, , , , , , ,

Německá vláda tvrdí, že vyšetřování covidových vakcín by bylo „nebezpečné pro demokracii

Německá vláda tvrdí, že vyšetřování covidových vakcín by bylo „nebezpečné pro demokracii

Německá vláda tvrdí, že vyšetřování covidových vakcín by bylo „nebezpečné pro demokracii

8.1.2023

Vyšetřování reakce vlády na covidový debakl by bylo „nebezpečné pro demokracii“, tvrdí poradkyně německé vlády pro etiku Alena Buyxová, která během pandemie podporovala lockdowny, povinná rouška a očkování.

Mnozí si všimli, že nejvýmluvnější představitelé státu zodpovědní za brutální pandemická omezení najednou nechtějí mluvit o událostech posledních let a přejí si, aby narůstající skandál zmizel.

Liberální zpravodajská média dokonce žádají o „ pandemickou amnestii “, která by zbavila vlády, farmaceutické firmy (výrobců vakcín) a média hlavního proudu jakýchkoli právních následků vyplývajících z jejich činů.

Obrovské rozměry dosáhly nejen ekonomické škody a škody na duševním zdraví, ale také ztráty na životech v důsledku jejich opatření, zejména vakcín. Nadměrná úmrtnost po spuštění masového očkování raketově vzrostla.

Není proto překvapující, že ti, kteří jsou zodpovědní za propagaci a uzákonění katastrofálních pandemických opatření, se nyní chovají jako opilí řidiči, kteří se druhý den vzbudili a uvědomili si, že se stalo něco hrozného. Doufají, že si jich nikdo nevšimne a nebude je brát na zodpovědnost.

Zpráva ze stránky NoTricksZone uvádí:

„Jedním z příkladů je Alena Buyxová, předsedkyně Německé etické rady, která sloužila k poskytnutí potřebného morálního krytí vždy, když německá vláda uvalila kruté lockdowny a experimentální očkování proti vůli mnoha lidí. Buyxová byla otevřeným propagátorem masového očkování a restriktivních opatření.“

Vyšetřování je prý „nebezpečné pro demokracii“. Státní představitelé jsou k smrti vystrašení z odpovědnosti

V rozhovoru pro německé liberální noviny Die Zeit Buyxová řekla, že:

„Potřeba vyšetřování je pochopitelná, ale je neuvěřitelně toxická. Má hluboký vliv na polarizaci společnosti. A je to nebezpečné pro demokracii.“

Nyní, když statistické údaje odhalují největší lékařský debakl/podvod všech dob, přední lidé jako Buyxová jsou očividně vystrašení z vyšetřování a řádného procesu.

„Podle Buyxové je nepřítelem demokracie každý, kdo požaduje zásadní přehodnocení a přezkoumání pandemických opatření. Tedy každý, kdo požaduje osobní av případě potřeby trestněprávní důsledky,“ komentuje německý portál Pleiteticker.de .

Toto je úroveň etiky, kterou dnes vidíme v Německu. A nejen tam, ale v podstatě každé západní zemi, která během pandemie uvalila na své obyvatele drakonická opatření.

Vzpomeňte si, jak bývalá komunistická „Německá demokratická republika“, alias východní Německo, tvrdilo totéž o své falešné demokracii a jakékoli politické opozici.

Reakce lidí na postoj německé vlády

Pod článkem na stránce Newspanch.com se k uvedené zprávě vyjádřilo několik čtenářů. Jim Camp řekl:

„Vlády a právní systémy neudělají nic pro to, aby postavily masové vrahy před spravedlnost. K tomu bude nutná revoluce.“ Na to mu další čtenář odpověděl: „Každý systém je zkorumpovaný. Musíme ho vypálit do tla a začít znovu!“

Reakce jiného čtenáře na to byla:

„Naši vojáci a policisté si všímají, že jejich kolegy zabíjí „syndrom náhlého úmrtí“. Je pravda, že IQ u obou těchto skupin během desetiletí utrpělo, ale nejsou úplně hloupí. Zatím. Ti se stále dostatečným intelektem mohou být ti, kdo hodí botu do stroje. Naši policisté a vojáci míří své zbraně na špatné lidi. Neměla by být jejich prioritou masoví vrazi?“

Další komentující uvedl:

„Nebezpečné. Veškerá pravda o tom, jak jsou oni a jiní psychopati spolupachateli zavedení těchto smrtelných vakcín na lidi, vyjde na povrch.“ No a nakonec to celé zahřebíval komentátor, který napsal:

„Svobodní lidé světa, odpustíte jim vraždu vás a celé vaší rodiny ve jménu podvodné „vědy“? Nebo se budete snažit o pomstu? Chcete-li pomstu, tak nečekejte od vlády, že čestně vyšetří sami sebe. Místo toho je zaočkujte povinnou vakcínou s obsahem olova!“

Zdroj:Badatel https://www.badatel.net/nemecka-vlada-tvrdi-ze-vysetrovanie-covidovych-vakcin-by-bolo-nebezpecne-pre-demokraciu/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *