Tohle MUSÍTE vědět: Peroxid vodíku a rakovina!

Tohle MUSÍTE vědět: Peroxid vodíku a rakovina!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

13.5.2018

Rakovina je nebezpečná nemoc. Člověk by si neměl zahrávat s neštěstím. Nejezte to, co způsobuje rakovinu, a nepřibližujte se k ničemu, co ji může způsobit.
Nepijte nápoje, které obsahují karcinogenní látky. Nenanášejte si na kůži různé přípravky obsahující látky, o kterých nic nevíte.
Ano, toto je varování, abyste na sebe nebo do sebe nedávali nic, co je potenciálním zdrojem rakoviny.
Rakovina je zabudována do DNA semen vypěstovaných pomocí GMO (geneticky modifikovaných organismů).
Karcinogeny se nacházejí v pesticidech a jsou obsaženy v látkách používaných při pěstování zeleniny a ovoce.
Karcinogeny se nacházejí v opalovacích krémech se slunečními filtry. Opalovací krémy jsou plné toxinů, které zachycují pot a blokují přístup vitaminu D, který by se měl za normálních okolností dostat do těla ze slunce.
Riziko rakoviny je skryté v kosmetice, make-upu, mýdlech, zubních pastách a šamponech. Rakovina může číhat i ve vaší ledničce, spíži a lékárničce.
Má však úhlavního nepřítele. Rakovina má soupeře, který ji ničí jako tank M-60, který vyčistí území od nepřátelských vojáků.
Tento bojovník proti rakovině se jmenuje „peroxid vodíku“. Mainstreamoví „mediální giganti“ vám budou tvrdit, že peroxid vodíku je „nebezpečný“ v koncentraci 35 %.
Neřeknou vám však, že můžete každý den nakapat pár kapek do sklenice vody a skoncovat s rakovinou. Ano, to je pravda.
Rakovině se daří v kyselém prostředí, kde jsou krev a orgány zaplaveny zpracovanou solí, cukrem, živočišnými tuky a uměle zpracovanými potravinami.
Srdce a mozek se snaží odfiltrovat toxiny obsažené ve většině běžných potravin, jako jsou antibiotika, hormony, pesticidy, insekticidy, herbicidy, bělidla, čpavek, fluorid, těžké kovy a je toho mnohem více.
Proto lékaři a onkologové svým pacientům podstupujícím chemoterapii říkají, aby nejedli zásadité potraviny, jako je například zelí, protože by „brzdily účinky chemoterapie“.
Kéž vás Bůh ochrání před snahou alkalizovat všechny ty kyseliny, které zabíjejí vaše DOBRÉ buňky.
Mnoho pacientů, kteří mají rakovinu, umírá v důsledku poškození těch buněk, které nejsou rakovinou zasaženy, chemoterapií a ozařováním.
Jinými slovy, i vaše dobré, nepoškozené buňky, které se snaží vašemu tělu pomoci porazit rakovinu, jsou během chemoterapie zbavovány kyslíku, což pak vede k dalším nádorovým onemocněním a často i ke smrti, k níž dochází v průběhu následujících pěti let.
„Snad nejpřehlíženějším řešením všech nemocí a neduhů je právě to, co je nejjednodušší. Všechny patogeny, viry a paraziti jsou anaerobní.
Daří se jim bez kyslíku, ale v prostředí nasyceném kyslíkem nemohou přežít. Dokonce ani rakovinné buňky nemohou existovat v prostředí nasyceném kyslíkem. Ke svému přežití potřebují kvašení glukózy.“ –
Co byste měli dělat, pokud máte rakovinu, nebo i když ji nemáte?
Alkalizujte své tělo. To byste měli udělat. Pamatujte, že peroxid vodíku neobnovuje imunitní systém.
Neopravuje buňky poškozené chemoterapií, protože chemoterapie je toxická. Není však lepší čas než právě teď, kdy tuto „změnu“ přístupu uvítat.
Pokud k ní budete přistupovat jinak, vaše buňky, kůže, vlasy i buňky jednotlivých orgánů se zregenerují. Je to předprogramováno v DNA každého z nás.
Pro mužské i ženské tělo platí stejný vzorec:

120 dní – NOVÉ červené krvinky

90 dní – NOVÁ kostra

60 dní – NOVÉ mozkové buňky, tkáně

49 dní – OBNOVENÝ močový měchýř

45 dní – NOVÁ játra, OBNOVENÉ buňky DNA

30 dní – NOVÉ vlasy, NOVÁ kůže

5 dní – NOVÁ žaludeční sliznice

Klíčovým krokem je dostat dostatek peroxidu vodíku dovnitř rakovinných buněk.
Bylo klinicky prokázáno, že šíření nebo metastazování rakoviny je „nepřímo úměrné množství kyslíku přítomného v okolí rakovinných buněk“.
To znamená, že čím více kyslíku, tím pomaleji se rakovina šíří. A naopak, čím méně kyslíku, tím rychleji se rakovina šíří.
Pokud se k rakovinným buňkám dostane dostatek kyslíku, odumřou! Peroxid vodíku zabíjí rakovinné buňky, protože rakovinné buňky nemají žádný mechanismus, který by peroxid vodíku rozložil nebo zastavil jeho působení.
Klíčem k léčbě rakoviny pomocí peroxidu vodíku je dodat DOSTATEK peroxidu vodíku DO rakovinných buněk.
Vědci to popsali takto:
„Proteolytické enzymy, nazývané také pankreatické enzymy, doslova odřezávají silný bílkovinný povlak, který pokrývá rakovinné buňky, takže imunitní systém může buňky rozpoznat jako rakovinné.“
To znamená, že je správně identifikuje jako rakovinné buňky. Ale nemusíte být vědci, abyste to pochopili!
Po odstranění bílkovinného povlaku se peroxid vodíku dostane dovnitř rakovinných buněk.
O tom se nedozvíte v žádném „speciálu o rakovině“ na CNN, ale ani v pořadu „Dr. Oz“.
Věda o tom věděla už před 70 lety.
Dr. Otto Warburg, nositel Nobelovy ceny, prokázal již PŘED 70 lety, jaký je základní rozdíl mezi normálními a rakovinnými buňkami.
Oba typy buněk čerpají energii z glukózy, ale pro normální buňku je zásadní, aby se kyslík spojil s glukózou, zatímco rakovinné buňky rozkládají glukózu bez pomoci kyslíku.
Tímto způsobem poskytují rakovinné buňky na jednu molekulu glukózy jen asi 1/15 energie, kterou produkuje normální buňka. (Více informací zde: https://www.vylectese.cz/varovne-priznaky-ze-vase-telo-prilis-prekyselene-rychle-odkyselit/ )
Proto mají rakovinné buňky tak obrovskou chuť na cukr a proto obézní lidé častěji onemocní rakovinou. Říká se tomu „biochemická kaskáda“.
Peroxid vodíku a některé další kyslíkové terapie se ukázaly jako bezpečné a účinné. Lidé by si měli dávat pozor na to, co kupují.
Jeden tip pro domácí použití: Někteří lidé přidávají šálek 35% potravinářského peroxidu vodíku do vany s teplou vodou a leží v ní 20 až 30 minut. peroxid vodíku se do těla vstřebává kůží, která je největším orgánem těla.

Jiní vypijí sklenici vody s několika kapkami 35% peroxidu vodíku.

Zpracoval: M: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *