, , , , , ,

Britský onkolog varuje před rychle se rozvíjejícími rakovinou po očkování proti Covidu

Role levných, zavedených a generických léků v léčbě rakoviny

Britský onkolog varuje před rychle se rozvíjející rakovinou po očkování proti Covidu. „Jsem dostatečně zkušený, abych věděl, že to není náhodné“

Celý članek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Dr. Angus Dalgleish, renomovaný onkolog praktikující ve Spojeném království. Nedávno napsal otevřený dopis šéfredaktorovi lékařského časopisu The BMJ. V němž časopis vyzval, aby škodlivé účinky injekcí Covid byly „okamžitě zveřejněny a diskutovány.“  Protože rakovina a další nemoci rychle postupují mezi „posilněnými“ lidmi.

Dr. Dalgleish je profesorem onkologie na St George’s, University of London. Jeho dopis Dr. Kamranovi Abbasimu, šéfredaktorovi BMJ, byl napsán na podporu prosby kolegy. Dr. Abbasiho, aby BMJ učinilo platný informovaný souhlas s očkováním proti Covidu prioritním tématem.

Níže si přečtěte dopis profesora Dalgleishe   :

Vážený Kamran Abbasi,

Covid již nepotřebuje očkovací program, protože průměrný věk úmrtí na Covid ve Spojeném království je 82 let a ze všech ostatních příčin je 81 let a klesá.

Souvislost se sraženinami, myokarditidou, srdečními infarkty a mrtvicemi je nyní dobře přijímána. Stejně jako souvislost s myelitidou a neuropatií. (Tyto vedlejší účinky jsme předpověděli v našem článku o QRBD Sorensen et al. 2020 z června 2020 , protože analýza nárůstu odhalila 79% homologii s lidskými epitopy, zejména PF4 a myelinem.)

Nyní však existuje další důvod pro zastavení všech očkovacích programů. Jako praktikující onkolog vidím u lidí se stabilním onemocněním rychlý progres. Poté co byli nuceni podat posilovací dávku obvykle proto, aby mohli cestovat.

Dokonce i v rámci svých osobních kontaktů vidím po boosterech onemocnění na bázi B buněk. Popisují, že několik dní až týdnů po přeočkování se cítíte výrazně nemocně. U jednoho se rozvine leukémie, u dvou kolegů z práce Non-Hodgkinuv lymfom. A u starého přítele, který se cítil, jako by měl Long  Covid od doby, kdy dostal přeočkovací dávku a který poté, co dostal bolest kostí. Byly diagnostikován mnohočetné metastázy ze vzácné poruchy B buněk.

Jsem dostatečně zkušený na to, abych věděl, že to nejsou náhodné vtipy, jak mnozí navrhují. Zvláště když stejný vzor je vidět v Německu, Austrálii a USA.

Vychazejí na povrch zprávy o potlačení vrozené imunity po mRNA po dobu několika týdnů od dávky. Protože všichni tito pacienti dosud mají melanom nebo rakovinu B buněk, které jsou velmi citlivé na imunitní kontrolu. A to je před zprávami o potlačení supresorových genů mRNA laboratoními experimenty.

To se musí okamžitě zveřejňovat a diskutovat o tom.

Rakovina rychle postupuje po Boostrech, The Naked Emperor

Onkolog posílá naléhavý dopis: Stabilizovaná rakovina a další nemoci rychle postupují u „posilněných“ lidí , RAIR Foundation

Onemocnění zprostředkované B buňkami

Prof. Dalgleish se ve svém dopise zmiňuje o onemocněních a rakovinách na bázi B buněk.  Podle British Society for Immunology hrají B buňky důležitou roli. Při regulaci imunitní odpovědi a dysregulace funkce B-buněk může vést k vážným následkům pro hostitele. Jako:

  • Rakovina
  • Snížená Autoimunita
  • Neautoimunitní zánětlivé onemocnění
  • Transplantace, chronická onemocnění štěpu proti hostiteli
  • Šíření viru lidské imunodeficience (HIV)

Už žádné posilovače

Prof. Dalgleish, který léčí pacienty s rakovinou v první linii. Je šokován a zděšen tím, co vidí a to nejen u svých pacientů, ale také u příbuzných a přátel. To zahrnuje rychle rostoucí a bouřlivé rakoviny. Recidivy u lidí, kteří se dávno vyléčili nebo měli remisi z jejich rakoviny. V některých případech byla pryč 25 let nebo déle. Tyto rakoviny se vyskytují u očkovaných jedinců. Podle názoru profesora Dalgleishe jsou spouštěny posilovacími injekcemi. Ve včerejším rozhovoru s Dr. Tess Lawrieovou na Tess Talks diskutoval prof. Dalgleish o tom, čeho je svědkem u svých pacientů, rodiny a přátel. Také vyprávěl o:

Roli levných, zavedených a generických léků v léčbě rakoviny a způsob jejich potlačování.

Jak lidé, kteří byli roky v remisi. Nyní začínají recidivovat po podání posilovací injekce Covid a proč se to děje.

Jak předchozí výzkum HIV profesora Dalgleishe informoval o jeho pochopení. Injekce Covid způsobí srážení krve a neurologické problémy.

On a jeho kolega vyvolali poplach. Předložili svá zjištění britskému kabinetu a ten nepřijal žádná vhodná opatření.

Níže je jeho rozhovor Tess Talks na Rumble. Pro ty, kteří nemají přístup k Rumble, se můžete podívat na video na Substacku Dr. Lawrieho ZDE .

Tess Talks: Způsobují boostery Covid rakovinu? 4. prosince 2022 (56 minut)

Zdroj:https://expose-news.com/2022/12/05/uk-oncologist-warns-of-cancers-post-vax/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *