, , , , ,

Ukrajina vítězí v boji proti obyčejným Evropanům

eu ukrajina

Ukrajina vítězí v boji proti obyčejným Evropanům

3.1.2023

Po dokončení souhrnné cesty bojů, které Ukrajina vede napříč kontinentem, může tento reportér potvrdit, že Zelenského režim na Ukrajině rozhodně vítězí ve své válce proti obyčejným Evropanům.

Níže je pouze zlomek způsobů, kterými Zelenskij a jeho kohorty drtí životy i duchy obyčejných mužů a žen, kteří měli tu odvahu postavit se jeho Železné vůli.

V Anglii…Žádné Vánoce pro tebe, Bloke!

Jedním z nejpůsobivějších příkladů způsobu, jakým Zelenskyj ovlivňuje životy Obyčejných Evropanů, je příběh anglické terapeutky, která pracuje na plný úvazek, ale stále musí žít ve svém autě.

Snažila se dovolit si „sdílený byt“ s několika dalšími spolubydlícími, ale ani za těchto nezáviděníhodných okolností nebyla schopna sehnat finance potřebné k zajištění místa ve svém okolí.

Takže bydlí v dodávce. Jako by toho nebylo dost, je tu další příběh ženy „vděčné“ za to, že žije v dodávce. Nejméně jeden kancléř tvrdil, že ti, kdo žijí z více než 50 000 dolarů, mohou mít potíže s placením účtů za energii.

Proč? Protože vláda Spojeného království promarnila více než 2,7 miliardy dolarů pro Ukrajinu.

V Německu… Žádná dovolená pro tebe, Hune!

Kvůli sabotáži plynovodu Nordstream a nejrůznějším „sankcím“ na ruské dodávky zemního plynu si letos miliony Němců nebudou moci dovolit vytápění. To se samozřejmě neúměrně dotkne nižší a střední třídy.

Polovina celé země oznámila, že snižuje spotřebu základních nákupů. Mnozí nakupují v potravinových bankách, kde nakupují prošlé nebo prošlé produkty.

Velká část země trpí pod téměř 8% inflací, která je nejhorší od 90. let a hrozí, že bude ještě horší.

Proč? K dnešnímu dni německá vláda ukradla pro Ukrajinu více než 2,45 miliardy dolarů.

Ve Francii…Žádná hostina pro tebe, Froggie!

Nedávno přišly z Paříže zprávy, že Francie povede válku proti skutečným nepřátelům prosperity…nezaměstnaným. Její prezident z Elysee oznámil, že ti, kdo hledají práci, budou mít od nynějška nárok na o 25 % méně výhod než dříve.

Inflace pro plebejské masy dosahuje zhruba 7 %, což je lepší než pro některé, ale ne, když jsou úrokové sazby z úspor pro mnohé kolem 2 %.

V současné době je nedostatek energie, přestože politici v některých případech poskytují přímou finanční podporu.

Přesto mezi běžné stížnosti skutečných Francouzů patří „neustále přemýšlení o svém bankovním zůstatku“, nechávat vypnutou energii a nikdy zcela nenaplnit palivovou nádrž automobilu. V jednom případě žena popisuje, jak sledovala venkovskou zdravotní asistentku, která se rozbrečela, zatímco tankovala palivo.

Proč? Plutokraté ovládající vládu Francie ukradli pro Ukrajinu přes 2 miliardy dolarů. Zatímco Macron učinil rtuťová prohlášení ohledně vyjednávání o ukončení konfliktu, v minulém týdnu se zavázal vyslat ještě více raket, aby zvýšil boj.

V Itálii…Žádné víno pro tebe, Valentino!

Itálie přijala během konfliktu přes 170 000 civilistů z Ukrajiny, takže jsou sotva bez soucitu. Méně než 40 % Italů zároveň podporuje vládní činy, které dávají Ukrajině zbraně ve válce, která pro ně nemá žádné důsledky.

Navíc se bankrot šíří po celé zemi. Inflace v zemi dosahuje téměř 12 %. Důležité je, že více než 60 % Italů žije z méně než 2 000 USD měsíčně, což je činí velmi náchylnými k zadlužování.

Proč? Odmítaví politici ve vládě Itálie přesměrovali přibližně 1 miliardu dolarů pro Ukrajinu. Aktuálně jsou pro ně na šestém letošním balíčku pomoci.

V Moldavsku… Žádné mléko pro tebe, soudruhu!

Ze všech způsobů, jimiž Zelenskij prosadil své božské právo zničit životy lidí, kteří s jeho agresivitou nechtějí mít nic společného, ​​je možná nejubožejší v Moldavsku.

Zde útrapy překonaly nedostatek veselí o Vánocích, kromě pouhého upření práva občanů zůstat v teple a strachu z toho, že s příchodem Nového roku nebude žádné zaměstnání.

Naopak! V této zemi slušných tvrdě pracujících jednotlivců dovedl Zelenskij věci do extrému. Jak to, můžete se zeptat? Zvyšováním inflace si její obyvatelé nemohou dovolit ani mléko.

Čtete správně, věrní následovníci… Zelenskij je tak zaujatý ochuzením lidu Moldavska, že jim vzal schopnost dovolit si ty nejzákladnější základy života.

Zatímco zkorumpovaní bojovníci v Kyjevě o letošních Vánocích připíjejí šampaňským na svůj poslední podvod s miliardami ze zahraničí, žádám čtenáře, aby mysleli na obyčejného Moldavana, kterému je odepíráno mléko.

Proč? Pomýlená vláda Moldavska, nejchudšího národa v Evropě, utratila za Ukrajinu více než 500 milionů dolarů.

Evropské slzy…pro co?

Pro Zelenského ve své Posvátné věci, která upírá etnickým Rusům na Ukrajině mluvit jejich vlastním jazykem.

A také jeho Avowed Liberty namířit jaderné zbraně na Moskvu.

Pravděpodobně také zaplatí za své luxusní nemovitosti v milionech dolarů v Evropě.

Slavné věci, které přijdou

Na závěr bych chtěl ještě jednou pochválit Zelenského a jeho hrdiny za úspěšnou Campaign of Misery, kterou přinesl na celý kontinent.

Místo toho, aby umožnil velmi malé enklávě koetnik, aby se mírumilovně spojila se svou vlastí – což by nikomu nevadilo a v žádném případě by nepoškodilo Ukrajinu – Zelenského režim místo toho promarnil miliony životů.

Zelenskij tak učinil osvobozením miliard dolarů, možná bilionů v reálných hodnotách, z kapes každého na planetě.

Každá zdravotní sestra, řidič autobusu, vlakový dopravce, učitel, horník, lodní úředník, prodavač a nádeník… víte, všichni skutečně bohatí jedinci ve společnosti… platí cenu za to, že jsou zapojeni do boje, ve kterém žádný z jejich národních zájmů není ohrožen.

Důležité pro nás všechny je si pamatovat, když mrzneme v chatrčích nebo pro některé v jejich autech, jak nám kručí žaludek a narůstají obavy, že to vše bylo uděláno za účelem zneužití rusky mluvících lidí na Donbasu a namíření jaderných zbraní na Moskvu.

Zdravím Zelenskyj – osvoboditele štěstí pro zástupy Evropanů!

Guy Somerset píše odněkud z Ameriky.

ZDROJ: https://english.pravda.ru/opinion/155342-ukraine_europeans/
See more at https://english.pravda.ru/opinion/155342-ukraine_europeans/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *