, , , ,

Biskup Timotej o prezidentských voľbách:

Biskup Timotej o prezidentských voľbách: „Tieto voľby sú o budúcnosti národa a nie o náklonnosti k jednému alebo druhému kandidátovi. Ide o voľbu programu. Buď bude zvolený autogenocídny program progresívne smrtiaceho liberalizmu, alebo viac-menej stabilný program zachovania národa a jeho akej takej samostatnosti a nezávislosti“

3.4.2024

+Timotej

Biskup sekretár Byzantského katolíckeho patriarchátu

V sobotu sa bude rozhodovať o záchrane národa pred vojnou, pred totálnou stratou samostatnosti, pred ťažkými a nenávratnými zmenami v spoločnosti, pred samolikvidáciou, ako aj pred istým druhom farebnej revolúcie, píše vo svojom liste adresovanom občanom biskup Timotej (občianskym menom Patrik Sojka) z Byzantského katolíckeho patriarchátu.

Kristus vstal z mŕtvych! Skutočne vstal.

Slovenský národ sa pripravuje na druhé kolo prezidentských volieb. Posledné dni túto udalosť sprevádza živá diskusia na alternatívnych, ale i mainstreamových médiách, čo je veľmi dobré. I keď ako mních a biskup som skôr zvyknutý stáť v úzadí, vnímam, že je potrebné vyjadriť istý jasný postoj.

Tieto voľby sú o budúcnosti národa a nie o náklonnosti k jednému alebo druhému kandidátovi. Je to voľba programu a nie kandidáta, voči ktorému môžem mať aj oprávnené výhrady. V sobotu sa bude rozhodovať o záchrane národa pred vojnou, pred totálnou stratou samostatnosti, pred ťažkými a nenávratnými zmenami v spoločnosti, pred samolikvidáciou, ako aj pred istým druhom farebnej revolúcie. Buď bude zvolený autogenocídny program progresívne smrtiaceho liberalizmu, alebo viac-menej stabilný program zachovania národa a jeho akej takej samostatnosti a nezávislosti. Či chceme alebo nie, je to v aktuálnej geopolitike výber medzi vojnou a mierom, medzi destabilizáciou Slovenska s nastolením totality Bruselu a Washingtonu a rešpektovaním výsledkov volieb do NR SR, medzi registrovanými pármi toho istého pohlavia a zachovaním rodiny ako zväzku muža a ženy.

Chceli by sme v týchto voľbách viac národného kandidáta s jasnejším hodnotovým systémom, odhodlanejšieho v boji s rôznymi agendami? Ja tiež, no jednoducho ho teraz niet.

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE

 

ZDROJ

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *