Nejnovější soubory Twitter: FBI byla v „neustálém a všudypřítomném“ kontaktu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Z nejnovější interní komunikace, kterou zveřejnil nový majitel Twitteru Elon Musk, vyplývá, že FBI byla s gigantem sociálních médií v pravidelném kontaktu a navrhovala zákazy uživatelů, včetně herce Billyho Baldwina a satirických účtů.

„Kontakt Twitteru s FBI byl neustálý a všudypřítomný, jako by se jednalo o dceřinou společnost,“ napsal v pátek odpoledne ve svém vlákně novinář Matt Taibbi.
Uvedl, že mezi lednem 2020 a listopadem 2022 proběhlo více než 150 e-mailů mezi FBI a bývalým šéfem důvěry a bezpečnosti Twitteru Yoelem Rothem.

„Překvapivě vysoký počet však tvoří žádosti FBI, aby Twitter zakročil proti volebním dezinformacím, a to i v případě žertovných tweetů z účtů s nízkým počtem sledujících,“ uvedl.
Dne 6. listopadu – dva dny před střednědobými volbami – předal asistent zvláštního agenta FBI Elvis Chan pracovníkům Twitteru dlouhý seznam účtů, které podle úřadu „šířily nepravdivé informace o čase, místě nebo způsobu konání nadcházejících voleb“.

Na seznamu byl i Baldwin a řada satirických účtů, které však po přezkoumání nebyly pozastaveny.

Interní komunikace na Twitteru, kterou Musk dříve zveřejnil – nazvaná „Twitter Files“ – ukazuje, že prezidentská kampaň Joea Bidena měla přímou linku na giganta sociálních médií, aby cenzuroval příběh o Hunterově notebooku.

A jeden z agentů FBI nedávno vypověděl, že měl na starosti „velitelské stanoviště“, které podávalo přímé žádosti společnostem provozujícím sociální média o odstranění „dezinformací“.
Ve středu Musk naznačil, že objevil zprávy od týmu doktora Anthonyho Fauciho, který Twitter nabádal, aby cenzuroval každého, kdo se nepodřídí oficiálnímu příběhu federální vlády o COVID-19 a vakcínách.
Musk tak reagoval na komentář ke svému provokativnímu nedělnímu tweetu, v němž prohlásil: „Moje přezdívka je Prokurátor/Fauci.“

Komentář k Muskovi z účtu komediálního týmu dvojčat Hodgeových zněl: „Fauciho a jeho týmu), kteří prosazují cenzuru každého, kdo nesouhlasí s jejich narativem o Covidu?“

Musk odpověděl ikonou zlaté trofeje, čímž naznačil, že mají pravdu.
POZNÁMKA REDAKCE: „Kult změny klimatu“. „Kult proti rasismu“. „Kult Wokeness“. „Kult LGBTQ“ a jeho dravý potomek zaměřený na americké děti, „Kult transgenderu“. „Kult potratů“. „Kult COVID“. „Kult globalismu“. „Kult TikTok“. Každý měsíc se seznam rozrůstá.
Pravicově smýšlejícím Američanům, kteří se pokoušejí pochopit smysl národa, který se zdánlivě zbláznil, je stále jasnější, že iracionální, pomatená – a často démonická – levicová politická a kulturní hnutí, která v současnosti ovládají mysl milionů Američanů, nejsou ničím jiným než plnohodnotnými kulty.

Ačkoli velekněží všech těchto levicových náboženských kultů – tj. univerzitní profesoři, akademici a další marxističtí ideologové a aktivisté – mohou být pravověrnými věřícími, lidé, kteří ve skutečnosti disponují SKUTEČNOU MOCÍ, ničemu z toho nevěří. Těm tyto levicové kulty pohodlně slouží k zamaskování a odvedení pozornosti „lůzy“ od toho, o co třídě vůdců SKUTEČNĚ jde, tedy o snahu získat pro sebe stále více moci, bohatství a slávy a o totální přeměnu Ameriky a světa.