, , ,

Digitální měny centrálních bank jsou další hranicí v bitvě o svobodu

Digitální měny centrálních bank jsou další hranicí v bitvě o svobodu

OD  NA 

„Pokud dokážete přesunout každého člověka do digitálního koncentračního tábora, vyprázdnit jeho bankovní účet, kdykoli budete chtít, a říct mu, za co může a nemůže utrácet peníze, máte plnou kontrolu.“ – Catherine Austin Fitts

Digitální měny centrální banky („CBDC“) jsou digitální měny vydávané přímo centrální bankou národního státu a slouží jako zákonné platidlo.

CBDC jsou kriticky kontrolovány vládami, a proto představují pravý opak myšlenek – decentralizace, software s otevřeným zdrojovým kódem, transakce typu peer-to-peer bez povolení –, které z bitcoinu a dalších kryptoměn udělaly tak revoluční technologii.

Jak můžete hádat, CBDC budou vázány na uživatelské identity a digitální ID, což umožní úplný dohled ze strany státu a eliminuje jakoukoli šanci na finanční soukromí.

Od Kanekoa Velikého

Podle  Central Bank Digital Currency Tracker atlantické rady zkoumá CBDC 112 zemí, které představují více než 95 procent celosvětového HDP.

Digitální měnu již spustilo 11 zemí včetně Nigérie a mnoha karibských zemí.

14 zemí testuje pilotní programy včetně Jižní Koreje, Thajska, Saúdské Arábie, Švédska a Číny, která má v roce 2023 rozšířit používání digitálního jüanu.

Anthony Pompliano, americký podnikatel, investor a bitcoinový evangelista  loni v březnu napsal  , že „digitální měny centrální banky budou jedním z největších porušení lidských práv v historii“.

„Digitální měny centrálních bank odstraňují soukromí a decentralizovanou povahu fyzické hotovosti,“ vysvětlil Pompliano. „Vytváří prostředí, kde mají centrální banky úplnou kontrolu nad každým aspektem finančního života občanů.“

„Tito centrální bankéři budou moci vidět, co je na vašem bankovním účtu, s kým obchodujete, co nakupujete a cokoli dalšího, co je ve vašem finančním životě zajímá,“ napsal.

„Tato úplná transparentnost se státem odstraňuje všechny prvky soukromí a zároveň dává institucím možnost cenzurovat jakékoli a všechny transakce bez ohledu na to, zda k tomu mají legitimní důvod, nebo ne.“

Robert Kiyosaki, autor knihy o osobních financích „Bohatý táta, chudý táta“, měl ostrou kritiku myšlenky zavedení CBDC.

 Kiyosaki se v tweetu, který zveřejnil 17. července, odvolával na  výkonný příkaz 14067 podepsaný Bílým domem Bidena na začátku března, který stanovil pozici vlády k vytvoření CBDC jako „nejzradnějšího činu v historii USA“.

Kromě toho zašel Kiyosaki tak daleko, že prohlásil zřízení CBDC za „komunismus v jeho nejčistší podobě“.

Představte si tyto scénáře

Vystoupil jste proti maskování dětí na schůzi školské rady vašeho dítěte. Nákup zamítnut.

Překročili jste týdenní kilometry svého vozidla a překročili jste uhlíkový limit. Nákup zamítnut.

Na Facebooku jste zveřejnil soukromé zprávy zpochybňující integritu posledních voleb. Nákup zamítnut.

Neudělali jste svůj poslední výstřel Pfizer mRNA genové terapie. Nákup zamítnut.

Vzepřeli jste se svému zamykacímu protokolu a odcestovali jste mimo svou karanténní zónu. Nákup zamítnut.

Budoucnost podle Klause Schwaba ze Světového ekonomického fóra a miliardářů a bankéřů, kteří ho podporují.
“ Nebudeš nic vlastnit. “ A budeš šťastný .“

To vše by bylo možné, protože CBDC jsou programovatelné.

Například čínský digitální jüan lze naprogramovat tak, aby byl aktivován k určitému datu, naprogramován tak, aby vypršela k určitému datu, naprogramován tak, aby byl platný pouze pro určité nákupy, a zlověstně naprogramován tak, aby byl dostupný pouze občanům, kteří splňují určité předběžné podmínky. .

Centrální banky tak mohou ovlivňovat a kontrolovat chování příjemců této centralizované digitální měny a také vyloučit ty, které chtějí penalizovat z účasti ve finančním systému.

Tyto CBDC by byly propojeny s digitálními ID, které by byly propojeny s očkovacími pasy, uhlíkovými stopami a systémem sociálních kreditů podobným tomu, který se zavádí v Číně.

Ve skutečnosti celý nátlak kolem implementace očkovacích pasů a digitálních ID vypadá jako předem naplánovaný odrazový můstek pro zavedení digitálních měn centrálních bank a globálních systémů sociálních kreditů.

Toto řízení shora dolů zapadá do hnutí zelené energie, které je navrženo tak, aby produkovalo nedostatek energie v digitálně monitorované inteligentní síti propojující spotřebu elektřiny, plynu a energie s digitálními ID občanů.

Catherine Austin Fitts, bývalá náměstkyně ministra pro bydlení a rozvoj měst Spojených států, v  nedávném rozhovoru řekla : „Veškerá tato čistá energie je navržena tak, aby produkovala plně elektrický systém, který jim umožní vybudovat plně digitální transakci. systém, který jim poskytne digitální kontrolu.“

„Energie bude shora dolů a potom umístíte senzory a čipy na všechno, co se v Americe pohybuje,“ vysvětlila.

„Pokud dokážete přesunout každého člověka do digitálního koncentračního tábora, vyprázdnit jeho bankovní účet, kdykoli budete chtít, a říct mu, za co může a nemůže utrácet peníze, máte plnou kontrolu.“

Pokud vaše vláda schválí CBDC, bude vaše vláda sledovat v reálném čase po zbytek vašeho život.

Digitální měny centrálních bank jsou další hranicí pro boj za svobodu a toto je konverzace, která musí začít hned, protože centrálně řízené digitální měny přicházejí ve velkém.

Bez globálního povědomí centrální banky vyzbrojí peníze proti lidskosti a vyvolají největší porušování lidských práv, jaké jsme kdy viděli, a občané jim budou fandit, když to budou dělat.

Psali jsme také:  SVĚTOVÉ BANKY V TICHOSTI PRACUJÍ NA PŘÍPRAVĚ REVOLUČNÍHO BANKOVNÍHO SOFTWARU NAZVANÉHO ZKRATKOU CSRQ-SM TOTAL CONTROL V PODOBĚ BANKOVNÍHO SOCIÁLNÍHO KREDITU SE ZASTROPOVANÝM BANKOVNÍM ÚČTEM, KTERÝ NEDOVOLÍ PŘIPSAT VĚTŠÍ ČÁSTKU ZA MĚSÍC, NEŽ DOVOLUJE STROP

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] z „dopadu“ je velmi spjato s Velkým resetem a čtvrtou průmyslovou revolucí, jejichž cílem je vytvořit infrastrukturu, jejímž prostřednictvím lze tuto novou formu digitálního nevolnictví prosadit. Studenti […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *