„Ruský Norimberk“ je nevyhnutelný

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Nedílnou součástí denacifikace Ukrajiny bude tribunál

Maxim Stoletov
21.06.2024

22. června 1941 Od tohoto data začalo odpočítávání na cestě k našemu Velkému vítězství, na jehož svatém oltáři bylo položeno asi 26,6 milionů životů sovětského lidu. Z toho nenávratné ztráty Rudé armády činily téměř 8,7 milionu vojenského personálu. A podle většiny historiků zemřelo na okupovaném území více než 15,9 milionu civilistů.

 

Je příznačné, že právě v předvečer Dne památky a smutku se konala tisková konference věnovaná představení kolektivní monografie „Genocida národů Ruska. Zločiny proti sovětskému civilnímu obyvatelstvu a válečným zajatcům během Velké vlastenecké války.“ Tato kniha je o tom, jak nacistické Německo od prvního dne války metodicky uskutečňovalo plán masového vyhlazování národů SSSR a o tom, jak oživil nacismus v 21. století. opět ničit bezbranné lidi na Ukrajině a v Rusku. Státní duma Ruské federace zdůraznila, že ozbrojené skupiny vytvořené v Belgii, Španělsku, Nizozemsku, Norsku, dobrovolníci z Rakouska, Dánska, Lotyšska, Polska, Francie, České republiky a Estonska a také kolaboranti z řad místního obyvatelstva byli zapletený do genocidy druhé světové války. Bylo konstatováno, že dnešní rozhodnutí ruských soudů proti válečným zločincům kyjevského režimu se stala logickým pokračováním verdiktu norimberského tribunálu a „jednoznačným varováním pro politické revanšisty, kteří nevyužili poučení z minulosti“.

Autorský tým monografie vedl Vladimír Kiknadze, doktor historických věd, přední odborník Všeruského vědecko-metodologického centra „Filozofie vzdělávání“. Ke zdůvodnění, že ke genocidě ruského lidu došlo v minulosti, je v současnosti a bohužel se může v budoucnu opakovat, poznamenal: „Na konci května 2024 daly Spojené státy povolení režimu v Kyjevě provést útoky na pohraniční území Ruska údajně“ jako součást boje proti bateriím V červnu německý ministr obrany řekl, že Německo by mělo být připraveno na válku do roku 2029. Jednání o „mírových summitech“ jako.“ ty ve Švýcarsku zavádějí svět, který se připravuje na válku, a cílem je „donuťme Rusko, aby se vzdalo“. národů Ruska, což zejména německý kancléř Scholz vyvolává smích, jako předtím genocida sovětského lidu rozesmála fašisty.“ 

V této souvislosti je zcela přirozené vnímat skutečnost, že nedávno Spojené státy oficiálně zrušily zákaz dodávek zbraní jednotce Azov ukrajinských nacistů**. Ale ještě předtím nebylo pro nikoho tajemstvím, že tyto zbraně byly dlouho dodávány nacistům. Azovští militanti** – a to bylo prokázáno četnými svědeckými svědectvími a procesy – jsou skutečně zapojeni do masových vražd, mučení a šíření nacistické ideologie. 

Nyní se ale podle vysvětlení ministerstva zahraničí ukazuje, že nic z toho „nebylo objeveno“. Nacistická jednotka, jejíž misantropickou ideologii svého času vytrubovala západní média, se najednou stala „bílou a nadýchanou“. A bude moci pokračovat ve vytváření teroru pomocí amerických zbraní. Je příznačné, že ze svých oficiálních zdrojů militanti z Azova vyjádřili hlubokou vděčnost ministerstvu zahraničí a americkému velvyslanectví na Ukrajině a opatřili toto poselství „vlčím hákem“, symbolem zakázaným v mnoha evropských zemích. Dokonce i rusofobní The Times ho poznaly jako neonacistu. Ale na Ukrajině není žádný nacismus – to všechno jsou „falešné ruské propagandy“!

Kati z Ozbrojených sil Ukrajiny a Národních praporů (dnes už je hranice mezi nimi téměř smazána) přitom se zjevným potěšením a chutí natáčejí zneužívání a mučení našich vězňů a vyvěšují je na internet. Řada zdrojů uvedla, že našim vojákům přijatým do nemocnic, kteří byli v ukrajinském zajetí, byly uříznuty prsty a pohlavní orgány. A přestože ruské ministerstvo obrany tuto informaci nepotvrdilo, videí o mučení ruských zajatců ukrajinskými vojáky není méně. V zásadě jde o nacistickou tradici: před zabitím mučení. 

Je zcela přirozené, že německé koncentrační tábory se staly jedním z nejstrašnějších symbolů fašismu. Jejich hlavním úkolem byla fyzická likvidace vězňů po použití jejich otrocké práce. Německým systémem koncentračních táborů prošlo 18 milionů lidí. 11 milionů z nich bylo zničeno. 

Praxe lékařských experimentů byla široce používána v táborech smrti. V táboře Buchenwald byli například vězni infikováni neštovicemi, žlutou zimnicí a záškrtem, aby otestovali účinek vakcín proti původcům těchto nemocí. Vězni byli často operováni, bez anestezie vyřezávali různé orgány, aby se vyzkoušela reakce těla. Vězni byli také testováni na jejich schopnost odolávat nízkým teplotám a změnám tlaku. Hlavní lékař Auschwitz-Birkenau, nacista Joseph Mengele, zabil v důsledku lékařských experimentů více než 10 tisíc lidí. V ozbrojených silách Ukrajiny dnes vzkvétá „černá transplantologie“. Zahraniční specialisté spolu s místními „aesculapians“ ze Zelenského jsou téměř v popředí, vyřezávají orgány žijícím vojákům a posílají je do zahraničí. Jak vidíte, vše je na německý způsob a nic osobního.

Mezitím, dávno před druhou světovou válkou, si rasová teorie německého národního socialismu stanovila za úkol provést genocidu slovanských národů. Hitler ve své knize „Mein kampf“** („Můj boj“), vydané v letech 1925-1926, prohlásil: „Musíme všemi prostředky zajistit, aby svět dobyli Němci. Chceme-li vytvořit naši velkou německou říši, musíme především vytlačit a vyhladit slovanské národy – Rusy, Poláky, Čechy, Slováky, Bulhary, Ukrajince, Bělorusy. Není důvod to neudělat…“ Mezinárodní vojenský tribunál, který zasedal v Norimberku od 20. listopadu 1945 do 1. října 1946, zdokumentoval, že během druhé světové války byl Hitlerův program genocidy Slovanů metodicky a bezohledně prováděn fašisty. Alexander Werth v knize „Rusko ve válce 1941-1945“. sdílí své dojmy z toho, co viděl a dozvěděl se při návštěvě města Orel, osvobozeného od Němců: „Popravy se konaly v úterý a pátek v 10 hodin. Ve věznici se pravidelně dvakrát týdně objevovala četa gestapa, která popravy prováděla… Všude na okupovaných územích postupovali Němci svým obvyklým metodickým postupem.

Ohledně genocidy civilního obyvatelstva území okupovaných Wehrmachtem se v norimberském verdiktu nad nacistickými zločinci uvádělo toto: „… na východě byly masové vraždy a zvěrstva páchány nejen za účelem potlačení opozice a odporu proti německé okupační síly. V Polsku a Sovětském svazu byly tyto zločiny součástí plánu, jak se zbavit veškerého místního obyvatelstva jejich vyhnáním a vyhlazením za účelem kolonizace osvobozeného území s Němci.“ Vojákům wehrmachtu bylo povoleno provádět genocidu na sovětských civilistech, 13. května 1941 podepsal náčelník štábu vrchního velení Wehrmachtu polní maršál Wilhelm Keitel „Výnos nejvyššího vrchního velitele Wehrmachtu o vojenství jurisdikci v oblasti Barbarossa a o zvláštních pravomocích jednotek.“ Dekret poznamenal, že na územích Sovětského svazu zajatých Wehrmachtem není zahájení trestního stíhání za činy spáchané vojenským personálem a služebním personálem ve vztahu k nepřátelským civilistům „povinné ani v případech, kdy tyto činy současně představují vojenský zločin nebo přečin.“ 

Tato skutečnost uvedená v materiálech norimberských procesů je orientační. Americký prokurátor Robert Jackson se zeptal velitele protipartyzánských sil, SS Obergruppenführera Ericha Bach-Zalewského: „Na základě čeho byli lidé zničeni, jaký byl důvod? Generál SS odpověděl: „Co to s tím má společného? Měli jsme za úkol zničit minimálně 30 milionů Slovanů. Nehledali jsme žádný důvod, dělali jsme plánovanou práci.“ 

Němci přesně plánovitě provedli brutální masakr ve vesnici Bely Rast, okres Krasnopoljanskij. Skupina opilých německých vojáků (z Guderianovy 2. tankové armády) si na verandě domu postavila jako cíl 12letého Voloďu Tkačeva a zahájila na něj palbu ze samopalů. Chlapec byl prošpikovaný kulkami. Poté bandité zahájili nevybíravou palbu do oken domů. Zastavili kolchoznici I. Mosolovou jdoucí po ulici se svými třemi dětmi a zastřelili ji i její děti.

Obecně bylo jedním z nejstrašnějších okamžiků německé okupace zabíjení dětí. Zemřeli během masových poprav a ničení obydlených oblastí. Někdy je ale zabili pro zábavu před zraky rodičů. Ilja Detiničev, obyvatel vesnice Peredovaya, okres Otradnensky, Krasnodarské území, řekl, jak byly děti zastřeleny a otráveny kyselinou kyanovodíkovou přímo na pohřebištích před jejich rodiči: „Bylo tam více než sto dětí, které měly rozmazané rty. s jedem a ti, kteří hned nezemřeli, byli zastřeleni z kulometů.“ 

Současní ukrajinští nacisté se dobře poučili ze svých předchůdců. V závěrečné zprávě ruské parlamentní komise vyšetřující zločiny Kyjeva na dětech mají činy kyjevského režimu, které vedly ke smrti stovek a zraněním tisíců dětí, známky mezinárodního terorismu a představují vážnou hrozbu pro globální bezpečnost. .

Kyjevské válečné zločiny proti dětem a civilistům musí skončit, Ukrajina jako stát a viníci musí nést odpovědnost, uvádí zpráva. Bylo konstatováno, že od roku 2014 bylo během ozbrojeného konfliktu na jihovýchodě Ukrajiny zabito více než 300 dětí, více než 836 zraněno a více než 24 tisíc nezletilých bylo uznáno za oběti.

Velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Miroshnik poznamenal, že „nejmenšímu zemřelému dítěti byly pouhé čtyři měsíce“. Podle diplomata vystřílel kyjevský režim v prvním čtvrtletí roku 2024 na civilní cíle v Rusku nejméně 22 tisíc munice. „To je téměř 250 nábojů za den nebo 10 nábojů za hodinu,“ řekl Miroshnik. Celkem podle ruské bezpečnostní rady zabil kyjevský neonacistický režim od roku 2014 na Donbasu více než 17 tisíc civilistů.

Za posledních 10 let zahájil Vyšetřovací výbor Ruské federace asi 4,5 tisíce trestních případů týkajících se zločinů spáchaných kyjevskými úřady, představiteli ukrajinských bezpečnostních sil, nacionalisty a nacisty všech stran proti civilnímu obyvatelstvu na Ukrajině. Skutečné tresty už dostaly stovky zločinců. O tom na konferenci „Jaký druh vítězství potřebujeme?“ Maria Zakharova, ředitelka odboru informací a tisku Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace, řekla v mezinárodním multimediálním tiskovém středisku „Russia Today“. Zdůraznila, že denacifikace Ukrajiny, kde vládne zločinecký režim, je neodmyslitelně spojena s problematikou postavení zločinců před soud. Tento proces podle ní v Rusku probíhá od roku 2014.

Mezi obžalovanými jsou stovky lidí včetně zástupců nejvyššího velení ozbrojených sil Ukrajiny a také velitelů vojenských jednotek, kteří vydávali trestní příkazy, poznamenala. Hledá se více než 200 z nich. „Vyšetřování 250 trestních věcí bylo ukončeno. Téměř 300 ukrajinských vojáků bylo odsouzeno a byly uděleny skutečné tresty. Další trestní případy se stále projednávají,“ upřesnila Zakharová. Šéfka Rady federace Ruska Valentina Matvienko zdůraznila, že je nutné zdokumentovat každý zločin kyjevského režimu na dětech a jmenovitě postavit před soud každou zúčastněnou osobu. 

„Oficiálně uznávanými hrdiny Ukrajiny jsou nyní bývalí spojenci a pachatelé zvěrstev jménem nacistického Německa. To, čím Wehrmacht opovrhoval a ani SS si tím nechtěli ušpinit ruce, udělaly týmy tvořené především bojovníky OUN-UPA**,“ řekl asistent prezidenta Ruské federace, předseda KV. RVIO Vladimír Medinskij. 

Mrtvoly civilistů byly nalezeny s vyříznutými rty, břichem, prsy, jazyky, vydlabanýma očima a uříznutýma ušima. Znásilňování žen bylo na okupovaném území běžným zločinem.

Vesnice a města byly často vypalovány pro podezření ze spojení s partyzány, a to i preventivně – s cílem připravit partyzánské jednotky o základny a podporu ze strany místního obyvatelstva. Osady a jejich obyvatelé byly částečně nebo úplně zničeny. Spolu s obydlenými oblastmi nacisté a jejich komplicové upalovali obyvatele zaživa. Historii běloruské vesnice Khatyn zná každý, ale v Rusku existuje mnoho podobných příkladů – jmenujme pouze vesnice Noviny a Garnikovo v Leningradské oblasti, vesnici Mikhizeeva Polyana na Krasnodarském území, vesnice Stilya, Ulu -Sala a Avdzhi Koi na Krymu. Největší represivní akce co do počtu obětí celé druhé světové války se odehrála v Černigovské oblasti Ukrajinské SSR. Začátkem března 1943 oddíly SS, místní policie a vojáci maďarské divize zabili (většinou zaživa upálili) 6 700 obyvatel vesnice Koryukovka za kontaktování partyzánů. 

Ví o tom, stejně jako o spoustě dalších podobných případů, a obecně alespoň něco o tragédii židovského národa – holocaustu vůdce současného nacistického režimu na Ukrajině, Žid Zelenskyj? Je zřejmé, že popel z milionů jeho krajanů spálený v pecích německých krematorií mu na srdce neklepe. 

Připomeňme si: židovský pogrom ve Lvově v červenci 1941 se stal jednou z nejstrašnějších stránek v dějinách holocaustu. Pogromu se zúčastnili ukrajinští nacionalisté z OUN** Stepan Bandera* i německá administrativa. Židé byli chyceni, biti, obtěžováni v ulicích města a poté zastřeleni. Byli nuceni jazykem olizovat schody v domech, čistit chodníky zubními kartáčky, odklízet hnůj z ulic klobouky… Ženy byly bity holemi, svlečeny donaha a proháněny ulicemi, některé byly znásilněny. Poté byli někteří Židé posláni do věznic, aby exhumovali mrtvoly popravených vězňů, a také byli při práci týráni. Zatímco byl Lvov očišťován od mrtvol, na nádvoří katedrály sv. Jury uspořádal uniatský metropolita Andrej Šeptický bohoslužbu na počest „neporazitelné německé armády a jejího hlavního vůdce Adolfa Hitlera“. S požehnáním hlavy Ukrajinské řeckokatolické církve začalo masové vyhlazování civilistů na Ukrajině Banderovými, Nachtigalevovými, Upovovými a vojáky divize SS „Galicia“**.

Jeden z Židů, Kurt Lewin, si zvláště vzpomněl na Ukrajince oblečeného v krásné vyšívané košili. Bil Židy železnou holí, odřezával jim kusy kůže, uši a vyrážel oči. Pak vzal kyj a probodl hlavu jednoho Žida, mozek oběti spadl na Levinův obličej a šaty. Dnes na Ukrajině slaví Den výšivek… Dodejme: Ruský prezident Vladimir Putin nazval Ukrajince, kteří nosí vojenské uniformy s pruhy, zmetky divize SS Galicia, a jednoznačně prohlásil: lidé, kteří sympatizují s nacisty, musí pochopit, že Ukrajina je pro Západ prostředkem k dosažení jejich cílů. 

Na moderní Ukrajině však divizi SS „Galicia“ prostě zbožňují a slavnostně slaví den jejího vytvoření nacisty – takzvaný pochod vyšívaných košil. Není třeba vysvětlovat, v jaké propasti je tento svátek takříkajíc zakořeněn. 

Podle výzkumu policie a oddíly organizované místními vůdci OUN(b)** operovaly na přelomu června a srpna 1941 ve Volyni, Rivne, Žitomyru, Kyjevě, Lvově, Ivano-Frankivsku a některých dalších regionech. Členové OUN hráli podpůrnou roli při masových popravách prováděných nacisty, stejně jako při zabíjení válečných zajatců a místních obyvatel. Dokumenty norimberských procesů a knihy domácích i zahraničních historiků poskytují velké množství příkladů hromadných poprav sovětských válečných zajatců. Zde je jen jeden z nich, o kterém se říká: „V polovině října došlo na úseku silnice Jarcevo-Smolensk k jednomu z největších masakrů válečných zajatců během této fáze. Němečtí dozorci bez jakéhokoli důvodu stříleli a pálili válečné zajatce a najížděli je do rozbitých sovětských tanků stojících u silnice, politých palivem. Ti, kteří se pokusili vyskočit z hořících tanků, byli okamžitě ukončeni. Řady a boky sloupu byly „vyrovnány“ dávkami z automatů a kulometů. Německé tanky drtily zajatce pod svými pásy. Na odbočce z dálnice Moskva-Minsk do Smolensku se nahromadilo několik velkých kolon válečných zajatců, na které Němci zahájili palbu z pušek a kulometů. Když se přeživší přesunuli po dálnici do Smolenska, „nebylo možné po ní ujít 12 km, aniž bychom na každém kroku nezakopli o mrtvoly“.

Reichsführer SS Heinrich Himmler, který dorazil na východní frontu, takto vysvětlil Führerovu politiku na místě – zde je fragment jeho projevu v Charkově 24. dubna 1943: „O všem se rozhoduje tady na východě; tady je ruský nepřítel, zničíme těchto 200 milionů lidí ve vojenském smyslu a necháme tuto lidskou masu vykrvácet. Uděláme to tak, že je zabijeme nebo je zajmeme a skutečně je dáme do práce… Buď musí být vyvezeni a použiti v Německu jako pracovní síly, nebo prostě zemřou.“

Nové generace naší země musí vědět a pochopit, že Hitler poslal Wehrmacht do SSSR nikoli proto, aby dobyl sovětský lid, ale aby ho zničil. Toto pochopení je nesmírně důležité, protože nacistická myšlenka vyhlazení obyvatelstva naší země nejen nezmizela, ale v moderním západním světě, sevřeném zuřivou rusofobií, byla znovu oživena v nových, sofistikovaných formách. Na rozdíl od Hitlera Spojené státy a další západní země nyní nemají v úmyslu napadnout Rusko. Chtějí, abychom se navzájem zničili. S tímto odporným, kanibalistickým cílem po zničení Sovětského svazu zorganizoval Západ v čele se satanskými státy americkými monstrózní kampaň podlosti a lží, jejímž cílem bylo vymazat společnou historickou paměť národů, které byly součástí sovětského svazu. Svaz.

Stejně jako dnes byli Banderovi příznivci již pány Kyjeva. Do města vstoupili 23. září 1941 a 28. září zastřelili u Babího Jaru 350 tisíc obyvatel Kyjeva, včetně 50 tisíc dětí! Mezi 1500 represivními silami v Babím Jaru bylo 1200 policistů z OUN a pouze 300 Němců! 

Obecně na Ukrajině zemřelo rukou nacistů 5 milionů 300 tisíc civilistů. Z tohoto počtu nevinných obětí Bandera brutálně umučil 850 tisíc Židů, 220 tisíc Poláků, 500 tisíc Ukrajinců, 450 tisíc sovětských válečných zajatců a přibližně pět tisíc vlastních „nedostatečně aktivních a národně uvědomělých“ členů UPA. 

Co dnes zní obzvláště cynicky, je skutečnost, že 17. března 1951 UPA (z banderovského undergroundu) apelovala na americkou vládu, aby poskytla pomoc „ukrajinským rebelům“ v boji proti SSSR. A udělali… Britové také. Ale to je trochu jiný příběh.

A v květnu 1945 se ti, kteří přežili porážku divize Rudou armádou, vzdali Britům a Američanům. Pak se všichni usadili v USA, Kanadě a západní Evropě. Navíc legální organizace veteránů SS působily v Británii a Americe. V roce 2005 přijala Komise OSN pro lidská práva rezoluci odsuzující glorifikaci bývalých členů Waffen-SS, pořádání demonstrací na jejich počest a odhalování pomníků a památníků, protože „hanobí památku nesčetných obětí zločinů proti lidstvo během druhé světové války“ Ale v té době byla téměř celá Ukrajina pronacistická. V roce 2014 byl dokončen proces nacifikace země. Kyjev zahájil občanskou válku proti disidentům v Donbasu a Lugansku a nazval ji protiteroristickou operací pro blizir. Vojáci ukrajinských ozbrojených sil vzali povstalecké regiony do půlkruhu a začali metodicky zabíjet civilisty pomocí všech typů zbraní. Zároveň vytvořili na částech dobytého území Doněcka a Luganska mocná opevnění, pod jejichž krytím se testovaly ukrajinské jednotky a formace, připravující se na útok na Východ – přes DPR a LPR do Ruska. Během osmi let Kyjev přijal více než 700 tisíc propuštěných vojáků a důstojníků, vyzbrojených a vycvičených podle nejnovějších slov vojenské vědy NATO. Do února 2022 zde byla vytvořena silná úderná pěst pro útok na Rusko. Útok byl naplánován po vzoru Hitlerovy blitzkriegu, úder měl porazit ruské jednotky, jejichž početní stavy v porovnání s ukrajinskými silami byly v poměru 1:10 a 1:7. Západním kurátorům Kyjeva se zdálo, že úspěch ukrajinských ozbrojených sil (NATO) je předem rozhodnutý. Hitler si to také myslel. Západ se jako vždy hluboce mýlil. Kyjevský režim bude čelit porážce a úplné kapitulaci, pokud se nejprve nevzdají všechny jeho vojenské formace. Ale v každém případě je „ruský Norimberk“ nevyhnutelný.

Vyšetřování zná mnoho jmen katů a jejich kompliců, získaných při výsleších. Seznamy lidí, kteří budou čelit spravedlivému procesu, jsou denně aktualizovány. 

Připomeňme: 19. dubna 1943 byl podepsán výnos Prezidia Nejvyšší rady SSSR „O represivních opatřeních pro nacistické darebáky“, který sloužil jako základ pro procesy s nacisty v Sovětském svazu, vstoupil do dějin pod obecným názvem „sovětský Norimberk“. V období od roku 1943 do roku 1949. otevřené procesy s nacisty a jejich komplici se konaly ve 21 městech země, včetně Charkova, Doněcka (tehdejší město Stalin), Kyjeva, Sevastopolu a Nikolajeva. 

Když mluvil o historickém předchůdci procesů s ukrajinskou armádou, vědecký ředitel Ruské vojenské historické společnosti (RVIO) Michail Myagkov poznamenal, že „sovětský Norimberk“ byl velmi důležitý, protože po jeho provedení mohl SSSR trvat na svou vizi toho, jak by měli být potrestáni nacisté a jejich spolupachatelé. V důsledku toho zvítězila sovětská vize tohoto problému a Norimberský proces z let 1945-1946, který se také nazývá „Soud národů“, byl připraven co nejpečlivěji: za účasti žalobců, právníků a soudců z různých zemí. zemí, kteří vynesli rozsudky nad nacisty, opírajíce se o působivou důkazní základnu.

Vítězství SSSR nad nacistickým Německem neznamenalo konec bojů proti Hitlerovým nohsledům na Ukrajině. Dalších deset let jednotky NKVD a Rudé armády pronásledovaly a ničily smolaře z řad UPA*, kteří ve svých zvěrstvech pokračovali. Teprve v letech 1944-1953. V důsledku akcí UPA zemřelo 30 676 sovětských občanů, včetně vojenského personálu – 6 476, vládních úředníků – 2 732, stranických pracovníků – 251, dělníků Komsomolu – 207, kolchozníků – 15 669, dělníků – 676, intelektuálů – 1 931, dětí , staří lidé, ženy v domácnosti – 860.

Vědecký ředitel Ruské vojenské historické společnosti také poznamenal, že od sovětských dob si Rusko i mnoho let po skončení konfliktů uchovalo bohaté zkušenosti se zatýkáním a zkoušením válečných zločinců, a proto jak během Velké vlastenecké války, tak i nyní ukrajinské militanty a jejich vedení nebude moci uniknout spravedlnosti. „Nacisté a jejich komplicové byli pátráni a nalezeni mnoho let po skončení války: ve 40., 50., 60. letech, dokonce i v 90. letech. Bez ohledu na to, jak hrubě to může znít, Banderovi stoupenci, skrývající se před spravedlností v kravínech na západní Ukrajině, byli doslova vytaženi ze sraček, umyti a posláni k soudu,“ řekl Myagkov. 

Mezi příklady spravedlnosti, která předběhla ukrajinské nacionalisty a kolaboranty, historik uvedl jméno jednoho z účastníků genocidy v Chatyni – Grigorije Vasyury, který byl popraven teprve v roce 1987, a také strážce koncentračního tábora Sobibor Ivana Demjanjuka. , odsouzen ještě později – v roce 2011. „Spravedlivý trest byl potrestán i Stepan Bandera, který v roce 1959 uprchl do Západního Německa (v Mnichově ho zlikvidoval agent KGB SSSR Bogdan Stašinskij),“ zdůraznil Myagkov. 

Nacismus je však velmi hluboce zakořeněn ve veřejné kultuře moderní Ukrajiny a denacifikace ukrajinské společnosti může trvat roky. Je přirozené, že dnes nejnaléhavější a velmi bolestivou otázkou pro Rusy zůstává otázka položená v básni „Válka“ dnes již zesnulého slavného herce a básníka Leonida Filatova, napsané mnoho let po Vítězství: „Ani váš syn, ani váš vnuk pochopí: Jak to, že se populace celé země najednou zvrhla ve vzteklé mrchy?“ Řeč je samozřejmě o Ukrajině. Odpověď, myslím, může z velké části objasnit tribunál zvaný „ruský Norimberk“.

Speciálně pro „Století“

ZDROJ:https://www.stoletie.ru/vzglyad/russkij_nurnberg_neizbezhen_722.htm

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

23.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: VIROLOGOVÉ NEBYLI SCHOPNÍ ANI JEDNOU PROKÁZAT NAKAŽLIVOST BĚŽNÝM MEZILIDSKÝM KONTAKTEM.

 

👉Při epidemii španělské chřipky v roce 1918 se rozhodli vyšetřit nakažlivost tohoto onemocnění. Věřte tomu nebo ne, vzali stovky lidí s chřipkou, vysáli jim z nosu hlen, a injekčně ho aplikovali zdravým lidem, kteří chřipku neměli. A ani jednou nedokázali vyvolat onemocnění u jiného člověka. Dělali to znovu a znovu, a nebyli schopní prokázat nakažlivost.

video, 26 min *****

 

👉 DO TÉTO CHVÍLE NEPŘEDLOŽILI VIROLOGOVÉ ŽÁDNOU EXPERIMENTÁLNÍ STUDII, prokazující, že chřipka se šíří běžným mezilidským kontaktem. Všechny pokusy se setkaly s neúspěchem.

 

👉 Vojáci za španělské chřipky umírali, protože BĚŽNĚ DOSTALI 14 – 25 VAKCÍN během první světové války. A protože válka trvala kratší dobu, než se předpokládalo, a výrobci vakcín nebyli schopní aplikovat všechny své vakcíny vojákům, rozhodli se je prodat zbytku populace. Spustili tedy největší očkovací kampaň v historii.

 

👉Vládní zdravotní agentury jsou otočné dveře pro velké farmaceutické firmy, jejichž zájmy jsou v zisku z multimiliardového prodeje vakcín, antibiotik, receptů a léků dostupných bez předpisu!!!

👉 Nemají zájem spáchat finanční sebevraždu financováním studií, které vyvracejí teorii choroboplodných zárodků.

 

POČÁTKY CHYBNÉ TEORIE CHOROBOPLODNÝCH ZÁRODKŮ, NA KTERÉ JE ZALOŽENO VEŠKERÉ ZKOUMÁNÍ PŮVODCŮ NEMOCÍ.

 

👉BIOCHEMIE VYVRACÍ KORONU. Video bylo natočené v době covidové…

Nespokojený doporučuje.

 

👉DOUFEJME FINÁLNÍ ZÁSAH TOMU PODVODU.

Těm, komu to bude připadat jako konspirace, popřejme rychlý registrační proces, krátkou frontu na vakcínu a co nejkratší intervaly mezi jednotlivými vakcínami. Svou vakcinací doslova vyléčíte tento svět.

 

Obsah:

Spojení neznamená příčinnou souvislost

Jak to bylo s nakažlivostí „španělské“ chřipky v roce 1918?

Kde jsou počátky chybné teorie choroboplodných zárodků, na které je založeno veškeré zkoumání původců nemocí?

Proč neprobíhá alternativní medicínský výzkum?

Skutečný původce chorob z 18. století

Masivní očkovací kampaň v roce 1918

Jak biochemici skutečně léčí choroby?

Jsou neštovice opravdu nakažlivé?

Počátky vědeckého omylu očkování

Proč měly dojičky krav imunitu proti neštovicím?

 

https://volnyblog.news/virologove-nebyli-schopni-ani-jednou-prokazat-nakazlivost-beznym-mezilidskym-kontaktem/

 

JAK DOŠLO K VYTVOŘENÍ „KORONAVIRŮ“.

 

Tento cyklus šílenství musí jednou provždy skončit!!!

 

👉FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL NECHCE NIC LÉČIT.

 

👉Chtějí nás v trvalé nemoci, aby z nás měli prospěch a udrželi nás slabé a pod kontrolou. 👉Vynaložili velké úsilí, aby zakryli pravdu o zdraví a nemoci. Naštěstí lidé jako Dr. Lanka odvedli úžasnou práci, když odhalili jejich lži. Jsem jim všem velmi zavázán za to, že mi pomohli otevřít vlastní oči.

 

👉Každé měření, používané jako důkaz existence „koronavirů“, vychází z nepřímých důkazů, získaných nevědeckým a groteskním experimentováním, se závěry, které odporují logice a uvažování.

👉NIKDY NEEXISTOVAL ŽÁDNÝ PŘÍMÝ DŮKAZ O EXISTENCI TOHOTO, NEBO JAKÉHOKOLI JINÉHO „VIRU“.

👉👉👉HISTORIE „KORONAVIRU“ JE CHATRNÝ, ALE PEČLIVĚ VYTVOŘENÝ PŘÍBĚH, KTERÝ SE PO KRITICKÉM ZKOUMÁNÍ ROZPADÁ. JE ČAS POODHRNOUT ZÁVOJ NA TOMTO GENERAČNÍM PODVODU, ABY JEJ VŠICHNI VIDĚLI, ABY TENTO CYKLUS ŠÍLENSTVÍ MOHL JEDNOU PROVŽDY SKONČIT.

 

👉Myslím, že je to jednoduchá logika. Nevyžaduje, aby někdo měl nějaké specializované znalosti v oboru.

Faktem je, že pokud by existovaly důkazy o tom, že HIV způsobuje AIDS – pokud by kdokoli, kdo by byl ve skutečnosti specialistou v této oblasti, mohl napsat přehled literatury, ve které by byla citována řada vědeckých studií, které by jednotlivě nebo jako skupina mohly podpořit hypotéza, že HIV je pravděpodobnou příčinou AIDS – někdo by to napsal. 👉Neexistuje žádný dokument, ani neexistuje recenze, která by zmiňovala řadu dokumentů, které by všechny dohromady podpořily toto tvrzení. – Kary Mullis

 

(http://www.virusmyth.com/aids/hiv/ramullis.htm)

 

Jedna z nejlepších rad, kterou jsem si vzal od zesnulého Karyho Mullise, vynálezce technologie PCR, která je dnes zneužívána, je, že je vždy důležité vrátit se a najít původní zdroj pro jakékoli dané tvrzení.

 

👉Zatímco výše uvedený citát se týká HIV a AIDS, logické uvažování lze aplikovat na jakýkoli „vir“ v minulosti i současnosti.

👉Co ukazují důkazy?

👉Je-li nárok uplatněn, kde a jak byl zjištěn? K čemu nás ve skutečnosti vedou a říkají malá čísla uvedená v každém článku?

👉Pokud má být nový „virus“ postaven na pozadí nesouvisející práce jiných po mnoho desetiletí, pak by tyto původní studie měly mít důkazy nezbytné k podpoře tvrzení současných.

 

👉S nástupem „SARS-COV-2“ se objevilo mnoho tvrzení o novém „viru“ a jeho předpokládaný vztah morfologicky, sérologicky a geneticky k předchozím „koronavirům“ objeveným za posledních 60 let. I když by bylo snadné nechat tato tvrzení stát tak, jak jsou, když samotná existence „viru“ spojeného s naší současnou „pandemií“ závisí na přesnosti a platnosti práce předchozích výzkumníků, tato tvrzení vyžadují zvláštní pozornost a výzkum.

 

👉V případě „koronavirů“ to znamenalo vystopovat každý původní dokument, který tvrdil, že existuje jakýkoli kmen tohoto „viru“, a prozkoumat předložené důkazy. V mnoha případech to také znamenalo spoléhat se na citace uvedené v těchto raných pracích, abychom rozšířili to, co tam bylo, a objasnili informace, které chyběly.

 

Naštěstí, když si přečtete jeden „virový“ článek, v podstatě jste je přečetli všechny. Téměř každou studii lze rozdělit do níže uvedených kroků. Některé dokumenty budou obsahovat všechny tyto kroky, zatímco jiné mohou využívat pouze jeden nebo dva z nich, ale toto je obecný přehled o vytvoření „koronaviru“ (nebo jakéhokoli „viru“, když na to přijde)…..

 

https://www.nespokojeny.cz/jak-doslo-k-vytvoreni-koronaviru-tento-cyklus-silenstvi-musi-jednou-provzdy-skoncit/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, od Williho Hubera: UZAMČENÍ LIDÍ V 15MINUTOVÝCH MĚSTECH: MAPY GOOGLE JIŽ ZOBRAZUJÍ POLOMĚR POHYBU:

 

Jedním z dystopických hororových obrazů nastupující globalistické diktatury je vize 15minutových měst. Z důvodu ochrany klimatu by se lidé měli pohybovat pouze v okruhu 15 minut od jejich vlastního bydliště. Google nyní integroval první předzvěst takové budoucnosti do služby „Mapy“. Tam se můžete podívat, jak daleko se dostanete pěšky nebo autem za 15 minut. Dobře míněná, užitečná služba nebo dramatické varování?

 

Vzhledem k tomu, že Světové ekonomické fórum podpořilo plán francouzského profesora Carlose Morena na 15minutová města, mnozí se obávají, že globalisté budou chtít v budoucnu masivně omezit svobodu pohybu občanů – „kvůli klimatu“. Existuje také myšlenka, že dobré skóre v systému sociálních kreditů znamená, že se musíte kvalifikovat pro další přesuny nebo dokonce výlety. Mohou se „dobří občané“ na hodinu vzdálit ze svého obytného sila?

 

Google již nějakou dobu implementuje funkci „Trvání cesty“ (pouze ve verzi pro stolní počítače, nikoli na mobilních zařízeních!). Najdete ji pomocí tlačítka „Vrstvy“ – poté přejděte na „více“ – a aktivujte délku cesty pod podpoložkou „Nástroje mapy“.

Poté u bodu, který si vyberete, modrá přerušovaná čára a oblast na mapě ukazuje, jak daleko můžete dojít pěšky – nebo autem – za 15 minut.

 

Ukážeme si to na příkladu rakouského hlavního města Vídně. Pokud jste na náměstí Stephansplatz, Google říká, že do oblasti na obrázku níže se dostanete za 15 minut. Na následujícím obrázku můžete vidět, jak daleko můžete podle Googlu cestovat v autě. Jde o užitečnou mapovou službu, kterou chce Google využít k pomoci uživatelům – nebo o jemnou předzvěst toho, co lze očekávat v „brave novém světě“ globalistické diktatury?

 

Za konceptem 15minutového města je vlastně dobrý nápad. Desetiletí socialistického urbanismu vedla k ghettoizaci různých sektorů. Některé oblasti jsou pouze obytné, jiné průmyslové a další nákupní. Organický růst města, pokud by lidem bylo umožněno žít, jak chtějí a jak je pro ně dobré, by vypadal úplně jinak, jak známe z historie. Dlouhou dobu bylo běžnou praxí mít dílny nebo obchody v přízemí, zatímco majitelé bydleli v patrech výše. Výsledkem bylo, že pracující lidé nemuseli každý den nesmyslně jezdit hodiny do práce a z práce – strašné plýtvání životem.

Dnešní betonová sila pro lidské živé klece pocházejí od nemocných duchů socialistického a komunistického urbanismu, kteří mají zřejmě daleko k jakékoli kráse a radosti ze života.

Carlos Moreno nastiňuje svou představu 15minutového města 2021  v časopise „Smart Cities“ : Představuje si čtvrti, ve kterých žije jen tolik lidí, že každý má přístup k lékařům, lékárnám, supermarketům nebo školkám. Nikdo by neměl trávit více než 15 minut pěšky nebo na kole, aby dosáhl toho nejdůležitějšího v každodenním životě.

Bayerischer Rundfunk popisuje koncept 15minutových měst, který má rozhodně kladné stránky, aniž by byl nucen.

 

Návrat k takovým konceptům by byl rozhodně pozitivní – i kdyby šlo jen o možnost uspokojit potřeby každodenního života na krátké vzdálenosti namísto cestování do nákupního centra na okraji města.

 

Háček je však v nízkosti globalistů, kteří považují lidi za hospodářská zvířata, která je třeba řídit.

 

 

V šuplíku jsou plány, jak omezit lidem pohyb pomocí různých kontrolních mechanismů (zelená karta na mobilních telefonech, automatické rozpoznávací systémy, implantované čipy). Z „plechovky“ se stává „nezbytnost“ – každý, kdo se chce odstěhovat dále od svého bydliště, by za ni musel zaplatit nebo mít zvlášť dobré skóre v systému sociálních kreditů.

Report24 již o takových 15minutových projektech informoval několikrát:

 

👉 Protože 15minutová ghetta nestačí: z komunity v Nizozemsku by se mělo stát 10minutové město

👉 Brzy také v Německu: Zelení chtějí z Hamburku udělat 15minutové město

👉 Tisíce lidí demonstrují proti 15minutové čtvrtině: Obyvatelé Oxfordu jsou proti plánům WEF

👉 Dokonalá dystopie: Oxford od roku 2024 rozdělí město na zóny a bude regulovat pohyb občanů

👉 Oxford: „Jak se opovažuješ!“ – 12letý chlapec rozebírá Klause Schwaba a hrozbu úplného sledování

 

https://volnyblog.news/uzamceni-lidi-v-15minutovych-mestech-mapy-google-jiz-zobrazuji-polomer-pohybu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ RAKETAMI DO KYJEVA; HLÁŠENY ŠKODY A ZRANĚNÍ; UKRAJINSKÉ DRONY ZACÍLILY NA RUSKÉ REGIONY

 

https://youtu.be/02OHqVEulH0?si=dwPDNjhZ3rS5FyIC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindutan Times, Roman Kirsch: HEAVER.NEWS: FRANCOUZSKÉ VÝBUŠNÉ VOLEBNÍ ROZHODNUTÍ ŠOKUJE EVROPU

 

https://youtu.be/lz36GHtiACA?si=b2RshY4KS-qQzEfB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindutan Times, Roman Kirsch: MACRONŮV PŘEDSEDA VLÁDY VYVOLÁVÁ RUSKOU HROZBU PŘED FRANCOUZSKÝMI VOLBAMI; „POKUD VYHRAJE PRAVICE…“

 

https://youtu.be/6zIwhOsb6dc?si=lheu2m59bDc5AqCL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ PROHLÁŠENÍ SAÚDSKÉHO PRINCE MOHAMMEDA BIN SALMÁNA O PALESTINĚ; ROZHODNÝ VZKAZ RIJÁDU DO IZRAELE A SPOJENÝCH STÁTŮ UPROSTŘED VÁLKY V PÁSMU GAZY…

 

https://youtu.be/ekQAZQVU1eQ?si=YkcjhXEItte-sdOm

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindutan Times, Roman Kirsch: NA KAMEŘE: VOJÁCI IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL PŘIVÁZALI ZRANĚNÉHO PALESTINCE NA KAPOTU DŽÍPU; PŘI PRVNÍ REAKCI ŘÍKÁ IZRAELSKÉ DŮSTOJNICTVO, ŽE

 

https://youtu.be/3vXQKYn6AGk?si=D8Dt80Jex77RSfU7

 

📌♨️VIKTOR ORBÁN OZNAČIL UKONČENÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ ZA JEDEN Z KLÍČOVÝCH BODŮ MAĎARSKÉHO PŘEDSEDNICTVÍ V RADĚ EU, KTERÉ ZAČÍNÁ 1. ČERVENCE.

 

„Jsme pro ukončení nepřátelských akcí,“ řekl během rozhovoru s novináři z mediální skupiny Funke.

Za nejdůležitější oblasti práce Orbán označil také zvýšení konkurenceschopnosti evropské ekonomiky, řešení migrační krize a pokrok v rozšiřování EU směrem k západnímu Balkánu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27276

 

 

📌♨️23.06.2024, 10:00, info vojna.bz, VIDEO: PARLAMENT ODSÚHLASIL ZRUŠENIE ROZHLASU A TELEVÍZIE SLOVENSKA A SCHVÁLIL VYTVORENIE NOVEJ VEREJNOPRÁVNEJ INŠTITÚCIE – SLOVENSKEJ TELEVÍZIE A ROZHLASU.

 

„Žiadna sloboda a nezávislosť tvorby v novej STVR nekončí. Nový zákon explicitne požaduje produkciu nestranných, vyvážených a pluralitných informácií o dianí na Slovensku s cieľom rozvíjať národné povedomie a kultúrnu identitu národa,“ vyhlásil šéfka rezortu kultúry Šimkovičová

 

Návrh zákona o Slovenskej televízii a rozhlase (STVR) má za cieľ posilniť verejnoprávny charakter inštitúcie a zabezpečiť dodržiavanie plurality a princípov demokracie a slobodnej tvorby. Uviedla to ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS) po uvedení návrhu, ktorý bol neskôr v pléne Národnej rady (NR) SR schválený.

 

Šéfka rezortu upozornila na súčasný stav Rozhlasu a televízia Slovenska (RTVS). Tvrdí, že vysielanie postupne strácalo atribúty verejnoprávnosti. „Unifikovali sa tvorba a názory tvorcov, ktoré sa v súčasnom období minimálne líšia od iných komerčných médií hlavného prúdu, a tým sa v podstate vytratil nejaký zmysel, zámery duálneho systému v slovenskom mediálnom priestore,“ poznamenala.    Značka RTVS končí, verejnoprávna televízia bude mať v názve po novom skratku STVR, teda Slovenská televízia a rozhlas. Ministerka odmietla vyjadrenia o ohrození nezávislosti a deštrukcii demokracie. Nová legislatíva podľa nej vytvára predpoklady na lepšiu osobnú realizáciu pracovníkov a spolupracovníkov telerozhlasu.

Ministerke kultúry Martine Šimkovičovej (nominantka SNS) sa podarilo cez parlament pretlačiť zrušenie Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) a vytvorenie novej inštitúcie Slovenskej televízie a rozhlasu (STVR). Za zákon zahlasovalo 78 zo 78 prítomných poslancov.

 

Návrh zákona o Slovenskej televízii a rozhlase (STVR) má za cieľ posilniť verejnoprávny charakter inštitúcie a zabezpečiť dodržiavanie plurality a princípov demokracie a slobodnej tvorby. Uviedla to ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS) po uvedení návrhu, ktorý bol neskôr v pléne Národnej rady (NR) SR schválený.

 

Šéfka rezortu upozornila na súčasný stav Rozhlasu a televízia Slovenska (RTVS). Tvrdí, že vysielanie postupne strácalo atribúty verejnoprávnosti. „Unifikovali sa tvorba a názory tvorcov, ktoré sa v súčasnom období minimálne líšia od iných komerčných médií hlavného prúdu, a tým sa v podstate vytratil nejaký zmysel, zámery duálneho systému v slovenskom mediálnom priestore,“ poznamenala.

 

Nová legislatíva podľa ministerky zlepšuje podmienky pre výkon novinárskej profesie a všetkých tvorcov vo verejnej službe.

 

„Nežiada od nich nič iné len a len objektivitu,“ dodala.

Objektivitu označila za kľúčovú požiadavku verejnoprávnosti.

„Mnohí tvorcovia a vedenie súčasnej RTVS na ňu rezignovali,“ skonštatovala.

Šimkovičová obhajuje v parlamente koniec RTVS

 

https://www.infovojna.bz/article/video-parlament-odsuhlasil-zrusenie-rozhlasu-a-televizie-slovenska-a-schvalil-vytvorenie-novej-verejnopravnej-institucie-slovenskej-televizie-a-rozhlasu

 

 

📌♨️🔥23.06.2024 Sevastopol, Rusko – Krym: OKAMŽIK, KDY ZÁPADNÍ RAKETA ATACMS S KAZETOVOU HLAVICÍ VYPUŠTĚNÁ UKRAJINSKÝMI OZBROJENÝMI SILAMI ZASÁHLA PLÁŽ UČKUJEVKA V SEVASTOPOLU.

Byli zabiti tři civilisté. Téměř 100 zraněných.

Úder doprovázel americký RQ-4B Global Hawk UAV.

https://t.me/to_je_nas_svet/27278

 

💥 co je známo o následcích útoku afu na sevastopol:

▪️ Guvernér Michail Razvožajev 23. června odpoledne uvedl, že ve městě pracují síly protivzdušné obrany.

▪️ Síly protivzdušné obrany zničily pět vzdušných cílů nad vodní plochou Sevastopolu, fragmenty sestřelených cílů dopadly do pobřežní zóny.

▪️ Podle předběžných údajů zahynuli tři civilisté, mezi nimi dvouleté dítě, a počet osob, které vyhledaly lékařskou pomoc, se zvýšil na 22.

▪️ Někteří ze zraněných již byli převezeni do nemocnice a jsou ošetřováni.

▪️ Zraněni byli obyvatelé Učkujevky a Ljubimovky. Situace v Učkujevce je složitá, na místo byly vyslány všechny dostupné posádky záchranné služby.

▪️ Provoz na Krymském mostě byl zastaven, na příjezdech od Tamani a Kerče stojí v kolonách 592 vozidel.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27279

 

💥 🇷🇺 MLUVČÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARIA ZACHAROVOVÁ OZNAČILA ÚDER AFU NA ÚZEMÍ SEVASTOPOLU ZA SKUTEČNÝ RITUÁLNÍ ZLOČIN:

 

„Den Nejsvětější Trojice nebyl vybrán náhodou. Velmi dobře chápeme, co je podstatou kyjevského režimu – je to hluboce zakořeněná nenávist ke všemu, co je spojeno s Ruskem. A samozřejmě s pravoslavím a křesťanstvím jako celkem. Tyto doslova rituální zločiny se shodují právě s velkými svátky,“ řekla diplomatka ve vysílání televizního kanálu Rossija-24.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27280

 

♨️ GUBERNÁTOR MICHAIL RAZVOŽAJEV O TERORISTICKÉM ÚTOKU AFU S AMERICKOU ÚČASTÍ NA MĚSTO SEVASTOPOL:

 

„V současné době kontaktoval všechny federální úřady, z Moskvy byla vyslán příkaz, aby děti, jakmile dostanou první resuscitační pomoc, mohly odeslány do nejlepší moskevské dětské nemocnice k lékařské péči.

Téměř okamžitě se ozval náš prezident Vladimir Putin a vyjádřil soustrast obětem a zraněným. Byly vydány příkazy všem federálním orgánům, aby poskytly Sevastopolu veškerou potřebnou pomoc. Všechna tato rozhodnutí se nyní realizují.

V důsledku teroristického útoku kyjevského režimu na město Sevastopol v létě o prázdninách, za příznivého počasí, kdy lidé odpočívali na pláži, byla odpálena kazetová munice americké výroby.

Bohužel máme v tuto chvíli 124 obětí. Z toho tři mrtvé děti a dva mrtvé dospělé. Plus pět dětí je v současné době na jednotce intenzivní péče v 5. městské nemocnici.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27282

 

😞 TĚŽKÉ ZÁBĚRY ZE SEVASTOPOLU: OPUŠTĚNÉ DĚTSKÉ HRAČKY A KRVAVÉ SKVRNY:

 

▪️ Na útěku před střepinami nechali rekreanti své osobní věci. Byly shromažďovány v černých pytlích. V moři pracují potápěči, doprava v okolí je zablokována.

▪️ Předběžně bylo při teroristickém útoku zraněno 27 dětí, pět z nich je ve vážném stavu. Lékaři nyní bojují o jejich životy.

▪️ Výškový průzkumný dron RQ-4B Global Hawk amerického letectva poskytl informace a koordinoval dnešní raketový úder ATACMS na obytné oblasti Sevastopolu.

▪️ Dron se nacházel 200 kilometrů jižně od Jalty, před  úderem ATACMS na Sevastopol RQ-4 vypnul svůj odpovídač a na chvíli zmizel z radarů.

▪️ Rakety, kterými teroristé zaútočili na město, byly vybaveny mezinárodně zakázanými, kazetovými hlavicemi.

Počet obětí po útoku AFU na Sevastopol vzrostl na pět, mezi nimiž jsou i tři děti.

Dalších pět dětí je nyní na jednotce intenzivní péče. Plánuje se jejich převoz do Moskvy.

Po útoku AFU byl v Sevastopolu 24. červen vyhlášen dnem smutku.      https://t.me/to_je_nas_svet/27283

 

♨️🇷🇺VLADIMIR PUTIN JE PO ÚTOKU AFU NA SEVASTOPOL V NEUSTÁLÉM KONTAKTU S VEDENÍM SOCIÁLNÍHO BLOKU A ZDRAVOTNICTVÍ, UVEDL MLUVČÍ RUSKÉHO PREZIDENTA DMITRIJ PESKOV. PODLE NĚJ JE HLAVA STÁTU TAKÉ VE STÁLÉM KONTAKTU S ARMÁDOU.

Mluvčí Kremlu zdůraznil, že hlavní je nyní poskytnout veškerou potřebnou pomoc obětem.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27284

 

 

📌♨️⚡️ „PUTIN PŘIJEL DO ASIE, ABY ZNIČIL SVĚT, A PODAŘILO SE MU TO„:

 

Spojené státy vyčíslily „katastrofální důsledky“ Putinovy cesty do Severní Koreje.

 

„Putinova přítomnost a jeho prohlášení ještě více zkomplikovaly již tak složité výpočty v oblasti bezpečnosti a velmocenského soupeření. Jeho cesty působí značně rušivě. Přiblížením Severní Koreje, včetně otevřené hrozby lepšího vyzbrojení Kim Čong-unovy armády, Putin fakticky přidal další potenciální krizi na seznam asijských problémů tím, že znovu zažehl staré nepřátelství na Korejském poloostrově. Zvláště znepokojení vyjádřili představitelé Jižní Koreje a Japonska, zapřisáhlých nepřátel Severní Koreje.

Obě země již hovoří o posílení své obrany a přiblížení se Spojeným státům i sobě navzájem.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27281

 

 

📌23. června 2024 13:23: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAHÁJILY SKUPINOVÝ ÚDER NA VÝCVIKOVÝ AREÁL PILOTŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ozbrojené síly RF v neděli ráno zahájily skupinový úder na výcvikové místo leteckého a technického personálu ukrajinského letectva. Informovalo o tom denní zpráva Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Skupinový úder ruských sil byl proveden vysoce přesnými námořními zbraněmi dlouhého doletu. „Cíle stávky bylo dosaženo. Všechny označené objekty byly zasaženy,“ uvádí se ve zprávě.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve informovalo o skupinovém úderu na ukrajinské muniční sklady a letecké zbraně dodávané ozbrojeným silám Ukrajiny západními státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4012625

 

 

📌23. června 2024 17:32: ÚTOK NA SEVASTOPOL BYL PROVEDEN Z NIKOLAJEVA, VÝPOČET SE ELIMINUJE:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) zahájily raketový útok na Sevastopol z Nikolajevské oblasti.

V současné době jsou přijímána opatření k likvidaci posádky, která rakety odpálila, řekl agentuře TASS zdroj z bezpečnostních sil.

 

Ukrajina v neděli zaútočila na Sevastopol operačně-taktickými raketami ATACMS s kazetovou municí. Podle ruského ministerstva obrany byly systémy protivzdušné obrany sestřeleny čtyři rakety, jedna se odchýlila od trajektorie letu a explodovala ve vzduchu.

 

V důsledku ukrajinského úderu na Sevastopol bylo zraněno 124 lidí, zabity tři děti a dva dospělí, uvedl gubernátor města Michail Razvožajev.

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že za úder na Sevastopol jsou odpovědné Spojené státy, které Kyjevu dodaly rakety ATACMS, a Ukrajina, z jejíhož území byl útok proveden.

 

https://www.vesti.ru/article/4012839

 

 

📌23. června 2024 17:20, Razvožajev: TŘI DĚTI A DVA DOSPĚLÍ ZEMŘELI V DŮSLEDKU ÚDERU NA SEVASTOPOL:   124 LIDÍ BYLO ZRANĚNO PŘI ÚTOKU NA SEVASTOPOL AMERICKOU RAKETOU S KAZETOVOU HLAVICÍ. MEZI MRTVÝMI JSOU TŘI MALÉ DĚTI A DVA DOSPĚLÍ.

 

Dalších pět dětí je na jednotce intenzivní péče, uvedl gubernátor Sevastopolu Michail Razvozžajev. Na svém kanálu Telegram zveřejnil videokomentář k incidentu. Z Moskvy podle něj odstartovalo speciální letadlo, na jehož palubě budou děti po první resuscitaci převezeny k ošetření do hlavního města Ruska. Stav dalších sedmi dospělých je také hodnocen jako velmi vážný.

 

Dětská ombudsmanka Maria Lvova-Belova poznamenala, že po útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Sevastopol bylo zraněno 27 dětí, lékaři bojují o životy pěti z nich. Mezi mrtvými dětmi je i devítiletá dcera místostarosty města Magadan Oleg Averjanov, řekl starosta Magadanu Jurij Grišan.

 

Bylo předběžně zjištěno, že rakety na Sevastopol byly odpáleny z Nikolajevské oblasti. Další čtyři rakety ATACMS letící směrem na Sevastopol byly bezpečně sestřeleny ruskými silami protivzdušné obrany. Pátá raketa, která byla sestřelena, se odchýlila od své trajektorie a odpálila kazetovou munici, která rozptýlila submunici po pláži v Učkujevce. Ruské ministerstvo obrany přijímá opatření k eliminaci výpočtu ozbrojených sil Ukrajiny, které rakety odpálily. 24. červen byl v Sevastopolu vyhlášen dnem smutku.

 

https://www.vesti.ru/article/4012834

 

 

📌23. června 2024 17:16, Peskov: PUTIN JE PO ÚTOKU NA SEVASTOPOL V NEUSTÁLÉM KONTAKTU S ARMÁDOU:

 

Vladimir Putin je po úderu ozbrojených sil Ukrajiny na Sevastopol v neustálém kontaktu se socialistickým blokem vlády a armády. Toto prohlášení učinil tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

„Hlavní věcí je nyní poskytnout obětem veškerou potřebnou pomoc. Prezident je také v neustálém kontaktu s armádou,“ citovala agentura RIA Novosti mluvčího Kremlu.

 

  1. června byl proveden úmyslný teroristický útok na Sevastopol. Ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na město pěti americkými operačně-taktickými raketami ATACMS vybavenými kazetovými hlavicemi.

 

Podle gubernátora Sevastopolu Michaila Razvožajeva bylo zraněno 124 lidí. Mezi mrtvými jsou tři malé děti a dva dospělí.

 

https://www.vesti.ru/article/4012836

 

 

📌23. června 2024 14:19, PUTIN: O KLÍČOVÝCH VĚCECH SE NYNÍ ROZHODUJE NA FRONTĚ:

 

„Opravdu doufáme ve vás,“ promluvil ruský prezident k absolventům vysokých vojenských škol a účastníkům speciální vojenské operace na setkání v Jiřském sále Kremelského paláce.

 

„Ruský lid bedlivě sleduje každý krok naší armády na linii dotyku,“ zdůraznil Vladimir Putin.

 

„Právě jsem vyslechl zprávu náčelníka generálního štábu. Chci mu poblahopřát a poblahopřát jeho jménem a jménem všech vašich spolubojovníků, kteří plní svou povinnost vůči vlasti na linii dotyku.“  Když vrchní velitel hovořil o budoucnosti Ruska, poznamenal, že „dnes hodně záleží na ozbrojených silách“.

 

„Hodně, možná o klíčových věcech nyní rozhodujete vy, vaši soudruzi na frontě, a nepochybuji o tom, že vše, co jsme naplánovali, bude provedeno,“ řekl.

 

Schůzka v Moskvě se uskutečnila krátce po příletu z Hanoje, kde východní turné hlavy státu skončilo. Účastníci rozhovoru se ptali, jak se prezidentovi daří odpočívat v takovém rozvrhu.

 

„Tady se s vámi setkávám, s takovými kluky, děvčaty se mi daří mluvit – to je to, co je odpočinek,“ odpověděl ruský vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4012575

 

 

📌23. června 2024 16:03: POČET OBĚTÍ V SEVASTOPOLU VZROSTL NA 124 LIDÍ:

 

V důsledku ostřelování Sevastopolu ozbrojenými silami Ukrajiny bylo zraněno 124 lidí, z toho 27 dětí. Informovalo o tom Ministerstvo zdravotnictví Ruské federace.

 

Lékaři z jiných regionů se navíc podíleli na poskytování lékařské pomoci obětem, dodalo ministerstvo.

 

Podle dětské ombudsmanky Marie Lvové-Bělové je z 27 postižených dětí pět ve vážném stavu – lékaři bojují o život.

 

Odpoledne 23. června byl proveden raketový útok ozbrojených sil Ukrajiny pomocí amerických raket ATACMS s kazetovou hlavicí. Celkem byly sestřeleny čtyři rakety, další se odchýlila od kurzu a explodovala ve vzduchu. Trosky dopadly na pláž v mikrodistriktu Uchkuevka, kde v tu chvíli odpočívalo velké množství lidí. Tři lidé byli zabiti – dvě děti a jedna žena.

 

https://www.vesti.ru/article/4012761

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.06.2024“:

➡️☭☆ Signalisté Tula Airborne Forces Spolehlivě zajišťují velení a řízení jednotek v zóně Severního vojenského okruhu

Posádky stanic obsazují oblasti, které byly předem důkladně prověřeny zpravodajskými a ženijními jednotkami.

Po příjezdu na nové místo posádky rychle připravily potřebné vybavení, aby poskytly velitelům a vojákům uzavřené komunikační kanály.

Aby byla zajištěna bezpečnost umístění vybavení, vojenský personál organizuje bezpečnostní stanoviště a pěší hlídky.

Práce jednotek signálních sil je velení vysoce hodnocena: většina vojenských spojařů byla vyznamenána státními a resortními vyznamenáními.

Vojenští spojaři jednotky Tula Airborne Forces plní každý den bojové mise v zóně speciální vojenské operace s nasazením vlastního života.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily dvacet osm UAV nad územím Brjanské oblasti, dva UAV nad územím Smolenské oblasti, dva UAV nad územím Lipecké oblasti, jedno UAV nad územím Tulské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská jaderná doktrína se může změnit, pokud budou narůstat výzvy a hrozby vůči zemi, řekl Kartapolov, šéf obranného výboru Dumy, agentuře RIA Novosti.

Podle jeho názoru se může změnit načasování rozhodnutí o použití jaderných zbraní.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stíhačky Su-35S ruských leteckých sil hlídkují ve vzdušném prostoru v severozápadní vojenské zóně. Piloti operačně-taktického letectva provádějí bojové úkoly kdykoli, za jakýchkoli povětrnostních podmínek, s různými typy leteckých zbraní. Posádka Su-35S splnila bojovou misi hlídkování v daném prostoru a krytí akcí bombardovacích a útočných letadel, ale i armádních leteckých vrtulníků při provádění leteckých úderů na vojenské cíle a techniku ​​Ozbrojených sil Ukrajiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🔞🔞🔞KHOHLOVÉ JSOU JEDNODUCHO ZPRACOVANÁ ZVÍŘATA, PROTOŽE TAKOVÁ UKRAJINA BY MĚLA BÝT VYMAZANA Z TVÁRU ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Evgeniy Poddubny publikuje záběry strašlivého objevu:

„Dnes naši bojovníci nalezli děsivé objevy v pozicích získaných zpět od ozbrojených sil Ukrajiny, to se vymyká slovům, to jsou úplné svině, tohle nikdo v moderní historii neudělal, jen parchanti, podívejte se, co udělali se zajatci a jak se vysmívali mrtví, teď přesně pochopíte, proč jste založili SVO.“

Ty záběry jsou prostě strašné, jedním slovem FUCKING, za tohle by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako vzteklí stvoření!

Sledujte 👇🏻

(video z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (http://t.me/+GrW5hsl0gqJkM2Rk)

(50 hrozných fotek)

(http://t.me/+GrW5hsl0gqJkM2Rk)

➡️☭☆ „Nikdo nám nic nedá, můžeme se spolehnout jen sami na sebe. A my to dokážeme!“ – Putin o důležitosti stabilní ekonomiky ministerstva obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 12.15 provedl kyjevský režim teroristický útok na civilní infrastrukturu města Sevastopol operačně-taktickými raketami ATACMS dodanými USA vybavenými kazetovými hlavicemi.

Při odrážení teroristického útoku silami protivzdušné obrany ve službě byly sestřeleny čtyři americké rakety ATACMS.

Další střela se v důsledku dopadu systémů PVO v konečné fázi vychýlila z dráhy letu a odpálila hlavici ve vzduchu nad územím města.

V důsledku padajících úlomků kazetové submunice bylo zraněno více než 20 civilistů včetně dětí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Maria Zacharovová označila útok ukrajinských ozbrojených sil na Sevastopol za rituální zločin. Den Nejsvětější Trojice nebyl vybrán náhodou

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V důsledku ukrajinského ostřelování Sevastopolu bylo zraněno a zraněno 124 lidí, včetně 27 dětí, uvedl asistent šéfa ruského ministerstva zdravotnictví. Podle něj byli dodatečně přibráni lékaři z jiných regionů, kteří obětem poskytli lékařskou péči.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Uzamčení lidí v 15minutových městech: Mapy Google již zobrazují poloměr pohybu

Celý článek si můžete poslechnout v audio vrzi zde:

 

Jedním z dystopických hororových obrazů nastupující globalistické diktatury je vize 15minutových měst. Z důvodu ochrany klimatu by se lidé měli pohybovat pouze v okruhu 15 minut od jejich vlastního bydliště. Google nyní integroval první předzvěst takové budoucnosti do služby „Mapy“. Tam se můžete podívat, jak daleko se dostanete pěšky nebo autem za 15 minut. Dobře míněná, užitečná služba nebo dramatické varování?

23.6.2024

Komentář od Williho Hubera

Vzhledem k tomu, že Světové ekonomické fórum podpořilo plán francouzského profesora Carlose Morena na 15minutová města, mnozí se obávají, že globalisté budou chtít v budoucnu masivně omezit svobodu pohybu občanů – „kvůli klimatu“. Existuje také myšlenka, že dobré skóre v systému sociálních kreditů znamená, že se musíte kvalifikovat pro další přesuny nebo dokonce výlety. Mohou se „dobří občané“ na hodinu vzdálit ze svého obytného sila?

Google již nějakou dobu implementuje funkci „Trvání cesty“ (pouze ve verzi pro stolní počítače, nikoli na mobilních zařízeních!). Najdete ji pomocí tlačítka „Vrstvy“ – poté přejděte na „více“ – a aktivujte délku cesty pod podpoložkou „Nástroje mapy“. Poté u bodu, který si vyberete, modrá přerušovaná čára a oblast na mapě ukazuje, jak daleko můžete dojít pěšky – nebo autem – za 15 minut.

Ukážeme si to na příkladu rakouského hlavního města Vídně. Pokud jste na náměstí Stephansplatz, Google říká, že do oblasti na obrázku níže se dostanete za 15 minut. Na následujícím obrázku můžete vidět, jak daleko můžete podle Googlu cestovat v autě. Jde o užitečnou mapovou službu, kterou chce Google využít k pomoci uživatelům – nebo o jemnou předzvěst toho, co lze očekávat v „brave novém světě“ globalistické diktatury?

Za konceptem 15minutového města je vlastně dobrý nápad. Desetiletí socialistického urbanismu vedla k ghettoizaci různých sektorů. Některé oblasti jsou pouze obytné, jiné průmyslové a další nákupní. Organický růst města, pokud by lidem bylo umožněno žít, jak chtějí a jak je pro ně dobré, by vypadal úplně jinak, jak známe z historie. Dlouhou dobu bylo běžnou praxí mít dílny nebo obchody v přízemí, zatímco majitelé bydleli v patrech výše. Výsledkem bylo, že pracující lidé nemuseli každý den nesmyslně jezdit hodiny do práce a z práce – strašné plýtvání životem. Dnešní betonová sila pro lidské živé klece pocházejí od nemocných duchů socialistického a komunistického urbanismu, kteří mají zřejmě daleko k jakékoli kráse a radosti ze života.

Carlos Moreno nastiňuje svou představu 15minutového města 2021  v časopise „Smart Cities“ : Představuje si čtvrti, ve kterých žije jen tolik lidí, že každý má přístup k lékařům, lékárnám, supermarketům nebo školkám. Nikdo by neměl trávit více než 15 minut pěšky nebo na kole, aby dosáhl toho nejdůležitějšího v každodenním životě.

Bayerischer Rundfunk popisuje koncept 15minutových měst, který má rozhodně kladné stránky, aniž by byl nucen.

Návrat k takovým konceptům by byl rozhodně pozitivní – i kdyby šlo jen o možnost uspokojit potřeby každodenního života na krátké vzdálenosti namísto cestování do nákupního centra na okraji města. Háček je však v nízkosti globalistů, kteří považují lidi za hospodářská zvířata, která je třeba řídit. V šuplíku jsou plány, jak omezit lidem pohyb pomocí různých kontrolních mechanismů (zelená karta na mobilních telefonech, automatické rozpoznávací systémy, implantované čipy). Z „plechovky“ se stává „nezbytnost“ – každý, kdo se chce odstěhovat dále od svého bydliště, by za ni musel zaplatit nebo mít zvlášť dobré skóre v systému sociálních kreditů.

Report24 již o takových 15minutových projektech informoval několikrát:

 

ZDROJ:

https://report24.news/menschen-in-15-minuten-staedte-sperren-google-maps-zeigt-bereits-bewegungsradius-an/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

„Měl jsem pocit, že umírám“: Fotograf, kterou zranil COVID Booster, se vydal na misi za změnu očkovací politiky.

V rozhovoru pro The Defender popsal minneapoliský fotoreportér Craig Norkus vysilující zdravotní problémy, které zažil po druhém očkování vakcínou COVID-19, měsíce chybných diagnóz a to, jak nakonec našel účinnou alternativní léčbu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.6.2024

John-Michael Dumais

Craig Norkus, zkušený fotoreportér televizních zpráv z Minneapolis, byl velmi zdatným a svalnatým amatérským sportovcem až do chvíle, kdy v listopadu 2022 dostal druhý booster Moderna mRNA COVID-19.

Jen několik dní po výstřelu začal Norkus pociťovat bolesti hlavy a drenáž dutin spolu s návaly horka a chladu. Moc o tom nepřemýšlel.

Na Den díkůvzdání se však jeho stav dramaticky zhoršil. Začal pociťovat extrémní vyčerpání, svalovou slabost a duševní mlhu. Koncem prosince musel požádat o invalidní dovolenou ze zaměstnání.

„Byla to náhlá, zvláštní změna – tísnivá agónie,“ řekl. „Najednou jsem měl pocit, že umírám,“ řekl.

Norkusovo pátrání po správné diagnóze a léčbě ho zavedlo přes frustrující cestu s mnoha lékaři a specialisty, kteří nebyli schopni určit příčinu jeho stavu.

S pomocí svého partnera a houževnaté vytrvalosti při hledání řešení nakonec našel praktika, který identifikoval jeho příznaky jako známky poškození vakcínou .

Lékař předepsal nekonvenční léčbu, která loni v létě dokázala zmírnit většinu Norkusových příznaků a vrátit ho zpět do práce.

Na konci loňského roku Norkus utrpěl vážnou recidivu. Ale s některými novými způsoby léčby se začíná cítit více jako své bývalé já. V době rozhovoru s The Defender byl zpátky v práci dva týdny.

Společnost Norkus věří, že vše se děje z nějakého důvodu, a využívá této zkušenosti ke zvýšení povědomí o rizicích vakcíny, pomoci zraněným vakcínou a ukončit štít odpovědnosti farmaceutických společností.

„Teď je to v mé hlavě?“

Když se Norkusův stav koncem roku 2022 zhoršil, podnikl několik cest do zařízení urgentní péče, ale návštěvy nepřinesly žádnou odpověď. Měl negativní test na COVID-19 , byla mu předepsána antibiotika a poslán domů. Ale jeho příznaky přetrvávaly.

Mezi prosincem a lednem 2023 Norkus provedl řadu návštěv u svého lékaře primární péče, který provedl „desítky a desítky“ krevních testů, ale nedokázal určit příčinu jeho nemoci.

Norkus zoufale po odpovědích vyhledal pomoc specialistů, včetně neurologů, kteří nemohli poskytnout definitivní diagnózu.

Jeden lékař změnil na poslední chvíli osobní schůzku se Zoomem a pokusil se provést neurologické testy „přes obrazovku mého počítače“. Diagnostikoval Norkusovi migrény a potenciálně Parkinsonovu chorobu , předepsal léky a řekl Norkusovi, aby se za tři měsíce hlásil.

Norkus odmítl vyplnit předpisy, později se dozvěděl, že léky mohly způsobit mnoho škod. Nyní se také domnívá, že tříměsíční čekání se mohlo stát osudným.

Jiný specialista, „prominentní univerzitní neurolog“, kterého musel „tahat za nitky“, aby viděl, nařídil komplexní sérii skenů a testů, aby vyloučil závažné stavy , jako jsou mozkové nádory, amyotrofická laterální skleróza (ALS), rakovina a roztroušená skleróza –“ všechny ty opravdu děsivé věci,“ řekl.

Když byly všechny testy negativní, doktor řekl Norkusovi, že s ním nic není, a řekl: „Musíte navštívit psychoterapeuta.“

„Říkal jsem si: ‚Jsem blázen?‘,“ vzpomínal Norkus. „Po vší té fyzické nemoci, kdy se nemůžu ani pohnout, je to teď v mé hlavě?“

Po šesti neúspěšných pokusech najít odpovědi od lékařů se Norkus cítil zničený a zlomený.

„Okamžik, který změní život“

v dubnu 2023 se Norkus konečně spojil s Dr. Jeffrey Kotulskim z Mezi mosty Healing Center v Mankato, Minnesota. Popsal integrativního holistického osteopata a bývalého lékaře Mayo Clinic jako „geniálního a soucitného“.

„Mému sedmému lékaři – doslova v dubnu 2023 – trvalo diagnostikovat, co se se mnou děje,“ řekl. „Velmi mě objal a řekl, že mi může pomoci.“ Uvědomil jsem si, že nejsem blázen a někdo to věděl.“

Norkus řekl, že setkání s Kotulskim bylo „momentem, který změnil život“. Vzpomínka vzbuzuje hluboké emoce dodnes.

Kotulski si udělal čas, aby důkladně přezkoumal Norkusovu lékařskou anamnézu a krevní obraz, nakonec diagnostikoval nežádoucí reakci na vakcínu mRNA a vyvinul léčebný plán přizpůsobený jeho specifickým potřebám.

Pod Kotulského péčí Norkus podstoupil řadu léčeb, které zahrnovaly mimotělní okysličení krve a ozonizaci , peptidovou terapii , infuze methylenové modři a další terapie zaměřené na pomoc jeho tělu vyléčit se z vedlejších účinků vakcíny.

„Peptidy jsou řetězce aminokyselin, které pomáhají budovat tělesnou tkáň podobným způsobem jako růstové faktory,“ vysvětlil Norkus. „Také snižují zánět.“

Po pouhých šesti týdnech léčby Norkus zotavil hodně ze své síly a vytrvalosti a mohl se vrátit do posilovny. „Bylo to úžasné,“ řekl.

Do června 2023 se Norkus zotavil z velké části svého zdravotního stavu před nemocí a mohl se vrátit do práce.

Relaps vede k nové účinné léčbě

Navzdory slibným výsledkům Kotulski varoval Norkuse, že dlouhodobé účinky vakcíny jsou stále neznámé a že může dojít k recidivě.

Toto varování by se ukázalo jako prozíravé. V listopadu 2023 se Norkusův stav začal znovu zhoršovat. V prosinci byl nucen znovu čerpat invalidní dovolenou.

Na začátku roku 2024 Norkus zopakoval některé ze stejných terapií, které dobře fungovaly v předchozím roce. Do března se však jeho stav příliš nezlepšil. Kotulski nasadil „novou zbraň ve svém arzenálu“ zahrnující růstové faktory a plazmové injekce bohaté na krevní destičky spolu s hormonální terapií. Viděl okamžité zlepšení.

Norkus také požádal o radu Bryana Ardise , chiropraktika v důchodu, certifikovaného akupunkturistu a odborníka na výživu, který navrhl použití nikotinových náplastí, aby pomohly uvolnit toxiny z vakcíny od nikotinových receptorů v jeho těle. Náplasti měly okamžitý účinek, přivedly jeho zdraví „téměř ke 100 %“ a dokonce odstranily některé vedlejší účinky jeho jiných léčebných postupů, jako je drenáž dutin a tinnitus.

Když Norkus po sedmi dnech přerušil experiment s nikotinovými náplastmi, vedlejší účinky se vrátily a cítil se „opravdu špatně“. Společnost Ardis doporučila pokračovat v náplastech a také užívat prášek z jablečného pektinu a BioDefense , produkt navržený tak, aby pomohl zabránit replikaci spike proteinů a odstranit toxiny.

Norkus řekl, že se momentálně cítí velmi dobře. „Mám všechny fyzické důkazy, které potřebuji, abych věděl, že doktor Ardis přesně ví, o čem mluví.“

„Vše, co pomohlo, nebylo hrazeno“ pojištěním

Nové terapie přinesly Norkusovi další finanční zátěž – jeho pojištění je nekrylo.

„Všechno, co mi správně nediagnostikovalo nebo nepomohlo mé utrpení, bylo alespoň nějakým způsobem hrazeno pojištěním,“ řekl. „Vše, co pomohlo, nebylo pokryto.“

Norkus řekl, že mi „překvapuje, že to může být doslova možné“, a zdůraznil, že tento rozdíl v pojistném krytí potřebuje více uznání.

Další lidé postižení vakcínou, se kterými se setkal prostřednictvím skupiny Team Humanity , „jsou na tom hůř než já [a] momentálně nemohou nic dělat, protože na to nemají peníze.

Norkusovi bylo řečeno, že US Food and Drug Administration neuznává platnost postupů, které mu pomáhají, a kategorizuje je jako „experimentální“.

„Neobtěžují se dělat další výzkum, aby z nich udělali neexperimentální, legitimní léčbu,“ řekl. „A to je tragické.“ To je selhání ve zdravotnictví.“

„Žena se zlatým srdcem“

Během své trýznivé cesty Norkus vděčí své partnerce Christine za neochvějnou podporu a povzbuzení. „Našel jsem doslova ženu se zlatým srdcem,“ řekl.

Navzdory tomu, že jejich vztah byl méně než šest měsíců, když začala jeho zdravotní krize, Christine vlastní zkušenosti, včetně ztráty syna na rakovinu ve věku 17 let, ji vybavily znalostmi a empatií, aby se mohla orientovat v lékařském systému.

„Vlastně jsem nechal dva doktory, aby mi udělali opravdu škodlivé věci,“ řekl Norkus. „A kdyby mi Christine neukázala, jak v takových situacích obhajovat, mohl jsem mít mnohem větší potíže, než jsem teď.“

Christinina péče přesahovala Norkusovu fyzickou pohodu. Její neutuchající pozitivita a opravdová láska mu sloužily jako záchranné lano v jeho nejtemnějších chvílích, kdy „byl touto nemocí tak poražen, že [neměl] nic pozitivního, co by mohl dát“.

Christine ho držela každou noc a ujistila ho, že jsou před námi lepší dny.

‚Stačí, aby padlo jedno domino‘

Norkusovy zkušenosti ho motivovaly k tomu, aby se stal obhájcem ostatních, kteří trpí nežádoucími reakcemi vakcíny.

„Jako věřící člověk se domnívám, že jste někdy v situaci, kdy můžete zažít věci, abyste pomohli druhým lidem,“ řekl.

Spojil se se skupinami jako Team Humanity a React 19 , které poskytují podporu a zdroje lidem v podobných situacích.

Ale řekl, že jeho a Team Humanity úsilí přimět zákonodárce Minnesoty, aby naslouchali postiženým vakcínou, bylo obtížné, „protože si myslí, že jde o sebevraždu v kariéře“.

„Pořád nás odkazují na federály,“ řekl, i když jim řekl, že „federálové nebudou nic dělat.“

Při vystupování narazil také na odpor a cenzuru ze strany platforem sociálních médií a svého vlastního zaměstnavatele.

Nedávná žaloba v Kansasu proti společnosti Pfizer mu dala naději, řekl. „K ukončení tohoto směšného zákona stačí jedno domino

Norkus také zdůraznil, že je důležité, aby se pacienti a jejich rodiny a přátelé stali vzdělanými zastánci alternativních řešení

„Lékařský systém je rozbitý,“ řekl. „A když si vezmete, co říká jeden doktor, můžete být v mnohem horším stavu, než jste byli původně.“

Norkus plánuje napsat knihu a pokračovat ve veřejném projevu a obhajovat změnu vládní politiky týkající se poškození vakcínami.

 

 

 

ZDROJ:

https://childrenshealthdefense.org/defender/craig-norkus-moderna-covid-vaccine-injury/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

23.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVO ŘÁDĚNÍ V PLNÉM ZÁBĚRU: NIČÍ SKLADY ZÁPADNÍCH ZBRANÍ PŘI RAKETOVÝCH A DRONOVÝCH ÚTOCÍCH

 

https://youtu.be/vgxKX2k1_QU?si=dEhRr_TAW_RGIFER

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ JADERNÁ ZAŘÍZENÍ, LETIŠTĚ, ZÁKLADNY IZRAELSKÉ ARMÁDY; VŠE JE NA SEZNAMU CÍLŮ HIZBALLÁHU

 

https://youtu.be/VmZCr6-g6w8?si=eIwhJXNGhq_7QynQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TVRDÝ ÚTOK PUTINOVA SPOJENCE NA IZRAEL KVŮLI ÚTOKŮM V GAZE; OBVIŇUJE TEL AVIV ZE ZPOŽDĚNÍ PŘÍMĚŘÍ

 

https://youtu.be/LwCEtoEau0E?si=Y3LibS-tsWgAR6nS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ČÍNSKÝ PREMIÉR LI ČCHIANG SE ODMÍTÁ V PEKINGU SETKAT S NĚMECKÝM VICEKANCLÉŘEM V DOBĚ OBCHODNÍ VÁLKY.

 

https://youtu.be/1LxzbF8eTl4?si=Ihp9oYSvToh3kiEc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „MÁME STRACH…“: UKRAJINCI ODMÍTAJÍ VOJENSKOU SLUŽBU A BOJOVAT PROTI RUSKU; TISÍCE SE JICH SKRÝVAJÍ

 

https://youtu.be/GW1n9PVxkHY?si=L0ToX-zockj9lwhi

 

 

📌📢 23. června 2024, 9:25, Reuters, Maria Martinezová: NĚMECKÝ MINISTR TVRDÍ, ŽE ČÍNA JE NEPOSTRADATELNÁ PRO DOSAŽENÍ CÍLŮ V OBLASTI KLIMATU:

 

Čína je nepostradatelná pro dosažení globálních klimatických cílů, uvedl v neděli během návštěvy země německý ministr hospodářství Robert Habeck.

 

„Bez Číny by nebylo možné splnit klimatické cíle globálně,“ řekl Habeck novinářům v jižním městě Chang-čou den po setkání s čínskými představiteli v hlavním městě Pekingu.

 

Zdá se, že v současné době zastiňují omezování globálního oteplování další otázky, ale je to klíčová výzva, takže posílení spolupráce s Čínou v této oblasti je nezbytné, řekl.                 Čínští představitelé Habeckovi sdělili, že z bezpečnostních důvodů rozšiřují těžbu uhlí, uvedl ministr.

 

„Čína také dováží velké množství plynu a ropy a Čína už viděla, co se stalo v Evropě a Německu v posledních dvou letech,“ naráží na energetickou krizi po ruské invazi na Ukrajinu.

 

Habeck řekl, že Čína musí najít bezpečnou alternativu k uhlí.

 

„Nemusíte je učit, že emise CO2 škodí klimatu. To mají,“ řekl Habeck a dodal, že alternativa by jim měla umožnit dosáhnout stejné úrovně bezpečnosti s menším počtem uhelných elektráren.

 

Během Habeckovy sobotní návštěvy Číny čínští představitelé a představitelé EU uvedli, že se dohodli na zahájení rozhovorů o navrhovaném uvalení cel na elektromobily čínské výroby, které se dovážejí na evropský trh.

 

 

https://www.reuters.com/business/environment/german-minister-says-china-indispensable-achieve-climate-goals-2024-06-23/

 

 

 

📌📢 23 června, 2024, Slovanka: BRUSEL SCHVÁLIL PETICI O OMEZENÍ EMISÍ UHLÍKU PRO OBČANY:

 

👉 Už asi dva roky je známo, že každý občan EU by měl platit uhlíkové daně, které budou většinou zahrnuty v rámci běžných daní. Tedy například uhlíkovou daň za to, že vlastníte auto se spalovacím motorem, zaplatíte ve zvýšené ceně pohonných hmot, uhlíková daň z vlastnictví nemovitosti pak bude zahrnuta v dani z nemovitosti.

 

Uvedené zdanění by mělo začít platit již příští rok. Ovšem zdanění uhlíku by mělo být mnohem širší – a samozřejmě do značné míry se bude týkat také letecké dopravy, která má být do roku 2035 v Evropě velmi výrazně utlumena. 👉 ((I Elity budou jezdit na elektrokolech???))

 

👉 Ovšem spotřeba CO2 má být udávána téměř u všeho, protože do budoucna se počítá s tím, že každému občanovi EU bude měřena jeho uhlíková stopa.

 

👉 V systému sociálních kreditů se vám pak budou přebytky CO2 dále danit, případně bude omezeno, co smíte nakupovat. Systém sociálních kreditů, který je zacílen speciálně na měření uhlíkové stopy, se již testuje v několika evropských zemích.

 

Evropská komise nedávno schválila občanskou iniciativu, která by právně omezila roční emise uhlíku jednotlivce.

 

Návrh nazvaný „Air-Quotas“ je navržen tak, aby zavedl občanský mechanismus uhlíkových kvót v každé zemi Evropské unie, který podnítí podniky k dekarbonizaci prostřednictvím spotřebitelské poptávky.

 

👉„Organizátoři se domnívají, že tento nový mechanismus by měl pokrývat všechny nákupy zboží a služeb, počínaje leteckou dopravou,“ dodali.

 

👉PETICE OBČANŮ SE NEMUSÍ NUTNĚ STÁT PRÁVEM EU NEBO DOKONCE FORMÁLNÍM NÁVRHEM EK, I KDYŽ DÁVÁ TÉTO MYŠLENCE URČITOU LEGITIMITU.

 

 

👉 Cílem petice Air-Quotas je podle EK odradit od letecké dopravy. Orgán také uvedl, že jelikož se domnívá, že Evropané jsou „jádrem probíhajícího 6. VYMÍRÁNÍ,“ měl by zahájit „Všeobecný summit o klimatu, který by vedl k mechanismu kvót v každé zemi.“

 

V rámci iniciativy Air-Quotas by bylo společnostem nařízeno vést „registr uhlíku,“ protože EK to považovala za nezbytnou podmínku pro pravdivost uhlíkového značení.

 

👉 Orgán uznal, že TAKOVÉ KVÓTY BUDOU SPOTŘEBOVÁNY „NEJBOHATŠÍMI“ a umožní těm, kteří nemohou létat, „prodat své přebytky.“

 

Systém by byl ve skutečnosti stejný jako ten, který existuje pro znečištění na úrovni členských států. Vyspělejší, znečišťující země skupují kvóty menších, méně rozvinutých zemí, což jim umožňuje produkovat nadměrné znečištění, aniž by porušovaly pravidla, a vyhýbaly se tak pokutám.

 

V rámci zdůvodnění „sociální spravedlnosti“ Air-Quotas odrážejí požadavky konference o klimatu z roku 2021. Kontrolování uhlíkové stopy bylo tehdy prezentováno jako jediný způsob, jak vyhovět potřebám všech lidí ((???)) a dosáhnout tak „rovnosti.“

 

Prvním krokem by byla kontrola emisí uhlíku u letů, ALE MYŠLENKOU JE ROZŠÍŘIT JI NA SLUŽBY A ZBOŽÍ.

 

👉 Podle návrhu bude mít každý občan zpočátku určitý počet bodů, které může utratit za každou cestu. Každá cesta bude stát peníze i body. Jakmile tento čítač dosáhne nuly, cestující buď nepoletí, nebo – pokud na to bude mít – si koupí více povolenek od ostatních občanů.

 

DOKUMENT UVÁDÍ NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍKLAD:

 

„Michelle je babičkou, která žije jižně od Paříže a její vnoučata jsou v Mexiku. Cesta tam a zpět je 15 000 km nebo 3 000 uhlíkových bodů ročně. Kupuje 2 500 po 20 centech – 500 EUR každý rok.

 

Je pravděpodobné, že 👉 do tří let od implementace tohoto systému se body (poplatek) zvýší na 80 centů. Udělá jen jednu cestu za tři roky.“

 

👉 Podle odborníků to v podstatě znamená, že v rámci systému bude Michelle (babička) moci vídat svá vnoučata pouze jednou za tři roky namísto jednou ročně – pokud za to nebude ochotná zaplatit více.

 

Air-Quotas uznala skutečnost, že mnoho lidí bude pravděpodobně méně cestovat letadlem, protože cena bodů potřebných k tomu bude stále nedostupnější.

 

Zdá se pravděpodobné, že to bude znamenat, že méně majetní nebudou moci létat tolik jako bohatší občané. ((Nebo už vůbec v životě!!!))

 

👉 Tolik další šílenost, kterou věčně škodící EU podporuje.

👉 NENÍ UŽ NA ČASE, ABY SE SPÍCÍ MASY PROBUDILY A UVĚDOMILY SI, ŽE SE STALY OBĚTÍ NEJVĚTŠÍHO PODVODU V DĚJINÁCH LIDSTVA, KTERÝ SE DOTKNE KAŽDÉHO Z NÁS?

 

👉 JAK JE ZMÍNĚNO I VÝŠE, ZDALEKA NEPŮJDE JEN O LETY, ALE OMEZÍ VÁM I VLASTNICTVÍ AUT, NEMOVITOSTÍ, BUDOU DIKTOVAT, CO SMÍTE JÍST A KOLIK SI SMÍTE KOUPIT JAKÉHOKOLI SPOTŘEBNÍHO ZBOŽÍ, ALE TAKÉ KAM SMÍTE CESTOVAT A JAK ČASTO.

 

SPÍCÍ MASY SE MUSÍ KONEČNĚ PROBUDIT A UVĚDOMIT SI, ŽE TO ONY JSOU TEN UHLÍK, KTERÝ MÁ BÝT ZREDUKOVÁN!   

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/brusel-schvalil-petici-o-omezeni-emisi-uhliku-pro-obcany/

 

 

📌📢 23 června, 2024, Slovanka: NOVINÁŘKA, KTERÁ BYLA U SOUDU S REINEREM FÜLLMICHEM: „SMRDÍ TO ZE VŠECH STRAN“:

 

Již od října loňského roku je Reiner Füllmich, velký bojovník proti Covidové diktatuře, v německém vězení, kde je s ním navíc zacházeno jako s nejtěžším zločincem.

 

👉 V situaci, kdy si mnozí muslimští vrazi užívají pohodlí psychiatrického sanatoria, jde o jasnou ukázku justiční zvůle. POLITIČTÍ DISIDENTI JSOU DNES V NĚMECKU V MNOHEM HORŠÍM POSTAVENÍ NEŽ VRAZI, NÁSILNÍCI A TERORISTÉ.

 

To jen opět potvrzuje, že liberální demokracie je – jako každá demokracie s přívlastkem – ve skutečnosti totalitou.

 

Ve čtvrtek proběhlo další soudní stání s Reinerem Füllmichem a jedna z přítomných novinářek nyní sdělila své dojmy nejen z tohoto konkrétního stání, ale i z těch předchozích.

 

Novinářka Djamila le Pair byla ve čtvrtek přítomna procesu s Reinerem Füllmichem v Göttingenu a podala zprávy Ricu Brouwerovi z Potkaars.

 

Stalo se něco pozoruhodného: Jeden z Füllmichových právníků, Dr. Christof Miseré, podal na soudce stížnost. „To je docela zajímavé,“ poznamenala Le Pair. Füllmichova obhajoba už soudu nevěří. UKÁZALO SE, ŽE TENTO SOUD NENÍ NESTRANNÝ.

 

👉 Během předchozího slyšení se právníci ptali soudce, proč byla povolána tak obrovská policejní jednotka a proč měl Füllmich spoutané ruce i nohy.

 

SOUDCE PAK TVRDIL, ŽE O TOM NIC NEVÍ. PODLE SOUDU BYLA INICIATIVA V RUKOU POLICIE. POLICIE ZASE TVRDILA, 👉 ŽE JEDNALA NA POKYN SOUDU.

 

„To je důvod k odvolání,“ řekl Brouwer rezolutně. „TAKŽE SOUDCE LHAL,“ zdůraznila Le Pair.

 

Füllmichův druhý advokát onemocněl, takže ho neměl kdo zastupovat. Soudní stání skončilo po pouhé hodině. Pokračování případu je naplánováno na 10. července.

 

👉„Ten soudce je v tom zapletený, nebo tak něco,“ říká Brouwer.

 

👉Le Pair řekla, že Füllmichovo vysílání pořadů o kontrole mysli, zneužívání dětí a škodlivých účincích radiace vzbudilo velký odpor.

 

Füllmich dělal dvakrát rozhovor s Cathy O’Brienovou, obětí MK-Ultra. Podle lidí, kteří se zúčastnili všech slyšení, pro něj bylo toto vysílání umíráčkem.

 

PO VÁLCE CIA PŘESVĚDČILA MNOHO NACISTICKÝCH VĚDCŮ Z NĚMECKA, ABY EXPERIMENTOVALI S VYMÝVÁNÍM MOZKŮ OBYVATELSTVU. AMERICKÉ MINISTERSTVO OBRANY FINANCOVALO EXPERIMENTY, KTERÉ MĚLY ZMĚNIT OSOBNOST DOSPĚLÝCH A DĚTÍ.

 

👉Ředitel CIA Allen Dulles dovolil, aby byly experimenty prováděny na nic netušících občanech. Konečným produktem byl MK-Ultra.

 

👉Füllmich také udělal rozhovor s Dr. Barriem Trowerem, který se specializuje na negativní účinky záření. Po tomto rozhovoru mu nebylo dovoleno vrátit se do Ameriky a rozhodl se odjet do Mexika. Tam byl nakonec zatčen.

 

👉„SMRDÍ TO ZE VŠECH STRAN,“ řekla Le Pair o Füllmichově případu. „Je to jen deaktivace platformy, která si vedla opravdu dobře.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/novinarka-ktera-byla-u-soudu-s-reinerem-fullmichem-smrdi-to-ze-vsech-stran/

 

 

📌📢 💢26.05.23, WHO – CEO GAVI, Dr. Seth Berkley: LIDSTVO JE NA POKRAJI PROPASTI

 

◇ Celoživotní očkování

◇ Digitální inovace a identita

◇ Dostupnost dat očkovaných a neočkovaných osob

◇ Technologie proti stárnutí

https://t.me/absurdnisvet/75072

 

 

 

📌📢 💢 Dr. Philippe Van Welbergen: LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL BIOMEDICS CLINIC VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ NEDÁVNO PROKÁZAL, ŽE GRAFEN VE VAKCÍNÁCH COVID-19 SE ORGANIZUJE A ROSTE DO VELKÝCH VLÁKEN A STRUKTUR, ZÍSKÁVÁ MAGNETICKÉ VLASTNOSTI A STÁVÁ SE STÁLE SLOŽITĚJŠÍ.

 

Plně očkovaní lidé vylučují GRAPHENE a infikují neočkované osoby, což může vést k vážným zdravotním komplikacím

 

Lékař varuje veřejnost, že grafen ve vakcínách proti koronaviru Wuhan (COVID-19) se uspořádává v tělech lidí a roste do velkých vláken a struktur. Plně očkovaní nyní začnou infikovat neočkované toxiny z vakcín vylučováním.

 

https://www.lifeandlove.de/geimpfte-scheiden-graphene-aus/

 

 

 

📌📢 29.10.2022, kla.tv, Höchstgrad-Freimaurerei: SVĚTOVÉ NEBEZPEČÍ:

 

Tento dokumentární film vznikl z nouzových výkřiků zednářů nejvyššího stupně, kteří v krajní nouzi porušili svou mlčenlivost, aby nechali zaznít naléhavá varování světové populace. Shromáždili tisíce brizantních dokumentů jako důkazní materiál, který má dokázat, že tento svět je ve velkém nebezpečí – SKRZE „NEJVYŠŠÍ STUPEŇ ZEDNÁŘSTVÍ“.

 

👉Abychom na poslední chvíli zastavili krutou a záměrně inscenovanou světovou katastrofu, potřebujeme nás všechny!

 

👉Světové nebezpečí Nejvyšší stupeň svobodného zednářství Varování všem V tomto příspěvku jsou osvětlovány kriminální energie a machinace zednářství nejvyššího stupně.

 

Přitom by ale neměla být zpochybňována jejich dobročinnost ve třech základních modrých stupních. Avšak tyto stupně učňů a tovaryšů atd., ztělesněné malými bratry z takzvaných lóží Johannis, Rotarier, Lions atd., plní pro zednářství nejvyššího stupně pouze stejný účel, jako splnili v případě sedmi žab a kříd pro vlka.

 

👉Následující projevy byly provedeny na základě naléhavého křiku zednářů nejvyššího stupně. Ti v krajní tísni porušili svou mlčenlivost, aby vyvolali naléhavé výstrahy vůči světové populaci.

👉Před tím, než odstoupili, shromáždili po léta tisíce zajímavých dokumentů jako důkazní materiál. Ten má dokazovat, že to, co pro svobodné průzkumníky mohlo být dosud jen tezí, rozhodně není jen tezí.

Nyní úpěnlivě vyzývají světové společenství, aby včas zastavilo tajné klany, které odhalili, protože příliš pozdě si uvědomili, že pracují na kruté, záměrně inscenované světové katastrofě, která nemůže být krvavější. Cílem této světové katastrofy je ustavení extrémně drakonické světové diktatury, která si přeje zcela zbavený a bezmocný pozůstatek lidských poddaných.

👉Teprve po extrémních vnitřních hádkách, rozděleních a bojích o moc, když si outsideri uvědomili, že křídlo nejvyššího stupně sklonující se ke zlovolnému extremismu má nyní v rukou všechny potřebné prostředky k realizaci tohoto odporného plánu, začali s jejich nelítostnou odhalovací prací. Tito vystoupivší zednáři nejvyššího stupně zaručují světovému společenství m.w., že se v žádném případě nejedná o pouhé konspirační teorie, nýbrž o kruté konspirační skutečnosti, které je bezpodmínečně nutné ve sjednocené síle odhalit – a to nepředstavitelné záměry, všeobecně nebezpečné, téměř všudypřítomné, obklopující svět!

 

👉Aby ochránili svou dlouholetou sbírku faktů, nechali je dříve zapečetit po celém světě pod právním a notářským dohledem. I pro případ, že by byli za své svědectví právně stíháni, což se však dosud nestalo.

 

👉Stručně řečeno to znamená: Kdybychom jednou každému zednáři, který se nachází u nějaké páky moci, vytetovali na čelo zednářský symbol, ano, mohli bychom jednoduše nějak zviditelnit všechny zednáře, kteří se vplížili do nejvyšších pozic naší společnosti, pak by národy musely šokovat zjištění, že se ti samí zednáři téměř navzájem Všechny páky moci se dostaly pod hřebíky.

 

👉NEJENŽE OVLÁDAJÍ VEŠKERÉ ZPRAVODAJSTVÍ, KOMUNIKACI A FINANCE, NAŠE TAJNÉ SLUŽBY, ARMÁDU A POLITIKY, ALE TAKÉ OVLÁDAJÍ SVĚTOVOU EKONOMIKU, SVĚTOVOU ZDRAVOTNICKOU SOUSTAVU A VELKÉ FARMACEUTY. REGULAČNÍ ORGÁNY VŠECH DRUHŮ, ABSOLUTNÍ VĚTŠINA MAINSTREAMOVÝCH MÉDIÍ, VĚTŠINA KULTURY, PŘEDEVŠÍM FILM, HUDBA A TELEVIZE, VESMÍR ATD. ATD.

 

👉Díky svým tajným a vzájemně se podporujícím sítím se mohli dostat do každé státní pokladny (státní pokladna = daňová správa). Obohacovat svět natolik a získat si tak přímo všemohoucnostní pozici, že celý digitální finanční komplex, tedy hlavní proudy světového kapitálu, se dnes nachází pod jeho železným diktátem.

 

👉Prostřednictvím nesčetných manipulovaných finančních krizí, panicky předstíraných nebezpečí všeho druhu, předstíraných velkých projektů a tisícerých pokryteckých, pokryteckých intrik atd. si mohli vydobýt netušeně silné krizové zisky, vyšvihnout se na vrchol všech technických, vědeckých, vojenských atd. vymožeností. – ano, až hluboko do jurisdikcí a toho, co ještě může být nazváno bezpečnostními bytostmi atd., mohli se sežrat jako smrtelné metastázy rakovinného nádoru – prostě bez problémového všeho!

 

👉Infiltrace je tak pokročilá, že je třeba vycházet z toho, že i všechny nedávno panicky načrtnuté hrozby jsou jedinou zkreslenou hrou těchto bratrů světových lóží, KTEŘÍ SI TOUTO CESTOU CHTĚJÍ VYNUTIT SVŮJ NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, TEDY SVOU VLASTNÍ SVĚTOVLÁDU.

👉K tomu jim někdy slouží jejich dnes již známé zbraně proti povětrnostním vlivům, nebo bojové látky proti patogenům pěstované ve vlastních laboratořích, které vedly ke všem chorobám, jež leží právě za námi – ať už k moru prasat, ptačí chřipce, šílenému kravskému šílenství nebo katarální horečce ovcí; Především k plandemii netopýra zvané SARS-CoV-2 a nyní opět k opičím neštovicím atd.

 

👉Tato studie poskytuje dramatické důkazy pro tezi, že nejvyšší představitelé téměř všech zemí světa jsou všichni bratři v lóžích ze stejné sítě tajných spolků, a proto se musí řídit diktátem svých nejvyšších nucených pánů. Tento dokument nás nejprve provede staletími, abychom si uvědomili, že většina toho, co jsme dosud chápali jako osudové světové dějiny, byla pravděpodobně jen a jen plánovaným kalkulem.

 

👉To v dnešní době vyvozuje logiku, že jak arabské jaro, které je za námi, tak všechny barevné revoluce, epidemie atd., až po současnou rusko-ukrajinskou válku, je v podstatě jen jedinou strategickou show, která prostřednictvím všech těchto cílených děsivých scénářů realizuje daleko vyšší cíle…

 

CO JE TO ZA CÍLE?

 

👉Například po staletí plánované přivození totálního vyvlastnění a podrobení celého lidstva.

👉Například uskutečnění dávno plánovaného totálního chaosu za účelem strategického odstranění všech národností.

👉Hovoříme právě o cílené realizaci více než 300letého plánu, 👉který chce odstranit všechny měny, náboženství, ideologie, svobody atd. – prastarého plánu, který má prostřednictvím totální krize umožnit vlastní nový světový řád, resp. drakonickou světovládu.

 

👉Nic netušící národy by však takovou hrozbu nikdy neakceptovaly, ledaže by nejsmrtelnější hrozby, jako je nevypočitatelný teror, epidemie, pandemie, klimatické katastrofy, světové finanční krize, války, světové války a podobně, mohly být ještě přemoženy jedině zřízením drakonické světové nadvlády. Svět by se samozřejmě nikdy neměl dozvědět, že téměř veškerý teror zařídili právě ti, kteří se najednou představují jako jediná cesta ven a zachránci světa.

 

👉Za nesčetných lží a neskrývaných rolnických obětí, jako jsou ty, které jsou ostatně u vysokostupňového zednářství, má tedy tato velká show sloužit jednomu velkému konečnému účelu:

👉Zřízení světové nadvlády právě tomuto tajnému spolku, který z pozadí, jakoby neviditelnou rukou, už dávno všechno řídí. Tato taktika politického řízení národů rukou, která je jakoby skrytá, je ostatně, jak později hojně uvidíme, ve svobodném zednářství již od Dob Napoleona I. Rádi symbolicky zachyceni. Nesčetní státníci a špičkoví funkcionáři se totiž jako Napoleon nechali jednou rukou v prsní tašce vykreslit, malovat, fotografovat. Zdá se, že existuje jen jeden způsob, jak toto století staré světové spiknutí zvládnout včas:

 

👉Podváděné a vypleněné světové společenství musí sepsat jména všech svých lupičů, aby mohli být souzeni a zbaveni moci ve světovém soudu ustanoveném lidem – jako Norimberk 2.0.

👉Dříve než tito světoví spiklenci budou moci brzy odříznout i svůj poslední majetek a své poslední svobody od národů, musí národy tyto zákeřné znečišťovatele odvést od svých lupičů, takže všechny jejich loupežné statky a pozemky – ostatně velká část světové plochy jim již patří – ba že všechny jejich kapitály dohromady mohou být zabaveny.

 

👉Je třeba vyhlásit celosvětové odpuštění dluhů podvedeným národům. Všechny dluhy způsobené tímto bezprávím mohou být volně vyrovnány z loupeže těchto loupežníků tajných spolků. Jestliže to ovšem národy neučiní s nimi velmi brzy, budou tak tito spiklenci činit se všemi národy s jistotou ještě v našich dnech!

 

👉Od té doby, co svobodná osvícenská scéna začala odhalovat všechny tyto a vše pronikající zednářské sítě ve světové síti, jsou neustále nesčetné relevantní důkazy vykázány z internetu, mazány, cenzurovány!

 

👉NA TOMTO MÍSTĚ JE TŘEBA ZDŮRAZNIT, ŽE VŠICHNI TITO CENZOŘI JSOU VINNI PRÁVĚ TÍM, ŽE NAPOMÁHAJÍ GENOCIDĚ.

 

👉V NADCHÁZEJÍCÍCH PROCESECH V NORIMBERKU 2.0 BUDOU S JISTOTOU OBVINĚNI ZE SPOLUVINY.

Neboť každý den kvůli nim mizí z internetu tisíce relevantních odkazů a místo život ochraňujících důkazů o tomto skutečném spiknutí se nyní dostanou do ochrany hlasité texty a videa, které zednářství ještě systematicky zlehčují, ospravedlňují, ba přímo oslavují.

 

👉Podívejme se na několik takových nadpisů, které se při googelování objevují hned jako první.

👉Když se například zeptáte: „Jak nebezpečné je svobodné zednářství?“ Co se stane pak? Ihned titulek německého rozhlasu velmi zlehčuje: „Svobodní zednáři – stavební kameny pro lepší svět“ – a pak tentýž Deutschlandfunk hned v titulku chytře propojuje každého kritika svobodného zednářství s antisemitskými nacisty:

👉 „Pro nacisty bylo vždy jasné: Židé a svobodní zednáři, kteří jsou pod jednou přikrývkou..

 

👉Také časopis GEO Plus rehabilituje tajné klany již v jejich titulku: »Zednáři: Tajný spolek bez tajemství.“

👉S oblibou se praktikující zednáři sami publikují se sloganem: »Zednáři: Smysl a účel je samozušlechťování.“ Dokonce i takzvaní náboženští experti, kteří obvykle označují každou sebeneškodnou sektu na zadním dvorku, dávají jasné varování sektám vůči zednářství a již v titulku je ohromně zlehčují – a experti na náboženství to přece musí vědět…

„Svobodné zednářství ztratilo na významu.“ Spolková centrála pro politické vzdělávání již ve svém titulku trestá každý odkaz na vlivnou zednářskou síť jako pouhý mýtus.

👉„ZEDNÁŘI – MÝTUS VLIVNÉ SÍTĚ

A s tímto malým výběrem z nesčetných dalších bagatelizací na síti se nyní vydáváme do reality! Zkoumáme zejména, zda zednářské sítě jsou skutečně jen mýtus, který nemá žádný významný vliv. Obzvláště nás zajímá, zda je zájem svobodných zednářů o politiku skutečně tak malý, jak se důrazně tvrdí na všech možných originálních zednářských webových stránkách, jako je následující – také již v titulku: „Svobodné zednářství není politické hnutí a žádné zájmové sdružení.“ Zednářství není politické hnutí a žádné zájmové sdružení „Lóže a velké lóže neformulují programy a neúčastní se stranických sporů.

👉Dále zednáři vysokého stupně rádi pravdu zastírají asi následujícími slovy: Vlastně nejsme „vlci v rouše beránčím“, ale spíše „ovce ve vlčí kožichu“, jejichž nebezpečnost zaostává za obrazem literatury a médií.

👉Náš výzkum jsme zahájili již v 18. století: Předem nás zajímalo, zda zednáři skutečně nejsou politicky aktivní, jak opakovaně slavnostně prohlašují. Ale jak skličující nám už první výzkumy ukázaly pravý opak: Všude, kde se pátralo mezi špičkovými funkcionáři – zednáři, zednáři, zednáři!

👉Svobodní zednáři na všech politických, vojenských a právních frontách: Svévolně vedli revoluce v první linii, infiltrovali nejvyšší politické pozice ve všech zemích, které jsme zkoumali…..

 

kla.tv (https://m.kla.tv/23990)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Virologové nebyli schopní ani jednou prokázat nakažlivost běžným mezilidským kontaktem.

21.6.2024

Při epidemii španělské chřipky v roce 1918 se rozhodli vyšetřit nakažlivost tohoto onemocnění. Věřte tomu nebo ne, vzali stovky lidí s chřipkou, vysáli jim z nosu hlen, a injekčně ho aplikovali zdravým lidem, kteří chřipku neměli. A ani jednou nedokázali vyvolat onemocnění u jiného člověka. Dělali to znovu a znovu, a nebyli schopní prokázat nakažlivost.
video, 26 min *****

Do této chvíle nepředložili virologové žádnou experimentální studii, prokazující, že chřipka se šíří běžným mezilidským kontaktem. Všechny pokusy se setkaly s neúspěchem.

Vojáci za španělské chřipky umírali, protože běžně dostali 14 – 25 vakcín během první světové války. A protože válka trvala kratší dobu, než se předpokládalo, a výrobci vakcín nebyli schopní aplikovat všechny své vakcíny vojákům, rozhodli se je prodat zbytku populace. Spustili tedy největší očkovací kampaň v historii.

Vládní zdravotní agentury jsou otočné dveře pro velké farmaceutické firmy, jejichž zájmy jsou v zisku z multimiliardového prodeje vakcín, antibiotik, receptů a léků dostupných bez předpisu.  Nemají zájem spáchat finanční sebevraždu financováním studií, které vyvracejí teorii choroboplodných zárodků.

Počátky chybné teorie choroboplodných zárodků, na které je založeno veškeré zkoumání původců nemocí.

Biochemie vyvrací koronu. Video bylo natočené v době covidové, Nespokojený doporučuje.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://www.nespokojeny.cz/virologove-nebyli-schopni-ani-jednou-prokazat-nakazlivost-beznym-mezilidskym-kontaktem/#more-42833

 

ZDROJ:

https://www.nespokojeny.cz/virologove-nebyli-schopni-ani-jednou-prokazat-nakazlivost-beznym-mezilidskym-kontaktem/#more-42833

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

 

23.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Je lepší položit otázku a vypadat hloupě pět minut, než se vůbec nezeptat a být hloupý celý život.“ Konfucius

 

 

📌💣AntiPandemic hnutie pre vsetky obete vakcín rastie.. / 2min video..

 

📍Po vcerajsej prelomovej tlacovke sa hybu lady… https://t.me/DKbleskovky/8717

 

✍🏻Dr. Richard M. Fleming, ktory spolupracuje s poslancom Dr. Kotlarom, žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2.

 

✍🏻Vládu USA zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy ( IHR/ WHO ) zasahujúce do našej suverenity

 

CELE VIDEO:

https://www.infovojna.bz/article/video-vyjadrenie-dr-richarda-m-fleminga

 

SILA, PRACA, JEDNOTA, SPOJENIA, INTEGRITA, SPOLOCNY CIEL, FRONTALNY TLAK PROTI SVETOVEJ PHARMA-MAFII..🤝🏻

 

Medzitym retardi zo Zomri

https://t.me/televiziaslovan/646

 

Ak si myslite, ze ste neboli ZAMERNE VRAZDENI a rasovo riedeni, tak si pozrite tento legalny dokument

https://t.me/dannykollar/2724

 

 

📌EU platí Egyptu 7,4 miliardy eur. Migranti by neměli přicházet…..

https://t.me/absurdnisvet/74981

 

 

📌O’Connell Street, Dublin.: Cizinec je zbit na O’Connell Street poté, co se pokusil unést dítě.

https://t.me/absurdnisvet/74982

 

 

📌🇷🇴🇺🇦 „RUMUNSKO BUDE PODPOROVAT UKRAJINU TAK DLOUHO, JAK TO BUDE POTŘEBA,“ řekla ministryně zahraničí Luminita Odobescuová…

 

….to, co odmítají obyvatelé téměř všech zemí v Evropě… zejména v Rumunsku, protože země byla také zvláště rozkradena (nerostné zdroje) a okupována Západem…

https://t.me/absurdnisvet/74983

 

 

📌ZUŘIVOST, KDYŽ NIGEL FARAGE OBVIŇUJE ZÁPAD Z VÁLKY NA UKRAJINĚ: Neuvěřitelný moment Lídr Reformní strany říká BBC, že NATO a EU „vyprovokovaly“ invazi Vladimira Putina svou „východní expanzí“ – a přiznává, že ruského prezidenta obdivuje.

https://t.me/absurdnisvet/74985

 

 

📌🇦🇫🇮🇷 Khaama Press uvádí: TÁLIBÁN INFORMOVAL ÍRÁN, ŽE JE PŘIPRAVEN VYSLAT TISÍCE VOJÁKŮ DO BOJE PROTI SIONISTICKÉMU IZRAELI.

https://t.me/absurdnisvet/74986

 

 

📌⚠️🇺🇸 NÁMĚSTEK MINISTRA ZAHRANIČÍ PRO IZRAELSKO-PALESTINSKÉ ZÁLEŽITOSTI ANDREW P. MILLER ODSTOUPIL KVŮLI POSTOJI VLÁDY USA K 🇮🇱 IZRAELSKÉ GENOCIDĚ V 🇵🇸 GAZE.

https://t.me/absurdnisvet/74992

 

 

📌 🇷🇺/🇰🇷🇺🇦 PUTIN VARUJE JIŽNÍ KOREU, ŽE POKUD DODÁ ZBRANĚ UKRAJINĚ, RUSKO „UČINÍ ROZHODNUTÍ, KTERÁ SE SOUČASNÉMU VEDENÍ NEBUDOU LÍBIT

https://t.me/absurdnisvet/74993

 

 

📌⚠️🇷🇺 RUSKO ZVÁŽÍ POUŽITÍ MALÝCH TAKTICKÝCH JADERNÝCH ZBRANÍ VE SVÉ JADERNÉ DOKTRÍNĚ, PROTOŽE ZÁPADNÍ EXPERTI USILUJÍ O JEJÍ NORMALIZACI.

https://t.me/absurdnisvet/74994

 

 

📌⚠️🇱🇧/🇮🇱 HIZBALLÁH MŮŽE UČINIT IZRAEL „NEOBYVATELNÝM ZA 72 HODIN,“ VARUJE ODBORNÍK

ZPRÁVA

 

Hizballáh má více než 100 000 raket a raket, které by mohly zničit izraelské zásobování energií a další infrastrukturu, pokud by se Izrael rozhodl napadnout Libanon.

https://thecradle.co/articles/hezbollah-can-make-israel-uninhabitable-in-72-hours-expert-warns

 

 

📌 🇬🇪 UKRAJINIZACE GRUZIE NEBUDE, ŘEKL PREMIÉR

 

Tbilisi by udělalo dobře, kdyby ochránilo svůj politický systém před cizím vlivem, zdůraznil Irakli Kobachidze.

 

Gruzínský premiér Kobachidze slíbil, že odolá tlaku politických sil, které chtějí zemi „ukrajinizovat“, a zdůraznil, že jeho vláda to nedovolí.

 

https://www.rt.com/russia/599699-georgia-ukraine-foreign-agents/

 

 

📌⚠️🇻🇦 ARCIBISKUP VIGANO ŘEKL, ŽE IZRAEL VYUŽIL EPSTEINA JAKO SOUČÁST OPERACE M0SSAD K VYDÍRÁNÍ POLITIKŮ PO CELÉM SVĚTĚ A DONUTIL JE MLČET O IZRAELSKÝCH MASAKRECH CIVILISTŮ V PÁSMU GAZY.

 

Nyní ho Vatikán, ovládaný sio-globalisty, předvolává k soudu.

https://t.me/absurdnisvet/74997

 

 

📌 „JEDNÍM Z HLAVNÍCH DŮVODŮ, PROČ JSEM V ROCE 2020 VZAL SVÉHO DOSPÍVAJÍCÍHO SYNA Z INDOKTRINAČNÍHO TÁBORA (STŘEDNÍ ŠKOLA).

 

Můj syn se jednoho dne vrátil domů naštvaný … zeptal jsem se ho proč. Řekl mi, že byli požádáni, aby napsali pozitivní článek o LGBTQ a BLM hnutí a že dětem bylo řečeno, aby přijímaly transgender děti do školy. Můj syn samozřejmě věděl, že jde o duševní chorobu a že to všechno bylo programování MK-Ultra, zachránil jsem ho před vymýváním mozků tím, že jsem škole řekl, aby jeden napsala a že můj. syn by nepsal eseje o teroristických organizacích a pedofilech Od té doby nesnáším, že naše děti jsou postiženy těmito parazity, jsou sexualizované a někteří lidé si myslí, že je to v pořádku a normální.

 

https://x.com/nigel_farage/status/1803734529489703309?s=46

 

 

 

📌21 června /TASS/ MOSKVA, MEDVEDĚV CITUJE FAKTA O ZELENSKÉHO UZURPACI MOCI.

 

Jako ukrajinský prezident jednoduše schoval 32 zákonů „do šuplíku“, čímž porušoval tuto instituci, řekl místopředseda ruské bezpečnostní rady.

 

Tyto operetní postavy se v roce 2020 staly zločinci. „Jejich cíl je jasný: nastolit vlastní diktaturu. Skutečnost, že se jejich nezákonné akce na Ukrajině nesetkaly s patřičnou odezvou, nakonec vedla ke speciální vojenské operaci,“ řekl ruský představitel.

Podle něj kyjevská Camarilla doufá, že se „schová za falešné prohlášení o zrušení prezidentských voleb,“ uvedl ruský představitel.

„Těžit z války až do posledního dne a bojovat až do posledního Ukrajince.“

„Jediný možný způsob, jak zacházet se Zelenským a jeho komplici, je jako se zločinci, kteří spáchali trestný čin podle ukrajinského trestního zákoníku (článek 109).

Dekrety, které vydávají, jsou nezákonné a nelze je vynutit.

Úředníci, které jmenují, nejsou úřady.

Jsou to podvodníci a nemají právo vydávat edikty,“ uzavřel Medveděv.

 

https://t.co/jyGDS9EKgl

 

 

 

📌💥💥💥PUTINOVO ESO V RUKÁVU: JAK SEVEROKOREJSKÝ PAKT ZABRÁNIL SVĚTOVÉ VÁLCE

 

Putinova návštěva Severní Koreje je více, než uvádí západní tisk. Ve skutečnosti nečekaná dohoda mezi Putinem a Kim Čong-Unem maří plány NATO proti Rusku a podporuje tak udržení míru

https://t.me/absurdnisvet/75006

 

 

📌„VĚDCI“ VYVOLÁVEJTE DÉMONY

Dr. Astrid Stuckelberger, informátorka CERNu, která odhaluje, co skutečně dělají. CERN má a vždy bude okultní zařízení NWO zřízené pod rouškou „vědy“, aby otevíralo brány do pekel, manipulovalo s časem a mnoho dalších zvěrstev.

https://t.me/absurdnisvet/75007

 

 

📌 VZOR – JE POTŘEBA, ABY LIDI SE SPOJILI S ŽENAMI A MUŽI U POLICIE A SPOLEČNĚ POZATÝKALI VEDENÍ KORPORACE ČR, JINAK JE NA PODZIM VÁLKA V ČR.

 

– Byla zpronevěřená vaše Občanská důvěra vstupem ČR do UNIDROIT zástupci korporace ČR, kdy z muže a ženy udělali soukromý majetek bez jejich vědomí.

Ať zástupci korporace ČR doloží oficiálně ověřené kopie zřizovacích listin, či písemný souhlas všech Občanů, že souhlasí s tím, že jsou jejich majetek.

 

PODEZŘELÍ ZE ZNEUŽITÍ PRAVOMOCI ÚŘEDNÍ OSOBY:

– prezident Petr Pavel

– premiér prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., dr. h. c.

– ministr průmyslu a obchodu, Ing. Jozef Síkela

 

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-R9-2024_trestni-oznameni_Budejovice-UNIDROIT.docx

 

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-Prohlaseni-za-ziveho-muze-z-Cestui-Qui-Vie-trust.docx

 

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-_-GENERALNI-PLNA-MOC_1.-kveten.-2024.docx

 

– Konáme v duchu ve vědomí a svědomí:

https://stop5g.cz/trestni-oznameni-na-fu-pro-vsechny-lidi/

 

 

📌„NIČÍ LIDSTVO“:  https://t.me/absurdnisvet/75016

 

 

📌 🇳🇪🚫🇫🇷 NIGER SI BERE ZPĚT SVÉ ZDROJE!

„Niger odebral francouzskému výrobci jaderného paliva Orano provozní licenci pro jeden z největších uranových dolů na světě.“

https://t.me/absurdnisvet/75017

 

 

📌MOHUTNÝ POŽÁR – velké oblaky kouře stoupají z hořícího vícepatrového obytného domu ve čtvrti Esil v Astana/Satana, Kazachstán

https://t.me/absurdnisvet/75022

 

 

📌GENERÁLNÍ ŘEDITEL WHO TEDROS ADHANOM GEBREYESUS NENÍ LÉKAŘ.

 

Jeho jmenování do nejvyšší funkce organizace bylo kontroverzní, protože ve své bývalé pozici etiopského ministra zdravotnictví byl Gebreyesus obviněn ze zakrývání tří velkých epidemií. Jako bývalý etiopský ministr zdravotnictví byl obviněn z krytí možné epidemie cholery.

 

Před svým jmenováním byl vysoce postaveným členem Tigray People’s Liberation Front, násilné a zkorumpované politické skupiny odpovědné za mnoho zločinů, včetně bombových útoků, únosů, mučení a vražd.

 

Během svého působení ve funkci etiopského ministra zdravotnictví byl současný ředitel WHO úzce spojen s Gates Foundation a Clinton Foundation.

 

Podpora dvou mocných globálních nadací a záštita Komunistické strany Číny ho přivedly na post generálního ředitele WHO.

 

The_Storm_Q17 https://t.me/absurdnisvet/75024

 

👇👇👇👇👇

GENERÁLNÍ ŘEDITEL WHO TEDROS ADHANOM GEBREYESUS NENÍ LÉKAŘ.

 

Jeho jmenování do nejvyšší funkce organizace bylo kontroverzní, protože ve své bývalé pozici etiopského ministra zdravotnictví byl Gebreyesus obviněn ze zakrývání tří velkých epidemií. Jako bývalý etiopský ministr zdravotnictví byl obviněn z krytí možné epidemie cholery.

 

Před svým jmenováním byl vysoce postaveným členem Tigray People’s Liberation Front, násilné a zkorumpované politické skupiny odpovědné za mnoho zločinů, včetně bombových útoků, únosů, mučení a vražd.

 

Během svého působení ve funkci etiopského ministra zdravotnictví byl současný ředitel WHO úzce spojen s Gates Foundation a Clinton Foundation.

 

Podpora dvou mocných globálních nadací a záštita Komunistické strany Číny ho přivedly na post generálního ředitele WHO.

 

The_Storm_Q17  https://t.me/absurdnisvet/75025

 

 

📌 „NEJSEM VE VÁLCE S RUSKEM!“

Němci v Kaiserslauternu demonstrují proti NATO a dodávkám zbraní na Ukrajinu.

👏👏👏  https://t.me/absurdnisvet/75027

 

 

📌 💢 VLADIMIR PUTIN: „ZÁPAD OVLÁDAJÍ SATANŠTÍ PEDOFILOVÉ.“

👉 Co jsou to za bytosti, které ovládaly, obtěžovaly, otrávily, zabíjely a kradly naše duše po tisíce let?

https://t.me/absurdnisvet/75028

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JE JOE BIDEN ZASAŽEN STRACHEM Z HÚTIŮ? SPOJENÉ STÁTY ODVOLÁVAJÍ SVOU LETADLOVOU LOĎ EISENHOWER UPROSTŘED NEPŘETRŽITÝCH ÚTOKŮ JEMENSKÝCH HÚTIŮ

 

https://youtu.be/8Mvko6yAS-8?si=09LdgBSP4CH72dTK

 

 

📌20.6.2024, inadhled, Jiťí Kulhavý: PŘI NÁVRATU Z DOVOLENÉ U MOŘE V CHORVATSKU ZEMŘEL DEVÍTILETÝ KLUK A DOŠLO K ZRANĚNÍ DOSPĚLÝCH V JEHO BLÍZKOSTI.

 

Chlapec doplatil na zvědavost, když v křoví, u kterého vykonával potřebu, našel ruční granát. Ten tam dost pravděpodobně čtvrtstoletí reznul od doby rozpadu Jugoslávie.

 

Munice poházená ve volné přírodě není po válkách ničím výjimečným. V době bojů se zaminovávají celé oblasti, různě poztrácené náboje a jiné části výzbroje se jen těžko daří všechny uklidit. Kdo byl v oblasti u Středozemního moře, kde se válčilo, možná si pamatuje cedule s výzvou k neopouštění komunikací právě z důvodu rizika zranění způsobeného minami či jinou výbušninou. A jak se zdá, něco tam dosud zůstalo. Pokud někdo očekává, že podobné to bude na Ukrajině, nemýlí se, a ještě dlouho po skončení války budou zbytečně umírat lidé včetně všetečných dětí.

 

Každý velký ozbrojený konflikt sebou přináší oběti a neštěstí. To ví každý i podprůměrně inteligentní člověk. Ne tak naši militantní politici neustále podporující prodlužování a rozšiřování konfliktu na Ukrajině. Událost v Chorvatsku ukazuje realitu, kterou je i po čtvrtstoletí funkční munice ztracená kdesi u silnice. Kolik takových podobných situací čeká obyvatele v místech střetávání armád? A dochází vůbec vládním zločincům a všem provokatérům, co by hrozilo kdekoliv jinde, kam by se válka rozšířila? Nejde jen o šílené důsledky případných jaderných úderů, to je už úplně mimo naši představivost, ale úplně by stačil střet konvenčními zbraněmi. 50 000 Ukrajinců přišlo o nějakou tu končetinu, plno dalších setkání s válečnou realitou nepřežilo. Bohužel, umírat se bude ještě dlouho po ukončení bojů.

 

Rusové dlouhodobě varovali, snažili se jednat, spoléhali na Minské dohody. Nic z toho nezabránilo Západu ve snaze ovládnout Ukrajinu, zneužít Ukrajince a poštvat je proti Rusku a připravit si půdu pro rozporcování největší státu. Jediné Forum 24 šíří oslavné ódy na ukrajinskou armádu a vidí jasné modrožluté vítězství. Šafr a spolek kolem něj patří do blázince, protože jediní oni vnímají postup ruské armády jako úspěch kyjevského režimu. Ostatní tuší, že ani přes zvýšené úsilí ve vyzbrojování hord Zelenského Rusové nepadnou. O míru hovoří pouze Kreml, navrhnul jisté podmínky, které lze vzhledem k průběhu vojenské operace vcelku chápat. Zároveň Putin varuje, že odkládání jednání o ukončení války bude znamenat jen další ukrajinské ztráty včetně těch územních. A nic na tom nezmění ani vlaky západních zbraní směřujících na frontu.

 

Jen šílenec podporuje válku. Jen hlupák si neuvědomuje následky. Jen úplný idiot nevnímá smrt lidí, kteří se nějakým způsobem účastní, byť většinou nedobrovolně. A jen osud může připravit něco takového, jako je smrt malého a nevinného kluka jdoucího na toaletu u silnice. Zkuste vysvětlit jeho rodičům, že měli jen smůlu. Ne, na vině jsou lidé, kteří se neštítí ničeho. Ve vlastním zájmu, pro své ideologie, pro majetek a peníze, moc a nadvládu jsou ochotni rozsévat neštěstí.

 

Bylo to v Chorvatsku, dělo se to ve Vietnamu, v Sýrii, na Blízkém Východu, je to na Ukrajině a bude to i jinde. Američané si vybrali opět jako místo možného střetu Východní a Střední Evropu. Tedy i naši republiku. Opravdu o to stojíte? Budou to Vaše děti, kterým bude hrozit to, co se stalo chlapci v Chorvatsku.

 

https://www.inadhled.live/zajimavosti/uvedomuji-si-to-vubec-/

 

 

📌22. června 2024 15:54: OPOZICE V POLSKU SE PŘIPRAVUJE NA REFERENDUM O ODCHODU Z MIGRAČNÍHO PAKTU EU:        

 

Polská opozice požadovala, aby kabinet ministrů jednostranně odstoupil od migračního paktu EU, a připravuje referendum o této otázce.

 

Od září se budou sbírat podpisy pro referendum o vystoupení z migračního paktu EU, uvedl šéf největší polské opoziční strany Jarosław Kaczyński, jehož slova cituje oficiální profil strany na sociální síti X.  Evropská unie v květnu konečně schválila reformu, která zpřísňuje pravidla pro přijímání migrantů ze třetích zemí. „Pakt o migraci a azylu“, který se připravoval téměř deset let, stanoví řadu nových pravidel, která mimo jiné upravují posílení ochrany vnějších hranic, rychlejší postup při vyřizování žádostí o azyl a účinnější vyhoštění osob, které nemají právo pobytu na území Unie. Reforma navíc předpokládá „spravedlivé“ rozdělení migrantů mezi různé země EU, což by zase mělo pomoci snížit zátěž zemí „první linie“, které čelí přílivu nelegálních přistěhovalců.

 

https://www.vesti.ru/article/4012047

 

 

📌22. června 2024 15:28: NAD KURSKOU OBLASTÍ BYLO SESTŘELENO ŠEST UKRAJINSKÝCH RAKET:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily šest ukrajinských raket nad okresem Bolšesoldatskij v Kurské oblasti, uvedl úřadující gubernátor Alexej Smirnov.

 

Šéf regionu také vyzval obyvatele, aby se k troskám nepřibližovali, protože části raket mohou být nebezpečné i po zničení.

 

https://www.vesti.ru/article/4011995

 

 

📌22. června 2024 16:15: RUSKO A ÁZERBÁJDŽÁN PRACUJÍ NA PŘECHODU NA NÁRODNÍ MĚNY:

 

Moskva a Baku jednají o přechodu na národní měny v obchodních dohodách. Tuto informaci oznámil generální ředitel Rady pro mezinárodní záležitosti Ivan Timofejev.

Otázka používání manatů a rublu podle něj akutně vyvstala poté, co USA uvalily sankce na moskevskou burzu. Podle odborníka se kvůli omezením vyskytly problémy s platbou.

 

„Jednání nyní aktivně probíhají. Pracuje se na možnosti přechodu na národní měny při vypořádání,“ uvedla agentura RIA Novosti.

 

Západní sankce mezitím již vedly ke snížení monopolu amerického dolaru pro Rusko. Obchod se spřátelenými zeměmi roste, tuzemští výrobci vstupují na nové trhy.

 

Nedochází k žádnému kolapsu ekonomiky a neočekává se to.

 

https://www.vesti.ru/article/4012000

 

 

📌22. června 2024 13:55: JIŽNÍ SKUPINA ZLEPŠILA SITUACI PODÉL FRONTOVÉ LINIE, OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY 590 VOJÁKŮ:

 

Jednotky „Jižní“ skupiny vojsk zlepšily své postavení v oblastech neobydlených osad Chasiv Yar, Klishcheevka, Andriivka, Kalinino, Hryhorivka, Krasnohorivka, Rozdolivka a Verchnokamianske.

Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace. Podle vojenského oddělení nepřítel v tomto směru ztratil až 590 vojáků a dva pickupy

 

Ruští vojáci navíc zničili polní muniční sklad Ozbrojených sil Ukrajiny a také americké houfnice M777 a M119.

 

Již dříve vyšlo najevo, že „jižní“ skupina vojsk za poslední týden zničila až 4,3 tisíce ukrajinských ozbrojenců a odrazila šest protiútoků nepřátelských útočných skupin.

 

https://www.vesti.ru/article/4011919

 

 

📌22. června 2024 20:15: IZRAELSKÉ LETECTVO ÚTOČÍ NA VOJENSKÉ OBJEKTY HIZBALLÁHU V LIBANONU:

 

Izraelské obranné síly oznámily, že izraelské letectvo zaútočilo na vojenská zařízení Hizballáhu v jižním Libanonu.

 

TASS o tom píše s odkazem na tiskovou službu izraelského vojenského oddělení. Uvádí se, že údery byly provedeny na místech, kde operovali teroristé.

 

„Během dne vojáci IDF stříleli, aby eliminovali hrozby v oblastech Ayta al-Shab, Jibbayn a Tallus,“ uvedlo ministerstvo.

 

Hizballáh se zase přihlásil k odpovědnosti za útoky na pozice izraelských jednotek, během nichž nepřítel utrpěl ztráty na živé síle a vybavení.

 

Šíitská organizace zdůraznila, že nálety byly podniknuty v reakci na nálet izraelského letectva, během něhož byli zabiti dva polní velitelé.

 

Připomeňme, že situace na hranicích Izraele a Libanonu se vyhrotila po zahájení vojenské operace IDF v pásmu Gazy. Stalo se tak po útoku ozbrojenců palestinského hnutí Hamás na území Izraele v říjnu loňského roku.

 

Od té doby si obě strany pravidelně střílely na své pohraniční pozice. Například minulý měsíc izraelské letadlo střílelo na cíle Hizballáhu v Libanonu, zabilo dva civilisty a zranilo dva další.

 

https://www.vesti.ru/article/4012215

 

 

📌22. června 2024 18:43, Zacharovová: RUSKO PŘIJME OPATŘENÍ, ABY ZABRÁNILO KYJEVU V ÚTOCÍCH NA ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ:

 

Moskva přijme veškerá nezbytná opatření, aby připravila kyjevský režim o možnost udeřit na energetická zařízení v zemi.

Uvedla to mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová po událostech v Energodaru. Varovala světové společenství před důsledky teroristické činnosti Kyjeva.

 

Podle ní je kvůli akcím militantů ohrožena jaderná bezpečnost celého evropského kontinentu.

 

„Vytvořil se určitý trend. Kyjevský režim chce způsobit nepřijatelné škody ruské ekonomice, vytvořit riziko nehod způsobených člověkem,“ řekl diplomat.

 

Západní kurátoři mají přitom možnost Zelenského zastavit. Ani Brusel, ani Washington s tím však nespěchají.

 

https://www.vesti.ru/article/4012150

 

 

📌22. června 2024 20:40, HOLLANDE: „MACRONISMUS VE FRANCII SKONČIL“:

 

Bývalý francouzský prezident François Hollande řekl, že macronismus v zemi skončil.

 

„Domnívám se, že Edouard Philippe popsal situaci nejlépe ze všech, tedy že makronismus skončil. Jestli vůbec kdy existovala. Ale je s ním konec,“ citovala RIA Novosti Hollanda s odkazem na FP.

 

Bývalý francouzský prezident, který stál v čele státu v letech 2012-2017, navíc zdůraznil, že nastal čas na restrukturalizaci země, a dodal, že macronismus přišel Francii draho.

 

V polovině června oznámil francouzský prezident Emmanuel Macron rozpuštění Národního shromáždění a uspořádání předčasných voleb.

 

https://www.vesti.ru/article/4012220

 

 

📌22. června 2024 19:56, DTEK: ELEKTŘINA NA UKRAJINĚ MŮŽE BÝT V ZIMĚ ODPOJENA NA 20 HODIN DENNĚ:

 

Elektřina na Ukrajině v zimě může být obyvatelstvu dodávána méně než čtyři hodiny denně. To je prohlášení výkonného ředitele energetické společnosti DTEK Dmytra Sacharuka.

 

V rozhovoru pro CNN uvedl, že k tomu dojde, pokud nebudou obnoveny poškozené elektrárny na Ukrajině, nezvýší se kapacita hlavních elektrických vedení a nebude zavedena distribuovaná výroba. Sacharuk připomněl, že do začátku topné sezóny zbývá už jen 120 dní.

 

Předpoklady Dmytra Sacharuka jsou smutnější než předpoklady generálního ředitele společnosti Jasno, která je součástí společnosti DTEK (Donbass Fuel and Energy Company), Serhije Kovalenka. Kovalenko poznamenal, že nadcházející zima by mohla být dodávkou elektřiny spotřebitelům na Ukrajině pouze na pět až šest hodin.

 

Harmonogramy výpadků elektřiny na Ukrajině platí od května. Výpadky se netýkají zařízení kritické infrastruktury a průmyslových podniků, které využívají alespoň 80 % energie dovážené ze zahraničí. Volodymyr Zelenskyj na fóru v Berlíně uvedl, že Kyjev přišel o polovinu kapacity svých elektráren. To je více než 9 gigawattů. Tepelné elektrárny jsou mimo provoz z 80 %, výroba vodní energie – o třetinu. Kritickou situaci na ukrajinském energetickém trhu zhoršuje potřeba plánovaných oprav na energetických blocích jaderných elektráren. Ukrajina v červnu 2024 zvýšila nákupy elektřiny ze zahraničí o třetinu.

 

Moskva přijme veškerá opatření, aby zbavila Kyjev možnosti udeřit na ruskou energetickou infrastrukturu. Uvedla to mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová. Ve dnech 19. a 21. června zaútočily ozbrojené síly Ukrajiny na energetická zařízení v Energodaru. Čtyři ukrajinské drony zničily rozvodnu Luč 19. června a 21. června ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na rozvodnu Raduga. Generální ředitel MAAE Rafael Grossi zároveň uvedl, že poškození Luče mělo negativní dopad na jadernou bezpečnost. Systematické útoky Kyjeva na Záporožskou jadernou elektrárnu, uvedlo ruské ministerstvo zahraničí, ukazují, že Kyjev směřuje k vytvoření hrozby havárií způsobených člověkem

 

V noci na 22. června provedlo ruské ministerstvo obrany odvetu proti ukrajinským energetickým zařízením a skladům raketami dodávanými ze Západu.

 

https://www.vesti.ru/article/4012138

 

 

📌22. června 2024 18:19, FT: SRBSKÉ ZBRANĚ V HODNOTĚ 800 MILIONŮ EUR PŘIŠLY NA UKRAJINU PŘES TŘETÍ ZEMĚ:

 

Ukrajina obdržela od Srbska munici v hodnotě 800 milionů eur prostřednictvím třetích stran, uvádí The Financial Times (FT). Srbský prezident Aleksandar Vučič potvrdil, že částka zahrnuje dodávky „na dva nebo tři roky“.

 

Prodej munice je legitimní byznys, který pomáhá hospodářskému rozvoji Srbska. Bělehrad se přitom v konfliktu na Ukrajině nestaví na žádnou stranu. „Ano, střelivo dodáváme do zahraničí. Nemůžeme je dodávat na Ukrajinu nebo do Ruska. Ale měli jsme spoustu kontraktů s Američany, Španěly, Čechy a dalšími. Co s touto municí nakonec udělají, je jejich věc,“ řekl Vučić.  „I když vím (kam jde munice – cca. ), to není moje věc. Mým úkolem je zajistit, aby se s naší municí nakládalo legálně, abychom ji prodávali (legálně – pozn. red.). Musím se postarat o své lidi. A to je vše, co k tomu mohu říci. Máme přátele v Kyjevě a Moskvě. To jsou naši slovanští bratři,“ řekl Vučić.

 

Srbsko má vynikající příležitost prodávat své zbraně levněji než západní, takže vývoz srbské munice se může zvýšit, zdůraznil srbský prezident. Podle srbského ministra financí Sinise Maliho se srbský obranný průmysl, který zaměstnává 20 000 lidí se 7 miliony obyvatel, může rychle rozvíjet. „Vnímám to jako součást byznysu. Myslím si, že naše schopnosti jsou stále mnohem nižší než schopnosti vyspělejších zemí. Ale teď je ten správný čas,“ řekl Mali.

 

https://www.vesti.ru/article/4012123

 

 

📌22. června 2024 21:40, Sikorski: POLSKO ZVAŽUJE UZAVŘENÍ HRANIC S BĚLORUSKEM:

 

Polsko zvažuje možnost úplného uzavření hranic s Běloruskem. Nyní Varšava vyhodnocuje, jak to ovlivní ekonomiku republiky, řekl polský ministr zahraničí Radosław Sikorski ve vysílání místních médií.

 

Již dříve vyšlo najevo, že od 13. června Polsko zavedlo nárazníkovou zónu na hranici s Běloruskem. Omezení budou platit po dobu 90 dnů a šířka zóny je od 200 metrů do 2 kilometrů. Nemá však vliv na sídla a turistické trasy.

 

Varšava navíc plánuje rozšířit pravomoci armády o použití zbraní. Zejména vojáci a důstojníci budou moci střílet, pokud bude ohrožen jejich život.

 

https://www.vesti.ru/article/4012255

 

 

📌22. června 2024 18:51, Intercept: USA POMÁHALY AZOVU, KDYŽ BYL JEŠTĚ OFICIÁLNĚ ZAKÁZÁN:

 

Washington poskytl podporu ukrajinskému nacionalistickému praporu Azov (uznanému za teroristickou organizaci a zakázanému v Ruské federaci) již v roce 2023, kdy Spojené státy formálně zakázaly jeho poskytování. Píše o tom The Intercept.

 

V článku se uvádí, že fotografie zveřejněné samotným Azovem naznačují, že mu Spojené státy poskytly pomoc již v prosinci loňského roku.

 

Řeč je o obrázcích, na jednom z nich velitel národního praporu předvádí osvědčení z prosince 2023 o absolvování vojenského výcviku pod záštitou Velitelství speciálních sil USA v Evropě, s mužem v americké uniformě, jehož tvář je zakrytá.

 

Další fotografie ukazuje skupinu lidí v americkém vojenském oblečení, kteří drží americkou vlajku, spolu s další skupinou lidí, kteří drží vlajku se symboly Azova.

 

Publikace poukazuje na to, že rozhodnutí amerického ministerstva zahraničí bylo zpochybněno partnery z řad bývalých představitelů amerických úřadů. Jeden bývalý americký úředník tak učinil prohlášení, že „vzhledem k matoucí historii reorganizací a oficiálnímu statusu této jednotky mělo ministerstvo zahraničí lépe vysvětlovat svá rozhodnutí,“ píše Intercept.

 

Deník The Washington Post s odvoláním na ministerstvo zahraničí již dříve uvedl, že americké úřady zrušily dlouhodobý zákaz dodávek zbraní do Azova, který, jak bylo uvedeno, prošel kontrolou ministerstva zahraničí ohledně souladu s kritérii Leahyho zákona.

 

Ve Spojených státech platil zákaz poskytování pomoci praporu Azov kvůli nacistické povaze jeho ideologie a aktivit. Ale v roce 2023 zveřejnil The Washington Post článek, ve kterém zdroj na ministerstvu zahraničí připustil, že tato norma nemá žádný praktický účinek.

 

https://www.vesti.ru/article/4012102

 

 

📌22. června 2024 20:51, Dmitrij Kaistro: RUBLEVOVO MISTROVSKÉ DÍLO SE VRÁTILO DO KATEDRÁLY, PRO KTEROU BYLO VYTVOŘENO:

 

Slavná ikona „Trinity“ od Andreje Rubleva se vrátila do Trinity-Sergius Lavra. Z katedrály Krista Spasitele byla svatyně převezena na své historické místo speciální dodávkou – s klimatickým boxem a systémem tlumení nárazů. Ikona byla doručena do lávry v předvečer jednoho z hlavních pravoslavných svátků – Dne Nejsvětější Trojice. Slavnostní bohoslužbu na počest této události vedl patriarcha moskevský a celé Rusi Kirill.

 

Událost historických rozměrů. Svatyně namalovaná Andrejem Rublevem se vrací do Trojicko-Sergiovy lávry, kterou opustila téměř před sto lety. Patriarcha Kirill a bratři z kláštera opouštějí zdi kláštera, aby se setkali s uctívaným obrazem, a poté jej přenesou do katedrály Nejsvětější Trojice v lávře.

 

„Pro nás všechny je štěstím, že se můžeme podílet na tom, co se nyní děje.“

„Nejsvětější Trojice“ se vrací domů. Tato znamení návratu svatyní svědčí o hlubokých změnách, mezi něž patří snad především oživení pravoslaví na Svaté Rusi. Na počest této události vám žehnám, abyste tento den nazvali dnem přinášení zázračného obrazu Nejsvětější Trojice do Trojicko-Sergiovy lávry a abyste vždy konali bohoslužby polyeleos,“ řekl patriarcha Kirill.

 

Dlouho před slavnostní událostí se věřící začali scházet na náměstí Krasnogorskaja před branami larvy Trinity-Sergius.

 

Ikona byla do Lávry přivezena specializovanou dopravou, která je určena pro profesionální přepravu uměleckých děl a je vybavena klimatickým boxem se systémem tlumení nárazů. Restaurátorské centrum Grabar potvrdilo, že mistrovské dílo je ve stabilním stavu, není ohrožena jeho bezpečnost a podmínky skladování splňují všechny požadované normy. Přeprava ikony „Nejsvětější Trojice“ z katedrály Krista Spasitele do Trojicko-Sergijevské lávry v Sergijev Posadu u Moskvy trvala asi 2 hodiny a 45 minut.

 

V chrámu byl obraz instalován ve speciálně vyrobeném stacionárním pouzdře na ikony, které udržuje klima nezbytné pro uchování ikony. Pouzdro na ikonu je vybaveno systémem pro automatické řízení a udržování teplotních a vlhkostních podmínek a také pancéřovým sklem pokrytým ochrannými vrstvami, včetně ultrafialových paprsků.

 

Před ikonou, která byla instalována na solea – vyvýšené plošině před ikonostasem vedle Svatých dveří – začalo celonoční bdění. Bohoslužbu vedl patriarcha Kirill.

 

Trojici namaloval sv. Andrej Rublev v první polovině 15. století pro ikonostas katedrály Nejsvětější Trojice v lávře na žádost sv. Nikona Radoněžského, žáka a nástupce sv. Sergije Radoněžského. Po celou následující dobu byl obraz v katedrále a v roce 1929 byl na příkaz Lidového komisariátu školství RSFSR přenesen do Státní Treťjakovské galerie.

 

Rozhodnutí vrátit svatyni na její historické místo učinil prezident Vladimir Putin v květnu 2023. V létě téhož roku podepsaly Trinity-Sergius Lavra a Státní Treťjakovská galerie dohodu o přenesení ikony Nejsvětější Trojice do Lavry. A od 5. ledna letošního roku je svatyně dočasně umístěna v Katedrále Krista Spasitele v Moskvě, kde byla k dispozici k uctívání. A v předvečer svátku Nejsvětější Trojice byla ikona přenesena na své historické místo.

 

Od nynějška bude Rublevova „Trojice“ v lávře a věřící budou mít možnost se neustále modlit k uctívanému obrazu. A zítra, na svátek Nejsvětější Trojice, se bude slavit Božská liturgie v lávře u ikony, kterou povede patriarcha moskevský a celé Rusi Kirill.

 

https://www.vesti.ru/article/4012164

 

 

📌22. června 2024 22:21: KOALICE VEDENÁ USA ZAÚTOČILA NA KAMION V SÝRII, JSOU MRTVÍ:

 

Americký průzkumný a útočný dron MQ-1C Gray Eagle zasáhl v Sýrii nákladní automobil, uvedlo Centrum pro usmíření válčících stran.

 

Incident se odehrál v oblasti města Abu Kamal. Jak ruská armáda upřesňuje, dron odpálil raketu z iráckého vzdušného prostoru. Při útoku bylo zabito a zraněno několik syrských občanů.

 

Centrum také uvedlo, že za poslední den západní armáda osmkrát porušila pravidla pro létání dronů.

 

Bojové letouny mezinárodní koalice navíc 11krát narušily syrský vzdušný prostor. Řeč je o stíhačkách F-15 a Typhoon, útočných letounech A-10 a dronu MQ-9 Reaper.

 

https://www.vesti.ru/article/4012259

 

 

📌22. června 2024 20:41 Jevgenij Rešetněv: RUSKO SI VZPOMNĚLO NA VŠECHNY SVÉ HRDINY V DEN VZPOMÍNEK A SMUTKU:

 

Dnes byl v Rusku Den vzpomínek a smutku. Přesně před 83 lety, 22. června 1941, nacistické Německo zákeřně zaútočilo na Sovětský svaz. Začala Velká vlastenecká válka – dlouhá, 1418 dní a nocí, strašlivá, ničivá, krvavá.

 

Na památku těch, kteří zemřeli při obraně své vlasti, kteří přiblížili Velké vítězství, kteří osvobodili Evropu a svět od fašismu, se dnes v Moskvě v Alexandrově zahradě konal slavnostní ceremoniál. Vladimir Putin položil věnec u Hrobu neznámého vojína u kremelské zdi a květiny u obelisků hrdinských měst.

 

Poledne, Alexandrova zahrada, pamětní komplex u kremelské zdi. Na ceremoniál jsou zváni důstojníci a veteráni z různých vojenských konfliktů. Hlava státu vítá každého. Dnes je zde také ministr obrany Andrej Bělousov.

 

Prezident jde k Věčnému plameni. Před ním tři gardisté nesou věnec z čerstvých květin. Vojáci čestné stráže pokládají věnec se stuhou v barvách ruské vlajky. Je na něm zlatým písmem napsáno: „Neznámému vojínovi od prezidenta Ruské federace“.

 

Věnec je umístěn na speciální podpěře. Hlava státu poklekne na jedno koleno, upraví si stuhy a skloní hlavu na památku těch, kteří zemřeli během Velké vlastenecké války. Minuta ticha, metronom bije. Popel pohřbený u kremelské zdi sem byl přenesen v 60. letech 20. století z hromadného hrobu ze stanice Krjukovo. Současně vznikl památník.

 

Kolem Věčného plamene pochodují v průvodu posádky prezidentského pluku. V roce 2007 prezident Putin novelizoval zákon o dnech vojenské slávy a památných datech. Pak byl do tohoto seznamu zařazen 22. červen – Den památky a smutku.

 

Další tradiční část obřadu: hlava státu pokládá květiny k pomníkům v Aleji hrdinských měst a Městech vojenské slávy. Po celé republice se dnes konají vzpomínkové akce, koná se akce Svíčka paměti. Začátek akce je ve 4 hodiny ráno. V této době, před 83 lety, začalo letectvo nacistického Německa bombardovat sovětská města. A brzy se proti naší zemi postavila polovina Evropy.

 

Ne vždy válka přišla do všech koutů země jako nepřátelská bota, ale téměř v každé rodině jsou ti, kteří odešli na frontu a už se nevrátili. Na jejich památku se drží minuta ticha.

 

Ve Stalingradu, kde 19. listopadu 1942 došlo k tomu, co se dá nazvat bodem obratu ve válce, kdy sovětská vojska zahájila protiofenzívu, byl středem paměti vždy Mamajev Kurgan. Dnes obyvatelé hrdinského města rozsvítili lampy a postavili se k patě Vučetičova pomníku.

 

„Ctíme památku každého hrdiny. Jsme velmi hrdí na to, že máme tak obrovskou zemi,“ vysvětluje Arina Vachitová.

 

„Musíme si připomínat činy našich předků. Musíme je ctít,“ dodává Ruslan Bahavi.

 

Na Katedrálním náměstí Hlavního chrámu ozbrojených sil v Kubince u Moskvy se shromáždil vojenský personál moskevské posádky. Je jich čtrnáct set osmnáct. Velká vlastenecká válka trvala tolik dní. Po obvodu muzejního komplexu jsou umístěna svítidla lamp.

 

Pietního aktu se zúčastnili poslanci Státní dumy společně s předsedou poslanecké sněmovny Vjačeslavem Volodinem. Položení květin se konalo u Věčného ohně v Parku vítězství na Poklonnaja Gora. Předseda Liberálně demokratické strany Leonid Sluckij, který byl také v Poklonné, se podělil o svůj názor na to, proč by tento den neměl být zapomenut.

 

„Je důležité si to připomínat, aby se zabránilo opakování těchto událostí, té války. Protože pokud vypukne třetí světová válka, bude poslední v dějinách lidské civilizace,“ varuje Sluckij.

 

Představitelé Komunistické strany Ruské federace v čele s Gennadijem Zjuganovem uspořádali vlastenecké shromáždění u pomníku Karla Marxe na Divadelním náměstí a poté položili květiny u Hrobu neznámého vojína.

 

„Slavíme tento den v podmínkách tvrdé války, kterou Anglosasové-NATO vyhlásili celému ruskému světu. Každý člověk v naší zemi a na planetě si musí uvědomit, že jediný, kdo na Západě nebyl dobyt ani jednou za tisíce let, je ruský národ,“ odvolává se vůdce komunistů na historii.

 

A vůdce „Spravedlivé Rusko – za pravdu“ uctil památku podolských kadetů. V říjnu 1941 mladí bojovníci zadrželi nepřátelskou kolonu a umožnili posílit blízké přístupy k Moskvě.

 

„Smekám před hrdiny Velké vlastenecké války, vždy si je budeme pamatovat a nikdy na ně nezapomeneme. A sláva našim hrdinům, kteří dnes bojují za budoucnost lidstva na frontách speciální vojenské operace,“ řekl Sergej Mironov.

 

Gubernátor Moskevské oblasti Andrej Vorobjov spolu s vojáky z Kantěmirovské divize a školáky položil květiny k památníku „Sláva hrdinům-tankistům“ v Naro-Fominsku.

 

V Petrohradě byla vzpomínková akce věnována mimo jiné 80. výročí úplného osvobození města od blokády. Na Palácovém náměstí je hvězda a obraz Petropavlovské pevnosti.

 

U památníku sovětského vojáka v Rževu – zádušní koncert „Jsme věrni této památce“. Zazní zde frontové písně a básně z válečných let.

 

„Toto je největší tragický den pro celý svět,“ říkají zde. „A aby si naše děti pamatovaly, kolik lidí zemřelo. Ale vyhráli jsme.“

 

Alexandr Tvardovskij psal o hrdinech bitvy u Rževa v roce 1946. „Zabili mě u Rževu. V bezejmenné bažině, v páté rotě, nalevo, v prudkém nájezdu.“ Výstava fotografií, která byla otevřena den předtím v Tverské oblasti, vypráví o účastnících mlýnku na maso Ržev.

 

A v Tatarstánu se odehrává akce „Ohnivé obrazy války“. Portréty vojáků v první linii se vyráběly z lamp a svíček. Účastní se jí i současní frontoví vojáci, hrdinové speciální operace.

 

„Každý z nás si bude navždy pamatovat, co se stalo 22. června ve 4 hodiny ráno,“ řekl hrdina Ruska Rasim Baksikov.

 

Doněcká lidová republika vedla svou válku po mnoho let za tuto posvátnou památku války a padlých. Mezníkem pro roky 1943 a 2014 je mohyla Saur-Mogila. To je symbol odolnosti Donbasu. Sovětští stíhači, kteří zaútočili na tuto výšinu, pak obsadili Berlín.

 

A v Luhanské lidové republice se konal obřad k přenesení částice Věčného plamene z Moskvy. Od tohoto ohně zapalovali svíčky zástupci Lidové fronty, kadeti, účastníci speciální operace a veteráni Velké vlastenecké války.

 

https://www.vesti.ru/article/4012207

 

 

📌22. června 2024 22:44: AMERICKÁ LETADLOVÁ LOĎ DWIGHT EISENHOWER OPUSTILA RUDÉ MOŘE:

 

Americká letadlová loď Dwight Eisenhower opustila Rudé moře. 22. června jemenští Húsiové oznámili, že na něj zaútočili několika svými balistickými raketami a střelami s plochou dráhou letu.

 

Rakety zasažené letadlovou lodí, která byla v Indickém oceánu sedm měsíců, hlášeny nebyly. Dva představitelé Pentagonu popřeli informace o útoku Houthiů na americkou letadlovou loď, hlásí Reuters.Raketový útok Houthiů v Arabském moři zasáhl také loď Transworld Navigator. Na plavidlo plující pod liberijskou vlajkou bylo vypáleno několik balistických raket. Nákladní loď byla zasažena nejméně jednou z raket v zóně ne dále než 270 mil od jemenského pobřeží. Transworld Navigator plul z čínského přístavu Liuheng do Suezského průplavu.

 

Letadlová loď Theodore Roosevelt přiletí z Tichého oceánu, aby nahradila letadlovou loď Dwight Eisenhower, uvedl mluvčí Pentagonu Patrick Ryder. Skupina letadlových lodí vedená Theodorem Rooseveltem dorazí do oblasti odpovědnosti Centrálního velení ozbrojených sil USA (CENTCOM) po dokončení plánovaných cvičení. Theodore Roosevelt dorazil do jihokorejského přístavu Pusan 22. června.

 

Jemenští Húsiové oznámili svůj záměr ostřelovat izraelské území a útočit na lodě napojené na Izrael ve vodách Rudého moře a v úžině Bab el-Mandeb, dokud Tel Aviv nezastaví svou vojenskou operaci v pásmu Gazy.

 

https://www.vesti.ru/article/4012174

 

 

📌23. června 2024 2:51, Dr. Mjasnikov: „NETOPÝŘI JSOU ZDROJEM BUDOUCÍCH INFEKCÍ„:

 

V nové epizodě svého autorského pořadu na kanálu Rossija Dr. Alexander Mjasnikov prozradil, která zvířata jsou nejčastějšími přenašeči vztekliny a dalších smrtelných nemocí.

Mjasnikov poznamenal, že hlodavci, s výjimkou fretek a několika dalších druhů, nejsou aktivními přenašeči nemoci. Netopýři jsou však vážným zdrojem nebezpečí: vzteklinu chytají nejsnadněji.

 

„Netopýr je vážná věc. Nejde jen o koronavirus. A ve skutečnosti je netopýr pravděpodobně zdrojem budoucích infekcí. Nikdy nechovejte netopýry jako domácí mazlíčky,“ varoval lékař.

 

Specialista také poznamenal, že kousnutí netopýrem je mnohem nebezpečnější než například kousnutí kočky domácí. Poté byste se měli okamžitě poradit s lékařem.

 

Je možné dostat vzteklinu kapénkami přenášenými vzduchem? Co je třeba urychleně udělat po kousnutí zvířetem? Jsou domácí zvířata stejně nebezpečná jako ta divoká? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek najdete v pořadu „Doktor Mjasnikov“ na kanálu „Rusko“ a na platformě „Sledování“.

 

https://www.vesti.ru/article/4010905

 

 

📌23. června 2024 00: 20: BĚHEM DNE OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OSTŘELOVALY ÚZEMÍ DLR 47KRÁT, TŘI LIDÉ BYLI ZABITI:

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly osady na území Doněcké lidové republiky 47krát.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny ve svém kanálu Telegram informuje zastupitelský úřad DLR ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, mise zaznamenala 47 skutečností o ozbrojených útocích ozbrojených sil Ukrajiny: 26 útoků ve směru Gorlovka, 21 útoků ve směru Doněck.

 

Celkem ukrajinské jednotky vypálily 139 jednotek různé munice, uvádí RIA Novosti. V důsledku ostřelování zahynuli tři lidé, čtyři byli zraněni různě vážně.

 

Za předchozí den bylo zaznamenáno 27 útoků.

 

https://www.vesti.ru/article/4012231

 

 

📌23. června 2024 1:36, Bogomaz: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA MINISTERSTVA OBRANY ZLIKVIDOVALA 12 DRONŮ NAD BRJANSKOU OBLASTÍ ZA HODINU:

 

Posádky protivzdušné obrany ve službě sestřelily 12 dronů Ozbrojených sil Ukrajiny nad Brjanskou oblastí za hodinu, uvedl gubernátor regionu Alexander Bogomaz na svém kanálu Telegram.

 

Jak již bylo uvedeno, síly protivzdušné obrany zničily 12 bezpilotních letounů leteckého typu: osm dronů nad Brašovským okresem, dva nad Trubčevským okresem, dva nad Počepovým okresem.

 

Podle předběžných údajů nebyl v důsledku útoků ozbrojených sil Ukrajiny nikdo zraněn. Nebyla zaznamenána žádná destrukce.

 

Na místě pracují pracovníci záchranných a provozních složek kraje.

 

https://www.vesti.ru/article/4012178

 

 

📌23. června 2024 02: 40: DALŠÍCH DEVĚT DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO ZLIKVIDOVÁNO NAD BRJANSKOU OBLASTÍ:

 

Síly protivzdušné obrany ministerstva obrany sestřelily nad Brjanskou oblastí dalších devět dronů ozbrojených sil Ukrajiny, uvedl gubernátor regionu Alexander Bogomaz ve svém kanálu Telegram.

 

Jak bylo uvedeno, protivzdušná obrana zničila čtyři bezpilotní letouny leteckého typu nad okresem Dubrovskij, dva nad okresem Brjansk, po jednom dronu nad územím městských obvodů Klincovskij, Novozybkovskij a Starodubskij.

 

V důsledku útoků ozbrojených sil Ukrajiny nebyl nikdo zraněn. Nebyla zaznamenána žádná destrukce.

 

Na místě pracují pracovníci záchranných a provozních složek kraje.

 

https://www.vesti.ru/article/4012204

 

 

📌23. června 2024 3:27: POČET DRONŮ SESTŘELENÝCH NAD BRJANSKOU OBLASTÍ OD ZAČÁTKU DNE DOSÁHL 23:

 

Síly protivzdušné obrany zničily další dva drony nad územím Brjanské oblasti.

 

„Byl učiněn pokus o útok na objekty na území okresu Surazh pomocí bezpilotních letounů. Dva bezpilotní letouny leteckého typu byly zničeny silami protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace,“ uvedl gubernátor regionu Alexander Bogomaz na kanálu Telegram.

 

Poznamenal, že nedošlo k žádným obětem ani ke zkáze. Na místě pracují provozní a záchranné složky.

 

Dříve Bogomaz hlásil 12 zničených dronů. Později oznámil, že bylo sestřeleno dalších devět bezpilotních letounů.

 

https://www.vesti.ru/article/4012274

 

 

📌23. června 2024 03: 49: POHRANIČNÍ SLUŽBA UVEDLA POČET TĚCH, KTEŘÍ SE VYHÝBAJÍ ODVODU A KAŽDÝ DEN SE POKOUŠEJÍ OPUSTIT UKRAJINU:

 

Státní pohraniční služba Ukrajiny uvedla přibližný počet těch, kteří se každý den pokoušejí opustit zemi, uvedla tisková agentura Unian.

 

Jak již bylo uvedeno, pohraniční stráž tyto statistiky zveřejnila poprvé. Podle šéfa oddělení hraniční kontroly Ihora Matvijčuka se KAŽDÝ DEN SNAŽÍ OPUSTIT UKRAJINU VÍCE NEŽ 100 TĚCH, KTEŘÍ SE VYHÝBAJÍ ODVODU.

 

„Toto číslo zahrnuje jak ty, kteří se snaží projít kontrolními stanovišti, tak ty, kteří se je snaží projít,“ zdůrazňuje Matvijčuk.

 

Zástupce pohraniční služby poznamenal: více než sto z nich jsou ti, kteří jsou zadrženi nebo se stali známými po zprávách od pohraničních služeb sousedních zemí. Řekl také, že většina porušovatelů může být zadržena, všem hrozí v budoucnu pokuta. Pokud jde o organizátory nelegálních únikových programů, budou čelit trestní odpovědnosti, píše TASS.

 

Od února 2022 byla na Ukrajině vyhlášena všeobecná mobilizace. Úřady země dělají vše pro to, aby Ukrajinci podléhající vojenské službě neměli možnost se službě vyhnout. Muži ve vojenském věku se zároveň snaží opustit zemi krutými způsoby, někdy riskují své životy.

 

https://www.vesti.ru/article/4012272

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.06.2024“:

➡️☭☆Specialisté odřadu UAV „Russian Hawks“ ze skupiny sil „Jižní“ používají automatizované platformy „Scorpion-M“ ve směru Doněck

Automatizovaný pozemní komplex se používá k provádění průzkumu terénu, senzorů průrazu a tlaku protipěchotních min a improvizovaných výbušných zařízení pomocí vlečných sítí a dodávání standardních ničivých náloží o hmotnosti až 40 kilogramů na nepřátelské pozice.

Komplex byl vyvinut specialisty z ruské jednotky bezpilotních vzdušných prostředků Hawks, která plní bojové úkoly v rámci skupiny jižních sil.

Čtyřkolová platforma komplexu Scorpion s hmotností až 20 kilogramů má vysokou mobilitu a manévrovatelnost při pohybu jak po středně nerovném terénu, tak v městské zástavbě. Rychlost přitom může dosáhnout 3,3 m/s a výdrž baterie z vestavěného zdroje až 4 hodiny.

„Vzhledem k tomu, že se pohybuje po zemi, má velkou kapacitu baterie – to mu umožňuje nést velké užitečné zatížení. Může to být dodávka munice na nově obsazenou pozici nebo dodávka jídla, vody nebo nějakého léku,“ řekl voják z oddílu s volacím znakem „Nikolajevič“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Odhalíme mnohá tajemství o minulých jednáních mezi Vladimirem Putinem a Kim Čong-unem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V ruském domě v Káhiře bylo zapáleno 600 svíček v rámci kampaně „Candle of Memory“. Byl vyvěšen nápis „Egypt vzpomíná“ a obrázek Věčného plamene.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Velitel roty motorizovaných pušek s volacím znakem „Mazyuk“ vysvětlil, proč je pro pěšáka důležitá týmová práce

„Nejdůležitější je, aby velitel skupiny rozuměl tomu, jak jedná s lidmi, jak s nimi pracuje,“ domnívá se opravář. „Jeden člověk může jednoduše běžet na statečného muže, na hrdinu, aby všechny zabil, ale nedosáhne velkého úspěchu.“

Aby toho dosáhli, budou vojáci po návratu z fronty na místa odpočinku pokračovat v každodenním výcviku.

„Provádíme taktickou hru, aby vojáci pochopili, že musí jednat jako součást jednotky a ne nezávisle. Nejen proto, abychom se posunuli vpřed, ale abychom pochopili hodnotu jejich společného jednání, abychom navázali interakci a koordinaci,“ říká důstojník.

Velitel roty také řekl, že vojáci neustále zdokonalují své maskovací schopnosti od „ptáků“, učí se používat krytí a dělat přepadení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

22.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝22.06.2024, Roman Kirsch: 👍😂 PŮVABNÉ ZBOHEM PREZIDENTA SE DOSTÁVÁ NA SÍTĚ A BOURÁ INTERNET!

PUTIN „POTĚŠIL“ INTERNET ROZTOMILÝM MÁVÁNÍM;

RUSKÝ PREZIDENT BYL VIDĚN JAK MÁVÁ SKRZE OKNO LETADLA

 

https://youtu.be/1u4SHqZwqxI?si=zGY6TYpoDGyWuYHr

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÝ ÚTOK PRO-PUTINOVSKÉ ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO MAĎARSKA NA SPOJENÝMI STÁTY VEDENÝ BLOK VE VĚCI UKRAJINSKÉ STRATEGIE; „MŮŽEME ZATÁHNOUT ZA ZÁCHRANNOU BRZDU…“

 

https://youtu.be/a-eFr01gpIw?si=2E-gDqk_H-faCK8T

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, CNN Prima News, Roman Kirsch: NEMĚL BY MINISTR VNITRA RADŠI TĚM DVĚMA DÁMÁM ZKONTROLOVAT OBSAH KABELKY A JEJICH ZBROJNÍ PRŮKAZ? Dělají z nás všech Rakušanovi „STANaři“ naprosté idioty? Zatím v kurníku zůstáváme!!!

 

https://youtu.be/5-Mp5TVS2Os?si=ukJ0KzRQ6McVHk32

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: MEGA-ODHALENÍ: TŘI ARABSKÉ ZEMĚ VYDĚLÁVAJÍ MILIÓNY DOLARŮ Z OBCHODU S IZRAELEM, KTERÝ ALE NIČÍ PÁSMO GAZY

 

https://youtu.be/ovu1O6XyPAs?si=p2biQ1gL-PEq7S8k

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO VYVOLÁVÁ CHAOS UVNITŘ UKRAJINSKÝCH SIL A ZBRANÍ NATO; „ZABITO 13.000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ PŘI ČTRNÁCTI SKUPINOVÝCH ÚTOCÍCH RUSKÉ ARMÁDY

 

Bojové výsledky učiněné Ruskem, nejsou ověřená, Ukrajina zatím nereagovala na tuto zprávu.

 

Rusko vyhlašuje statistiku veřejně, velké útoky, data Ministerstva obrany Ruska za týden

15.6.2024 az 21.6.2024:

Skupina „Jih“ ruských sila zabila:                         4.290 Ukrajinských vojáků

Skupina „Západ“ ruských sil zabila:                     3.300 Ukrajinských vojáků

Skupina „Armád centrum“ ruských sil zabila:    2.530 Ukrajinských vojáků

Skupina armád „Sever“ ruských sil zabila:          1.980 Ukrajinských vojáků

Skupina „Východ“ ruských sil zabila:                        970 Ukrajinských vojáků

Skupina „Dněpr“ ruských sil zabila:                          610 Ukrajinských vojáků/ za týden

 

Celkem:                                                                      13.680 Ukrajinských vojáků

 

Kromě toho přinejmenším 37 Ukrajinských vojáků, podle údajů se vzdalo na frontových liniích….

 

https://youtu.be/vJQm9NLfp_Q?si=9hx9Sju2-5HfW2ts

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HROZÍ BEZPROSTŘEDNÍ VÁLKA MEZI RUSKEM A ALIANCÍ NATO? BIDEN „HECUJE“ PUTINA ČERSTVOU PROVOKACÍ UPROSTŘED RUSKO-UKRAJINSKÉHO VÁLEČNÉHO KONFLIKTU…

Kyjev může útočit na Ruské síly i za frontovou linií. ((Tady vidíme, kdo šéfuje Ukrajině. Dementný strýček Joe Biden tomu hezky velí, žádný teplákový manekýn, tajtrlík světového formátu! Zoufalství krachujícího Západu začíná nabírat nebeských výšin, takže teď bude dovoleno naprosto všechno! Tady vidíme tu obrannost celé aliance. Západní hrací panáčkové si hrají na slepouše.))

Rusko Ukrajinská válka se dostává do spirály směrem k širšímu konfliktu s alianci NATO?

Spojené státy dovolili Kyjevu zasahovat Ruské cíle kdekoliv napříč frontovou linií. Spojené státy již dříve vyzvali Kyjev, aby omezil útoky americkými zbraněmi na Charkovskou oblast a přeshraniční oblast, která sousedí na Ruské straně s Charkovskou oblastí.

Americký poradce a hlásná trouba Jake Sullivan. Jeho prohlášení: „Volné ruce pro Ukrajinu? Dohoda s Ukrajinou o střelbě s Americkými zbraněmi dovnitř Ruska se rozšiřuje kamkoliv, kde ruské síly přicházejí přes hranice z Ruské strany na Ukrajinskou stranu, aby se pokoušeli obsadit další Ukrajinské území. Rusko v posledních dnech ukázalo, že může brzy se přesunout k severovýchodnímu městu Sumy, které je také blízko Ruských hranic. Pokud se to stane, tak ta politika, žádné omezení, bude platit i pro tuto oblast.“…..

 

https://youtu.be/j3QJ3w77UOM?si=XHxU8LZHiOYMB4G_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO UKRAJINY TUCTY RAKET DLOUHÉHO DOLETU A DRONY; ZACÍLENA UKRAJINSKÁ ENERGETICKÁ SÍŤ

 

https://youtu.be/s8C3oDGS82c?si=j2NLZ_8isDoMPKQw

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: REVOLTA NĚKTERÝCH AMERICKÝCH VOJÁKŮ; ODMÍTAJÍ ARMÁDNÍ SLUŽBU KVŮLI SLEPÉ BIDENOVĚ PODPOŘE IZRAELE

 

https://youtu.be/ofaEHwL_Lms?si=Ivd8ppAh8pp02nt1

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZAČÍNÁ IZRAELSKO-LIBANONSKÁ VÁLKA? SPOJENÉ STÁTY ČINÍ VELKÉ PROHLÁŠENÍ SKRZE SVOU MOŽNOU ROLI V NÍ

 

https://youtu.be/_kq4dYwaquI?si=NlXcKoVeeSFzad70

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.6.2024, Západoslovenská TV: FRONTOVÉ ZVODKY Z UKRAJINY – Pána Sabela

 

👉 Ukrajinská Mapa a ďalšie zprávy z Ukrajiny. Ruské média uvádzajú, že Ukrajina v najbižších dňoch dostala, alebo v najbižších dňoch dostane medzi 70 až 80 rakiet ATAK MS americkej výroby s dlhou dráhou doletu, z toho 32 by malo byť so zakázanou kazetovou hlavicou. Údajne by mali byť použité na útok na Krym. K tomuto útoku na Krym sa cvičia v Odese, pod vedením zahraničních inštruktorov výsadkové skupiny, ktoré by sa tam mali preplaviť na člnoch, po masívnej delostreleckej príprave a masívnom bombardovaní týmito raketami ATAK MS. Uvidíme, či takýto husárský kúsok Ukrajina dokáže urobiť. Čo sa týka ďalších západných zbraní, Ukrajina dostane bomby JDAM ER s navedením na ruské rušiče GPS, Magnet Press, ktoré sú v súčastnosti asi najlepšie na svete a robia zmetok v tej presnej munícii USA jednak aj v tých raketách Himars a jednak presných dělostřeleckých granátech, ktoré sú navádzané cez GPS a dokážu tieto rôzne americké prostriedky odchýliť stovky metrov, až kilometre od cieľa a samozrejme, rušiče GPS majú velký vplyv na drony….

👉 Šéf tajnej služby Ukrajiny Budanov prehlásil, že hrozí ďalší Majdan na Ukrajine a to taký, že ľudia sa búria proti Zelenského vláde…

👉 Rozmáha sa činnost partizánských skupín…

👉 Sedemdesiat členný kyjevský symfonický orchester uprchol so svojími hudobnými nástrojmi i s rodinami a získal azyl v Nemecku…

👉 Ukrajina ma naďalej veľmi vysoké ztraty, priemerné ztraty sú 1.000 vojakov…

👉 TOS 1, ďalšia ruská zbraň…

 

https://youtu.be/zq5im4vI4aY?si=oJ4vah72qhL_N4Zg

https://www.youtube.com/watch?v=zq5im4vI4aY

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.6.2024, tvotv.sk: SERGEJ LAVROV: „PRESTAL SOM ČÍTAŤ ČOKOĽVEK, ČO HOVORÍ UKRAJINSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČNÝCH VECÍ„…

 

Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov odmietol vyhlásenie svojho ukrajinského kolegu Dmytra Kulebu, že Rusko bude pozvané na budúci mierový summit na Ukrajine, na tlačovej konferencii po zasadnutí Rady ministrov zahraničných vecí Organizácie pre kolektívnu bezpečnosť (ODKB) v piatok v Almaty.

„Prestal som čítať čokoľvek, čo hovorí ukrajinské ministerstvo zahraničných vecí. Bolo tam veľa rôznych hrozieb, sľubov a požiadaviek,“ vysvetlil ruský minister zahraničných vecí.

„To samo o sebe malo na „civilizovanom“ Západe vyvolať otázky o primeranosti kyjevského režimu a jeho dodržiavaní. s európskymi hodnotami je to hanba pre tých, ktorí tvrdia, že sú nositeľmi dokonalej demokracie,“ konštatoval.

(Překlad)

 

https://youtu.be/-oDQ2cRygF8?si=miS3A5nwhBH8jGxY

 

 

📌22. června 2024 11:26: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAÚTOČILY NA VESNICI V BRJANSKÉ OBLASTI POMOCÍ DRONŮ FPV:

 

Ukrajinské jednotky zaútočily na Belaya Berezka v okrese Trubchevsky pomocí dronů FPV, nikdo nebyl zraněn, uvedl gubernátor Brjanské oblasti Alexander Bogomaz.

Výbuch podle něj částečně poškodil jeden soukromý dům, byt v bytovém domě a auto.

 

Nyní na místě pracují operační složky, dodal šéf kraje.

 

https://www.vesti.ru/article/4011788

 

 

📌22. června 2024 12:05, Velvyslanec Antonov: SPOJENÉ STÁTY SEDĚLY PO PUTINOVĚ NÁVŠTĚVĚ KLDR A VIETNAMU V KALUŽI:

 

Návštěvy Vladimira Putina v KLDR a Vietnamu ukázaly selhání politiky diktátu a sankcí Washingtonu. Uvedl to ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov.

 

„Návštěva Vladimira Vladimiroviče Putina v Severní Koreji a Vietnamu přivedla Američany do louže. Jejich politika diktátu, politika sankcí zcela selhala,“ řekl diplomat v rozhovoru s novináři.

 

Poznamenal také, že země globálního Jihu pozorně sledují ruské akce a jsou jimi přitahovány.

 

Kromě toho Antonov hovořil o amerických pokusech poškodit ruskou stranu. „Kamkoli jdou naši představitelé, především prezident, tam okamžitě jdou američtí emisaři, snaží se vyčenichat a snaží se tlumit pozitivní výsledek, který zahraniční politika Ruské federace přináší,“ zdůraznil velvyslanec.

 

Předtím Washington oznámil návštěvu amerického ministra zahraničí pro záležitosti východní Asie a Tichomoří Daniela Kritenbrinka v Hanoji téměř okamžitě poté, co Putin navštívil Vietnam.

 

Po cestě prezident Ruské federace uvedl, že Rusko a Vietnam podepsaly memorandum o harmonogramu výstavby Centra pro jadernou vědu a technologii v asijské zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4011828

 

 

📌22. června 2024 09: 45, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: VLAK S VOJENSKOU TECHNIKOU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY POJEDE NA FRONTU Z FASTOVA:

 

Na stanici Fastiv v Kyjevské oblasti se na železniční nástupiště nakládá vojenská technika, uvedl zástupce metra Serhij Lebeděv.

 

„Upravena byla asi desítka nástupišť. Armáda přijíždí na nádraží civilními autobusy,“ odpověděl Lebeděv na žádost agentury TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4011640

 

 

📌22. června 2024 11:56, Welt: PREMIÉR STÁTNÍ RADY ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLIKY SE ROZHODL NESETKAT SE S NĚMECKÝM VICEKANCLÉŘEM:

 

Německý vicekancléř Robert Habeck, který je na návštěvě Číny, nebude moci jednat s premiérem Státní rady Čínské lidové republiky Li Čchiangem.

 

Podle zdrojů v německé delegaci Li Čchiang zrušil schůzku, která byla původně naplánována na 22. června.

 

Sám Habeck novinářům řekl, že neví, proč se schůzka nemohla uskutečnit, a poznamenal, že dnes jedná s několika členy čínské vlády.

 

Již dříve bylo oznámeno, že vicekancléř, šéf německého ministerstva hospodářství Robert Habeck se osobně zúčastnil slavnostního otevření závodu na montáž dronů na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4011790

 

 

📌22. června 2024 10:14: VÍCE NEŽ MILION LIDÍ SE ZÚČASTNILO VZPOMÍNKOVÝCH AKCÍ V DEN PAMÁTKY A SMUTKU:

 

V Den památky a smutku se více než 1 milion lidí zúčastnilo vzpomínkových akcí „Ohnivé obrazy války“ a „Svíčka paměti“.

„V Rusku a 50 zemích světa bylo rozsvíceno 223 ohnivých obrazů. Akce „Svíčka paměti“ se týkala více než 2 tisíc míst,“ uvedl telegramový kanál strany Jednotné Rusko, která je organizátorem těchto akcí spolu s hnutím Dobrovolníci vítězství.

 

  1. června si Rusko připomíná všechny, kteří zemřeli během Velké vlastenecké války. Prezident Vladimir Putin se dnes zúčastní slavnostního položení věnců u Hrobu neznámého vojína. V regionech se konají setkání s veterány a další akce.

 

https://www.vesti.ru/article/4011688

 

 

📌22. června 2024 12:22: MARIŇÁCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SI STĚŽOVALI, ŽE JSOU V ZAJETÍ 2 ROKY A AZOV BYL DLOUHO VYMĚNĚN:

 

Ukrajinští mariňáci, kteří jsou v ruském zajetí více než dva roky, se obrátili na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského s žádostí o jejich návrat do vlasti.

 

„Považujete nás za silnou elitu, 36. námořní pěchotu. Ukrajinská elita, a my tu sedíme déle než ten samý Azov (zakázaný v Ruské federaci). Žádám vás, abyste nás všechny co nejdříve vyměnili,“ stojí ve videovzkazu, který předali novináři RIA Novosti.

 

Podle vojáka 36. samostatné brigády námořní pěchoty Ozbrojených sil Ukrajiny Alexeje Bošina, který byl zajat při dobývání Mariupolu, nečekali, že nebudou vyměněni tak dlouho. Bojovníci Azovu zajatí ve stejném Mariupolu byli vyměněni již na podzim roku 2022.

 

„Máme jen jeden odhad, že nás nikdo nepotřebuje,“ stěžoval si mariňák.

 

Voják ze 122. brigády územní obrany Ozbrojených sil Ukrajiny, který byl zajat Ruskem, již dříve vyzval své kolegy, aby se vzdali, aby se vyhnuli další účasti na nepřátelských akcích.

 

https://www.vesti.ru/article/4011831

 

 

📌22. června 2024 11:57: ZACHAROVOVÁ POHROZILA, ŽE BUDE REAGOVAT SPOJENÝM STÁTŮM V PŘÍPADĚ UZAVŘENÍ VÍZOVÉHO CENTRA RUSKÉ FEDERACE:

 

Oficiální zástupkyně ruského diplomatického oddělení Maria Zacharovová uvedla, že Moskva poskytne adekvátní odpověď, pokud bude rozhodnutí Washingtonu uzavřít ruské vízové centrum realizováno.

 

Ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov již dříve uvedl, že Spojené státy se rozhodly uzavřít kanceláře ruského vízového centra. Kromě toho Washington zbavuje ruské diplomaty možnosti neplatit daně ve Spojených státech, řekl Antonov. Ruský velvyslanec dodal, že americká strana důvody takových rozhodnutí nevysvětlila.

 

https://www.vesti.ru/article/4011829

 

 

📌22. června 2024 14:32: DODÁVKA ENERGIE DO ENERGODARU OBNOVENA PO ÚTOKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Dodávka elektřiny do města Energodar byla obnovena. Šéf magistrátu Eduard Senovoz o tom napsal na svém kanálu Telegram. Opravy transformátorů byly dokončeny.

 

Připomeňme, že 21. června ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na rozvodnu Raduga v Energodaru. Ozbrojenci kyjevského režimu tak vyřadili z provozu poslední rozvodnu ve městě. V důsledku toho zůstala hlavní část Energodaru bez elektřiny a vody.

 

  1. června zasáhly čtyři UAV ozbrojených sil Ukrajiny první rozvodnu – Luč. Energetické zařízení bylo zničeno.

 

https://www.vesti.ru/article/4011968

 

 

📌22. června 2024 14:38, CNN: USA PODPOŘÍ IZRAEL V KONFLIKTU S HIZBALLÁHEM, ALE VOJÁCI NEBUDOU VYSLÁNI:

 

Washington slíbil Izraeli pomoc v případě totální války se šíitským hnutím Hizballáh. Spojené státy však do zóny konfliktu vojáky nepošlou.

 

Izraelská delegace obdržela taková ujištění tento týden ve Washingtonu. Zástupci Izraele získali podporu ministra zahraničí Anthonyho Blinkena, hlásí CNN. Na tomto setkání byly rovněž projednány možnosti snížení napětí na Blízkém východě.

 

Izraelský ministr zahraničí Israel Katz v noci na 22. června oznámil, že Izrael má v úmyslu zastavit možné útoky ozbrojených skupin Hizballáhu se sídlem v Libanonu. Za tímto účelem hodlá Tel Aviv v blízké budoucnosti podniknout všechny nezbytné kroky – Hizballáh bude zničen a Libanon utrpí značné škody.

 

Vůdce Hizballáhu šejk Hassan Nasralláh varoval, že pokud se Izrael pokusí získat přístup k leteckým základnám na Kypru, bude to mít pro ostrovní stát negativní důsledky. Všechna zařízení používaná Izraelem ve Středomoří se stanou vojenskými cíli Hizballáhu.

 

Po událostech v pásmu Gazy v říjnu 2023 eskalovala situace na libanonsko-izraelské hranici. Kvůli izraelskému ostřelování bylo nuceno opustit své domovy až 100 tisíc lidí žijících v jižním Libanonu. V podobné situaci se ocitlo asi 80 tisíc obyvatel severního Izraele. Generální tajemník OSN António Guterres vyjádřil znepokojení nad eskalací situace.

 

https://www.vesti.ru/article/4011985

 

 

📌22. června 2024 14:00: ČLENOVÉ NEJBOHATŠÍ BRITSKÉ RODINY PŮJDOU DO VĚZENÍ ZA VYKOŘISŤOVÁNÍ SLUŽEBNICTVA:

 

Ženevský soud odsoudil čtyři členy nejbohatší hinduistické rodiny v Británii k trestům odnětí svobody za vykořisťování služebnictva, které si přivezli z Indie v rámci obcházení švýcarských zákonů. Obžalovaní byli zároveň zproštěni obžaloby v závažnějším obvinění z obchodování s lidmi, píše The Daily Telegraph.

 

V květnu deník The Times odhadl jmění současného šéfa Hinduja Group, čtyřiaosmdesátiletého Gopichanda Hinduiho, a jeho rodiny na 37,2 miliardy liber (47,1 miliardy dolarů). Ve Švýcarsku byli odsouzeni jeho bratr, 78letý Prakash Hinduy, a jeho manželka, jejich syn Ajay a jeho manželka, dostali čtyři a půl a čtyři roky vězení. Právníci se plánují proti verdiktu odvolat.

 

Během řízení se ukázalo, že pro službu rodině ve vile u Ženevského jezera byli z Indie přivezeni pomocníci v domácnosti, chůvy a kuchaři, kterým byly odebrány pasy. Kromě toho jim bylo zakázáno opustit území vily, služebnictvo dostávalo asi 10 % minimální mzdy, která je stanovena švýcarskými zákony. Podle prokuratury služebnictvo často pracovalo 18 hodin denně, žilo v hrozných podmínkách a „atmosféře strachu“. Zároveň bylo zjištěno, že služebnictvo při najímání rozumělo podmínkám, za kterých budou pracovat, což hinduistickým rodinným příslušníkům umožňovalo vyhnout se trestu za obchodování s lidmi.

 

Skupina Hinduja působí ve více než 10 různých odvětvích, včetně IT, chemického a ropného průmyslu, bankovnictví a restaurací, transakcí s nemovitostmi a obchodování se spotřebním zbožím.

 

https://www.vesti.ru/article/4011909

 

 

📌22. června 2024 14:21: 26PATROVÁ OBYTNÁ BUDOVA V PLAMENECH V ASTANĚ:

 

V Astaně začal hořet 26patrový obytný komplex Rixos Khan Shatyr Residences na Turan Avenue. Podle záchranných složek hoří vnější plášť bytu v nejvyšším patře obytného komplexu. Záchranáři evakuovali osm lidí. Nebyly hlášeny žádné oběti.

 

https://smotrim.ru/video/2824871

 

 

📌22. června 2024 14:01: OZBROJENÉ SÍLY RF V NOCI ZAHÁJILY SKUPINOVÝ ÚDER NA SKLADY LETECKÝCH ZBRANÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské ozbrojené síly v noci zahájily skupinový úder na muniční sklady a letecké zbraně, které ozbrojeným silám Ukrajiny (AFU) dodaly západní země. Informovalo o tom denní zpráva Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Zasažena byla i energetická zařízení, která zajišťovala chod ukrajinského vojensko-průmyslového komplexu.

 

Ruské síly udeřily vysoce přesnými vzdušnými a námořními zbraněmi dlouhého doletu a také drony, upřesnilo ruské ministerstvo obrany.

 

„Cílů stávky bylo dosaženo. Všechny určené objekty byly zasaženy,“ uzavřelo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4011901

 

 

📌22. června 2024 15:25: SUNAK KRITIZOVAL ŠÉFA PRAVICOVÉ STRANY, KTERÝ Z KRIZE NA UKRAJINĚ OBVINIL ZÁPAD:

 

Výroky šéfa Reformní britské strany Nigela Farage o konfliktu na Ukrajině jsou naprosto mylné a nahrávají Moskvě, řekl britský premiér Rishi Sunak. Politika appeasementu je pro království a jeho spojence nebezpečná, dodal šéf vlády.

 

 

Farage již dříve řekl, že konflikt na Ukrajině vyprovokovalo samo NATO. Byla to aliance, která pokračovala v expanzi na východ, i když Rusko požádalo, aby tak nečinilo. Farage připomněl, že Moskva nikomu nevyhrožovala, ale jednoduše nenechala bez odezvy akce, které ohrožovaly její národní zájmy.

 

Také 18. června šéf Reform UK vyzval k mírovým rozhovorům s Ruskou federací. Navíc je to v zájmu kyjevského režimu. Farage objasnil, že pokud se Donald Trump stane americkým prezidentem, pak se šance na příměří zvýší.

 

https://www.vesti.ru/article/4012006

 

 

📌22. června 2024 12:10: PO ÚTOKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYL NARUŠEN PROVOZ INFRASTRUKTURY ZÁPOROŽSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY:

 

Ukrajinští nacionalisté zaútočili na rozvodnu Raduga v Záporožské oblasti. V důsledku útoku bylo narušeno normální fungování infrastrukturních zařízení jaderné elektrárny.

 

Tato informace byla oznámena v oficiální skupině ZNPP. Podle předběžných údajů ozbrojenci dočasně vyřadili z provozu dopravní dílnu, tiskárnu a UPTK. Budovy zůstaly bez elektřiny.

 

„Druhý útok představuje hrozbu pro podporu života ve městě a může ovlivnit jadernou bezpečnost Záporožské jaderné elektrárny,“ uvádí se v prohlášení.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny již dříve poškodily rozvodnu Luč v Energodaru. Kvůli pádu dronů došlo k nouzovému výpadku proudu.

 

Generální ředitel MAAE Rafael Grossi již varoval Kyjev před negativními důsledky takových operací.

 

https://www.vesti.ru/article/4011742

 

 

📌22. června 2024 15:54: OPOZICE V POLSKU SE PŘIPRAVUJE NA REFERENDUM O ODCHODU Z MIGRAČNÍHO PAKTU EU:

 

Polská opozice požadovala, aby kabinet ministrů jednostranně odstoupil od migračního paktu EU, a připravuje referendum o této otázce.

 

Od září se budou sbírat podpisy pro referendum o vystoupení z migračního paktu EU, uvedl šéf největší polské opoziční strany Jarosław Kaczyński, jehož slova cituje oficiální profil strany na sociální síti X.

 

Evropská unie v květnu konečně schválila reformu, která zpřísňuje pravidla pro přijímání migrantů ze třetích zemí. „Pakt o migraci a azylu“, který vznikal téměř deset let, stanoví řadu nových pravidel, která mimo jiné upravují posílení ochrany vnějších hranic, rychlejší postup při vyřizování žádostí o azyl a účinnější vyhoštění osob, které nemají právo pobytu na území Unie. Reforma navíc předpokládá „spravedlivé“ rozdělení migrantů mezi různé země EU, což by zase mělo pomoci snížit zátěž zemí „první linie“, které čelí přílivu nelegálních přistěhovalců.

 

https://www.vesti.ru/article/4012047

 

 

📌22. června 2024 15:15: 34 MIGRANTŮ ZAHYNULO PŘI HAVÁRII PLACHETNICE U POBŘEŽÍ ITÁLIE:

 

V Jónském moři u jižního pobřeží Itálie havarovala plachetnice s migranty. Oběťmi tragédie se stalo 34 lidí.

 

K havárii došlo 120 námořních mil od pobřeží Kalábrie, píše RIA Novosti s odkazem na Corriere della Calabria. Mezi mrtvými je osm nezletilých.

 

Jedna z pátracích organizací našla 11 přeživších, kteří uvedli, že na lodi bylo celkem 66 lidí, z toho 26 dětí.

 

Pátrací a záchranná operace pokračuje. Pobřežní stráž do pátrání zapojila letectvo.

 

https://www.vesti.ru/article/4011940

 

 

📌22. června 2024 15:28: NAD KURSKOU OBLASTÍ BYLO SESTŘELENO ŠEST UKRAJINSKÝCH RAKET:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily šest ukrajinských raket nad okresem Bolšesoldatskij v Kurské oblasti, uvedl úřadující gubernátor Alexej Smirnov.

Šéf regionu také vyzval obyvatele, aby se k troskám nepřibližovali, protože části raket mohou být nebezpečné i po zničení.

 

https://www.vesti.ru/article/4011995

 

 

📌22. června 2024 13:55: JIŽNÍ SKUPINA ZLEPŠILA SITUACI PODÉL FRONTOVÉ LINIE, OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY 590 VOJÁKŮ:

 

Jednotky „Jižní“ skupiny vojsk zlepšily své postavení v oblastech neobydlených osad Chasiv Yar, Klishcheevka, Andriivka, Kalinino, Hryhorivka, Krasnohorivka, Rozdolivka a Verchnokamianske.

 

Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace. Podle vojenského oddělení nepřítel v tomto směru ztratil až 590 vojáků a dva pickupy

 

Ruští vojáci navíc zničili polní muniční sklad Ozbrojených sil Ukrajiny a také americké houfnice M777 a M119.

 

Již dříve vyšlo najevo, že „jižní“ skupina vojsk za poslední týden zničila až 4,3 tisíce ukrajinských ozbrojenců a odrazila šest protiútoků nepřátelských útočných skupin.

 

https://www.vesti.ru/article/4011919

 

 

📌22. června 2024 16:08: UKRAJINA PLÁNUJE ZVÝŠIT DOVOZ ELEKTŘINY Z EVROPY NA REKORDNÍ ÚROVEŇ:

 

Kyjev plánuje zvýšit dovoz elektřiny z Evropy na rekordní úroveň za den. Podle kanálu Telegram ukrajinského ministerstva energetiky má přijímat až 33,559 tisíc megawattů za hodinu.

 

Zvláště je zdůrazněno, že Ukrajina nebude vyvážet elektřinu. Jedná se o maximální nákup elektřiny za poslední roky. Země přišla o polovinu své kapacity výroby elektřiny, přiznal ukrajinský ministr energetiky Herman Haluščenko. Vlastní kapacita Ukrajiny podle něj nebude stačit na přežití zimy. Dovoz elektřiny zároveň nestačí na pokrytí deficitu.

 

  1. června Ukrajina obdržela z Evropy 25,7 tisíc megawattů za hodinu, 19. června již 28 tisíc megawattů za hodinu a 20. a 21. června – po 27,5 tisících.

 

Na Ukrajině bylo zničeno 9 gigawattů kapacity výroby elektřiny, uvedl Volodymyr Zelenskyj na fóru v Berlíně. To je 80 % výroby tepelných elektráren a třetina výroby elektřiny ve vodních elektrárnách.

 

Dne 22. června ruské ministerstvo obrany oznámilo skupinový úder vysoce přesnými zbraněmi na ukrajinská energetická zařízení, která zajišťovala provoz podniků vojensko-průmyslového komplexu Ukrajiny. Zasaženy byly také muniční sklady a letecké zbraně dodávané ozbrojeným silám Ukrajiny západními zeměmi.

 

((UKRAJINA SI Z NÁS UDĚLALA NA NÁŠ ÚČET DOJNOU KRÁVU, A TO VE VŠECH SMĚRECH!!! NÁS TO UŽ NEZAJÍMÁ, KDYŽ ODMÍTAJÍ MÍROVÉ DOHODY NA ZÁKLADĚ ZÁKAZU, NEBO ROZHODNUTÍ USA. AŤ JIM ELEKTŘINU DODÁVÁ USA!!!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4012019

 

 

📌22. června 2024 15:19: PUTIN PODEPSAL ZÁKON O STÁTNÍ PODPOŘE VÝROBCŮ DRONŮ:

 

Zákon o státní podpoře vývojářů a výrobců bezpilotních systémů podepsal ruský prezident Vladimir Putin. Zákon vstoupí v platnost 1. července 2024.

Zákon stanoví vytvoření jednotného registru organizací, které vyvíjejí a vyrábějí bezpilotní letadlové systémy a komponenty pro ně v Rusku. Registr vytvoří a spravuje Ministerstvo průmyslu a obchodu a postup pro tuto činnost bude schválen ruskou vládou. Tím se účastníkům registru otevře přístup k různým typům státní podpory. Změny vstoupí v platnost 180 dní ode dne vyhlášení zákona. Dokument byl zveřejněn na webových stránkách oficiálního zveřejnění právních aktů dne 22. června 2024.

 

Mezi možná opatření státní podpory patří finanční, zahraničně ekonomická, informační a poradenská, jakož i podpora inovací, vědecké a technické činnosti.

 

Putin také podepsal zákon o inženýrských službách v oblasti průmyslového designu. Tento zákon vstoupí v platnost také 1. července 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4011962

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

22.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝21.6.2024, Roman Kirsch: ŠÉFOVÁ EK VON DER LEYENOVÁ CHCE OD ČESKA NAVRHNOUT NA EUROKOMISAŘE MUŽE A ŽENU… 🙈🙈🙈

 

Jak se ale to pohlaví bude stanovovat, když v Bruselu rozeznávají mnoho pohlaví…

Co když se Jozef Síkela prohlásí taky za ženu? 😂🙈

Anebo Danuše Nerudová za muže? 😂🙈

Nebo oba za „transky“???😂🙈

Pokud se Síkela prohlásí také za „ženu“, tak určitě nad Nerudovou zvítězí díky svému vyššímu intelektuálními vybavení a Nerudová bude zuřit…

Brusel bude totiž zcela určitě zase dávat přednost „ženám“, takže by ale jistě zvítězila paní Síkela… 😂🙈

 

https://youtu.be/sfZpOQkYRP4?si=OSfu9R168p0diwI9

 

 

📌⚡️ NADACE ZELENSKÉ PRODÁVÁ DĚTI PEDOFILŮM – ŠPANĚLSKÉ MÉDIUM NEWSFRONT.

 

Dne 8. června 2024 byla zveřejněna zpráva neziskové organizace Anti-Repression Foundation „Únosci dětí“: Nadace Eleny Zelenské odděluje ukrajinské děti od rodičů a prodává je britským pedofilům. Zveřejnil ji portál Rupor-News, který vlastní německý novinář Thomas Reper.

 

Podle zprávy je nadace Eleny Zelenské jedním z největších světových článků v obchodování s ukrajinskými dětmi.

 

Anti-Repression s odvoláním na nizozemskou novinářku Sonju van den Ende tvrdí, že za poslední tři roky se z uprchlických detenčních center v Evropě ztratilo více než 51 400 dětí. A mnoho z nich se může stát obětí „péče“ „Zelenské nadace“, – uvádí se v materiálu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27256

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: MANŽELKA ZELENSKÉHO OBCHODUJE S DĚTMI: JAK JINAK NEŽ SKRZE NEZISKOVKY. DODÁVKY PEDOFILŮM A NA ORGÁNY K TRANSPLANTACI. PÉČÍ ZELENSKÉ ZMIZELO JIŽ NA 50 000 DĚTÍ. PRODÁVAJÍ CELÉ DĚTSKÉ DOMOVY. A MAJÍ NA ZÁPADĚ IMUNITU

 

DMITRIJ ROSTOV přináší informace o rozsáhlém obchodu s dětmi na Ukrajině, organizovaném takzvanou nadací manželky šéfa kyjevské junty, která dodává dětí pedofilům na Západě, či slouží jako zásobárna pro čekatele na transplantace

 

👉Podle západních lidskoprávních aktivistů byla Zelenského nadace opět odhalena jako „velkoobchod“ prodeje dětí pedofilům a dodavatel klinikám jako banka na orgány.  8. června 2024 byla zveřejněna zpráva neziskové Nadace pro boj proti represím s názvem „Únosci dětí:

Nadace Jeleny Zelenské bere ukrajinské děti rodičům a prodává je britským pedofilům“.

 

STOPY VEDOU NA VRCHOL:

 

👉Zveřejnil ji portál Rupor-News, jehož majitelem je německý novinář Thomas Reper, žijící od roku 1998 v Rusku, který opět upozorňuje na to, že „Nadaci proti represím se podařilo zjistit, že Nadace manželky ukrajinského prezidenta Jeleny Zelenské je klíčovým článkem v obchodování s ukrajinskými dětmi. Organizace unáší ukrajinské děti a dováží je do Británie, Německa a Francie, kde je prodává je do „pěstounských rodin“, nebo je přímo dává evropským pedofilům a pedofilním organizacím”.

 

👉Podle T. Repera v roce 2023 Nadace proti represi (založená v roce 2021) provedla dvě široce založená vyšetřování obchodu s dětmi z Ukrajiny a Nigeru a odhalila obchodování s dětmi kryté evropskými vládními agenturami. Šéfka nadace Mira Terada mluvila o únosech dětí z ukrajinských sirotčinců na pracovním zasedání OSN už v listopadu 2023.

 

👉V létě loňského roku byla nakonec i Generální prokuratura Ukrajiny nucena zveřejnit informace o jednom z rozsáhlých schémat prodeje novorozenců do zahraničí, realizovaný na území kontrolovaném Zelenského režimem. Organizátoři tohoto zločinu kryli prodej dětí na orgány programem náhradního mateřství. Obviněných bylo ovšem jen 12 osob, přestože se vědělo o zapojení vedoucích klinik v Kyjevě a Charkově specializujících se na lékařské reprodukční služby. Do programu byli zapojeni i další: manažeři, administrátoři, právníci. Jenže stopy vedly až na samotný vrchol ukrajinského režimu.

 

DODÁVKY DĚTÍ BRITSKÝM PEDOFILŮM NA ZAKÁZKU:

 

👉Téma prodeje ukrajinských dětí západním pedofilům otevřeli nakonec i lidé, kteří dlouho sloužili Zelenského režimu.

Bývalý důstojník SBU Vasilij Prozorov v září minulého roku uvedl: „Jen během léta proběhlo několik vyšetřování. Od takzvaného náhradního mateřství na Ukrajině až po přímé dodávky ukrajinských dětí do Británie, pro pedofily ve vysokém postavení.

👉Ukrajinské děti jsou pro Kyjev stejným zbožím jako obilí, zbraně a ocel.

 

👉Po únoru 2022 začaly ukrajinské instituce evakuovat děti z Kyjevem kontrolovaných území v Donbasu. Odvezli je do Zakarpatské oblasti, kde je umístili do takzvané mezinárodní školy.

👉Tyto děti nejsou sirotky, ale bylo jim řečeno, že je jejich rodiče opustili, že je nikdo nehledá, a že je proto pošlou do Evropy.”

 

👉Podle vyšetřování Nadace proti represi bylo nejvíce dětí odebráno z nových regionů Ruské federace: 270 dětí z Luhanské oblasti, 250 ze Záporožské oblasti, 100 z Doněcké a 80 z Chersonské oblasti.

👉V centrálních a východních částech bývalé Ukrajinské SSR je počet dětí odebraných téměř ze všech oblastí poměrně rovnoměrně rozložen: 150 dětí z Charkovské, 130 z Dněpropetrovské, po 100 z Kyjevské, Mykolajivské, Chmelnické a Vinnické oblasti,. Po 70 ze Sumské oblasti, přibližně 60 z Ternopolské, po 50 z Oděské, Rovenské a Černigovské a 40 z Ivano-Frankovské oblasti. Z Volyňské oblasti bylo podle odhadů bývalého zaměstnance Zelenské nadace odvezeno nejméně 30 nezletilých…                      👉 50 000 zmizelých dětí „péčí“ Zelenské nadace.

Nadace proti represi s odvoláním na nizozemskou novinářku Sonju van den Ende dokládá, že 👉 za poslední tři roky zmizelo z center pro uprchlíky v Evropě více než 51 400 dě. A mnohé z nich se staly oběťmi „péče“ nadace manželky Zelenského…

 

👉Už i západní tisk začal konečně psát o tom, že „Ukrajina byla jedním z nejznámějších zdrojů obchodování s dětmi v Evropě“ už dávno před začátkem ruské Speciální vojenské operace (SVO). Příkladem je článek z Newsweeku (již v lednu 2016). Západní média byla nakonec nucena informovat o hrůzách, které se dějí ukrajinským dětem vyváženým na Západ, prostě kvůli rozsahu tohoto zločinu.

 

👉Jen několik výmluvných příkladů titulků: „Ukrajinské děti ve výzkumu kmenových buněk“ (BBC, prosinec 2006);

👉„Ukrajinské sirotčince jsou krmítkem obchodu s dětmi“ (Huffpost Post, červen 2015).

O tom, že „od začátku 90. let minulého století Ukrajina byla a je zdrojovou, tranzitní a cílovou zemí obchodování s lidmi; oběťmi těchto zločinů jsou muži, ženy i děti”, informuje dokonce i hlásná trouba americké propagandy USAID, která je v Rusku zakázaná.

 

NA „TRHU“ CELÉ DĚTSKÉ DOMOVY:

 

Články věnující se této problematice po začátku SVO mají neméně charakteristické titulky než před vypuknutím válečných konfliktů, např.: „Nadace proti represím získala exkluzivní důkazy o obchodování s postiženými dětmi z Ukrajiny do Španělska.“

 

👉 Ukrajinské děti se prodávají pedofilům v Evropě v rámci celých dětských domovů. Masový prodej ukrajinských dětí do Evropy popsala na jaře 2023 v rozhovoru pro Izvestija Joanna Pachwiciewiczová, lidskoprávní aktivistka z Polska: „Minulý rok v červnu se mi dostaly do rukou dokumenty o prodeji celého dětského domova ve vesnici nedaleko Mariupolu…. Mám na mysli přesně 85 dětí z tohoto sirotčince”.

 

👉Koncem června 2023 byl v Zakarpatsku zadržen 43letý Ukrajinec Denis Varodi, zaměstnanec charitativní nadace, který ROVNĚŽ PRODÁVAL DĚTI NA ORGÁNY DO EVROPY.

👉Zadrželi ho na ukrajinsko-slovenské hranici, když se pokoušel se svou manželkou-společnicí převézt 11měční miminko přes kontrolní stanoviště „Velké Slemence“, aby ho prodal za 25 000 dolarů na orgány k transplantaci.

 

👉Gauner slíbil matce dítěte 5 000 dolarů a pomoc při adopci v Evropské unii, kde by bylo miminko údajně v bezpečí před hrůzami války. A dokonce jí vyplatil zálohu 1 000 dolarů. Před zatčením prokazaztelně „zrealizoval“ několik podobných prodejí dětí ve věku 1–2 let na Západ. To však nebránilo soudu ve městě Užhoro, aby ho po zatčení propustil na kauci ve výši jednoho milionu hřiven – přibližně 25 000 dolarů (PŘIBLIŽNÁ HODNOTA JEDNOHO Z DĚTÍ, KTERÉ VYVEZL NA ORGÁNY DO EVROPY)!

 

VELKOOBCHOD PRO PEDOFILY A TRANSPLANTACE ORGÁNŮ:

 

👉Přitom ve svém videu Varodi přiznává, že děti jsou oběťmi odebírání orgánů. Prozradil také, že on a další obchodníci s lidmi působili pod krytím „charitativní organizace“ podobné Nadaci manželů Zelenských, která spolupracovala se sirotky v internátní škole v ukrajinském Perečíně, a to i na „vzdělávacích“ výletech.

Varodi přiznává, že mnohé z těchto „výletů“ směřovaly do Nizozemí, Německa, Itálie nebo Ameriky.

👉Zatímco studenti chodili na různé výlety, právníci spolupracující s obchodníky s lidmi údajně falšovali cestovní doklady pro děti a některé z nich byly pak údajně „adoptovány“.

 

👉Ve skutečnosti byli podle Varodiho „děti a studenti internátní školy v Borščově odváženi k odebíráním orgánů na transplantace.

👉Typicky: Odvezli 25 dětí, vrátilo se jen 23… za účasti zaměstnanců, vychovatelů a učitelů“. Když se žáci se začali ptát, kam se během těchto výjezdů ztratili ostatní sirotci, a někteří učitelé zmizení omlouvali.

👉Varodi to řekl přímo: Děti ve škole byly typovány k odběru orgánů na transplantace: „Byly to většinou siroty… Některé z nich se dodnes nevrátily a místo jejich pobytu není známo.

 

👉NĚKTERÁ MÉDIA JIŽ OBVINILA NADACI UKRAJINSKÉ PRVNÍ DÁMY JELENY ZELENSKÉ Z OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI, Z NICHŽ NĚKTERÉ PROKAZATELNĚ SKONČILY U PEDOFILŮ NA ZÁPADĚ. Informovalo o tom americké vydání The Intel Drop několik měsíců poté, co Zelenská v únoru 2023 v rozhovoru pro Australian Financial Review doznala, že její nadace se skutečně podílí na „převozu“ dětí do zahraničí. Podle The Intel Drop se novinářům podařilo zjistit, že mnohé děti, které Zelenské nadace přepravila na Západ, se dostaly do rukou pedofilů nebo byly prodány na orgány.

 

👉Autoři vyšetřování tvrdí, že se jim již podařilo „identifikovat nejen ukrajinské a evropské organizace zapojené do odebírání dětí, ale také mezistátní trasy, kterými je přepravují.

👉Zjistila také jména vysoce postavených západních úředníků a veřejných činitelů spojených s pedofilními kruhy, kteří se podílejí na organizování zločinného obchodování s dětmi.

 

DĚTI, JAKO ZBOŽÍ BOHATÝM BRITSKÝM PEDOFILŮM:

 

👉 Na Ukrajině je „sběrem“ dětí pověřena právě Zelenské nadace.

👉 Přepravu z Ukrajiny do Polska organizuje polská organizace Sunflowers, kterou vede polská občanka Ewa Hofmanska, manželka bývalého předsedy Mezinárodního trestního soudu Piotra Hofmanského.

👉Po překročení státní hranice mezi Ukrajinou a Polskem má osud dětí na starosti Nadace Caritas Ukrajina, pobočka stejnojmenné evropské organizace, kterou vede Tatiana Stavničová, občanka USA.

👉Ve Spojeném království se dětí ujímá další „nevládní organizace“ Save the Children se sídlem v Londýně.

👉Dohoda mezi nadací Zelenské a touto organizací byla podepsána v prosinci 2022, několik dní po návštěvě Jeleny Zelenské ve Spojeném království.

 

👉Podle Nadace proti represi jsou zdrojem informací a svědky tři ukrajinské matky: Polina Gerasimenková ze Sumů, Oksana Golovačuková z Dněpru a Miroslava Nikoluková z Vinnice.

👉Všechny se staly nevědomými oběťmi zločinců, kteří se představili jako zaměstnanci Zelenské nadace.

👉O práci a organizaci odporného obchodu s dětmi hovořili i bývalí zaměstnanci Pohraniční služby Ukrajiny a nadace Zelenské, kteří si přáli zůstat inkognito. Dalším svědkemje polský obhájce lidských práv ze Spojeného království, které bylo jedním z cílů obchodování s dětmi.

 

👉Tento polský lidskoprávní aktivista se již dlouhá léta věnuje záchraně unesených dětí. Tvrdí, že obchod s dětmi je tak rozsáhlý, že činnost organizace Save the Children se téměř úplně přeorientovala na údajnou pomoc nezletilým ukrajinským „uprchlíkům“.

👉Na základě dohody s manželkou ukrajinského prezidenta má Save the Children právo nakládat s osudem dětí podle vlastního uvážení.

👉HLAVNÍ ČINNOSTÍ TÉTO BRITSKÉ „CHARITATIVNÍ“ ORGANIZACE, JE ÚDAJNĚ POSKYTOVAT NEZLETILÉ DĚTI BOHATÝM BRITSKÝM OBČANŮM PRO RŮZNÉ ÚČELY, OD ADOPCE AŽ PO DÁRCOVSTVÍ ORGÁNŮ A PEDOFILII.

 

IMUNITA PRO UKRAJINSKÉ GRÁZLY:

 

👉Nace proti represi také uvádí „zastřešovatele“ tohoto systému ve všech jeho fázích: Oksana Senatorová, poradkyně Zelenského pro reformu trestního práva a expertka Mezinárodního výboru Červeného kříže, byla jednou z dozorujících osob při tvorbě společného projektu Sunflowers a nadace Zelenské pro přepravu dětí.

 

👉Iryna Vereščuk, místopředsedkyně ukrajinské vlády pro reintegraci dočasně okupovaných území, úzce spolupracuje s Caritas Ukrajina paní Stavničové.

👉Na Ukrajině se problematikou obchodování s dětmi zabývá nadace Save Ukraine, kterou vede Nikolaj Kuleba, do roku 2021 prezidentův komisař „pro práva dětí“. Z této funkce byl odvolán jako „člověk (předchozího prezidenta) Petra Porošenka“, ale sám se označuje za bojovníka za „návrat dětí unesených Ruskem“👹.

👉A sedě na dotacích od SBU organizuje nejrůznější provokace, které mají obchod dětí se Západem zakrýt.

 

👉Celá mašinérie je určena k odebírání dětí buď přímo rodičům, nebo z dětských domovů a útulků.

👉VYUŽÍVÁ SE VŠECHNO – OD SLIBŮ AŽ PO VÝHRŮŽKY A PŘÍMÉ NÁSILÍ.

👉Podle odhadů má Zelenské nadace 600 až 900 zaměstnanců, kteří se zabývají výhradně odebíráním a „sběrem“ dě.

👉A TI MAJÍ IMUNITU PŘED ORGÁNY ČINNÝMI V TRESTNÍM ŘÍZENÍ V NEJMÉNĚ PĚTI ZEMÍCH – UKRAJINĚ, POLSKU, NĚMECKU, FRANCII A BRITÁNII.

 

👉I NA TO PROUDÍ TAKÉ Z ČR PENÍZE A ZBRANĚ KYJEVSKÉMU REŽIMU!!!!!

 

Další slova jsou zbytečná.

 

https://volnyblog.news/manzelka-zelenskeho-obchoduje-s-detmi-jak-jinak-nez-skrze-neziskovky/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Milan Smutný: ♻️VLÁDA ČR PROGRAMOVĚ PŘIPRAVUJE OBČANY NA „ZELENOU“ CHUDOBU:

 

👉Odpovědná vláda vždy připravuje program na očekávané budoucí jevy ve společnosti, a proto vláda ČR již projednává opatření na předpokládané masivní šíření chudoby v důsledku realizace zelené dekarbonizační transformace české i unijní ekonomiky.

 

👉Dopravní chudoba je téma, jímž se v květnu na svém již třetím zasedání na půdě ministerstva životního prostředí (MŽP) zabývali vysocí úředníci MŽP a dotčených ministerstvech dopravy, místního rozvoje a průmyslu a obchodu a také představitelé dalších institucí i zelených neziskovek.

👉Zápis, který 15. května schválil vedoucí oddělení politiky a strategií MŽP Jaroslav Kepka, zcela vážně počítá s tím, že 👉zavedení dalšího typu emisních povolenek EU ETS2 od roku 2027 👉přinese navýšení chudoby obyvatelstva s tím, že tento orgán bude mít ambice řešit očekávanou „dopravní chudobu“.

 

👉PROBLÉMEM JE, ŽE SE ZATÍM NEVÍ, KOLIK OBYVATEL ČESKA BUDE BÍDOU POSTIŽENO.

👉Společnost STEM odhaduje současný počet chudých lidí v Česku na 800 tisíc. Podle zprávy Powerty Watch 2023 JE POD HRANICÍ CHUDOBY MILION ČECHŮ A DALŠÍ DVA MILIONY SE K TÉTO HRANICI BLÍŽÍ.  

 

👉Bezmála 20 let působí v EU systém emisních povolenek EU ETS, které zatížily zvláštními daněmi ceny energie a produkci těžkého průmyslu a jež do tří let zřejmě ekonomicky zničí produkci elektřiny a tepla z uhlí (bez reálné náhrady!).

👉Tyto povolenky stály klíčově za explozí cen elektřiny a plynu a tím také inflace.

👉V roce 2023 byl Bruselem uzákoněn a do národní legislativy členských států EU převeden další systém zelených daní oddělený od stávajícího systému, tzv. ETS2.

Bude pokrývat a řešit emise CO2 ze spalování paliv v budovách, silniční dopravě a dalších odvětvích, tedy především dosud povolenkami nedotčený malý průmysl.

 

👉Systém nových povolenek má být plně funkční až v roce 2027, nicméně od roku 2025 započne monitorování a vykazování emisí.

👉Stejně jako ETS, i ETS2 bude fungovat s vyhrazenou rezervou.

👉Jinými slovy, Evropská komise si vyhradila právo manipulovat s objemem povolenek na trhu, aby byly patřičně účinné. I když Komise uvádí, že chce zajistit, aby cena povolenky nepřesáhly 45 eur (v cenách roku 2020, tj. očištěné o inflaci), máme jasný precedent ze systému prvních povolenek ETS.

👉Jejich cena se původně uvažovala v rozmezí 5 až 20 eur, ovšem nedávno vystoupaly i nad 100 eur, s dnešní cenou (kvůli ekonomické recesi v řadě zemí EU včetně Česka) kolem 75 eur za tunu CO.

 

👉A na co se můžeme tedy v roce 2027 „těšit“?

👉EMISNÍ POVOLENKA ZATÍŽÍ BYDLENÍ VŠECH, KDO TOPÍ NEJEN UHLÍM, ALE I ZEMNÍM PLYNEM.

O KOLIK? Hovoří se o dodatečných 200 korunách za MWh plynu, když dnešní velkoobchodní cena samotné komodity je kolem 1000 Kč!!!!!!

 

♻️ZELENÁ ŽEBRAČENKA:

 

👉A nyní se dostáváme k tomu, proč čtyři ministerstva vlády ČR vážně řeší očekávanou dopravní chudobu milionů Čechů.

Podstatně výraznější zásah do hospodaření každé rodiny a do zvýšení cen všech produktů a služeb bude zatížení výrobců benzínu a nafty.

👉Ti samozřejmě přenesou tyto náklady v ceně pohonných hmot na spotřebitele. Zatím se uvažuje asi o 3 korunách navíc ke stávající ceně benzínu a nafty, tedy o 150 korunách navíc – na jednu 50litrovou nádrž auta padne na oltář dekarbonizace EU. 👉Ovšem racionální pesimisté hovoří až o takovém zatížení cen PHM, že by mohl znamenat výslednou cenu 70-75 korun za litr.

👉To by zcela jistě znamenalo, že automobil se zase stane luxusním zbožím jen pro nejbohatší.

👉Navíc pohonné hmoty zdraží všechny služby, veřejnou i nákladní dopravu. To, že se zvýšené dopravní náklady projeví v prudkém růstu cen potravin a dalších druhů zboží a služeb, je nabíledni.

👉Rostoucí inflaci tak znovu postavíme uvítací slavobránu.

 

👉Když Česko důsledně realizuje program nových emisních povolenek, pak si bude moci milostivě sáhnout na peníze, které z těchto povolenek vybere Evropská komise a z nichž za finanční účasti členských zemí vytvoří Sociálně klimatický fond.

👉V letech 2026 až 2032 chce komise pro chudé Evropany rozdělit částku 86,7 miliardy EUR, tedy asi 2,2 bilionu korun.

👉Když si připustíme, že by nějakou formu pomoci mohlo reálně potřebovat 120 milionů ze 450 milionů obyvatel EU, tak za uvedené sedmileté období pomoci je to měčně 215 korun na osobu.

👉Kolikpak litrů benzínu po jeho emisním zdanění to bude?

👉Vítejte ve společnosti, která vám speciálními zelenými daněmi vezme 100 korun a pak některým vrátí padesátku, možná ani ne dvacku v podobě zelené žebračenky.

 

👉A JAKÉ ZATÍM SDÍLEJÍ DOTČENÁ MINISTERSTVA VLÁDY ČR A ZELENÉ NEZISKOVKY RECEPTY NA DOPRAVNÍ CHUDOBU?

👉Samozřejmě půjde o miliardové dotace (vybrané z emisních povolenek) a samozřejmě se bude muset jasně vymezit kategorie českého dopravního chudáka, protože takový nuzný člověk má mít nárok na velkou slevu na jízdném ve veřejné hromadné dopravě.

👉Při 800 tisících dotčených lidí se náklad na slevu odhaduje na 6,4 miliardy ročně, násobte si tuto částku v případě očekávaného nárůstu chudých Čechů po roce 2027!

 

👉Jak se píše v návrhu opatření, „na hromadné dopravě bude do značné míry závislá velká část obyvatel ČR, zejm. ve venkovských a periferních regionech.

👉Od r. 2027 hrozí výrazné zhoršení dostupnosti z důvodu zvýšení celkových nákladů přepravy osob a bude potřeba zajistit adekvátní formy přímé podpory (sleva na jízdném), abychom předešli negativním důsledkům, které zvýšené ceny za dopravu mohou na zranitelné skupiny obyvatel mít“.

 

👉NA NÁKUPY NA KOLE:

 

👉Jeden z návrhů uvažuje, že každá z více než 6 000 obcí v ČR by z dotací získala elektrické kolo, které by používal tamní obecní/městský úřad a dle speciálně vyvinutého softwaru by ho sdíleli dle elektronického rozdělovníku místní obyvatelé.  👉Náklad na dotaci: 300 milionů. V zápise ze schůze je vznesena obava, že „…rozvoj cyklodopravy nepomůže mladým rodinám s dětmi“. A hlavně, konstatuje se v zápisu, „podpora využívání elektrokol přispěje k dekarbonizaci dopravy“.

👉V návrhu opatření se konstatuje, že „operativní cyklistická doprava dokáže efektivně realizovat cestu v odlehlých regionech. Kromě bezpečné cyklistické infrastruktury je třeba občanům nabídnout pro sdílení jízdní kola a prostředky tzv. mikromobility.“

👉Jak se dále uvádí, „v cíli služeb, včetně bodů napojení na veřejnou dopravu, je nutné zajistit bezpečnou úschovu kola s možností dobíjení elektrokol“.

Jak vidno, bystrý státní úředník myslí i na realitu Česka s rozšířeným kradením e-kol. 👉NO, A HLAVNĚ SE TĚŠME NA VELKÝ VÍKENDOVÝ ČI PŘEDVÁNOČNÍ RODINNÝ NÁKUP NA KOLE V ZIMNÍ SLOTĚ

 

👉Ve všech navrhovaných dokumentech řešících dopravní chudobu se mimořádný důraz klade právě na dopravu na kole. Jak se říká v návrhu řešení, „operativní cyklistická doprava dokáže efektivně realizovat cestu v odlehlých regionech, a to na obyčejném kole do vzdálenosti až 10 km, na elektrokole až 20 km.

👉Stávající silnice jsou ale často nebezpeč, a tak je potřeba realizovat bezpečnou dopravní síť pro cyklistickou dopravu. Týká se to zejména výstavby, modernizace a rekonstrukce cyklistických komunikací sloužících k dopravě do zaměstnání, škol, za službami a k zastávkám veřejné dopravy. Dále se to týká výstavby, modernizace a rekonstrukce cyklistických komunikací na hlavních dopravních cestách cyklistické dopravy v ČR.“

👉ODHAD NÁKLADŮ NA DALŠÍ DOTOVANÉ CYKLOSTEZKY: 5 MILIARD KORUN.

 

👉Další z návrhů – a zde je jistě vidět také vliv člena pracovní skupiny a samozvaného šéfa asociace elektromobility Lukáše Hataše, kdy každá obec má dotačně získat elektromobil.

👉Kdyby každá obec měla získat elektromobil Tesla, jehož ojetou verzí pan Hataš hrdě jezdí, pak se bavíme opět o více než 6 miliardách dotací.

👉A CO SE PRAVÍ O DOTAČNĚ ZAPLACENÝCH E-AUTECH NA KAŽDÉM OBECNÍM/MĚSTSKÉM ÚŘADĚ? „Podpora využívání sdílených elektromobilů přispěje k dekarbonizaci dopravy, přičemž tyto dopravní prostředky budou ve srovnání s privátními auty více využívány.“

👉REGIONY S OMEZENOU DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTÍ BY ZA NÁKLADY AŽ 2 MLD. KORUN MĚLY DOSTAT MALÉ ELEKTROBUSY, KUS BRATRU ZA DVA MILIONY.

 

👉Samozřejmě se bude muset miliardami dotovat emisními povolenkami ETS 2 od roku 2027 prudce zdražená nafta.

👉Napřed sice všem z nafty a benzínu vybereme emisní miliardy navíc, ale veřejné dopravě v autobusech a vlacích bude podle českých vládních úředníků nutno naftu dotovat dosud nevyčíslenými miliardami korun včetně nových provozních dotací.

 

👉„UŽÍVEJ, NEVLASTNI“

 

👉V návrhu řešení se také (všimněte si neotřelých jazykových výrazů) navrhuje, že problém mobility a dopravní chudoby se „dá řešit prostřednictvím sdílené mobility, která umožňuje být mobilní každému, kdo nemá vlastní automobil. Klíčovou myšlenkou tohoto konceptu je „UŽÍVEJ, NEVLASTNI“.

👉Do sdílené mobility lze zařadit veřejné systémy sdílených jízdních kol, sdílených elektrokoloběžek a elektrických mopedů, sdílených aut včetně elektromobilů, sdílené jízdy nebo sdílená nákladní doprava.

Nové nabídky v oblasti mobility jsou především v kombinaci s veřejnou dopravou skvělým řešením pro první a poslední kilometr, což některé z uživatelských skupin mohou využít zejména pro intermodální řetězení cest.

👉Jak vidno, čeští vládní úředníci jsou otevřeni i idejím takových světových zelených vůdců, jako je mnohonásobný německý milionář, zakladatel a provozovatel Světového ekonomického fóra v Davosu klíčových světových osobností a miliardářů Klaus Martin Schwab. 👉TEN PROHLAŠUJE, ŽE LIDÉ BUDOU ŠŤASTNI, KDYŽ NEBUDOU NIC VLASTNIT. 👉TEDY ZŘEJMĚ AŽ NA MALOU SKUPINKU SVĚTOVÉ ELITY, KTERÉ MUSÍ TOTO DOBRO PO SVĚTĚ ROZŠIŘOVAT, SE SEBEZAPŘENÍM I VE SVÝCH VYSOCE EMISNÍCH SOUKROMÝCH TRYSKÁČÍCH. 

 

MEZIREZORTNÍ SKUPINA MÁ V PROGRAMU O ŘEŠENÍ DOPRAVNÍ CHUDOBY DALŠÍ ZASEDÁNÍ 11. ZÁŘÍ, TAKŽE UVIDÍME, S JAKÝMI NOVINKAMI PŘIJDE.

 

👉Kdyby občanům ČR ještě zbyly nějaké peníze, i tak nebudou stačit mimo jiné na cestování, protože Evropská komise tvrdě emisně zdaní nejen lodní, ale i leteckou dopravu.

👉Jak na tom bude jih Evropy bez masové turistiky, to zase asi vyřeší obrovské přerozdělování a také TISK NOVÝCH PENĚZ NA DLUH.

👉A to nejen Řecko, ale také Itálie a Francie nezvládají své zadlužení už nyní.

👉Navíc Brusel zavede od ledna 2026 uhlíkové clo na dovoz všech produktů, které se kvůli tvrdé zelené tranzici v čím dál větší míře přesouvají jinam, hlavně do Číny. Takže komodity jako ocel, cement či umělá hnojiva citelně zdraží.

👉Nedávno ohlásila Evropská komise, že od počátku července zvýší současná cla na čínské elektromobily o dalších až 38 %. Přece není možné, aby Číňané nabídli evropským zákazníkům elektromobily o třetinu až polovinu levnější než evropské automobilky.

 

👉Současný podíl zemí EU na světových emisích CO₂ činí asi 7 % a do roku 2050 má být toto společenství emisně neutrální. Nic na tom nemění fakt, že například Čína zprovozňuje v průměru každý týden dvě nové velké uhelné elektrárny.

👉Její podíl spolu se státy jako Indie, Indonésie a Vietnam na světových emisích roste nejen percentuálně, ale i absolutně, což platí pro celý rozvojový svět, který vidí ve všestranném využívání uhlí, ropy a zemního plynu naprosto nezbytnou cestu k prosperitě po vzoru Západu.

👉ALE NÁŠ EUROUNIJNÍ ZELENÝ SVĚT JE PODLE KLÍČOVÝCH ZASTÁNCŮ A PROTAGONISTŮ ZELENÉ IDEOLOGIE PŘECE CÍL, PRO KTERÝ STOJÍ ZA TO I PRUDCE ZCHUDNOUT. Nebo ne?

 

👉Když autor tohoto komentáře byl dospívajícím mladíkem, vládl v Česku (ČSSR) režim, který sliboval, že nastupující generace ve „vyspělé socialistické společnosti“ se budou mít lépe.

👉Nyní máme v EU i v národních vládách politiky, kteří v zájmu údajné spásy planety před klimatickou změnou chtějí nechat současné i budoucí generace prudce zchudnout.

 

♻️Ideologie Green Deal a její realizace v legislativním balíčku Fit for 55 nemá v naprosto iracionálním uspěchaném programu zelené revoluce k dispozici reálné a efektivní výsledky vědy a techniky, které by to „zařídily“ bez zničujícího zásahu do peněženek.

👉Takzvané zelené zdroje energie, jako sluneční a větrná, jsou dle investorské analýzy Bank of America nejdražší a vlastně i nejméně ekologické a budou fungovat jen za podmínky „věčných dotací“. Dosud neexistují efektivní a cenově přijatelná úložiště energie, jimiž současné nesmírně drahé baterie či zelený vodík zatím být nemohou. 👉Navíc historie prokázala, že nejlépe o životní prostředí pečují ekonomicky zajištění a informovaní lidé, chudáci na péči o přírodu čas a prostředky nemají.

 

👉Naše převládající ideologie světlých zelených zítřků tak nabývá sociálně-ekonomicky hodně temné podoby.

👉Zdá se ovšem na postupných výsledcích zejména národních voleb, že pro voliče je takový vývoj nepřijatelný.

👉V demokracii ještě jako uvědomělí voliči šanci na revizi této zničující ideologie stále ještě máme.

 

 

 

📌 22 června, 2024, Necenzurovanapravda: ŠÉF SPOLEČNOSTI PFIZER: „COVID BYL ZKOUŠKOU, NAŠE NEJLEPŠÍ DNY TEPRVE PŘIJDOU“ (video)

 

Pfizer je nejžalovanější firmou vůbec, nicméně i přesto si ohromné množství lidí nechalo aplikovat experimentální injekce právě od této společnosti, která navíc těží z toho, že v případě vakcín (či čehokoli, co pod tím názvem prodává) má dojednáno zproštění jakékoli zodpovědnosti za vedlejší účinky či úmrtí.

 

Covidové injekce jistě nebyly posledním počinem, na kterém Pfizer pohádkově vydělal, což si myslí také jeho šéf Albert Bourla.

 

Šéf společnosti Pfizer Albert Bourla již dříve učinil v Ekonomickém klubu v Chicagu několik pozoruhodných prohlášení, která v té době zůstala z velké části nepovšimnuta, ale která se nyní opět připomínají.

 

„Opravdu si myslím, že nejlepší dny společnosti Pfizer teprve přijdou, protože Covid byl pro mě jakousi zkouškou,“ řekl Bourla.

 

„Vyzkoušeli jsme si, jak zmobilizovat organizaci a učinit nemožné možným v boji proti závažné nemoci,“ dodal.

 

Bourla řekl, že jeho společnost se v nadcházejících letech zaměří na rakovinu a mnoho dalších věcí.

 

Nedávno Bourla v televizi Fox Business řekl, že očekává, že s léky proti rakovině zaboduje. Dokonce použil slovo „blockbuster“ (prodejní trhák).

 

„Onkologie je náš nový covid,“ řekl. Na konci loňského roku Pfizer koupil za 43 miliard dolarů biotechnologickou společnost Seagen, která se specializuje na léky zabíjející nádorové buňky.

 

Objevuje se také stále více vědeckých studií, které spojují mRNA vakcíny společnosti Pfizer proti Covidu s rakovinou. Ve většině proočkovaných zemí také dramaticky vzrostl počet pacientů s rakovinou.

 

ZDÁ SE, ŽE V TOMTO PŘÍPADĚ SI JEDNODUŠE BOURLA VYROBIL PROBLÉM, NA JEHOŽ ÚDAJNÉM ŘEŠENÍ NYNÍ HODLÁ VYDĚLÁVAT

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/sef-spolecnosti-pfizer-covid-byl-zkouskou-nase-nejlepsi-dny-teprve-prijdou-video/

 

 

📌♨️Poradce ruského prezidenta Patrušev: USA A VELKÁ BRITÁNIE POD ROUŠKOU SLOV O „SVOBODĚ A DEMOKRACII“ OŽIVUJÍ V EVROPĚ NACISTICKOU IDEOLOGII, ABY JI OBRÁTILY PROTI RUSKÉ FEDERACI.

Poznamenal, že obyvatelstvo Ukrajiny je většinou ruské a kyjevský režim se na příkaz Západu snaží tyto příbuzenské vazby potlačit tím, že posílá lidi na jatka.

Další prohlášení ruského vicepremiéra:

🔵Západ se choval pokrytecky, když se v 90. letech „přátelil“ s Ruskem, zatímco ve skutečnosti ho chtěl rozdrobit a odepsat.

🔵Západ se snaží bojovat proti Rusku vnucováním falešných hodnot, protože ve férovém boji nemá šanci vyhrát

🔵 „Strašáky“ o Rusku jsou na Západě vymyšlené, aby se určité kruhy udržely u moci za každou cenu

https://t.me/to_je_nas_svet/27258

 

 

📌😂 „DRUHÁ ČÁST PŘÍPRAVY NA DEBATU S TRUMPEM BUDE SPOČÍVAT V IMITOVANÝCH DEBATÁCH.

Půjde o 90minutovou formální debatu, při níž bude prezident po celou dobu na nohou a bude se snažit napodobit to, co bude muset dělat příští týden v reálném čase.“ – starého Joea čeká vyčerpávající trénink.

https://t.me/to_je_nas_svet/27259

 

 

📌🇺🇦 „V PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH BUDU KANDIDOVAT. NA UKRAJINU SE VRÁTÍM, AŽ ZELENSKYJ NEBUDE U MOCI,“ ŘEKL BÝVALÝ PORADCE ZELENSKÉHO ARESTOVIČ* V ROZHOVORU PRO SOBČAK.

 

„Jestli si mě lidé zvolí, nebo ne, je jejich věc. Musím mít morální právo a říct: ‚Dal jsem vám šanci, sám jsem se nominoval. Hlasovali jste/nehlasovali jste? Jaké jsou potom nároky vůči mně?“

Arestovič* otevřeně vystupuje proti kyjevským úřadům a zejména Zelenskému. Je nespokojen se současnou politikou orgánů země. Poznamenal také, že Zelenskému chybí diplomatické schopnosti, neumí odpovídat na nepříjemné otázky.

Poznamenal také, že Putin je jeho protivníkem, ale je připraven mu podat ruku a usmát se na něj.

*Alexej Arestovič – zařazen Rosfinmonitoringem na seznam extremistů a teroristů.

https://t.me/to_je_nas_svet/27260

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „IZRAEL NENÍ PŘIPRAVEN NA BOJ S HIZBALLÁHEM“: VELKÉ PŘIPUŠTĚNÍ VRCHOLNÉHO PŘEDSTAVITELE IZRAELE POSÍLÁ URGENTNÍ S.O.S. VLÁDĚ BENJAMINA NETANJAHUA

 

https://youtu.be/1tkkf7kVLtU?si=3dmSH5LkNTiwBNn6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NASADÍME…“: PUTINOVO VELKÉ PROHLÁŠENÍ PROTI UKRAJINĚ; RUSKÝ VŮDCE ČINÍ NABÍDKU ALIANCI NATO

 

https://youtu.be/r_p15GPUokI?si=p4pos0Ayjn273ZqK

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HROZÍ BEZPROSTŘEDNÍ VÁLKA MEZI RUSKEM A ALIANCÍ NATO? BIDEN „HECUJE“ PUTINA ČERSTVOU PROVOKACÍUPROSTŘED RUSKO-UKRAJINSKÉHO VÁLEČNÉHO KONFLIKTU

 

https://youtu.be/j3QJ3w77UOM?si=ZAIwfPR11Dze6_ka

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 22.06.2024“:

➡️☭☆Specialisté na opravy vyvinuli nastavení pro dálkovou střelbu z těžkého kulometu. Ovládání pohyblivého rámu kulometu se provádí pomocí drátů a umožňuje obsluze být v úkrytu na vzdálenost až sto metrů. Kamera se zařízením pro noční vidění namontovaná na kulometu umožňuje sledovat palebný sektor v kteroukoli denní dobu.

„Veškeré ovládání je drátové.“ Stalo se tak proto, aby nepřítele nenarušila žádná elektronická válka,“ řekl velitel oddělení oprav zbraní Sergej.

Zbraně, náhradní díly a elektronika pro výrobu produktu byly odebrány z vadných zařízení a z ukořistěných vozidel.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily dva UAV nad územím Brjanské oblasti, dva UAV nad územím Smolenské oblasti a jeden UAV nad Azovským mořem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V den památky a smutku bylo na zdech hlavního kostela ozbrojených sil Ruské federace zapáleno 1 418 svíček symbolizujících počet dní Velké vlastenecké války.

Celoruské akce „Svíčka paměti“ u zdí Hlavního kostela Ozbrojených sil Ruské federace se zúčastnil náměstek ministra obrany Ruské federace – náčelník Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace plk. Generál Viktor Goremykin, vojenský personál ústředních vojenských orgánů a moskevské teritoriální posádky, členové veřejných a veteránských organizací, duchovní, zástupci mládežnických organizací moskevské oblasti, včetně hnutí dětí a mládeže „YUNARMIA“.

Přesně ve 4 hodiny ráno, po úderu zvonu, za hudby písně „Jeřáby“ položili účastníci akce svíčky k pomníku „Matkám vítězů“ a ke kapslím se zeminou z masových hrobů.

Po celý den se bude moci každý zapojit do akce a zapálit si svíčku.

Na památku obětí Velké vlastenecké války se v Hlavním kostele ozbrojených sil Ruské federace konala Božská litanie, kterou sloužil metropolita Kirill ze Stavropolu a Nevinnomyssku.

Den předtím se na katedrálním náměstí Hlavní katedrály ruských ozbrojených sil odehrál flash mob, během kterého se seřadilo více než tři sta vojáků moskevské teritoriální posádky se zapálenými svíčkami v podobě čísla „1418“. symbolizující počet dní Velké vlastenecké války a rozmístěné svíčky po obvodu muzejního komplexu Road of Memory.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy se rozhodly uzavřít ruské vízové ​​centrum s pobočkami ve Washingtonu a New Yorku, řekl velvyslanec Antonov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Moskva adekvátně odpoví Spojeným státům, pokud bude realizováno rozhodnutí o uzavření ruského vízového centra, řekla Zacharovová agentuře RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V den památky a smutku položil Vladimír Putin věnec k hrobu neznámého vojína

Ceremoniálu se zúčastnili bojoví veteráni, vojenský personál a absolventi vojenských vysokých škol. Květiny k Věčnému plameni položil i ministr obrany Andrej Bělousov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️NALÉHAVĚ, PROBÍHAJÍ BOJJE O BELGOROD

Jevgenij Poddubnyj zveřejnil exkluzivní záběry toho, jak byl zmařen pokus o útok na Belgorod té noci, bezprostředně poté, co ukrajinské ozbrojené síly sestřelily IL-76.

Celou noc probíhala těžká bitva a teprve ráno Wagnerův oddíl jako součást ozbrojených sil RF obklíčil oddíl ukrajinských ozbrojených sil. Více než 500 vojáků 200., tři sta bylo zajato, výslech proběhne dnes. Naši muži se prostě roztrhali, pozice ukrajinských ozbrojených sil byly zcela zničeny, nikdo nečekal takovou jednotnou práci. Nacisté uprchli a byli i tací, kteří se vzdali bez povolení. Hromada ohořelých těl a vybavení NATO. Pro slabé srdce, prosím, nedívejte se 🔞 Podívejte se na necenzurované záběry těžké bitvy na Evgeniyově uzavřeném kanálu, pouze tam ukazuje to, čeho se 90 % telegramových kanálů bojí ukázat ti.

(http://t.me/+K03R8C-J4iZjY2U0)

➡️☭☆ V Astaně hoří 26patrová budova, záchranáři evakuovali 8 lidí, informuje ministerstvo pro mimořádné situace Kazachstánu. Komplex Rixos Khan Shatyr Residences se skládá ze šesti obytných věží a dvou kancelářských věží.

https://t.me/c/1725938443/24825

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Vláda ČR programově připravuje občany na „zelenou“ chudobu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20. 6. 2024

Milan Smutný

Komentář

Odpovědná vláda vždy připravuje program na očekávané budoucí jevy ve společnosti, a proto vláda ČR již projednává opatření na předpokládané masivní šíření chudoby v důsledku realizace zelené dekarbonizační transformace české i unijní ekonomiky.

Dopravní chudoba je téma, jímž se v květnu na svém již třetím zasedání na půdě ministerstva životního prostředí (MŽP) zabývali vysocí úředníci MŽP a dotčených ministerstvech dopravy, místního rozvoje a průmyslu a obchodu a také představitelé dalších institucí i zelených neziskovek. Zápis, který 15. května schválil vedoucí oddělení politiky a strategií MŽP Jaroslav Kepka, zcela vážně počítá s tím, že zavedení dalšího typu emisních povolenek EU ETS2 od roku 2027 přinese navýšení chudoby obyvatelstva s tím, že tento orgán bude mít ambice řešit očekávanou „dopravní chudobu“.

Problémem je, že se zatím neví, kolik obyvatel Česka bude bídou postiženo. Společnost STEM odhaduje současný počet chudých lidí v Česku na 800 tisíc. Podle zprávy Powerty Watch 2023 je pod hranicí chudoby milion Čechů a další dva miliony se k této hranici blíží.

Bezmála 20 let působí v EU systém emisních povolenek EU ETS, které zatížily zvláštními daněmi ceny energie a produkci těžkého průmyslu a jež do tří let zřejmě ekonomicky zničí produkci elektřiny a tepla z uhlí (bez reálné náhrady!). Tyto povolenky stály klíčově za explozí cen elektřiny a plynu a tím také inflace. V roce 2023 byl Bruselem uzákoněn a do národní legislativy členských států EU převeden další systém zelených daní oddělený od stávajícího systému, tzv. ETS2. Bude pokrývat a řešit emise CO2 ze spalování paliv v budovách, silniční dopravě a dalších odvětvích, tedy především dosud povolenkami nedotčený malý průmysl.

Systém nových povolenek má být plně funkční až v roce 2027, nicméně od roku 2025 započne monitorování a vykazování emisí. Stejně jako ETS, i ETS2 bude fungovat s vyhrazenou rezervou. Jinými slovy, Evropská komise si vyhradila právo manipulovat s objemem povolenek na trhu, aby byly patřičně účinné. I když Komise uvádí, že chce zajistit, aby cena povolenky nepřesáhly 45 eur (v cenách roku 2020, tj. očištěné o inflaci), máme jasný precedent ze systému prvních povolenek ETS. Jejich cena se původně uvažovala v rozmezí 5 až 20 eur, ovšem nedávno vystoupaly i nad 100 eur, s dnešní cenou (kvůli ekonomické recesi v řadě zemí EU včetně Česka) kolem 75 eur za tunu CO₂.

A na co se můžeme tedy v roce 2027 „těšit“? Emisní povolenka zatíží bydlení všech, kdo topí nejen uhlím, ale i zemním plynem. O kolik? Hovoří se o dodatečných 200 korunách za MWh plynu, když dnešní velkoobchodní cena samotné komodity je kolem 1000 Kč.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://www.epochtimes.cz/2024/06/20/vlada-cr-programove-pripravuje-obcany-na-zelenou-chudobu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR35ZbAKhG28AMMi5myHwRJ1c9ae1J_Xos7eCtUaj9giNGGA9o0bCHidHIA_aem_Nk73yVWYSvsS-mptSkNNgw

 

ZDROJ:

https://www.epochtimes.cz/2024/06/20/vlada-cr-programove-pripravuje-obcany-na-zelenou-chudobu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR35ZbAKhG28AMMi5myHwRJ1c9ae1J_Xos7eCtUaj9giNGGA9o0bCHidHIA_aem_Nk73yVWYSvsS-mptSkNNgw

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com