, , , , ,

Pravda o nejnovějším strašáku – streptokokovi A

Pravda o nejnovějším strašáku

Pravda o nejnovějším strašáku – streptokokovi A

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Minulý pátek britská Agentura pro zdravotní bezpečnost („UKHSA“) potvrdila, že výskyt spály a invazivních streptokokových infekcí skupiny A „zůstává vyšší, než je obvyklé v tomto ročním období“.

Streptokok skupiny A neboli streptokok A je typ bakterie, která se vyskytuje v krku a na kůži a u většiny lidí nezpůsobuje žádné příznaky – říká se jí „kolonizace“, uvádí NHS.

UKHSA uvedla, že ve 46. týdnu bylo hlášeno 851 případů spály, zatímco v předchozích letech byl průměr za stejný týden 186 případů. Ve „velmi vzácných případech“ se bakterie může dostat do krevního oběhu a způsobit invazivní streptokokovou infekci skupiny A, uvedla UKHSA.

Deník The Telegraph uvedl, že rostou obavy z rostoucího počtu úmrtí na streptokoka A. V pátek vyšlo najevo, že v Británii na tuto bakteriální infekci zemřelo již šest dětí ve věku základní školy – zdravotnické orgány varovaly, že počet život ohrožujících infekcí je nyní čtyřikrát vyšší než před pandemií Covid. V sobotu Sky News informovala, že bohužel zemřelo další dítě.

Dr. Simon Clarke, mikrobiolog působící na univerzitě v Readingu, však řekl deníku Daily Mail: „V souvislosti s touto nemocí se objevily další případy: „V poslední době se objevilo více případů, než bychom očekávali, ale to může být jen statistický výkyv.“ A profesor Ian Jones, odborník na infekční nemoci z Readingské univerzity, uvedl, že je příliš brzy na to, aby se dalo říci, zda je letošní epidemie streptokoka A obzvláště zlá, ale je neobvyklá z hlediska načasování. Připojil se ke komentáři doktora Clarka a dalších, že za současný počet případů může částečně pokles imunity během výluky Covidu.

To však nezabránilo BBC, aby na toto téma publikovala několik článků denně. Například v neděli BBC zveřejnila během dne 4 různé články a včera 3 různé články, včetně článku s názvem „Školy s výskytem streptokoka A mohou dostávat preventivně antibiotika“. „Zdravotničtí odborníci tvrdí, že rodiče a lékaři musí být ostražití a bdělí… Velká Británie se musí připravit na další případy,“ uvedla BBC.

Dr. Vernon Coleman, který od počátku roku 2020 vytrvale mluví pravdu a vystupuje proti mediálnímu šíření strachu ze strany korporací, přináší svůj odborný názor na nejnovější strašení.

Pravda o strachu z bakterie Strep A
Dr. Vernon Coleman

Média hlavního proudu náhle objevila další poplašnou zprávu: Streptokok A (který způsobuje bolesti v krku a spálu a obvykle se poměrně snadno řeší předepsáním penicilinu) zabil několik dětí mladších 10 let. A zdá se, že nikdo přesně neví proč.

Existuje několik vysvětlení.

Za prvé, neexistuje žádná zdravotní služba. Mnoho praktických lékařů (kteří nyní vydělávají 111 000 liber a požadují 30% zvýšení platů za 21hodinový pracovní týden) odmítá přijímat pacienty jinak než prostřednictvím videa. Každý, kdo má více než polovinu mozku, ví, že je to hloupé a nebezpečné. Obávám se však, že hloupých a nebezpečných praktických lékařů je mnoho. A zdá se, že lékařské zařízení nyní zcela ovládají spiklenci. Výsledkem je, že rodiče s nemocnými dětmi jsou vycpaní. Kde najdete lékaře, když vaše dítě onemocní v sobotu večer? Předpokládám, že můžete jít a sedět 20 hodin na pohotovosti. Ale vy si myslíte, že počkáte…

Za druhé, mnoho dětí má špatný imunitní systém. Naše imunita se buduje díky kontaktu s infekcemi. Během výluk a uzavření škol byly děti celé měsíce zavřené. Nyní, jak se předpokládalo, mají velmi malou přirozenou odolnost vůči infekcím. (Děsivé je, že ve Velké Británii se dva miliony dětí stále nevrátily do školy. Čtvrtina školní populace se po skončení výluk už nevrátila).

Za třetí, mnoho dětí bylo očkováno toxickou látkou covid-19, která pomáhá imunitní systém ještě více zničit. A i když nebyly očkovány, jejich rodiče a sourozenci pravděpodobně ano. Hned na začátku epidemie očkování jsem varoval, že imunitní systém bude poškozen.

Za čtvrté, malé děti jsou pravidelně poškozovány přívalem vakcín. Jak moc poškozují imunitní systém? To nikdo neví.

Za páté, vědci pracují na vakcíně proti streptokokovi A. Vsadil bych se o slušné peníze, že nová vakcína proti streptokokovi A bude k dispozici velmi brzy.

Pochybuji ovšem, že vám to všechno řeknou stovky lékařů, kteří mají právo kázat v mainstreamových médiích. Že by to bylo proto, že většina z nich jsou hloupí, nevzdělaní, farmaceutickými firmami vychovaní parchanti, kteří by neviděli pravdu, ani kdyby je praštila do nosu?

Zdroj:https://expose-news.com/2022/12/07/the-truth-about-the-latest-scare-strep-a/?fbclid=IwAR2M3NswBMqzaT8wh3Q531BBTeM3kVNGH01qEH0SeKbSUhwEjdYdVRCaUGQ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *