, , , , ,

Zde je důkaz, že všechny ty letní požáry byly žhářství – nikoli změna klimatu

Zde je důkaz, že všechny ty letní požáry byly žhářství – nikoli změna klimatu

1.10.2023 

 

Nový film The Fall of the Cabal ‚ Fire!!! Věci, které vás nutí jít HMMMMM ‚ ​​o všech požárech na světě, které zničily celá města, je třeba sledovat, říká Dr. Vernon Coleman. „Tento nový, skvěle prozkoumaný film by měl být přihlášen do Oscarů.“

Jak to, že některé budovy zůstaly nedotčené? Proč to trvalo tak dlouho, než přišla pomoc? Proč jsou média selektivně tichá? Proč úřady zablokovaly únikové cesty? Proč byli lidé zastavováni a posíláni zpět k požárům, kde zahynuli? Proč jsou zasažené oblasti stíněny a proč je pomoc odepřena? Janet Ossebaard a Cyntha Koeter hledají odpovědi ve svém novém filmu.

Poznámka: Jedna z webových stránek Dr. Colemana je nedostupná. Dr. Coleman zveřejnil upozornění pro své čtenáře na svém druhém webu :

Potíže mimo naši kontrolu znamenají, že http://www.vernoncoleman.org již nefunguje jako samostatná webová stránka a byla dočasně (doufejme) přesměrována na http://www.vernoncoleman.com

Vše, co běžně najdete na http://www.vernoncoleman.org , lze kromě videí najít na http://www.vernoncoleman.com . Většinu videí Vernona Colemana lze nalézt na http://www.onevsp.com , což je nová, plně taneční a zpívající verze BrandNewTube, a na bitchute.com a dalších platformách. Žádné z jeho videí nelze najít na YouTube, který ovládají padouši, neschvaluje fakta, pravdy a řádné debaty a je opravdu užitečné pouze pro ty, kteří hledají videa natočená tančícími křečky, maňásky a lidmi potápějícími se do kádí šodó.


Zde je důkaz, že všechny ty letní požáry byly žhářství – nikoli změna klimatu

Od Dr. Vernona Colemana

Nikdo s fungující mozkovou tkání nevěří, že letošní letní požáry byly přirozené události – natož že měly něco společného s falešnou změnou klimatu.

Nyní Janet a Cyntha, úžasný tým, který dal dohromady věčně ohromující videa Fall of the Cabal, vytvořili video dokazující – nade vší pochybnost – že požáry způsobil člověk.

A ukázali, jak si zapalovači odvedli práci.

Na jejich necelé dvě hodiny dlouhé video se můžete podívat  ZDE .

Speciální prezentace The Fall of the Cabal s názvem ‚ Oheň!!! Věci, které vás nutí jít HMMMMM ‚ vám ​​umožní uvědomit si, jak důkladně zlí spiklenci skutečně jsou.

Globalisté udělají cokoli, aby pomohli udržet mýtus o globálním oteplování a vezmou nás do Velkého resetu se svými chytrými městy – včetně zabíjení občanů a ničení domovů.

Bylo mi tak zle z toho, co konspirátoři udělali a nepochybně budou dělat i nadále, že jsem si v polovině filmu musel dát pauzu.

Tento nový, skvěle prozkoumaný film Cynthy a Janet z Pádu Cabal by měl být přihlášen do Oscarů. Odešlo by se sochou za nejlepší dokument.

Bacha.

A pak řekněte všem známým, aby se na to podívali.

ZDROJ:https://expose-news.com/2023/10/01/heres-proof-all-those-summer-fires-were-arson/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *