, , , , , ,

Exkluzivní: Jaké to bylo být „kanárkem ve světě Covidů“? Lékaři a aktivisté promluvili

Exkluzivní: Jaké to bylo být „kanárkem ve světě Covidů“? Lékaři a aktivisté promluvili

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

V exkluzivních rozhovorech pro The Defender popisuje editor a několik autorů knihy „Kanárek ve světě Covid“ cenzuru a následky, kterým čelili za zpochybňování ortodoxie COVID-19 v prostředí omezení a mandátů.

18.12.2023

By 

Jaké to bylo být pověstným „kanárkem v dole“ v letech pandemie COVID-19, tváří v tvář přísným omezením, mandátům a rozsáhlé cenzuře? V knize „Kanárek ve světě Covidu: Jak propaganda a cenzura změnily náš (můj) svět“ se významní myslitelé rozhodli na tuto otázku odpovědět.

Kniha „Canary In a Covid World“, která obsahuje eseje 34 současných myšlenkových vůdců, popisuje osobní a profesní zkušenosti autorů, kteří se potýkali s několika formami cenzury: v tisku a masmédiích, na platformách sociálních médií a v řadách akademických, vědeckých a lékařských institucí a licenčních rad.

Mezi autory jsou osobnosti z oblasti politiky, včetně senátora Rona Johnsona (R-Wis.), britského poslance Christophera Chopea, předsedy celostranické parlamentní skupiny pro poškození vakcínou Covid-19, a Dr. Josepha Ladapo, floridského generálního chirurga a profesora medicíny na Floridské univerzitě.

Svými kapitolami přispěli také významní lékaři, včetně doktorů Pierra Koryho a Paula Marika, spoluzakladatelů Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, kardiologa doktora Petera McCullougha, britského kardiologa doktora Aseema Malhotry a doktora George Fareeda, který spolu s doktorem Brianem Tysonem léčil více než 20 000 pacientů s vakcínou COVID-19.

Z akademiků a vědců přispěli například Harvey Risch, M.D., Ph.D., emeritní profesor a vedoucí vědecký pracovník v oblasti epidemiologie chronických onemocnění na Yale School of Public Health, Dr. Jay Bhattacharya, profesor medicíny, ekonomie a politiky zdravotnického výzkumu na Stanfordu, Michael Rectenwald, Ph.D., autor knihy „Google Archipelago: The Digital Gulag and the Simulation of Freedom“ a vědec Denis Rancourt.

Mezi přispěvateli byli také hlasití zastánci bezpečnosti vakcín, včetně Steva Kirsche, zakladatele Nadace pro výzkum bezpečnosti vakcín, a Brianne Dressenové, spoluzakladatelky organizace React19, která se stala obětí zranění způsobeného vakcínou COVID-19.

C. H. Klotz, editor knihy „Canary In a Covid World“, v exkluzivním rozhovoru pro The Defender uvedl, že eseje, které kniha obsahuje, „by kvůli cenzuře nikdy nenašly místo v mainstreamových médiích“, a dodal, že „čtenáře provedou příběhem COVID, od mandátů, přes vakcíny, protesty řidičů kamionů v Kanadě, off-label terapie, až po zranění způsobená vakcínami a mnoho dalšího“.

Klotz uvedl, že na přispěvatelích ho nejvíce zaujala jejich odvaha.

„Základní nit, která je spojuje, je cenzura,“ řekl Klotz. „Každý hlas se v určitém okamžiku ocitl v situaci, kdy byl umlčen, protože ho propaganda odsunula na okraj společnosti.“

„Chtěli jsme rozptýlit hněv, který často provází diskusi o narativu COVID. Chtěli jsme čelit vymývání mozků,“ dodal. „Měli jsme pocit, že když se nám podaří tyto hlasy spojit, zazpívat jako jeden hlas, ostatní by mohli být konečně ochotni naslouchat.“

Tyto snahy začínají být úspěšné, řekl Klotz. Kniha je nyní k dispozici v knihovně Dolní sněmovny Spojeného království, byla předána manželce Pierra Poilievra, předsedy Konzervativní strany Kanady, hlavní opoziční strany v zemi, a na fotografii ji drží Sean Buckley, vedoucí kanadského Národního vyšetřování občanů.

Podle Klotze sice „přijal několik nabídek na vydání knihy“, ale nakonec ji vydalo nakladatelství Canary House Publishing – na podporu několika organizací, které se otevřeně postavily proti narativům establishmentu.

„Zdálo se, že největší smysl dává, když můžeme zajistit, aby 3 dolary z každé prodané knihy mohly být věnovány třem organizacím, které odvádějí obrovskou práci – Children’s Health Defense, Informed Consent Action Network a React19,“ řekl Klotz.

V exkluzivních rozhovorech pro The Defender několik autorů knihy „Kanárek ve světě COVID“ hovořilo o svých zkušenostech „kanárků“ během pandemie a podělilo se o své názory ohledně širšího přínosu knihy pro veřejnou debatu o COVID19.

 

Knihu „Kanárek v zakrytém světě“ otevírá kapitola mezinárodně uznávaného spisovatele Colina McAdama s názvem „Kde začíná váš strach“.

Tato esej podle McAdama zkoumá „soupeřící názory COVIDu – ten dominantní, který využíval strachu a trval na tom, že život je o vyhýbání se smrti, a ten podvratný, který říkal, že život je o žití“.

V této kapitole McAdam dále hovoří o své zkušenosti s účastí v konvoji kamionů, když dorazil do kanadského hlavního města Ottawy – o zkušenosti, která mi „otevřela oči pro mnoho věcí, z nichž jednou byla statečnost“, řekl listu The Defender.

Účast v konvoji mi „ukázala, že je možné a nutné mluvit nahlas“, řekl McAdam. „Žádný veřejný hlas v Kanadě a jen málo lidí na celém světě se nezabývalo skutečnou povahou COVID nebo škodami způsobenými uvalením výluk a mandátů.“

„Řidiči kamionů jen díky tomu, že se sjednotili, zviditelnili se a byli hlasití, dokázali upozornit na setrvačnost veřejnosti, na lživost médií a škodlivou politiku vlády,“ dodal McAdam. „Ukázali mi, že lidé bez hlasu mohou být stále slyšet.“

Na adresu neochoty mnoha svých vrstevníků a lidí z tvůrčích odvětví, jako jsou spisovatelé a hudebníci, McAdam řekl: „Krize COVID ukázala sílu strachu, ale nebyl to jen strach z nemoci. Mnohem ničivější a přetrvávající byl strach z ostrakizace.“

„Pokud vidím, že dominantní skupina věří v x a y, bez ohledu na to, jak absurdní x a y může být, pak můj strach ze ztráty místa ve skupině převáží nad vším a já budu deklarovat svou víru v x a y – za cenu každého přesvědčení, každé pravdy – protože ztráta místa ve skupině bude znamenat ztrátu statusu a příjmu,“ řekl McAdam.

Dodal, že tato mentalita se zdaleka netýká jen kreativních odvětví.

„Umělci pro mě vyčnívali, protože my máme být ti soucitní a zvídaví. Nesoucitné chování umělců však nebylo ojedinělé. Lékaři mají léčit nemoci, ale oni to nedělali. Univerzitní profesoři mají klást otázky, ale oni to nedělali,“ řekl.

„Nikdo nedělal to, co měl, protože poselstvím bylo, že pokud se nebude řídit dominantním narativem, přijde o práci a postavení,“ dodal.

Podle McAdama převaha tohoto způsobu myšlení „odhaluje ohromující sílu propagandy, ale také potvrzuje to, co George Orwell poznamenal v předmluvě k ‚Farmě zvířat‘ – propaganda je nejúspěšnější a nejzlověstnější, když se vnucuje sama, když jí inteligence věří a přijímá ji v zájmu své vlastní nadvlády“.

Na adresu širšího významu toho, že jsme „kanárkem ve světě COVID“, McAdam řekl: „Pokud je poselstvím shora být statečný, vznikne jednota a laskavost, ale pokud je poselstvím mít strach, společnost se zhroutí.“

Dr. James Thorp: Nemocnice a lékařské časopisy jsou „smrtelně zkorumpované

Porodník a gynekolog z Missouri Dr. James Thorp řekl deníku The Defender, že za 44 let své praxe „nikdy, nikdy … neviděl tak bezuzdnou korupci vlády, nemocnic a lékařských časopisů“.

Thorp tyto subjekty označil za „smrtelně zkorumpované“ a dodal: „Míra jejich korupce se v posledních čtyřech letech zrychlila na takovou úroveň, která nemá ve srovnání s předchozími desetiletími či staletími obdoby.“

Právě tato korupce tvoří základ jeho kapitoly nazvané „Nejhorší porušování lékařské etiky v dějinách medicíny“, kterou napsal společně s Maggie Thorp, J.D., MACP.

„Moje kapitola pojednává o parodii a nejhorším porušení lékařské etiky prosazováním nové netestované vakcíny v těhotenství,“ řekl. „Je to nejhorší porušení lékařské etiky v dějinách medicíny, možná v dějinách celého světa.“

Stalo se tak pod vedením vládních agentur a za spoluúčasti masmédií, řekl Thorp.

„Dokonce i liberální média nyní uznávají, že 5 bilionů dolarů nebo více … bylo použito k prosazení smrtícího, zjevně lživého příběhu o experimentální genové terapii COVID-19,“ řekl a poznamenal, že žádosti podle zákona o svobodném přístupu k informacím, které Thorp podal, odhalily financování a propojení mezi federálními agenturami a lékařskými licenčními komisemi.

Thorp také zdůraznil roli takzvaných „důvěryhodných vůdců komunity“ při šíření zpráv o zavedení COVID-19 na veřejnosti. Podle Thorpa byly peníze na tyto snahy rozdělovány prostřednictvím programu známého jako COVID-19 Community Corps.

„Tyto úplatky ve výši více než 13 miliard dolarů rozdělili asi do 300 sektorů, které pokrývají každý steh sociální struktury naší společnosti,“ uvedl. „Vyvěsili obrovské množství opravdu velmi lživých a podvodných propagačních akcí, jako například: ‚Jděte si v těhotenství nechat naočkovat vakcíny COVID-19, jinak zemřete a vaše dítě zemře‘.“

„Jedná se o hrubě lživou taktiku strachu, která je akademicky nepravdivá,“ řekl Thorp.

„Jen si pamatujte, že kdo platí, ten píská,“ dodal s tím, že díky tomuto financování média běžně „démonizovala“ a „očerňovala“ vědce, kteří vyjádřili opačný názor na COVID-19.

V roce 2021 byla Dr. Mary O’Connorová jednou ze čtyř kanadských lékařů, kteří čelili soudnímu řízení zahájenému College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO) za vydávání „falešných“ lékařských výjimek pro vakcínu COVID-19 – server GlobalNews tyto lékaře obvinil z „podkopávání boje proti COVID-19“.

Kapitola O’Connorové nazvaná „Můj vzkaz Ontarijské koleji lékařů a chirurgů“ je reakcí na utrpení, kterému musela čelit.

O’Connorová řekla listu The Defender, že chtěla vyprávět svůj příběh o boji s CPSO, když bojovala za ochranu práv svých pacientů – „jejich práva na volbu vlastní léčby a práva na soukromí jejich lékařské historie“.

„Chtěla jsem, aby lidé pochopili, že CPSO byl kooptován … ze své původní role, kterou byla ochrana pacientů,“ řekla. „Místo toho jsou nyní spoluviníky zranění a úmrtí mnoha lidí.“

O’Connorová, která u svých pacientů zaznamenala „mnoho nežádoucích reakcí“, uvedla, že chtěla také zvýšit povědomí o nebezpečích spojených s vakcínami COVID-19 – a o ohrožení lékařského soukromí.

„Chtěla jsem, aby si lidé uvědomili, že jsou nuceni k lékařské léčbě, tj. k injekcím, které jsou stále ještě zkoumané a nebezpečné,“ řekla.

O’Connorová trvá na tom, že injekce nebyly vakcínami a nedokázaly zabránit infekci ani zastavit šíření viru. „Většina populace to prostě nevěděla, nemohla to vidět. Bylo jim lháno,“ řekla.

„Chtěla jsem, aby si lidé uvědomili, že jejich soukromé zdravotní karty už nejsou bezpečné,“ řekla O’Connorová na adresu snahy CPSO zabavit zdravotní záznamy jejích pacientů, kteří dostali výjimku – požadavky O’Connorová podle svých slov odmítla.

„Nyní si CPSO, pokud se domnívá, že jde o ‚naléhavou situaci‘, dalo pravomoc vzít a prozkoumat jakoukoli kartu pacienta,“ řekla.

Podle O’Connorové CPSO také zakázala lékařům zpochybňovat oficiální opatření a politiku COVID-19 nebo o nich diskutovat. O’Connorová uvedla, že „CPSO dále vyhrožovala lékařům tresty, vyšetřováním a disciplinárními opatřeními“.

„Bylo nám také zakázáno používat alternativní léčebné postupy k léčbě COVID,“ dodal O’Connor. „Zakázány byly zejména ivermektin a hydroxychlorochin, které jsem ve své praxi používal již před lety bez nežádoucích účinků.“

Místo toho byla smrt pacientů „v nemocnici urychlena použitím ventilátorů a remdesiviru,“ uvedl O’Connor. „Pravda byla všude potlačována.“

Podle O’Connora bylo s „pravdomluvností“ spojeno riziko, ale i výhody.

„Přijdete o rodinné příslušníky a přátele. Můžete přijít o práci a příjem a možná i o bydlení,“ řekla. „Ale jsou tu i obrovské odměny. Získáte klid, protože víte, že jste na straně pravdy, a poznáte fantastickou skupinu nových přátel.“

Margaret Anna Alice: „Chyby se nestaly

Pro spisovatelku a bloggerku Margaret Annu Alice, která se ve svých textech zaměřuje na zdraví, politiku, masovou kontrolu a propagandu se zaměřením na COVID-19, představuje umlčování odlišných názorů rozhodující krok ke zvěrstvům proti lidstvu. Tyto body zdůraznila ve své kapitole nazvané „Základní informace pro propagandisty“.

„Totalita, genocida, válka – tato zvěrstva jsou možná jen díky dvojí síle propagandy a cenzury: propagandě, která propaguje menticidní narativ, a cenzuře, která umlčuje pravdomluvné, odhalující lži, na nichž je tento narativ založen,“ řekla pro The Defender.

Takové snahy jsou založeny na psychologii, behaviorální vědě a „postrčení“, řekla Alice.

„Behaviorální psychologové, vůdci kultů a bernské frontové skupiny vědí, jak emočně manipulovat obyvatelstvo, aby uvěřilo absurdním představám,“ řekla. „Stačí šálek strachu, špetka vzteku, špetka závisti a štědrá porce kognitivních předsudků, aby se obešla schopnost kritického myšlení, intuice a instinkt přežití.“

Alice řekla, že příkladem takových technik jsou výluky a sociální distancování.

„Bidermanova tabulka nátlaku poskytuje návod k provádění, včetně izolace, techniky mučení, která způsobuje neurologické změny, jak jsme o tom s Naomi Wolfovou hovořili v jejím nedávném Dialogu s disidenty,“ uvedla s tím, že v dubnu 2021 spustila svůj blog s názvem „A Primer for the Propagandized“, kde se takovým technikám věnuje.

Výsledkem je podle Alice „nepochybně náboženství – nebo přesněji řečeno covidianský kult“, který ve své kapitole popsala jako „ideologickou masovou psychózu“ bez vztahu k vědě.

„Kdyby šlo o vědu, mediálně-farmaceuticko-velkotechnologický komplex by nezatracoval každý nesouhlasný hlas, neočerňoval každého myšlenkového zločince a necenzuroval každé legitimní pátrání po pravdě,“ napsala Alice.

Zatímco v souvislosti s pandemií se často hovoří o tom, že „chyby“ udělali politici a odborníci na veřejné zdraví, Alice varovala, že události posledních čtyř let nebyly náhodné, ale záměrné, a že veřejnost musí být do budoucna ostražitější.

„Pouze pochopením toho, jak k uplynulým čtyřem letům došlo, můžeme zabránit budoucím zásahům do našich práv, svobod a životů ze strany ‚filantropů‘, tyranů, nadnárodních subjektů, vlád, ‚kápů‘ COVID a spolčenců,“ uvedla.

„Každá kapitola knihy ‚Kanárek ve světě COVID‘ přispívá dílkem skládačky a dohromady tvoří jasný obraz, který ukazuje, že chyby se neděly – a proč musíme usilovat o spravedlnost, abychom zabránili opakování zločinů proti lidskosti, které dodnes pokračují v neztenčené míře,“ dodala.

„Mluvit nahlas je možné a nesmírně důležité.

Klotz a přispěvatelé popsali knihu „Canary In a Covid World“ jako knihu, která shromažďuje pravdy, jež byly během pandemie potlačeny, a vyzvali veřejnost, aby si knihu přečetla.

Thorp ji označil za „jednu z nejdůležitějších knih“, které byly o COVID-19 vydány, a uvedl, že obsahuje „kompilaci odborníků s nezvratným pověřením hledat pravdu“, kteří jsou „pronásledováni, protože se odvolávají na své právo vyplývající z prvního dodatku a právo vědců říkat pravdu a interpretovat údaje“.

„Tato kniha toho dělá hodně,“ řekl McAdam. „Informuje čtenáře o silách, které vytvořily jejich nepochopení COVID. Vypráví příběhy utrpení – zranění způsobená očkováním, ztráty živobytí, zničenou pověst -, které nebyly odvysílány v mainstreamových médiích.“

„Myslím, že jedním z jejích nejjednodušších a nejsilnějších poselství je, že COVID je léčitelné onemocnění – poselství předané skutečnými lékaři, kteří léčili desítky tisíc pacientů,“ dodal McAdam. „Kdyby se vysílala pouze tato informace, myslím, že by se svět nezhroutil tak, jak se zhroutil.“

„Všichni říkáme pravdu,“ řekl O’Connor. „Mnozí z nás to na začátku nevěděli, ale byli požehnáni, když to našli. Řekli jsme pravdu navzdory obrovským negativním důsledkům a přicházíme z mnoha stran – ti, kteří to zpočátku nevěděli, ti, kteří to věděli a snažili se to říct ostatním, odborníci ze všech oblastí života.“

Přispěvatelé se také podělili o poselství naděje a optimismu.

„V knize je mnoho věcí, které by mohly a měly lidi rozzlobit, ale celkově mám pocit, že je to kniha o laskavosti,“ řekl McAdam. „Mnozí z těchto lidí se postavili neuvěřitelně mocným silám, aby se skutečně starali o lidi. A možná celkově kniha ukazuje, že je možné a životně důležité mluvit nahlas.“

„Jsme jen obyčejní lidé, kteří vyprávějí, co jsme viděli a co jsme se dozvěděli,“ řekl O’Connor. „Budeme mluvit nahlas, ať se děje, co se děje.“

Klotz sdělil serveru The Defender, že nedávno vyšla audioknižní verze knihy „Kanárek ve světě COVID“, přičemž se plánuje vydání francouzské jazykové verze a pokračování „zaměřené čistě na finanční zájmy v pozadí COVID“.

Dodal, že doufá, že „Kanárek ve světě Covid“ „otevře oči těm lidem, kteří mají otázky a jsou připraveni uvažovat o tom, že „pravdy“, které jim jejich vlády říkaly, možná nakonec nejsou tak pravdivé“.

The Defender’s Michael Nevradakis byl spoluautorem knihy „Canary In a Covid World“. Jeho kapitola „Fact-checking the ‚Fact-checkers‘: Stát za pravdu ve věku cenzury COVID“ se zaměřuje na podaná 31. května organizací Children’s Health Defense proti iniciativě Trusted News.antimonopolní žaloba a žaloba za svobodu projevu podle prvního dodatku

 

ZDROJ:https://childrenshealthdefense.org/defender/canary-in-a-covid-world-book-censorship-propaganda/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *