, , , , , , ,

Nikdy nebyl „nový koronavirus“, nikdy nebyla pandemie

Nikdy nebyl „nový koronavirus“, nikdy nebyla pandemie

 

Od profesora Michela Chossudovského

Autorův vzkaz čtenářům 

Tento článek zaměřený na údajný nový koronavirus patří mezi nejdůležitější články, které jsem napsal.

V textu je prvek jednoduchosti a zdravého rozumu. Mým cílem je, aby tento článek byl hojně čten a diskutován na nejnižší úrovni společnosti , nejen vědci a lékaři. Složitost této krize je ohromující. Nejedná se pouze o „krizi veřejného zdraví“.

Důsledky jsou dalekosáhlé, protože článek vyvrací a znehodnocuje „ vše“ týkající se pandemie Covid.  Patří mezi ně zásady týkající se Uzamčení a   „Vakcíny“ proti Covid-19 , nemluvě o nechvalně proslulé pandemické smlouvě a „Velkém resetu“ Světového ekonomického fóra. 

Oficiální „koronový příběh“ je založen na „velké lži“ podporované zkorumpovanými politiky.

Tento „oficiální konsensus“ je mimořádně křehký. Naším záměrem je urychlit jeho zhroucení „jako domeček z karet“. 

Co je nakonec v sázce, je hodnota lidského života a budoucnost lidstva .

„Měli jste pravdu, vakcíny zabíjejí miliony našich milovaných,“ Kazuhiro Haraguchi, bývalý japonský ministr vnitra

Naším cílem je zachraňovat životy včetně  těch nově narozených dětí , které jsou oběťmi „vakcíny“ proti Covid-19.

V tomto okamžiku naší historie je prioritou „ Vypnout kampaň strachu“ a „ Zrušit vakcínu“  (včetně zrušení tzv.  „Pandemické smlouvy“ ).

Doufejme, že to připraví půdu pro rozvoj celosvětového hnutí solidarity , které zpochybňuje legitimitu mocných finančních elit „velkých peněz“, které stojí za tímto nechvalně známým projektem.

Vážení čtenáři, přepošlete prosím tento článek a video široko daleko.

Michel Chossudovsky , Global Research, 5. prosince 2023, 10. června 2024, 31. července 2024

„ Peklo je prázdné a všichni ďáblové jsou tady“ . William Shakespeare , „The Bouře“, 1623

Moje odpověď na Shakespeara : „Pošli ďábly zpět tam, kam patří“

„Když se lež stane pravdou, není cesty zpět“

„Vystupte z toho šíleného vlaku.“ Vím, je to děsivé, může to bolet. Vezměte si zpět svou fyzickou a intelektuální autonomii a chraňte své děti.“ Dr. Pascal Sacré, belgický autor a lékař, listopad 2021.

***

Zavedení

Destabilizace sociální, politické a ekonomické struktury 190 suverénních zemí nemůže představovat „řešení“ pro boj s  novým koronavirem   , který se záhadně objevil ve Wuhanu v provincii Hubei (ČLR) koncem prosince 2019. To bylo  vnucené „řešení“ – implementované v několika etapy od samého počátku –, což vedlo k uzamčení v březnu 2020 a zavedení takzvané „vakcíny“ proti Covid 19 v prosinci 2020 , což od svého vzniku mělo za následek vzestupný trend nadměrné úmrtnosti. 

Je to ničení životů lidí na celém světě. Je to destabilizace občanské společnosti.

Falešná věda tuto zničující agendu podporovala.  Lži byly podpořeny masivní mediální dezinformační kampaní. 24/7, Nepřetržité a opakované „COVID alerty“  v průběhu více než tří let. Na druhé straně, pokračující bojová kampaň měla zničující dopady na zdraví lidí . 

Historická uzamčení z 11. března 2020 vyvolalo celosvětový ekonomický a sociální chaos. Byl to akt „ekonomické války“: válka proti lidskosti. 

Nový virus: 2019-nCoV

Oficiální zpráva je, že nebezpečný NOVÝ VIRUS byl detekován v prosinci 2019 ve Wuhanu, provincii Hubei, Čína. Nesl název 019-nCoV, což znamená „ 2019 New (n) Corona (Co) Virus (V)“.

ledna 2020 „čínské zdravotnické úřady uzavřely velkoobchodní trh s mořskými plody Huanan ve Wu-chanu po zprávách západních médií, které tvrdily, že zdrojem viru mohla být divoká zvířata, která se tam prodávají.

Počátkem ledna 2020 byla předmětem rozsáhlého mediálního pokrytí a rozvíjející se celosvětové bojové kampaně. Mediální dezinformace 24 hodin denně 7 dní v týdnu šly na plné obrátky.

Čínské úřady (údajně) „identifikovaly nový typ viru“ 7. ledna 2020 pomocí testu RT-PCR. Nebyly poskytnuty žádné konkrétní podrobnosti týkající se procesu izolace viru.

Neúspěšná identifikace nového koronaviru

Na konci ledna 2020 WHO potvrdila, že:

Neobsahoval izolát 2019-nCoV z purifikovaného vzorku od infikovaného pacienta , což znamenalo, že nebyli schopni potvrdit identitu nového koronaviru .

11. února 2020. Údajný „nový virus“ je přejmenován 

Začátkem února. 2020, poté, co se nepodařilo identifikovat nový koronavirus, bylo přijato rozhodnutí změnit jeho název na:

„ Korona virus těžkého akutního respiračního syndromu“: SARS-CoV-2, který je (podle WHO) „podobný“ 20 let starému viru s názvem:

2003-SARS-CoV.

Dvacetiletý koronavirus z roku 2003 kategorizovaný v únoru 2020 jako „nový virus“? 

Potvrzeno WHO a The New England Journal of Medicine, květen 2003 (NEJM) :

„Nový koronavirus spojený s těžkým akutním respiračním syndromem“ 

který vypukl v čínské jižní provincii Guangdong v roce 2002, BYL 15. května 2003 identifikován a zařazen do kategorie „nový virus“ . ( Před více než 20 lety ). 

Viz snímek obrazovky 0f NEJM článek z 15. května 2003 níže: 

 

(Posuňte se dolů pro analýzu a podrobnosti týkající se identifikace a přejmenování 2019-nCoV)

Video: Neexistující „nový Corona  Virus“?

Michel Chossudovsky, rozhovor s Caroline Mailloux, Lux Media

 

Chcete-li zanechat komentář nebo Access Rumble, klikněte zde nebo v pravém dolním rohu obrazovky

„Big Money“ a „Big Pharma“ se setkávají v Davosu

O údajném novém viru se aktivně diskutovalo na Světovém ekonomickém fóru (WEF), které se konalo ve švýcarském Davosu (22. ledna 2020).

Navržený koalicí pro inovace epidemické připravenosti (CEPI), subjektem financovaným nadací Billa a Melindy Gatesových, byl představen program vakcíny 2019-nCoV . Společnost Moderna se sídlem v Seattlu (s podporou CEPI), která byla oznámena v Davosu, měla vyrobit mRNA vakcínu k vybudování imunity proti 2019-nCoV.

Důkazy i prohlášení v Davosu naznačují, že projekt vakcíny 2019-nCoV již probíhal počátkem roku 2019. A CEPI o oznámení 2019-nCoV věděla předem . (Michel Chossudovský, kapitola VIII ).

Vývoj vakcíny proti nCoV pro rok 2019 byl oznámen v Davosu, 2 týdny po oznámení 7. ledna 2020 a sotva týden před oficiálním zahájením nouzového stavu WHO pro celosvětové veřejné zdraví dne 30. ledna. Oznámení o vakcíně WEF-Gates-CEPI předchází nouzový stav WHO pro veřejné zdraví (PHEIC), který byl založen na 83 pozitivních  potvrzených případech mimo Čínu.  . 

Lži a nepravdy

To vše se odehrávalo v době, kdy údajný  nový koronavirus s názvem 2019-nC0V nebyl izolován, jeho identita nebyla potvrzena a počet hlášených případů v Číně byl mimořádně nízký: „Ke 3. lednu 2020 jich bylo 44. hlášených případů, 11 je vážně nemocných, zatímco zbývajících 33 pacientů je ve stabilizovaném stavu“ ( Zpráva WHO).

Neexistovaly žádné důkazy o rozvíjející se epidemii v Číně ani neexistovaly důkazy o úniku z laboratoře , prohlášení CEPI v Davosu o „Rychlém globálním šíření nového koronaviru“ je odvážná lež. (Viz obrázek výše)

A pak 30. ledna 2020 generální ředitel WHO Dr. Tedros vyhlásil nouzový stav veřejného zdraví mezinárodního znepokojení (PHEIC) bez jakýchkoliv důkazů o hrozící epidemii.

Ve stejný den bylo celosvětově 83 pozitivních případů z Číny  na populaci 6,4 miliardy lidí. Viz tabulka níže: 5 pozitivních případů v USA, 3 v Kanadě, 4 ve Francii a 4 v Německu. Zeptejte se sami sebe, zda to představuje celosvětovou nouzovou situaci? 

A tyto (kumulativní) případy byly založeny na testu RT-polymerázové řetězové reakce (PCR), který  nezjistil identitu viru. (Viz příloha). 

 

strana25obrázek363279504

Snímek obrazovky z WHO, 29. ledna 2020.

Počet potvrzených pozitivních případů v USA, Kanadě, Francii a Německu 

strana29obrázek1161272480O tři týdny později na tiskové konferenci 20. února 2020 generální ředitel WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus  naznačil, že pandemie je bezprostřední:

„[Mám] obavy, že šance na zabránění šíření koronaviru se „zavírá“ …

„Věřím, že okno příležitosti stále existuje, ale že se okno zužuje.“

Jaké důkazy předložil Dr. Tedros na podporu svého odvážného prohlášení?

února 2020 bylo mimo Čínu pouze 1076 potvrzených [kumulativních] případů (včetně těch z výletní lodi Diamond Princess, která uvízla v japonských teritoriálních vodách).

Téhož dne WHO poskytla údaje o potvrzených případech „zeměmi, územími nebo oblastmi mimo Čínu“ :  15 v USA, 8 v Kanadě, 16 v Německu, 12 ve Francii, 9 ve Spojeném království.

.

„Mimo Čínu je nyní 1076 případů ve 20 zemích s celkovým počtem sedmi úmrtí…

Ze všech případů mimo Čínu je více než polovina mezi cestujícími na výletní lodi Diamond Princess .

Generální ředitel WHO Dr. Tedros , Ženeva, 20. února 2020

Páni! 

„Bez údajů o Diamond Princess bylo 20. února 2020 takzvané potvrzené případy celosvětově mimo Čínu řádově 452 z 6,4 miliardy obyvatel.“ ( strany 18-19)

***

11. března 2020: Historická uzamčení pandemie COVID-19, „uzavření“ přibližně 190 národních ekonomik

Generální ředitel WHO již připravil půdu na své tiskové konferenci 20. února.

 „Svět by se měl více připravit na možnou pandemii koronaviru.“ 

WHO oficiálně vyhlásila celosvětovou pandemii v době, kdy bylo 44 279 (kumulativních) pozitivních případů PCR Covid mimo Čínu na populaci 6,4 miliardy. (Podrobnosti a analýzy viz Michel Chossudovsky, kapitola II ).

80 981 případů pro Čínu jsou také  potvrzené kumulativní PCR pozitivní případy . Všimněte si nových pozitivních PCR-RT pozitivních případů pro Čínu zaznamenaných 12. března 2020: skromných „ 26 nových“, což naznačuje, že pandemie v Číně skončila 11. března 2020. 

I kdyby byl údajný nCoV z roku 2019 detekován a řádně identifikován, počet potvrzených (kumulativních) pozitivních případů PCR-RT  zveřejněných 12. března 2020 (44 279)  použitých jako odůvodnění k vynucení uzamčení ve více než 190 zemích byl  směšně nízký. , (a to bez zohlednění selhání testu PCR-RT, který nedetekuje ani neidentifikuje virus) ( Přehled testu PCR-RT naleznete v příloze.)

WHO „Hodnocení rizik“ hraničí s výsměchem

A přesto jej přijalo 190 členských států Organizace spojených národů

Pro přístup na stránku WHO klikněte zde

KDO HODNOCENÍ RIZIK

GLOBÁLNÍ ÚROVEŇ

Níže uvedená data byla zveřejněna 12. března 2020

Snímek obrazovky ze zprávy WHO 

 

Potvrzeno WHO, ve Spojených státech , zaznamenané 9. března 2020, bylo 3 457 „potvrzených případů“  (RT-PCR pozitivní) z populace 329,5 milionu lidí ( Snímek obrazovky grafu WHO Interaktivní graf WHO ) [Odkaz na WHO již není k dispozici] 

Snímek obrazovky ze zprávy WHO

Kanadě bylo 9. března 2020 125 „potvrzených případů “  z populace 38,5 milionu lidí.

  Snímek obrazovky grafu WHO Interaktivní graf WHO .  Údaje pro Kanadu

V Německu bylo 9. března 2020 2948 „potvrzených případů “  z 83,2 milionů obyvatel.

Snímek obrazovky zprávy WHO

V důsledku kampaně Fear Campaign a celosvětového rozšíření testování PCR-RT vzrostl počet tzv. „ Potvrzených případů PCR-RT“ vysoko.

Podrobnosti viz Michel Chossudovsky, 19. března 2022 )

Simulace „Události 201“ z října 2019 „nebezpečného viru“  s názvem nCoV-2019

Event 201 byla stolní simulace epidemie koronaviru, kterou sponzorovali John Hopkins a Gates Foundation. 

WHO původně přijala stejnou zkratku, konkrétně 2019-nCoV (k označení nového koronaviru),  jako zkratka cvičení Johnse Hopkinse simulovaného Pandemic Event 201 Exercise.

Název nového koronaviru byl (s výjimkou umístění z roku 2019) shodný s názvem simulace Event 201.

Simulace za účasti významných osobností se konala 18. října 2019, necelé tři měsíce před oznámením nového koronaviru na začátku ledna 2020.

Mezi účastníky byli zástupci (také známí s rozhodovací pravomocí) z WHO, zpravodajské služby USA, Gatesovy nadace, Globální aliance pro vakcíny a imunizaci (GAVI) (financované Gatesovou nadací), Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie (CEPI). ), Světové ekonomické fórum (WEF), Organizace spojených národů, Americká centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), Čínské centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC, ředitel Dr. George Fu Gao), Big Pharma, Světová banka , mimo jiné. 

Tyto různé organizace sehrály klíčovou roli, když se začátkem roku 2020 objevila takzvaná pandemie . Mnoho prvků „simulačního cvičení“ 201 ve skutečnosti odpovídalo tomu, co se skutečně stalo, když generální ředitel WHO dne 30. ledna 2020  spustil Globální stav nouze pro veřejné zdraví (PHEIC) .
.

Sponzoři události 201 – včetně WEF a Gates Foundation – a také účastníci byli od samého počátku aktivně zapojeni do koordinace (a financování) politik souvisejících s COVID-19, včetně testu RT-PCR, březen 2020 . uzamčení, stejně jako vakcína mRNA, spuštěná v prosinci 2020

Ředitel čínského CDC Dr. George Fu Gao  – který se účastnil simulace Event 201 – hrál ústřední roli při dohledu nad vypuknutím COVID-19 ve Wu-chanu na začátku roku 2020, přičemž jednal v úzkém spojení se svým mentorem Dr. Anthonym Faucim a také Gates Foundation, CEPI a kol. 

Dr. Gao Fu je absolventem Oxfordu s vazbami na Big Pharma.  Byl také několik let členem charitativní nadace Wellcome, kterou vlastní GlaxoSmithKline  ( GSK, plc ). 

Tajemná „identita nového viru“

Název viru byl poprvé identifikován: 

  • – říjen 2019: Simulační scénář události 201, říjen 2020: nCoV-2019 
  • – prosinec 2019, Wuhan: 2019 nCoV 

A pak se záhadně 11. února 2020 odehrála další změna názvu nového koronaviru .

od  2019-nCoV  na SARS-CoV-2, což je zkratka pro  „Severe akutní respirační syndrom“: SARS – Corona (Co) Virus(V)-2″.  

Již neexistovala  předpona „n“ (označující, že se jedná o NOVÝ VIRUS) . Předpona „ n“ byla nahrazena příponou „2“.

Co znamená SARS-CoV-2 . Přesněji, jaký je význam tajemné přípony „2“?  Týká se 20 let starého viru s názvem: 

2003 -SARS-CoV, který v žádném případě nelze kategorizovat jako NOVÝ VIRUS

„Nový virus“ versus „starý virus“: 2002-2003 „Severe akutní respirační syndrom“ (SARS)

SARS-CoV-2   – který se od 11. února 2020 stal oficiálním názvem nového koronaviru 2019 – není v žádném případě NOVÝ VIRUS.  

Flash Back to China, Guangdong Province 2002-2003. Potvrzeno WHO a recenzované zprávy: 

„Nový koronavirus spojený s těžkým akutním respiračním syndromem“ vypukl v Guangdong, provincie, ČLR v roce 2002. ( NEJM, květen 2003 )

SARS byl  v roce 2003 kategorizován jako nový koronavirus . tj. již NOVÉ . Byl detekován a izolován před 20 lety na začátku roku 2003. 

.

Základní vlastnosti viru 2003-SARS-CoV

Potvrzeno  WHO

„Závažný akutní respirační syndrom (SARS) je virové respirační onemocnění způsobené koronavirem spojeným se SARS. Poprvé byl identifikován na konci února 2003 [před více než 20 lety] během epidemie, která se objevila v Číně a rozšířila se do 4 dalších zemí. … 

Celosvětové propuknutí těžkého akutního respiračního syndromu (SARS) bylo spojeno s expozicí pocházejícím od jediného nemocného zdravotnického pracovníka z provincie Guangdong v Číně. Provedli jsme studie k identifikaci etiologického agens tohoto ohniska.

…  nový koronavirus byl izolován od pacientů, kteří splnili definici případu SARS.  … Konsenzuální koronavirové primery navržené k amplifikaci fragmentu polymerázového genu pomocí reverzní transkripce – polymerázové řetězové reakce (RT-PCR) byly použity k získání sekvence, která jasně identifikovala izolát jako jedinečný koronavirus pouze vzdáleně příbuzný dříve sekvenovaným koronavirům .

V této zprávě je důležité, že WHO potvrdila, že  nový koronavirus z roku 2003  s názvem 2003 SARS-CoV byl izolován ze vzorků pacientů, identifikovaný a označený jako „těžký akutní respirační syndrom“  v květnu 2003. 

.


Identifikace viru přijatá v NEJM (15. května 2003) je následující: (zvýraznění přidáno)
„ Přijali jsme klinické vzorky od pacientů ze sedmi zemí a testovali je pomocí technik izolace virů, elektronových mikroskopických a histologických studií a molekulárních a sérologických testů ve snaze identifikovat širokou škálu potenciálních patogenů.
.
VÝSLEDKY:  Žádný z dříve popsaných respiračních patogenů nebyl konzistentně identifikován. Od pacientů, kteří splňovali definici případu SARS, byl však izolován nový koronavirus. Cytopatologické rysy byly zaznamenány u buněk Vero E6 naočkovaných vzorkem výtěru z krku. Elektron-mikroskopické vyšetření odhalilo ultrastrukturální rysy charakteristické pro koronaviry. Imunohistochemické a imunofluorescenční barvení odhalilo reaktivitu s polyklonálními protilátkami koronaviru I. skupiny. 
.
Konsenzuální koronavirové primery navržené k amplifikaci fragmentu polymerázového genu pomocí reverzní transkripce-polymerázové řetězové reakce (RT-PCR) byly použity k získání sekvence, která jasně identifikuje izolát jako jedinečný koronavirus pouze vzdáleně příbuzný dříve sekvenovaným koronavirům.

.

V průběhu posledních dvaceti let muselo dojít k několika variantám původního 2003-SARS-Coronavirus .

.


Absence izolátu „Nového viru 2019 (2019-nCoV)“ 

Zatímco  SARS-CoV z roku 2003 byl řádně izolován, WHO v lednu 2020 uznala, že nemá izolovaný a vyčištěný vzorek nového koronaviru z roku 2019 od infikovaného pacienta, což znamenalo, že nebylo možné potvrdit identitu (“ nebezpečný“) nový koronavirus z roku 2019 s názvem 2019-nCoV. To byl uveden důvod. Zní to absurdně. 

Jak byla tato záležitost vyřešena. Na základě doporučení Gatesovy nadace byla WHO ve spojení s Berlínským virologickým institutem v nemocnici Charité .

Pod vědeckým vedením  Dr. Christiana Drostena měla berlínská virologická studie název:

strana40obrázek1120979488

Studie berlínského virologického institutu  pevně uznala, že:

[Zatímco]… bylo uvolněno několik sekvencí virového genomu,… izoláty viru nebo vzorky [2019-nCoV] od infikovaných pacientů nebyly k dispozici …“

Berlínský tým doporučil WHO, že při absenci izolátu viru 2019-nCoV by měl být podobný virus SARS-CoV z roku 2003 použit jako „proxy“ (referenční bod) nového koronaviru z roku 2019:

„Sekvence genomu naznačují přítomnost viru blízce příbuzného členům virového druhu nazývaného CoV související s těžkým akutním respiračním syndromem (SARS) , což je druh definovaný původcem vypuknutí SARS u lidí v letech 2002/03 [3,4 ].

Informujeme o zřízení a validaci diagnostického pracovního postupu pro screening 2019-nCoV a specifické potvrzení [pomocí testu RT-PCR] navrženého bez dostupných virových izolátů nebo původních vzorků pacientů. Návrh a validace byly umožněny blízkou genetickou příbuzností se SARS-CoV z roku 2003 a napomohlo tomu použití technologie syntetických nukleových kyselin. ( Eurosurveillance , 23. ledna 2020, zvýraznění přidáno).

Toto nejednoznačné prohlášení naznačuje, že identita 2019-nCoV nebyla vyžadována a že „potvrzené případy COVID-19“ (aka infekce vyplývající z nového koronaviru z roku 2019) by byly ověřeny „úzkou genetickou příbuzností se SARS-CoV z roku 2003. .“

Jak by mohl být nový virus kategorizován jako podobný , aniž by byl identifikován, tj. bez „izolátu“? Navíc mějte na paměti, že PCR test sice nedetekuje virus, ale detekuje genetické fragmenty (četných virů) . 

Smoking Gun

To znamená, že koronavirus zjištěný před 20 lety (v době psaní tohoto článku) v provincii Guangdong ( 2003 SARS-CoV ) byl použit k „ověření“ identity takzvaného „nového koronaviru“, který byl poprvé zjištěn v čínské Chu-pej. Provincie koncem prosince 2019.

Doporučení studie Drosten (financovaná grantem 249 550 $ od Gatesovy nadace) byla poté předána WHO. 

Následně je podpořil generální ředitel WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus .

WHO neměla v držení „virový izolát“ potřebný k identifikaci nového viru.

„Nevadí“.  Bylo rozhodnuto, že izolát nového koronaviru není potřeba.

Je logické, že pokud test PCR používá virus SARS-CoV z roku 2003 jako proxy nebo „referenční bod“ , nemohou existovat žádné „potvrzené“ případy týkající se nového koronaviru 2019-nCoV.

Nový koronavirus 2019 nCoV  byl 11. února 2020 přejmenován na SARS-CoV-2 Mezinárodním výborem pro taxonomii virů . To vysvětluje příponu 2.

Nový koronavirus z roku 2019 je prý „podobný“  2003-SARS-CoV, který  byl následně přejmenován na SARS-CoV-1 ( pro odlišení od SARS-CoV-2).

NOVÝ Virus (2019 nCoV) „neexistuje“ (žádné případy potvrzené RT-PCR). 

Test RT-PCR prohlášen za neplatný WHO

Dostatečně zdokumentovaný test RT-PCR detekuje genetické fragmenty mnoha virů, aniž by byl schopen virus identifikovat.

Viz článek níže:

WHO potvrzuje, že test Covid-19 PCR je chybný: Odhady „pozitivních případů“ jsou nesmyslné. Uzamčení nemá žádný vědecký základ

Od prof. Michela Chossudovského , 10. prosince 2023

Viz také náš přehled RT-PCR v příloze tohoto článku. 

Význam a nejednoznačnost rozhodnutí WHO – podle rady Berlínského virologického institutu –, konkrétně otázka „izolátu“ nového koronaviru, byly ledabyle přehlíženy. “Žádné otázky”

Britská média informovala 6. února 2020 o změně názvu viru:  

„[Smrtící koronavirus KONEČNĚ dostane jméno: Vědci plánují oficiálně označit nemoc ‚během dnů‘ – ale nebude se nazývat po žádných místech nebo zvířatech. Mezinárodní výbor pro taxonomii virů předložil název. …

Velké peníze, velká farmacie. Patentová práva

Mějme na paměti: Krize Covid, která stále probíhá, je  celosvětovou celosvětovou operací za velké peníze , s mnoha produkty Big Pharma, od globálního zneužití testu RT-PCR až po multimiliardový projekt vakcín Big Pharma, kterému z velké části dominuje Pfizer. .

Byla změna názvu viru na SARS-CoV-2 otázkou „licenčních poplatků“ a práv duševního vlastnictví? Americká patentová práva týkající se SARS-CoV z roku 2003 byla podána v dubnu 2004 a přidělena v květnu 2007 ministerstvu zdravotnictví a sociálních služeb USA: 

Patent č.: US 7,220,852 B1 Datum patentu: 22. května 2007. (Toto je záležitost dalšího šetření.)

„Velká lež“ a „Neexistující nový virus“. Jaké jsou důsledky?

Jak je zdokumentováno výše (potvrzeno WHO), nový koronavirus z roku 2019 nebyl nikdy identifikován.

Použití 20 let starého viru s názvem 2003 SARS-CoV  jako zástupce údajného nového viru potvrzuje, že  v lednu až březnu 2020 nevznikla ŽÁDNÁ PANDEMIE v důsledku NOVÉHO KORONAVIRU.

NEEXISTIL ŽÁDNÝ „NOVÝ VIRUS“ .

To znamená, že jak zásady ničivého  uzamčení uvalené na 190 zemí (11. března 2020), tak  celosvětové zavedení vakcíny proti Covid-19 (polovina prosince 2020) jsou podvodné. Jsou založeny na „Velké lži“,   která během téměř čtyř let přispěla k doslova zničení lidských životů.

Kampaň neustálého strachu měla zase zničující dopad na zdraví lidí, jejich duševní zdraví, včetně celosvětové vlny sebevražd . V několika zemích byly zaznamenány sebevraždy mezi školními dětmi (viz Michel Chossudovsky, kapitola VI ).

„Velká lež“ urychluje uzamčení

Nevyslovenou pravdou je, že nový koronavirus poskytl záminku a ospravedlnění mocným finančním zájmům a zkorumpovaným politikům, aby uvrhli celý svět do spirály masové nezaměstnanosti, bankrotu, extrémní chudoby a zoufalství.

Uzamčení bylo aktem hospodářské a sociální války. Pracovní síla byla omezena, pracoviště bylo zmrazeno, což vedlo k umělému celosvětovému ekonomickému kolapsu.

Tato krize v žádném případě neskončila . Celý svět je v současné době uškrcen v nejvážnější dluhové krizi ve světové historii . Všechny kategorie zadlužení (soukromé i veřejné).  Podle rozpočtového výboru Sněmovny reprezentantů USA, který byl oznámen 29. července 2024, poprvé v historii přesáhl státní dluh USA 35 bilionů dolarů.

Slovy miliardářů WEF těm, kteří přicházejí o své domovy nebo nemohou platit měsíční nájem: jejich motto je: 

„ Nic nevlastnit, být šťastný“.

.

mRNA „vakcína“ určená k ochraně lidí před „neexistujícím novým virem“

Dostatečně zdokumentovaná „vakcína“ mRNA, která měla chránit lidi proti tomuto neexistujícímu novému koronaviru přejmenovanému na SARS-nCoV-2,  měla za následek vzestupný trend nadměrné úmrtnosti.

Důvěrná zpráva společnosti Pfizer zveřejněná v rámci svobody informací na základě jejich vlastních údajů potvrzuje, že vakcína je toxická látka.   Chcete-li získat přístup k úplné zprávě společnosti Pfizer, klikněte sem

Důkazy jsou ohromující: Podívejte se na pečlivě zdokumentované dopady „vakcíny“ Dr. Williama Makise na lidi ze všech společenských vrstev: piloty, zdravotníky, školní děti, studenty, sportovce, těhotné ženy a novorozence  (a mnoho dalších) . 

Nadměrná úmrtnost

Existuje mnoho studií o nadměrné úmrtnosti související s očkováním. Níže je uveden souhrn podrobné studie  týkající se  nadměrné úmrtnosti související s rakovinou v Anglii a Walesu,  která je výsledkem mRNA vakcíny, kterou provedl tým  Edwarda Dowda.

Dowdova metoda měla analyzovat počet úmrtí připisovaných rakovině v Anglii a Walesu v letech 2010 až 2022  (na základě údajů britského úřadu pro národní statistiku). 

Níže uvedená tabulka se týká nadměrného počtu úmrtí souvisejících s  maligním novotvarem (rakovinným nádorem) v Anglii a Walesu, zaznamenaných ve třech po sobě jdoucích letech: 2020, 2021 a 2022 vs. 10letý trend (2010–2019).

Údaje o nadúmrtnosti v roce 2020 (rok před očkováním) jsou negativní s výjimkou „zhoubného novotvaru bez specifikace místa“.

Vakcína proti COVID-19 byla v Anglii a Walesu zaváděna v několika fázích od 8. prosince 2020  do března až dubna 2021.

Vzestupný pohyb v nadměrné úmrtnosti (%) začíná v roce 2021. Nárůst nadměrné úmrtnosti související s maligním novotvarem je uveden v tabulce pro první dva roky vakcíny. 

 

Níže je podobná tabulka týkající se nadměrné úmrtnosti v Německu , která ukazuje na odchylku pozorované úmrtnosti od očekávané úmrtnosti (podle věkové skupiny) v letech 2020, 2021 a 2022.

Všimněte si vzestupu nadměrné úmrtnosti v letech 2021 a 2022 po zavedení vakcíny Covid v prosinci 2020

Německo: Nadměrná úmrtnost podle věkových skupin (%)

Nadměrná úmrtnost v červené barvě podle věkové skupiny, Úmrtnost v celkovém přebytku v šedé 

Japonsko. Nadměrná úmrtnost (2020–2022): Skok v nadměrné úmrtnosti v letech 2021 a 2022 (leden–říjen 2022)

Lze pozorovat, že počet úmrtí se v průběhu roku 2021 dramaticky zvýšil, což odpovídá prvnímu roku vakcíny Covid, která byla v USA uvedena na trh v polovině prosince 2020.
.

Mediální dezinformace, odvážné lži 

Existuje mnoho studií o nadměrné úmrtnosti v důsledku vakcíny, které média ignorují.

Tiskové zprávy vždy s autoritou uvádějí, že je to  virus, který je „nebezpečný“ nebo „smrtící“ , i když ve skutečnosti je to „vakcína“, která spustila vzestupnou tendenci úmrtnosti.

Daily Mail (6. února 2020) odkazuje na „smrtelný koronavirus“, který naznačuje, že se šíří po celém světě.

Označení nebezpečného viru je tučná LEŽ:

Podle WHO, CDC a recenzovaných zpráv  není nCoV-19 z roku 2019 nebezpečný. Viz dodatek níže.

 

„Když se lež stane pravdou, není cesty zpět“

CENZURA: Původní video Global Research, které vytvořil Ariel Rodriguez v únoru 2021, bylo staženo společností Vimeo 5. března 2022

Níže je verze na Rumble

***

Děkujeme Vaccine Choice Canada 

 

ZDROJ:

https://www.globalresearch.ca/there-never-was-a-virus-there-never-was-a-pandemic/5841105

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *