, , , , , , ,

Válečný zločinec obhajuje „digitální infrastrukturu“ na WEF, aby bylo možné sledovat, kdo je a kdo není očkován!

tony-blair-1024x575

Válečný zločinec obhajuje „digitální infrastrukturu“ na WEF, aby bylo možné sledovat, kdo je a kdo není očkován!

24.1.2023

Bývalý britský premiér Tony Blair naléhal na organizace jako Světové ekonomické fórum, aby povzbudily vlády k vybudování „digitální infrastruktury“ ke sledování toho, kdo je a kdo není očkován.

Blair na výročním zasedání WEF požadoval takovou státem kontrolovanou digitální očkovací databázi. Bývalý premiér zdůraznil důležitost „technologie a digitální infrastruktury“ pro sledování stavu očkovaných a neočkovaných lidí. (viz Twitter)

 

“Potřebujete data,” řekl Blair. “Musíte vědět, kdo je očkovaný a kdo ne.” Poukázal také na to, že některé vakcíny, které jsou stále ve vývoji, se skládají z více dávek. „Potřebujete tedy solidní digitální infrastrukturu, která v mnoha zemích není dostupná. Ve většině zemí tomu tak není.

V prosazování takové sítě vidí roli Světové obchodní organizace, WEF, G20 a G7.

Jeho Tony Blaira Institute for Global Change již dříve prosazoval digitální identitu. Sám se vyslovil pro povinné očkovací průkazy. WEF a Světová obchodní organizace také silně podporují digitální sledovací systémy.

Daleko od kamer WEF se Blair najednou zdá mnohem méně upovídaný:

Tony Blair, muž tak upovídaný a tak toužící diktovat zemi něco o kontrolovaném MSM. Zdá se, že při vážných otázkách ztrácí hlas. (viz Twitter)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *