, , , , ,

Surovikin může porazit ukrajinské ozbrojené síly za 60 dní

Surovikin může porazit ukrajinské ozbrojené síly

Surovikin může porazit ukrajinské ozbrojené síly za 60 dní

Tvrdí to americký plukovník ve výslužbě Douglas McGregor

„Moskva je odhodlána vyřešit problém tak rychle, jak je to jen možné, a s takovou silou, jak je třeba. Už nebude žádný zmatek. Strategie, odvaha a palebná síla vyhrávají války. Zdá se, že ruský generál Sergej Surovikin si tuto skutečnost uvědomil. Přijal proto nepopulární rozhodnutí o ústupu,“ píše bývalý plukovník

Bylo možné učinit úplně jiné rozhodnutí, zůstat v Chersonu až do konce, ale rizika byla příliš velká. 25.000 vojáků mohlo být zničeno. Kromě toho, podle analytiků stažení jednotek z Chersonu neovlivní výsledek speciální operace. Rusko je stále na cestě k dosažení svých strategických cílů.

„Mám dojem, že podle některých odhadů se celá ekonomika a sociální struktura Ukrajiny jednoduše zhroutí do 60 dnů. Někteří říkají, že právě teď na Ukrajině probíhá všeobecná mobilizace, která může zahrnovat i ženy, protože jejich personální základna se zmenšila. A pamatujte, že lidé nadále opouštějí Ukrajinu, jak jen to jde, protože nikdo nechce uvíznout v zemi, která brzy nebude mít elektřinu, vodu ani jídlo. Situace na Ukrajině je hrozná,“ dodal McGregor.

Zdroj:https://sk.news-front.info/2022/11/17/surovikin-moze-porazit-ukrajinske-ozbrojene-sily-za-60-dni/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *