, , , , , , ,

Covidova éra zahájila novou DOBU TEMNA

Covidova éra

Covidova éra zahájila novo dobu temna

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

V evropských dějinách je 900leté období mezi 5. a 14. stoletím známé jako „doba temna“. Tento název se mu dává proto, že podle mnohých se v tomto období dosáhlo jen malého vědeckého a kulturního pokroku. Přineslo přetvoření vědy v době Covidů nový věk temna?

Představte si na chvíli, že jste lékař žijící ve vesmíru, kde jsou všechny „konspirační teorie“ o nebezpečnosti „očkování“ mRNA pravdivé. Představte si, že pojmy jako dlouhodobé srdeční poruchy, oslabení imunity, rakovina trávicího traktu a neplodnost jsou důsledkem trvalé a nevratné genové terapie. Představte si, že žijete ve společnosti, kde jsou všechny projevy pod neustálým dohledem a že promluvit nahlas znamená riskovat víc než jen živobytí. Jak byste mohli léčit něco, o čem nemůžete mluvit? Jak byste léčili nemoc, o které vám vláda tvrdí, že neexistuje?

Dějiny byly pro tyrany vždy problematické. Umožňuje nám vyhodnotit velké množství informací a zvážit chyby a výhody jakéhokoli postupu. Protože nemůžeme správně vyhodnotit dnešní události, aniž bychom je porovnali se záznamy ze včerejška, je logické, že každý dobyvatel, který má v úmyslu upevnit svou moc – nebo nastolit nový světový řád – se pokusí tyto záznamy změnit nebo zničit… a tato práce je až příliš často úspěšná. Učenci z různých oborů již dlouho naříkají nad velkým bohatstvím kulturního a vědeckého pokroku, které bylo ztraceno kvůli této nenasytné potřebě kontroly: představte si, kde bychom jako civilizace mohli být, nebýt událostí, jako bylo vypálení Alexandrijské knihovny, zničení univerzity v Nálandě nebo vyplenění města Bagdádu?

Ačkoli má pojem doba temna více významů, pro naše účely označuje období způsobené takovou destrukcí, kdy ti, kdo mají moc, démonizují a potlačují jakoukoli víru, která zpochybňuje jejich autoritu, a to do té míry, že náš kolektivní vědecký pokrok ustrne nebo se dokonce zvrátí. Zdá se, že vstupujeme do jakéhosi medicínského temného věku: do období velké nejistoty a lékařské neznámosti, kterou přináší přepisování a naprosté ničení historie medicíny.

Navzdory staletím praxe založené na důkazech, která se soustředila na zásady osvícenství a Hippokratovu přísahu, jsou tyto časem prověřené zásady nahrazovány novými, progresivnějšími standardy motivovanými ziskem a kolektivně řízenými velkými pijavicemi známými jako „Big Pharma“ a „Big Tech“; miliardářskou třídou, která se pekelně snaží ovládnout svět. Po vzoru starého Vatikánu používají tito noví páni zbraňové platformy sociálních médií a samozvané „ověřovatele faktů“, aby cenzurovali jakoukoli myšlenku nebo opozici, která ohrožuje jejich dobře vybudovaný příběh. S využitím svého nesmírného bohatství mají moc ovlivňovat legislativu, čímž účinně kriminalizují ty, kdo mají skutečné znalosti, a brání jim korigovat jakoukoli myšlenku, která se staví proti novému řádu. Nebezpečí nábožensky motivovaného potlačování vědy a medicíny platí dnes stejně jako v prvním tisíciletí. Naštěstí jsme ještě nezačali upalovat „čarodějnice“ na hranici bez soudu – pouze jsme jim smazali účty, veřejně je očernili a zničili jejich živobytí.

Ale jak se dělá čarodějnice? Jak z někoho uděláte kacíře, abyste měli povolení ho zničit?

Začíná zdánlivě drobnými změnami, kterých si většina lidí nevšimne. V dubnu 2020 se náhle a bez předchozího upozornění změnila definice slova „vakcína“ po celém světě. Definice, která dříve závisela na ustanovení, že léčba poskytuje dlouhodobou imunitu proti nemoci nebo viru. Tento nový význam stanovil, že vakcína musí pouze „posilovat a podporovat“ imunitní systém svého příjemce. Nenápadná změna, která se však v roce 2022 stala katalyzátorem řetězové reakce, jež se nedá změřit ani ovlivnit.

Tím, že mocní změnili význam slova „vakcína“, změnili také to, co znamená být „očkován“, a dále to, co znamená být „imunizován“ proti viru nebo nemoci. Touto nečestnou manipulací s jazykem využili zažité představy obyvatelstva o „tradičních“ vakcínách a účinně tak zostudili a poznamenali každého, kdo by mohl zpochybnit bezpečnost a účinnost nových technologií, které mají stejný název a zároveň se odchylují od jeho definice.Pozorný pozorovatel si může všimnout, že stejná lest se používá i jinde, v neustále se rozšiřujícím lexikonu „ists“ a „isms“.

Pomocí této případové studie z časopisu Korean Medical Services Journal. Máme možnost nahlédnout do této nadcházející „doby temna“: Náhlá úmrtí vyvolaná myokarditidou po očkování BNT162b2 mRNA COVID-19 .

Není známo, zda tento případ souvisí s typem vakcíny nebo s konkrétní složkou vakcíny. Není také jasné, zda umístění (atrium), typ zánětu (neutrofily a histiocyty), CBN a jednobuněčná nekróza bez zánětu jsou specifickými charakteristikami myokarditidy spojené s vakcínou Covid-19.

Shrnutí: Vzhledem k tomu, že podmínky náhlé smrti způsobené mRNA myokarditidou jsou zcela neznámé a bezprecedentní, jsme v otázce prevence a léčby zcela v nevědomosti.

Půjdeme-li hlouběji a víme-li, že nanočástice lipidů rozptylují bílkoviny spike proteinů po celém těle bez rozdílu, není pak spravedlivé vyslovit teorii, že by stejným způsobem mohlo být ovlivněno jakékoli zánětlivé onemocnění vznikající kdekoli v lidském těle?

Víme, jak léčit infarkty, ale ne infarkty vyvolané mRNA. Víme, jak léčit rakovinu, ale ne rakovinu vyvolanou mRNA. Léčba krevních sraženin, autoimunitních onemocnění a neurologických stavů, jako je mrtvice a demence; to vše je nyní zpochybňováno kvůli potenciální přítomnosti těchto invazivních a nežádoucích spike proteinů. Pokud je tomu tak, pak každý jednotlivý klinický lékař na celém světě bude nyní muset podniknout zcela novou akademickou činnost, aby porozuměl kdysi známému území, které se radikálně změnilo. Je jisté, že každá lekce naučená v kardiologii se musí znovu naučit s přidanou komplikací potenciálního vlivu mRNA, nyní, když je příčinná souvislost všechno, jen ne absolutní.

Uvědomte si tuto skutečnost. Díky internetu bez hranic a snadnému mezinárodnímu cestování již netrvá vytvoření zkorumpovaných impérií desítky let. V rozmezí dvou let, pod rouškou globální pandemie. Západní vlády nainstalovaly a zakotvily ta nejvíce. Antidemokratická a proti svobodná opatření, kterých jsme byli svědky za celá staletí. Žijeme ve světě, kde média dokážou spočítat případy. Úmrtí téměř s hodinou, ale když máme téměř absolutní důkaz, že miliony mohou být postiženy následky injekcí mRNA. Tyto informace nejsou řešeny nebo dokonce uznávány… je to prostě ignoroval.

Uvědomte si tuto skutečnost: díky internetu bez hranic a snadnému mezinárodnímu cestování už netrvá desítky let, než se vytvoří zkorumpované impérium. Během dvou let západní vlády pod rouškou globální pandemie zavedly a uzákonily ta nejdemokratičtější a nejnesvobodnější opatření, která známe za poslední staletí. Žijeme ve světě, kde média mohou sčítat případy a úmrtí téměř na hodinu, ale když máme téměř absolutní důkaz, že následky injekcí mRNA mohou být postiženy miliony lidí, touto informací se nikdo nezabývá a ani ji nebere na vědomí… prostě ji ignoruje.

Kvůli propagandě a dezinformacím, které tito takzvaní „odborníci“ bezostyšně šíří, jsme nyní v situaci, kdy jsou miliony lidí ohroženy neznámými a nevídanými škodlivými stavy. Šíření tlaku a popírání bude tyto lidi stát šanci na léčbu, protože ti, kteří mají moc své chyby napravit, je odmítají byť jen připustit. Pohybujeme se v neznámé budoucnosti a zatím nemůžeme zahájit celosvětové úsilí, které bude nutné k záchraně nesčetných životů… čelíme největší lékařské nouzi za posledních tisíc let a ani ji nesmíme nazývat pravým jménem.

Vstupujeme do nové doby temna.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/12/07/covid-era-has-ushered-in-a-new-dark-age/?fbclid=IwAR176wHJe_2nefp0EkaOKmWYErv1p_qkiOqfmEqUo4SY9d_-zVeaUauijsY

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *