, , , , ,

Právník: „Závod s časem“ – Blíží se promlčecí lhůta nároků z očkování proti koronavirům

Právník: „Závod s časem“ – Blíží se promlčecí lhůta nároků z očkování proti koronavirům

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

3.3.2024

Mnoho obětí očkování nemá sílu a naději bojovat za svá práva u soudu. Odmítnutí politiků zapojit se do komplexního vyšetřování koronaviru v Německu nebude chránit odpovědné osoby navždy: Historie ukázala, že dříve či později pravda zvítězí. Pak by však mohlo být pro oběti očkování na uplatnění nároků pozdě: Je to proto, že promlčecí lhůta je pouze tříletá.

Nároky lidí, kteří utrpěli újmu na zdraví v důsledku očkování v roce 2021, vyprší nejpozději 31. prosince 2024, jak včera na Twitteru upozornil právník Tobias Ulbrich. Vysvětluje, že mnozí lidé si teprve nyní uvědomují, že jejich důvěra ve stát a farmaceutický průmysl byla zneužita: „Téměř u všech přichází uvědomění pozdě – téměř pozdě, protože promlčecí lhůta běží.“

Odhaduje, že odškodnění za očkování v kalendářním roce 2021 obdrží pouze osoby, které podaly žádost do 31. prosince 2024. Problémem je, že mnozí z nich nedostanou ihned potvrzení o úhradě z pojištění právní ochrany. Podle Ulbricha lze proto již nyní říci, „že půjde o závod s časem“.

&

 

;Vzhledem k tomu, že proces vyrovnávání se se situací v Německu je více než pomalý, promlčení nahrává farmaceutickému průmyslu a zejména německému státu. Ten v konečném důsledku přebírá odpovědnost a zajišťuje, aby si oběti očkování a očkovací politiky případné odškodnění financovaly samy ze svých daní. Navíc politikům hrozí bezprecedentní ztráta tváře: jakmile budou vyneseny další kritické rozsudky, bude i posledním důvěřivcům jasné, že povinnost očkování byla založena na lži. Protože všechna ujištění o účinnosti, bezpečnosti a kontrole kvality experimentální genové terapie byla odhalena jako nic jiného. Kolik tzv. dlouhodobých pacientů s Covidem si pak mohlo uvědomit, že jejich zdravotní problémy začaly právě po očkování Covidem?

Osoby odpovědné za nespravedlnost způsobenou koronavirem dříve či později ztratí své mocenské postavení, a proto již nebudou moci zabránit soudnímu procesu. Pro mnohé oběti očkování však pak může být na uplatnění nároku na odškodnění pozdě. Jediné, co jim pak zůstane, je naděje, že se těmto lidem dostane alespoň lékařské pomoci – a že si od té doby budou dobře rozmýšlet, komu důvěřují.

 

ZDROJ:https://report24.news/rechtsanwalt-rennen-gegen-die-uhr-die-verjaehrung-von-corona-impfschaeden-naht/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *