, ,

Soud odhaluje armádu federálů, která cenzuruje řeč v Americe

„Úředníci z nejméně 11 agentur tajně komunikovali se sociálními médii“

Bob UnruhAutor Bob Unruh
Publikováno 1. září 2022 ve 12:06

Rozvíjející se soudní spor, který je nyní zapleten do sporů o to, jaké „objevy“ mají být povoleny, odhalil dlouhý seznam federálních byrokracií, jejichž úředníci se aktivně zapojili do toho, aby společnostem sociálních médií říkali, jakou řeč mají cenzurovat.

V posledních dnech bylo odhaleno, že FBI kontaktovala Facebook a varovala před „ruskými dezinformacemi“, což způsobilo, že gigant sociálních médií potlačoval přesné zprávy z New York Post o mezinárodních obchodních plánech rodiny Bidenových, které mohly zahrnovat nepřátele Ameriky – a poskytl zisk pro Joe Bidena.

Průzkum ukázal, že 80 % Američanů věří, že to ve skutečnosti změnilo vítěze v prezidentském klání v roce 2020 a že bez této cenzury by teď byl v Bílém domě prezident Donald Trump.

To vše přimělo Margot Clevelandovou, vedoucí právní korespondentku The Federalist, varovat: „Byla to FBI, a ne sociální média, kdo ukradl volby Donaldu Trumpovi.“

Nyní podrobnosti odhalené v soudním sporu, který řeší New Civil Rights Alliance, který zpochybňuje vládní vliv na svobodu slova, potvrzují, že dlouhý seznam byrokracií ve federální vládě kontaktoval korporace sociálních médií, aby jim řekl, co mají cenzurovat. .

Případ, řekl NCLA, „odstřeluje pokličku rozlehlému federálnímu režimu cenzury, který bude šokovat svědomí Američanů.“

Ve společném prohlášení o objevných sporech v případu – přesně to, kdo má odpovědět na které otázky, jak případ pokračuje, „odhaluje desítky federálních úředníků z nejméně 11 federálních agentur, kteří tajně komunikovali s platformami sociálních médií, aby cenzurovali a potlačili soukromou řeč. Nepřízeň federálních úředníků. Tento nezákonný podnik byl nesmírně úspěšný,“ uvedla NCLA.

„Podle prvního dodatku nesmí federální vláda hlídat soukromou řeč ani vybírat vítěze a poražené na trhu myšlenek. Ale to je přesně to, co vláda udělala – a stále dělá – v masivním měřítku, které dříve nebylo zveřejněno. Více agentur „Komunikace ukazují, že federální vláda vyvíjela obrovský tlak na společnosti sociálních médií – tlak, kterému se společnosti opakovaně skláněly,“ uvedla organizace.

Mezi byrokracie, které byly v případu dosud identifikovány, patří Bílý dům, zdravotnictví a sociální služby, Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost, Centra pro kontrolu nemocí, CISA, NIAID, kancelář hlavního chirurga, Úřad pro sčítání lidu, Food and Drug Administration, FBI, State, Treasury a US Election Assistance Commission.

„Komunikace ukazují, že tito federální úředníci si jsou plně vědomi toho, že tlak, který vyvíjejí, je účinným a nezbytným způsobem, jak přimět platformy sociálních médií ke zvýšení cenzury. Šéf Agentury pro kybernetickou bezpečnost a bezpečnost infrastruktury dokonce zanevřel na nutnost překonat společnosti působící v sociálních médiích.“ „váhala“ spolupracovat s vládou,“ uvedla NCLA.

„Pokud někdy existovaly nějaké pochybnosti, že federální vláda stojí za cenzurou Američanů, kteří se odvážili nesouhlasit s oficiálními zprávami COVID, tato pochybnost byla vymazána,“ vysvětlil Jenin Younes, právní poradce NCLA.

„Nyní byl odhalen šokující rozsah vládní angažovanosti v umlčování Američanů prostřednictvím nátlaku na společnosti působící v sociálních médiích. Tito byrokraté nadále odolávají snaze odhalit míru jejich protiústavních akcí na každém kroku.“

John J. Vecchione, hlavní právní poradce pro soudní spory, dodal: „Musíme vidět neuvěřitelný rozsah vládních zásahů do práv na projev Američanů, abychom tomu uvěřili. Přesto, navzdory všemu, co tento případ odhalil, vládní obžalovaní stále odolávají své povinnosti. zveřejnit jména všech státních zaměstnanců, kteří byli zapojeni do tohoto nezákonného plánu.“

Původním cílem sporu byla vládní cenzura přesných informací o léčbě během pandemie COVID-19.

Případ je stát Missouri ex rel. Eric S. Schmitt, stát Louisiana ex rel. Jeffrey M. Landry, Dr. Jayanta Bhattacharya, Jill Hines, Jim Hoft, Dr. Aaron Kheriaty a Dr. Martin Kulldorff v. Joseph R. Biden, Jr., Karine Jean-Pierre, Vivek H. Murthy, Xavier Becerra, oddělení of Health and Human Services, Dr. Anthony Fauci, National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Carol Y. Crawford, United States Census Bureau, Jennifer Shopkorn, Department of Commerce, Alejandro Mayorkas, Robert Silvers, Samantha Vinograd, ministerstvo pro vnitřní bezpečnost, Jen Easterly, Agentura pro kybernetickou bezpečnost a bezpečnost infrastruktury, Gina McCarthy a Nina Jankowicz (jednotliví obžalovaní žalováni ve svých oficiálních funkcích).

NCLA vysvětlila: „Tyto akce urychlily bezprecedentní nárůst cenzury a potlačení svobody projevu – včetně klíčového politického projevu – na platformách sociálních médií. Mnoho názorů a řečníků bylo nezákonně a protiústavně umlčeno nebo potlačeno na moderním veřejném náměstí.“ Toto nezákonné vládní vměšování porušuje základní právo na svobodu projevu pro všechny Američany, ať už jsou nebo nejsou na sociálních médiích. K odhalení plného rozsahu tohoto režimu je zapotřebí více objevů – tj. identity dalších zapojených představitelů Bílého domu a agentur a povaha a obsah jejich komunikace se společnostmi v oblasti sociálních médií.“

Otázkou, kterou nyní řeší americký okresní soud pro západní okres Louisiana, je, zda vládní požadavky na ochranu před tím, aby byly vůbec zpochybňovány, co se děje.

Soudní dokumenty odhalují, že cenzurní kampaň napříč Bidenovou administrativou ve skutečnosti potvrdil jeden z jeho jmenovaných.

„Sekretář [Alejandro] Mayorkas z DHS poznamenal, že snahy federální vlády hlídat soukromé projevy na sociálních sítích se odehrávají ‚v celém federálním podniku‘,“ vysvětluje právní spis. „Ukazuje se, že toto prohlášení je pravdivé, v měřítku přesahujícím to, co mohli žalobci kdy očekávat.“

Obviňuje, že „Censorship Enterprise“ zahrnuje „desítky federálních úředníků z nejméně 11 dosud identifikovaných federálních agentur a složek, kteří se sdružují s platformami sociálních médií o dezinformacích, dezinformacích a potlačování soukromého projevu na sociálních sítích – to vše s záměr a účinek nátlaku na platformy sociálních médií, aby cenzurovaly a potlačovaly soukromé projevy, které federální představitelé nemilují.“

Dopad takové cenzury může doslova změnit národ.

WND již dlouho hlásilo , že není pochyb o tom, že 420 milionů dolarů Marka Zuckerberga rozdaných levicovým volebním úředníkům za nábor demokratických voličů ovlivnilo prezidentské klání v roce 2020.

A že státy běžně porušovaly své vlastní státní zákony týkající se hlasovacích lístků.

Potlačení zpráv o notebooku Hunter Biden však podle průzkumu způsobilo, že osm z 10 Američanů se domnívalo, že schéma změnilo výsledky voleb v roce 2020.

Cleveland řekl, že průzkumy „potvrdily to, co si mnozí konzervativci mysleli – že cenzurou příběhu o laptopu a skandálu s placením hraním rodiny Bidenových Big Tech ukradl volby Donaldu Trumpovi“.

Ale ve skutečnosti, protože Zuckerberg připustila, že FBI ovlivnila jeho rozhodnutí, aby zajistila, že méně lidí uvidí přesné informace, obviňuje FBI z volební krádeže.

Zuckerberg v rozhovoru přiznal, že FBI jeho společnosti řekl, že „my jsme si mysleli, že ve volbách v roce 2016 bylo hodně ruské propagandy“ a že „máme na paměti, že v podstatě dojde k nějakému smetišti podobnému takže buďte ostražití.“

Zuckerberg tedy zařídil, aby přenosné zprávy z New York Post, které byly zdokumentované a přesné, byly potlačeny – „mnoha“ lidem byly na dlouhou dobu zadržovány.

DŮLEŽITÁ POZNÁMKA: Jak je možné, že se největší a nejsvobodnější národ světových dějin tak rychle dostal pod kontrolu sériově prolhaných, vyšinutých, mocí šílených sociopatů – vůdců, kteří jen pohrdají Amerikou, její historií, její ústavou, její židovsko-křesťanskou kultura a její lidé? Orwellův „1984“ ukazuje přímo na odpověď: Elity mění samotný jazyk Ameriky, takže slova lidí – a tedy i jejich samotné myšlenky – se nevyhnutelně dostanou pod kontrolu vládnoucí třídy. Je to způsob ohýbání reality v reálném čase, takže to, co je iluze, se jeví jako pravda, zatímco to, co je skutečné a pravdivé, se jeví jako lži, dezinformace, „nenávistné projevy“, „konspirační teorie“ a „extremismus“. Tato mimořádně silná, ale málo pochopená válečná zbraň používaná 24 hodin denně 7 dní v týdnu marxistickou levicí je zcela vysvětlena,NEWSPEAK 2022: Jak tyrani a šílenci zotročují Američany tím, že vše nově definují. 

Již 25 let vám WND směle přináší novinky, na kterých opravdu záleží. Pokud oceňujete naše křesťanské novináře a jejich jedinečně pravdivé zpravodajství a analýzy, pomozte nám a staňte se WND Insider!

Obsah vytvořený WND News Center je k dispozici pro opětovné zveřejnění zdarma kterémukoli oprávněnému vydavateli zpráv, který může poskytnout široké publikum. Chcete-li získat licencování našeho původního obsahu, kontaktujte prosím licensing@wndnewscenter.org .

ZDROJ: WNDhttps://www.wnd.com/2022/09/lawsuit-uncovers-army-feds-censoring-speech-america/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *