské biotechnologie, budeme muset vystoupit zpod biotechnologického deštníku, abychom unikli? Ano. Co to bude zahrnovat? Organické zemědělství, vyhýbání se ultrazpracovaným potravinám, znovuobjevení tradičních přírodních léků, detox, vzdělávání založené na vědomí a duchovní obnova – některé nebo všechny z nich? Změní to život.

Podle mého názoru naše naděje do budoucnosti spočívá v přírodním světě rostlin a bylin a v lidském vědomí. Technologie vědomí nevyžadují biotechnologa, máme výhradní odpovědnost za své vlastní vědomí. Kulturní a duchovní historie zaznamenává, že výšek lidského vědomí – soucit, vize, vedení v jeho nejosvícenějším smyslu – někteří dosáhli. 

Je pravda, že se musíme vyhnout nástrahám vytváření nálad a příliš bujné představivosti. Pandemie posílila skutečnost, že ti, kdo si o sobě představují, že jsou vševědoucí, velmi často nejsou. V Guardianu byl 23. září článek „ Tajný život Geralda: poslanec Nového Zélandu, který strávil celý život vytvářením obrovského imaginárního světa “. V žertu jsem si myslel, že to lze říci o všech politicích, a pak jsem si uvědomil, že by to mohlo platit o nás všech. „Co když “ a „kdyby jen“ obývají naše hodiny bdění a myšlenky, ale to nezpochybňuje autenticitu evoluční cesty, kterou všichni podnikáme.

Naše osobní vědomí nakonec putuje po cestě k hodnotnému cíli. Evoluční cesta nebo substrát, po kterém vědomí cestuje, je strukturován z naší lidské genetiky a vyživován jídlem, které jíme. Pokud náhodně změníme lidskou genetiku nebo znehodnotíme naše tradiční zdroje potravy, můžeme být zablokováni nebo odkloněni a nebudeme schopni postupovat.

Technologie mysli a těla mají své místo v medicíně i mimo ni

Nepochybně existují technologie vědomí – kroky, které je třeba podniknout, a vedení, které lze poskytnout k maximalizaci jasnosti vědomí a výsledných přínosů pro zdraví. Prokázané výhody jsou také v bio čerstvých potravinách. Zaslouží si meditace a čerstvé potraviny místo v medicíně? Ano. Vědomí nemůže být neslučitelné s vědou genetiky – naše DNA je trvale spárována s naším vlastním vědomím.

Moje kniha ‚ Your DNA Diet ‚ obsahuje více než 800 podpůrných odkazů ve vědecké literatuře. Představuje tezi založenou na rostoucím počtu výzkumů, že DNA potravin, které jíme, poskytuje zásadní podporu zdraví. Když jíme čerstvé potraviny, konzumujeme pořádek, nebo bychom dokonce mohli říci „inteligenci“, která je pro zdraví nezbytná. Pokud nejíme, rychle ztrácíme zdraví. Bylo také zjištěno, že meditace má hluboký přínos pro zdraví.

Uvědomte si, že když hlásíme, že jsme zdraví, znamená to především, že se „cítíme“ dobře. Každý zdravotní stav je spojen s psychologií pacienta. Mysl a tělo jsou úzce propojeny. Ve většině případů náš „stav mysli“ a přiměřenost stravy nejvíce přispívají ke zdraví. Většina nemocí má psychosomatickou složku – je způsobena nebo komplikována duševním stresem nebo dysfunkcí. Je samozřejmé, že zlepšení našeho duševního rozpoložení a zdravé stravování je prospěšné.

Existují objektivní měřítka vědomí?

Pomáhal jsem podporovat školu v Merseyside ve Velké Británii, která zahrnuje praxi meditace. Akademický a tvůrčí úspěch školy ve zkouškách GCSE a také v soutěžích v umění, poezii a psaní nakonec zajistil, že získala plnou vládní finanční podporu, což ukazuje, že meditaci lze objektivně začlenit do učebních osnov.

Meditace je subjektivní, ale lze ji učit jako systematickou techniku. Jako každá objektivní technologie může mít opakovatelné výsledky. Má ukazatele dosažení. Existují studie, které ukazují, že fungování mozku se zlepšuje ve spojení s vyššími akademickými výsledky a psychologickými charakteristikami, jako je nezávislost na poli – schopnost vidět celkový obraz a zároveň se soustředit na detaily.

Známe stavy bdění, snění a spánku, každý z nich je spojen s odlišným stylem fyziologického fungování. Transcendence je zachycena jako autentická zkušenost v historických i současných zprávách. Objevuje se ve chvílích, kdy sklouzneme do nadčasového oceánského pocitu, který leží za měnícím se povrchem života. Bývá označován jako čtvrtý stav vědomí. Všezahrnující stav vnitřního probuzení, který se Walt Whitman pokusil vyjádřit ve své knize „ Demokratické výhledy “: 

„V nejzdravějších hodinách existuje vědomí, myšlenka, která povstává, nezávislá, povznesená od všeho ostatního, klidná, jako hvězdy, zářící věčně… V takových zbožných hodinách, uprostřed významných divů nebe a země, … vyznání víry, konvence odpadnou a stanou se bezcennými…“

To naznačuje hluboké schopnosti lidské mysli, podporované fyziologií a DNA, o které můžeme usilovat a které čekají na vývoj. Pokud hledáme nejvyšší Pravdu v jejím nejširším smyslu, musíme si pamatovat, že Pravda je jednotný stav Bytí. Jiní by to mohli označovat jako stav Milosti v přítomnosti Vůle Boží. Nebo jak řekl Einstein: 

„Nejkrásnějším a nejhlubším zážitkem je pocit mystiky. Je rozsévačem veškeré skutečné vědy. Ten, komu je tato emoce cizí, kdo se už nemůže divit a stát uchvácen úžasem, je jako mrtvý.“ 

Ať už tuto zkušenost nazýváme jakkoli PRAVDA nebo jakkoli popisujeme (a slova vždy nedosáhnou), je to nadčasová zkušenost Celistvosti. V moderní době tolik potřebná zkušenost. Pevné ukotvení, které zajistí, že nás nestrhnou výkyvy okolností a machinace nemyslících politiků, neetických predátorů a neopatrných experimentátorů. Pravda může osvětlit cestu dopředu.

o autorovi

Guy Hatchard z Nového Zélandu , PhD, je mezinárodním zastáncem bezpečnosti potravin a přírodní medicíny. Dříve byl senior manažerem v Genetic ID, globální testovací a certifikační laboratoři bezpečnosti potravin. Přednášel a radil vládám v zemích po celém světě v oblasti zdravotních a vzdělávacích iniciativ. Další články Hatcharda najdete na jeho webu The Hartchard Report ZDE .

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/09/26/genetic-structures-and-human-consciousness/

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Pochopení vyšších funkcí genetických struktur spojených s lidským vědomím […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *