, , , , , , ,

Lékařka používá Ivermektin i na léčbu v případě poškození zdraví takzvanou „Covid vakcínou“

Lékařka používá Ivermektin i na léčbu v případě poškození zdraví takzvanou „Covid vakcínou“ (video)

5.1.2024  

Možná si ještě pamatujete na účelově vyvolaný humbuk, který se týkal léku ivermektin, od 80. let používaného i v humánní medicíně. Jenže propagandisté zcela lživě tento lék představili jako „koňský odčervovač“ (neboť jiná jeho verze se skutečně používá pro koně), aby od jeho užívání odradili.

Logicky tehdy bylo nutné očernit všechny možné léčby, neboť jen tak bylo možné do lidí nuceně napíchat experimentální genové přípravky. Nouzové schválení by u nich totiž nikdy neproběhlo, pokud by existovala účinná alternativní léčba již existujícími medikamenty.

Nicméně po následných bojích na poli justice se skupině amerických lékařů nedávno povedl husarský kousek: na základě mnoha důkazů a studií byl ivermektin soudem povolen i pro léčbu Covidu.

Americká lékařka nyní upozornila na to, že lék funguje i na léčbu v případě poškození zdraví takzvanou „Covid vakcínou.“

Ivermektin, alias „odčervovač koní“, byl nejen ospravedlněn jako účinná léčba COVIDu, ale nyní se ukazuje jako jeden z nejlepších léků na poškození vakcínou.

Dr. Mary Talley Bowdenová to dosvědčuje. V její vlastní klinické praxi ivermektin nabídl výtečné výsledky.

Lékařka mimo jiné zmiňuje, že v posledních dvou letech trpí 7% jejích pacientů vedlejšími účinky genových injekcí. Nikdy ještě neviděla, aby jakýkoli medicínský přípravek způsobil tolik škod.

Jmenuje také celou řadu vedlejších účinků, od zvýšeného tlaku až po různé nevysvětlitelné bolesti či vyrážky. Mnoho z těchto lidí prošlo bezpočet ordinací, ale nikdo jim nepomohl. Předpokládá, že většina hlášených problémů pochází z injekcí.

Dále upozornila na to, že některé problémy způsobené genovými injekcemi léčí s pomocí ivermektinu.

„Obvykle začínám s ivermektinem, protože váže spike protein. Má protizánětlivé vlastnosti. Ve skutečnosti má 20 různých mechanismů účinku a důvod, proč začínám s ivermektinem, je jiný, než je napsáno v literatuře. Klinicky jsem viděla některé pacienty s opravdu těžkými vyrážkami po těchto injekcích a s ivermektinem se to docela dramaticky vyčistilo.“

Přeloženo do českého jazyka redakci Volného bloGu:

&

nbsp;

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *