, , , ,

Nanostruktury ve „vakcínách“ Covid se neskládají samy; jsou konstruovány pomocí mikrostrojů

Nanostruktury ve „vakcínách“

28. ŘÍJNA 2022

Během rozhovoru s australskou podcasterkou Marií Zeee odhalil Dr. David Nixon video o nanotechnologii při sestavování injekcí Covid společnosti Pfizer. Dr. Nixon vysvětlil, že se neskládají samy, ale spíše je sestavují nanoroboti nebo mikrostroje. Práce těchto robotů probíhá tak pomalým tempem, že práce, kterou dělají, není detekována, pokud se video nepřehrává rychlostí asi 100x v reálném čase. K demonstraci Dr. Nixon zkrátil své 3hodinové video asi na minutu.

Dr. David Nixon je praktický lékař sídlící v Brisbane v Austrálii se zvláštním zájmem o diabetes, kardiovaskulární onemocnění a léčbu dlouhodobých onemocnění.

V předchozím podcastu s Marií Zeee odhalil Dr. Nixon své poznatky o nanotechnologii uvnitř injekcí Covid. Mluvil také o tom, jak ochrana lahviček uvnitř Faradayova vaku zastavila vytváření struktur. Faradayův sáček se používá k blokování elektromagnetického záření; např. signály vysílané mezi mobilními telefony. Více si můžete přečíst ZDE a podívat se na tento dřívější podcast ZDE .

Ve svých nejnovějších odhaleních Dr. Nixon přehrál video, které pořídil, z obsahu lahvičky s „vakcínou proti Covidu“ od společnosti Pfizer. Na podložní sklíčko umístil přibližně čtyři kapky „vakcíny“ Pfizer, umístil je pod mikroskop při 200násobném zvětšení a filmoval podložní sklíčko po dobu tří hodin. 

V reálném čase se zdá, že se nic neděje. „Ale podívejte se, co se stane, když to urychlím,“ řekl Dr. Nixon, „je zřejmé, že máme co do činění s něčím úplně jiným, než je samo-skládání – toto je nano konstrukce… není to sestavování samo, je to v podstatě, myslím, mikro konstrukce.

Dr. Nixon ve videu poukazuje na dva mikrostroje, které pracují na budování stejného nanostrukturního „čtverce“ a poznamenal, že „je to sestaveno v podstatě mikrostrojem, který je koordinovaný. V reálném čase nic nevidíte, zdá se, že se nic neděje. Je to jen tehdy, když to zrychlíte [můžete to vidět]. Nemohu ani začít myslet na technologii, která funguje takovými rychlostmi… Nejen, že se to děje velmi pomalu, ale také koordinovaně.“

Chvíli trvá, než se do toho dostanete, ale jakmile budete vědět, co hledat, mikrostroje můžete jasně vidět při práci na videu Dr. Nixona. Abychom našim čtenářům pomohli upoutat pozornost, pořídili jsme snímek obrazovky s časovým razítkem přibližně 10 minut a červeně zakroužkovali dvě robotická ramena nebo mikrostroje, na které upozornil Dr. Nixon a které skládají nanostruktury. Jakmile se dostanete dovnitř, uvidíte, co se zdá být třetím mikrostrojem v práci na pravé straně nanostrukturního „čtverce“.

Demonstraci mikromachinery Dr. Nixona můžete sledovat na Rumble kliknutím na obrázek níže.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/28/nanostructures-in-covid-vaccines-are-not-self-assembling/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *