, , , , , ,

Využití psychiatrie jako zbraně proti kritikům vládního narativu Covid

psychiatrie proti odpůrcům covidu

Využití psychiatrie jako zbraně proti kritikům vládního narativu Covid

Celý článek si poslechněte v audio verzi ZDE:

12.1.2022

Psychiatrie je po celou dobu své existence oblíbeným donucovacím prostředkem, který používají vlády silné ruky. Koneckonců psychiatrie je dokonalou zástěrkou k tomu, aby cílové osoby dělaly to, co vláda chce. Pokud se psychiatrie zaměřuje na určitou osobu, lze to považovat za soukromou lékařskou záležitost, a nikoli za záležitost státu nebo policejní akci.

Jako bonus pro autoritáře psychiatrie diagnostikuje cílovou osobu a diagnóza říká, že právě tato osoba je nemocná, špatná nebo mimo. Není tu nic k vidění, prostě nemocný člověk, jděte dál.

Jako dvojitý bonus pro utlačovatele je psychiatrie schopna podávat silné léky a dokonce elektrošoky, které brání jasnému myšlení a ve skutečnosti mohou způsobit chemickou lobotomii a další poškození mozku v případě antipsychotik a poškození mozku v případě elektrošoků. Tato taktika omámení nebo působení šoků danému kritikovi zneškodní jeho osobnost.

Výše uvedené bylo předmětem rozhovoru Sherry Strongové z organizace Children’s Health Defense Canada s Dr. Peterem Bregginem, viz video níže. Hovořili o tom, jak byla psychiatrie využívána v minulosti a jak je nyní využívána proti kritikům a odpůrcům Covidu.

Obrana zdraví dětí v Kanadě: Dr. Peter Breggin o vyhláškách o duševním zdraví,
29. listopadu 2022 (51 min)Aby ukázal, jak důležité a relevantní je toto téma v éře Covidu, začal Strong stručným popisem některých příkladů z Kanady, kde byla psychiatrie použita jako zbraň k umlčení těch, kteří se vyslovili proti oficiálnímu falešnému popisu Covidu:Jeden kanadský hasič byl umístěn do psychiatrické léčebny svou manželkou, která zastávala vysokou funkci ve zdravotnické službě v Albertě. Manželka svému muži řekla, že ho opustí, pokud se nenechá očkovat. Když se odmítl nechat očkovat a hrozila mu ztráta zaměstnání, rozhodla se ho nechat zavřít s tím, že je psychicky labilní.
Dr. Mel Bruchet byl proti své vůli uvězněn v psychiatrickém zařízení a omámen drogami za to, že odhalil, že ve vancouverských nemocnicích dochází k nadměrnému počtu mrtvě narozených dětí. (Další čtení: Lékaři tvrdí, že v Kanadě prudce vzrostl počet mrtvě narozených dětí, The European Union Times, 6. prosince 2021)
Chris Vaughan, bojovník za svobodu, byl proti své vůli uvězněn v psychiatrické léčebně v Langley a omámen drogami, přičemž lékař měl nad jeho životem naprostou kontrolu.
Doktoru Francisi Christianovi ze Saskatchewanu vyhrožoval ministr zdravotnictví, zatímco ho chtěl propustit, nařčením z duševního onemocnění, protože doktor Christian zpochybňoval bezpečnost injekcí Covid pro děti. (Další čtení: Chirurg byl propuštěn lékařskou fakultou za to, že vyjádřil obavy o bezpečnost injekcí Covid pro děti, Justice Centre for Constitutional Freedoms, 23. června 2021

Dr. Breggin začal historií využívání psychiatrie jako zbraně. Pravděpodobně největším příkladem použití psychiatrie jako nástroje útlaku je použití organizované psychiatrie během holocaustu v Německu, vysvětlil Dr. Breggin, „a bylo obhajováno evropským a americkým psychiatrickým systémem“.

V roce 1920 se začalo debatovat a diskutovat o tom, jak provádět masové vraždění nehodnotných lidských životů. V době, kdy se Hitler dostal k moci, byla psychiatrie připravena zasáhnout a na vlastní pěst vytvořit takzvaný program eutanazie pro celou populaci státních psychiatrických léčeben a ve spolupráci s pediatry i pro mnoho dětí na dětských odděleních.

„Pravděpodobně zavraždili něco mezi 100 000 a 200 000 Němců,“ řekl doktor Breggin. Hitler pak program zrušil, protože byl u německé veřejnosti nepopulární. „Byl to asi jediný případ, kdy ho na veřejnosti vypískali, právě kvůli této problematice.“ Hitler tedy program eutanazie zrušil. Poté jej však začlenil do počátku holocaustu – prvním vedoucím nacistického vyhlazovacího tábora byl bývalý vedoucí psychiatrického vyhlazovacího tábora.

Mnoho lidí, kteří byli svědky norimberského procesu, napsalo, že k holocaustu nemuselo dojít, kdyby program eutanazie psychiatrie neprobíhal tak bezchybně, řekl doktor Breggin.

Řada historiků poukázala na to, že vědecká byrokratizace vraždění byla jedinečnou vlastností holocaustu, ale zdá se, že nikdo z nich neuvedl zdroj. Byrokratické, vědecké zabíjení – bylo vynalezeno a poprvé zavedeno organizovanou psychiatrií. To je jeden z důvodů, proč lékaři Mitscherlich, Alexander a Ivy každý zvlášť prohlásili, že psychiatrie byla klíčem k holocaustu a že k tragédii by možná nedošlo bez počátečního programu eutanazie.

Role psychiatrie v holocaustu, Peter R. Breggin, 12. března 1993.
Doktor Breggin dnes v USA řekl: „Neslyším tolik zpráv jako vy [v Kanadě], ale jsme tím hluboce znepokojeni. Jsme hluboce znepokojeni pojmy, které se prosazují jako masová psychóza [nebo] psychóza hromadné formace. Problémem je oprávnění psychiatrie zabývat se masovými psychózami. To je děsivé … Nakonec to někdo využije jako skvělý nástroj k provádění těchto masových diagnóz. Dokonce i Rusko a Čína dělají tyto individuální diagnózy – lidé končí v psychiatrických léčebnách, když jdou proti probíhajícímu procesu.“

V kanadském Ontariu byly nedávno vydány pokyny, které nabádají lékaře, aby považovali odpor k očkování za psychický problém. Pokyn se konkrétně zmiňuje o injekcích Covid a posílání lidí na terapii nebo používání psychiatrických léků.

„V [pokynech] byla obsažena myšlenka, že jakýkoli odpor, nejen k očkování, ale jakýkoli odpor, je duševní problém,“ řekl doktor Breggin. Podle posledních informací, které Dr., Breggin slyšel, bylo toto doporučení vzhledem k odporu, který vyvolalo, staženo. „Ale nezapomeňte, že ho stáhnou jen dočasně a pak nás zase popostrčí,“ dodal.

Dr. Breggin se zmínil o učitelce ve škole v New Yorku, která odmítla spolupracovat při nošení ochranné roušky na obličeji a nevěřila tomu, ani že by se měla nechat „očkovat“. Byla tedy poslána na psychiatrické vyšetření. Její diagnóza zněla, že je psychotická, a to na základě jejího přesvědčení, že za agendou Covid stojí zlé síly.

Ale „celkový obraz, který si lidé musí uvědomit,“ řekl doktor Breggin, je „nejvyšší prioritou lidí, kteří věci řídí – bankéři, velké technologické společnosti, všechny velké americké korporace – ti všichni spolupracují s ČKS, Komunistickou stranou Číny“.

„A všichni používají koncepty rovnosti a spravedlnosti Klause Schwaba … a Velkého návratu k moci, aby ospravedlnili to, co je v konečném důsledku pro největší impérium na světě, které kdy bylo vytvořeno … Všichni mají vizi globální vlády, kde se nemusí starat o to, kdo řídí Kanadu, demokracii v Kanadě nebo svobodu milující vlastenecké Američany.“

V současné době je v Kanadě šestou příčinou úmrtí podle počtu lékařsky asistovaná sebevražda a plánuje se její zvýšení. Děsivé je, že existuje návrh umožnit dětem zvolit si lékařsky asistovanou sebevražda a rodiče by byli informováni až po usmrcení dítěte.

Další informace:

Eutanazie a asistovaná sebevražda v Kanadě, Rada pro práva pacientů (Patients‘ Rights Council)
Inside the world of Canada’s assisted suicide – for ‚mature minors‘ (Uvnitř světa asistované sebevraždy v Kanadě – pro „zralé nezletilé“), Deseret News, 5. listopadu 2022.

“ Pokaždé, když dělají tyto věci, tak zahrnují i sebevraždu,“ řekl Dr, Breggin.

„Začíná se tomu [říkat] ‚asistovaná sebevražda‘, protože jdou za mladými lidmi, kteří jsou ve velké depresi a mají sebevražedné sklony. Co tedy dělají? Poskytnou jim ‚asistovanou sebevraždu‘. Je to opravdu hanebné. Je to způsob myšlení, který umožnil, [jak bylo popsáno výše], masové vraždění duševně nemocných a poté holocaust.“

Vytvářejí ideální podhoubí pro „asistovanou sebevraždu“ například prostřednictvím potravin. Strong, který je odborníkem na výživu, uvedl, že kanadští rodiče dávají svým dětem jídlo, které je vysoce zpracované a chemicky vylepšené, což vede k depresím a dalším psychickým problémům. Dětem jsou pak podávána antidepresiva a antipsychotika.

Jedním z nejúčinnějších způsobů ovládání světa je masové užívání léků, a to i pro děti. Dr. Breggin nejprve odmítl jako „konspirační teorii“, že existují síly, které tuto metodu používají. Byla to jeho žena Ginger, která jako první pojala podezření, že se tímto způsobem používají hromadné léky pro obyvatelstvo. S některými léky lze jednou injekcí někoho utlumit ve stejném rozsahu, jaký by zabral týden ve vězeňském táboře pro vymývání mozků nebo prvních několik dní v nacistickém vyhlazovacím táboře, řekl Dr. Breggin.

„Když se teď podívám na součet toho všeho, věřím, že za rozsáhlým medikováním, šokováním a lobotomizací lidí stály hodně peněz a hodně síly a vlivu vládních peněz, vládního vlivu. A mnohem hlouběji, domnívám se [spíše] než cokoli, co znám, se do těchto typů psychiatrických záležitostí hodně zapojuje ministerstvo obrany.“

„… Antipsychotické léky, a ty se nyní hojně používají, … potlačují čelní laloky, a tak vás okamžitě uvedou do stavu menšího sebeuvědomění … stejně jako lobotomie, až na to, že se z ní začnete zotavovat – ale [po] opakování, opakování, opakování se z ní lidé nemusí nutně zotavit.“

Ačkoli to Dr. Breggin nezmiňuje, nedávný článek v The Epoch Times potvrzuje hodnocení Dr. Breggina. Popisuje studii na Aljašce, která zjistila, že práva a bezpečnost pacientů byla systematicky porušována jejich psychiatry a soudci, kteří se postavili na stranu jejich lékařů.

Podle psychiatra Dr. Kellyho Brogana nemusí být psychotropní léky nutně účinné a v mnoha případech mohou způsobit více škody než užitku. A autoři aljašské studie, Gail Taschová a Peter Gøtzsche. byli ve své kritice těchto léků naprosto kategoričtí. „Antipsychotika“, jak se těmto lékům na psychózu obvykle říká, „nemají žádné specifické účinky proti psychóze,“ zdůraznili autoři. Je velmi „zavádějící nazývat je antipsychotiky“. Místo toho, napsali, léky proti psychóze působí jako „velká sedativa“, což je způsob, jakým byly původně označovány. To je jeden z důležitých důvodů, proč se jejich užívání brání mnoho duševně nemocných pacientů. Jak u soudu vysvětlil jeden pacient, léky „mi berou pocity“.

Dr. Breggin důrazně varoval lidi, kteří tyto léky užívají, aby je nepřestávali jednoduše užívat, protože se mohou objevit abstinenční příznaky s vážnými následky. „Nemůžete je jen tak přestat užívat,“ řekl.

Dr. Breggin také poskytl několik rad lidem, kteří mají přirozenou negativní reakci na současné toxické prostředí, ale odborníci na duševní zdraví je odbývají

ZDROJ: https://expose-news.com/2022/12/12/the-weaponisation-of-psychiatry/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *