Takové lidi systém miluje: Žena s nadšením platí dlaní (video)

8.7.2023

Celý článek si můžete poslechnout zde:

V době, kdy svoji existenci ukončí hotovost a platby budou probíhat jen dlaní ruky, v níž bude uložena i vaše digitální identita, se každý jedinec stane majetkem globálních elit.

Vše se bude sdílet a vlastnictví bude povoleno jen vybraným jedincům. Jde o reálné plány, které budou realizovány v případě, že se většina lidí bude chovat podobně jako tato žena:

Žena na videu výše platí v supermarketu rukou. Amazon nedávno začal nechávat zákazníky řetězce supermarketů Whole Foods platit skenem dlaně.

„Jsem ve Whole Foods a chystám se zaplatit za své potraviny rukou,“ říká žena. Prohlédne si dlaň a zeptá se: „Vyšlo to?“

Poté, co jsou její potraviny zaplaceny, je šťastná jako dítě.

Tato žena vůbec netuší (podobně jako 90% společnosti), že tímto to zdaleka nekončí. Až bude plně funkční CBDC, zrušená hotovost a její digitální peněženka bude napojena na digitální identitu a sociální kredity, stane se jí třeba to, že transakce bude zamítnuta.

A to ne proto, že nebude mít dostatek peněz. Ale třeba proto, že už bude v daný moment zanechávat příliš dlouhou uhlíkovou stopu nebo proto, že její sociální kredit zaznamená interakci s režimu nepohodlnou osobou.

Všichni, kdo vyjadřují podobné nadšení z toho, že se stávají otrokem systému, který je může kdykoli odříznout od jejich prostředků, jsou důvodem, proč se zatím daří digitální diktaturu zavádět.

Tomuto lze uniknout jedině preferencí plateb v hotovosti. Pokud dopustíme její zánik, digitální totalitě se nevyhneme…

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *