Idaho navrhuje nový zákon, podle kterého podávání mRNA vakcíny bude nezákonné

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

19.2.2023

Podle nového návrhu zákona předloženého zákonodárnému sboru státu Idaho by bylo podávání vakcíny s obsahem messenger ribonukleové kyseliny (mRNA) na území státu trestným činem. Jinými slovy, podávání injekcí mRNA by bylo nezákonné.

Nový návrh zákona uvádí, že „osoba nesmí v tomto státě poskytovat nebo podávat vakcínu vyvinutou pomocí technologie kyseliny messengerové ribonukleové pro použití u jednotlivce nebo jiného savce“.
Senátorka za stát Idaho Tammy Nicholsová a zástupkyně Sněmovny reprezentantů Judy Boyleová jsou sponzory tohoto zákona. Podle KTVB předložily návrh zákona 15. února sněmovnímu výboru pro zdravotnictví a sociální péči. Pokud bude nová legislativa schválena, vstoupí v platnost 1. července 2023.

Nicholsová během své prezentace před výborem uvedla: „Máme problémy, že to bylo urychleno… neexistuje žádná odpovědnost, informovaný souhlas ani údaje o mRNA vakcínách.“

„Myslím, že se objevuje mnoho informací, které se týkají krevních sraženin a srdečních problémů,“ řekla Nicholsová.

Přečtěte si více:

Kyle Becker, 17. února 2023.
Nový návrh zákona v Idahu by měl obvinit z přestupku ty, kdo podávají mRNA vakcíny, Gateway Pundit, 16. února 2023
Průlomová legislativa státu Idaho by byla první svého druhu ve Spojených státech. Nejbližším přiblížením návrhu zákona bylo zrušení doporučení pro očkování mRNA vakcínou Covid pro osoby ve věku 18 až 39 let, které v říjnu loňského roku vydal floridský generální chirurg.

Toto doporučení bylo vydáno poté, co celostátní analýza očkovaných obyvatel Floridy zjistila, že u mužů ve věku 18-39 let došlo do 28 dnů po očkování mRNA k 84% nárůstu relativního výskytu úmrtí souvisejících se srdeční činností.

„Studium bezpečnosti a účinnosti jakýchkoli léků, včetně vakcín, je důležitou součástí veřejného zdraví,“ uvedl generální chirurg Dr. Joseph Ladapo. „Bezpečnosti se věnovalo mnohem méně pozornosti a obavy mnoha jedinců byly odmítány – toto jsou důležitá zjištění, o kterých by měli být informováni obyvatelé Floridy.“

Přečtěte si více: Floridské zdravotnictví zakazuje očkování mRNA COVID pro dospívající muže a mladé dospělé kvůli 84% nárůstu úmrtí souvisejících se srdeční činností po očkování

Ve středu společnost Florida Health informovala zdravotnický sektor a veřejnost o výrazném nárůstu hlášení VAERS z Floridy, včetně život ohrožujících stavů.

Jen na Floridě došlo po uvolnění injekce covid-19 k 1700% nárůstu hlášení VAERS. Počet hlášení život ohrožujících stavů se zvýšil o více než 4 400 %.

Zjištění z Floridy jsou v souladu s různými studiemi, které tato rizika stále odhalují. Pro další vyhodnocení napsal generální chirurg dopis americkému Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv a Centru pro kontrolu a prevenci nemocí, v němž ilustruje rizikové faktory spojené s injekcemi mRNA covid a zdůrazňuje potřebu další transparentnosti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail