, , , , ,

Fašistický Nový Zéland se pokouší schválit zákon, který omezí a zakáže používání přírodních produktů pro zdraví

přírodní produkty

Fašistický Nový Zéland se pokouší schválit zákon, který omezí a zakáže používání přírodních produktů pro zdraví

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

11.1.2023

Labouristická strana Nového Zélandu (“NZ”) představila návrh zákona o terapeutických produktech. Veřejnost má na podání přihlášek čas pouze do 15. února. Více než 50 % veřejnosti na Novém Zélandu používá přírodní produkty. Struktura návrhu zákona je velmi znepokojivá. Zřizuje regulátora, který bude mít pravomoc přijímat rozhodnutí a kontrolovat dostupnost, dostatečně nespecifikuje, jaké faktory by jeho rozhodování měly ovlivňovat. Jinými slovy, je to zmocňovací zákon typu, který preferují represivní režimy.

Nevidíme žádné důkazy o tom, že by veřejnost byla podle současných předpisů znevýhodněna, řekl Dr. Guy Hatchard, ani neexistují žádné důkazy o tom, že by byla přírodními produkty poškozována. To je oblast, kde vláda nemá potřebu zpřísňovat předpisy.

Návrh zákona uvalí další finanční zátěž na výrobce a koncové uživatele a zavede nejistotu ohledně produktů, které byly prodány a na které se spoléhají miliony Novozélanďanů. Podle našeho názoru jde o promyšlený krok strukturovat návrh zákona jako předpis bez upřesnění obsahu. To je navrženo tak, aby rozptýlilo a odvrátilo veřejný zájem, zvláště když období veřejných konzultací přichází v době letních prázdnin.

Je třeba poznamenat, že velmi dlouhý seznam běžných bylin, které mají být zakázány podle zákona z roku 2016, který vypracovala společnost Medsafe s pomocí Mezinárodní koalice regulačních orgánů pro léčiva („ICMRA“), stále existuje. Některé z nich se dokonce běžně a tradičně používají při vaření. Podle návrhu zákona nic nebrání novému regulátorovi v tom, aby tento seznam jednoduše přijal, jakmile bude jmenován. Tento seznam by narušil dostupnost tradičních prostředků.

ICMRA se zrodila na 65. konferenci Světového zdravotnického shromáždění v roce 2012 pod záminkou potřeby „řešit současné a vznikající výzvy v oblasti regulace a bezpečnosti humánní medicíny globálně, strategicky a průběžným, transparentním, autoritativním a institucionálním způsobem“. Jejími členy jsou lékařské a lékové regulační orgány z 22 zemí a Evropské unie. Kromě toho se dalších 15 zemí počítá jako přidružení členové. Světová zdravotnická organizace je známá jako „pozorovatel“. A tak to není jen problém, kterému čelí Novozélanďané. To, co se děje na Novém Zélandu v souvislosti se zákazem a kontrolou přírodních produktů, bude rozšířeno na úkor populace ve velké části světa.

Regulace přírodních produktů – překročení vládní kontroly

Autor : Guy Hatchard

Civilizace přicházejí a odcházejí v průběhu věků. Když vlády zmocňují lidi, využívají inteligenci a kreativitu svých občanů pro dobro všech, když se snaží ovládat své obyvatelstvo, upadají.

Po třech letech kontroly pandemie se tam vlády nezastaví. Zde na Novém Zélandu vláda zavedla „ zákon o terapeutických produktech “, který bude kontrolovat, jak se produkty, které se zdají být prospěšné pro zdraví, vyrábí, předepisují, dovážejí, propagují, dodávají a vyvážejí. Podle ministra zdravotnictví Andrewa Littlea:

Přečtěte si více: Nový Zéland se pokouší schválit zákon, který omezí a zakáže používání přírodních produktů pro zdraví

ZDROJ:David Icke https://davidicke.com/2023/01/11/fascist-new-zealand-is-attempting-to-pass-a-bill-that-will-restrict-and-prohibit-the-use-of-natural-health-products/

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *