Zelenský vůbec poprvé připustil porážku Ukrajiny ve válce a v rozhovoru pro CBS vedl “divné řeči” o tom, že lidé jsou důležitější než navrácení ztracených území!

31.3.2024

Zelenský vůbec poprvé připustil porážku Ukrajiny ve válce a v rozhovoru pro CBS vedl “divné řeči” o tom, že lidé jsou důležitější než navrácení ztracených území! Navíc se vyhnul odpovědi na přímou otázku, jestli ještě pořád věří ve vítězství Ukrajiny a navrácení celého území! Prý to nezávisí jen na bojových výsledcích! Moderátoři ve studiu jen lapali po dechu! Něco se děje!

Tak tohle byl opravdu šok, a to nejen pro moderátory americké televize CBS, ale úplně pro všechny válečné jestřáby a chciválky. Volodymyr Zelenský totiž v posledním rozhovoru pro americkou televizi CBS vedl opravdu velmi divné řeči [1], které se naprosto vymykaly všemu, co jsme dosud od něj slyšeli. Zelenský totiž na dvě zásadní a naprosto stěžejní otázky odpověděl tak vyhýbavě a tak neurčitě, že to vyděsilo nejen moderátory v americkém studiu, ale především i ukrajinské novináře.

Zcela pryč je kdysi nezlomné přesvědčení Zelenského o vítězství Ukrajiny a o vyhnání Rusů z celé Ukrajiny, včetně Krymu, protože v posledním rozhovoru bylo již jasné, že všechno je najednou zcela jinak. První zásadní dotaz se přitom týkal toho, jestli Zelenský stále ještě věří tomu, že se Ukrajině povede Rusy vyhnat ze své země, a to včetně Krymu v případě, že dostane od USA a Západu úplně všechno a všechny zbraně, které potřebuje. Když tohle všechno bude Kyjev mít, vyhraje Ukrajina válku?

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 29.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *