OSN spouští velký cenzurní komplex, který je zaměřený na klimatickou agendu

6.4.2024

Politika Green Dealu, kterou prosazuje EU, je zaměřena na zničení evropské prosperity, deindustrializaci, likvidaci evropského zemědělství a zchudnutí mas.

Nejhorší pak je, že tato politika je založena na největší lži v dějinách lidstva, podle které je lidmi produkovaný CO2 důvodem údajného globálního oteplování.

Ve jménu klimatického náboženství jsou alarmisté soudného dne schopni provádět i různé geoinženýrské zásahy. Ty pak mohou klima velmi zásadně ovlivnit.

Trnem v patě jsou však všem hlasatelům soudného dne především ti, kdo upozorňují na jejich lži. To je velmi podobná reakce, jakou si pamatujeme z „doby covidové.“ I tehdy se záhy sáhlo po umlčení oponentů.

OSN, WEF i EU se proto chtějí více soustředit na informace, které nezapadají do jimi ražené pohádky o konci světa, který přijde v případě, že neomezíme produkci CO2 na minimum (ideálně to znamená zemřít).

Také poslední sraz WEF byl veden v duchu „boje proti dezinformacím,“ přičemž jako nejnebezpečnější byly prezentovány právě ty informace, které popírají aktuální klimatické náboženství.

OSN proto zavádí celý cenzurní komplex, který je zaměřený právě na toto téma. Globalisté jsou totiž očividně zděšeni tím, že jejich pohádce věří stále méně lidí.

Nyní je tak třeba vštípit společnosti jeden jediný přijatelný názor.

Organizace spojených národů (OSN), strategický partner WEF při prosazování Agendy 2030 pro udržitelný rozvoj související s klimatem, již učinila různá prohlášení na toto téma.

Informační integritě na digitálních platformách, pozičním dokumentu OSN z června 2023, doporučujícím kodex chování pro digitální platformy, generální tajemník António Guterres uvedl:

Schopnost šířit dezinformace ve velkém měřítku s cílem podkopat vědecky prokázaná fakta představuje existenční riziko pro lidstvo (A/75/982, odst. 26) a ohrožuje demokratické instituce a základní lidská práva.

Tato rizika se zvýšila kvůli rychlému pokroku v technologii, jako je generativní umělá inteligence.

Organizace spojených národů po celém světě sleduje, jak dezinformace a nenávistné projevy mohou ohrozit pokrok směrem k cílům udržitelného rozvoje Agendy 2030….

Všechny plány, aktivity a výdaje Agendy OSN 2030 jsou založeny na přesvědčení, že čelíme existenční klimatické krizi způsobené lidskou činností a nebezpečnými emisemi skleníkových plynů, zejména oxidu uhličitého (CO 2).

Toto přesvědčení je vyjádřeno v přehledu údajů od Verified, společné iniciativy Organizace spojených národů  zahájené v roce 2020 s cílem reagovat na dezinformace o překrývajících se krizích, jako je COVID-19 a změna klimatu.

V dokumentu se jednoznačně uvádí, že:

  • Probíhá změna klimatu.
  • Změna klimatu je způsobena lidskou činností.
  • Vědci se shodují, že za změnu klimatu mohou lidé.
  • Záleží na každém zlomku stupně oteplení.
  • Klima se mění rychleji, než se lidé, rostliny a zvířata mohou přizpůsobit.
  • Změna klimatu je velkou hrozbou pro lidské zdraví.
  • Zemní plyn je fosilní palivo a ne čistý zdroj energie.
  • Technologie čisté energie produkují mnohem méně uhlíkového znečištění než fosilní paliva.
  • Celé země se musí na 100 procent spoléhat na elektřinu z obnovitelných zdrojů energie.
  • Obnovitelná energie se brzy stane nejdůležitějším světovým zdrojem elektřiny.
  • Obnovitelná energie je levnější než fosilní paliva.
  • Solární panely a větrné turbíny jsou dobrým využitím půdy.
  • Přechod na čistou energii vytvoří miliony pracovních míst.

Vše výše uvedené jsou samozřejmě nehorázné lži, z nichž vyvrácení každé z nich by vydalo na celý dlouhý článek (k většině bodů zde již články najdete).

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 6.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *