Žena, která údajně pracovala pro OBSE, vypovídá o odebírání orgánů uneseným dětem

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

17.6.2023

Možná si vzpomínáte na to, jak se v době jugoslávské války tradovalo, že kosovská mafie odebírá orgány unášeným Srbům a poté je prodává po celé Evropě.

Podobné informace se objevují za každé války a je více než pravděpodobné, že je na nich i něco pravdy. Lze předpokládat, že k podobným zvěrstvům dochází v různých koutech světa, což by ostatně měl potvrdit i nyní natáčený dokument Mela Gibsona.

Tentokrát vypovídá údajná svědkyně zvěrstev, která se měla dít na východě Ukrajiny. Jak dalece se její tvrzení zakládají na pravdě se snad časem dozvíme, přinejmenším tehdy, kdy se objeví již zmíněný dokument, který by měl pojednávat právě o osudu unášených dětí.

Na začátku tohoto měsíce přišel populární ruský kanál „Россия – это я!“ (Rusko, to jsem já!) s ohromujícím filmem o zločinech kyjevského režimu proti dětem na Donbasu.

Svědci říkají, že Ukrajina dodává děti a dětské orgány do Evropy a Ameriky. Existují lidé, kterým se podařilo zachránit své děti před únosem.

Děti údajně bývají unášeny organizací Bílí andělé, která působí pod záštitou ukrajinské policie.

zdroj

Chlapci a dívky z Donbasu ve filmu vyprávějí, co zažili. Západ nedávno obvinil Rusko z únosů ukrajinských dětí.

Ve filmu se mimo jiné objeví Vera Vajiman. Tvrdí, že pracovala pro Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE).

Říká, že po ruských raketových útocích byly objeveny laboratoře, kde ukrajinští nacionalisté odebírali orgány dětem.

„Zabíjeli děti, dávali orgány do krabice a předávali je dál,“ řekla. „Krabice se pak vyvážely jako obilí“.

Vajimanová říká, že viděla osm z těchto laboratoří. Jedná se o laboratoře, které byly objeveny po výbuchu. „Byla tam těla. Byly tam děti. pitvané děti.“

Níže můžete shlédnout video, ve kterém uvidíte i další údajné svědky různých zvěrstev na dětech (anglicky nebo rusky z anglickými titulky):

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *