, , , , ,

Demokraté vedou „svatou válku“ proti křesťanské Americe

Demokraté vedou „svatou válku“ proti křesťanské Americe

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Nová zpráva dokumentuje radikální růst bizarních levicových kultů, od klimatu přes bdělost až po pohlaví

„Kult změny klimatu“. „Kult proti rasismu“. „Kult pracovitosti“. „Kult LGBTQ“ a jeho dravý potomek zaměřený na americké děti, „Kult transgenderu“. „Kult potratů“. „Kult COVID“. „Kult globalismu“. „Kult TikTok“. Každý měsíc se seznam rozrůstá.

Pravicově smýšlejícím Američanům, kteří se pokoušejí pochopit smysl národa, který se zdánlivě zbláznil, je stále jasnější, že pomatená – a často démonická – levicová politická a kulturní hnutí, která v současnosti ovládají mysl milionů Američanů, nejsou ničím jiným než plnohodnotnými kulty.

Jejich hluboce negativní dopady jsou nepřehlédnutelné: Opakované průzkumy veřejného mínění potvrzují, že „kult klimatických změn“ a jeho hysterická indoktrinace amerických školáků způsobily, že tři ze čtyř mladých lidí se bojí budoucnosti, a to tak silně, že se obávají brzkého apokalyptického konce světa. Dokonce i mnoho manželských párů tvrdí, že do takového prokletého a krátkodobého světa nepřivedou žádné děti. A samozřejmě, velká část zeměkoule letos v zimě mrzne kvůli masově sebevražedné válce „kultu změny klimatu“ proti fosilním palivům. Nevadí, že 1 100 vědců a učenců nedávno podepsalo dokument, který potvrzuje, že „neexistuje žádná klimatická nouze“.

Mezitím „kult probuzenosti“ zastrašuje miliony lidí, aby žili v neustálém strachu, že řeknou, napíší nebo si dokonce pomyslí “ nesprávnou myšlenku“, a to pod hrozbou, že budou vyobcováni, „zrušeni“, ostrakizováni ze skupiny svých vrstevníků nebo propuštěni z práce – scénář, který nápadně připomíná děsivé obvinění z „myšlenkového zločinu“ v knize George Orwella „1984“.

„Kult potratů“ mnozí přirovnávají ke starověkému „kultu Molocha“, protože se velmi podobá současným potratům a všudypřítomným praktikám obětování dětí v dávném pohanském světě. V minulých tisíciletích bylo obětování dětí démonickým bohům, jako byli Moloch a Baal, ospravedlňováno vírou, že takto uspokojení bohové odmění rodiče větší prosperitou a lepším životem. Přesně takový argument se dnes uvádí pro legalizaci potratů.

Pak je tu „kult COVID“, který v posledních třech letech ochromil velkou část americké společnosti. Zatímco během pandemie zavírali skutečné církve po celé zemi, velekněží COVIDu si založili vlastní náboženství. Stejně jako většina náboženství i „COVID Cult“ jasně rozlišuje mezi čistými a nečistými, oprávněnými a neoprávněnými – nebo jak se jim lépe říká, očkovanými a neočkovanými. Jediným problémem je, že jejich posvátný rituál vnitřní očisty, akt povýšený téměř na úroveň svatého přijímání, si vyžádal, aby CDC v tichosti změnilo definici „vakcíny“ tak, aby odpovídala léku, který ve skutečnosti není vakcínou, ale spíše neúčinným a nebezpečným experimentálním lékem, který kněží COVID dodnes vytrvale podávají věřícím – a jejich dětem.

(Photo by Jon Tyson on Unsplash)

Dnešní levicové kulty často podněcují epidemie sociální nákazy – například hypnotický vliv různých osobností z TikToku na dospívající, zejména dívky, který mnohé z nich přesvědčí, aby se „identifikovaly“ jako transsexuálové a podstoupily chirurgickou amputaci zdravých částí těla. Jiní vlivní lidé z TikToku, kteří na kameru předvádějí svůj Tourettův syndrom, zase zažehli bizarní epidemii dospívajících dívek, u nichž se náhle samy projevují spontánní Tourettovy tiky. Tento fenomén sociální nákazy, který západní medicína označuje jako „masovou sociogenní nemoc“, má jen málo hranic.

Centrem kultu jsou samozřejmě krajně levicové vysoké školy a univerzity, které historik William Lind přirovnává k „malým břečťanem porostlým Severním Korejím“. Tam je nová americká generace denně podrobována indoktrinaci toxickými, bludnými a intenzivně vinu vyvolávajícími marxistickými ideologiemi, které v mnoha případech studenta zcela promění.

Nicméně toto divoce metastázující panorama levicových kultů není celým příběhem – zdaleka ne.

Za Obamovy vlády Američané často slýchali výraz „uměle vyvolaná krize“, což je pojem, který vysvětlil šéf Obamova štábu Rahm Emanuel, když řekl: „Nikdy nechcete, aby vážná krize přišla vniveč. A tím myslím, že je to příležitost udělat věci, o kterých si myslíte, že jste je předtím udělat nemohli.“ Z toho jasně vyplývá, že pro levici může být krize – skutečná nebo uměle vyvolaná – mocně využita k prosazení tajné agendy, které by se společnost jinak bránila nebo ji odmítala.

Za každým z dnešních kultů tak stojí apokalyptická krize, která je falešná – doslova uměle vytvořená. Takže krize „amerického systémového rasismu“, „blízké katastrofické změny klimatu“, „války proti reprodukční svobodě žen“ a tak dále nejsou skutečné. Jsou to levicově vykonstruované krize, jejichž reakcí je vytváření těchto revolučních hnutí, která se rovnají plnohodnotným kultům.

Karel Marx, jehož myšlenky jsou jádrem většiny toho, co dnešní Demokratická strana prosazuje, slavně napsal, že „Náboženství je opium lidu“ (často překládáno jako „Náboženství je opiát mas“). Přestože Marx, který byl vyznáním ateista, náboženství nenáviděl, ironií osudu se zasloužil o vytvoření dokonalého falešného „náboženství“, které od té doby skutečně slouží jako „opium mas“.

Přesně tak. Ať už tomu říkáme „marxismus“, „komunismus“, „socialismus“, „progresivismus“ nebo některý z dnešních exotičtějších termínů jako „vokismus“ či „antirasismus“, jsou tyto nálepky přitažlivé, protože zvráceným cílům levice propůjčují závoj transcendentního smyslu a morálky.

A přestože velekněží těchto a dalších levicových náboženských kultů – tj. univerzitní profesoři, akademici a další marxističtí ideologové a aktivisté – mohou být skutečnými věřícími, lidé, kteří v Americe a ve světě skutečně disponují skutečnou mocí, v nic z toho nevěří. Jen to předstírají. Těm tyto levicové kulty pohodlně slouží k zastrašování a polarizaci „lůzy“ a zároveň odvádějí jejich pozornost od rozpoznání toho, o co jejich elitní třída vůdců skutečně usiluje, a to je totální marxistická transformace Ameriky a světa. To vše jako prostředek k získání stále větší moci a bohatství pro sebe… spolu s pomstou na svých nepřátelích.

Veřejné podporování a přijímání těchto různých kultů a kauz tak podporuje iluzi, že vůdcům skutečně záleží na někom nebo na něčem jiném než na nich samotných. To vše znamená, že množství bizarních, nekontrolovatelných krajně levicových kultů, které dnes ovládají americkou společnost, slouží jako skutečný „opiát mas“.

To vše a ještě mnohem více je silným, pronikavým a naprosto jedinečným způsobem zkoumáno v nejnovějším čísle uznávaného měsíčníku Whistleblower vydávaného organizací WND s názvem “ SVATÁ VÁLKA: „Porážka rostoucího kultu levičáctví a jeho totální války proti křesťanství.“

“HOLY WAR: Defeating the growing cult of leftism and its total war on Christianity.”

ZDROJ: WNDhttps://www.wnd.com/2022/12/democrats-wage-holy-war-christian-america/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *