Úřady ignorují publikované vědecké poznatky, které dokazují, že injekce Covid jsou nebezpečné a že „dlouhý Covid“ neexistuje.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Odborníci na zdraví, kteří vystupují nebo píší v podnikových médiích o přípravku Covid, ujišťují veřejnost, že drží krok s vědeckými publikacemi a přizpůsobují tomu svá sdělení. Ale je tomu skutečně tak?

Nedávno jsme se zabývali studií publikovanou v časopise The Lancet, která ukazuje, že v rozporu s ujišťováním novozélandských („NZ“) odborníků očkování proti mRNA nevede ke snížení přenosu, závažných onemocnění a úmrtí u zranitelných osob. V tomto článku se zabýváme dvěma dalšími nedávnými studiemi, které jsou v rozporu s vládním příběhem.
Německá studie poukazuje na zánět myokardu v souvislosti s úmrtími po injekci mRNA.
Němečtí výzkumníci provedli standardní pitvu 25 osob, které zemřely do 20 dnů po očkování vakcínou mRNA. Výsledky jsou uvedeny v článku nazvaném „Histopatologická charakterizace myokarditidy po očkování anti-SARS-CoV-2 na základě pitvy“.

U čtyř pacientů, kteří byli očkováni mRNA vakcínou, vědci identifikovali akutní myokarditidu bez zjištění jiného významného onemocnění nebo zdravotní konstelace, které by mohly být příčinou neočekávaného úmrtí.

Bylo zjištěno, že příčinou úmrtí byla akutní arytmie vedoucí k srdečnímu selhání spojenému s intersticiální invazí T-buněk do myokardu. Účinek byl nejmarkantnější na pravé straně srdce, kam se vrací krev ze žil, která pravděpodobně obsahovala prvky složek vakcíny.

Autoři dospěli k závěru:

Myokarditida může být potenciálně smrtelnou komplikací po očkování proti viru SARS-CoV-2 na bázi mRNA. Naše zjištění mohou pomoci při adekvátní diagnostice nejasných případů po očkování a při stanovení včasné diagnózy in vivo, a tím poskytnout rámec pro adekvátní sledování a včasnou léčbu závažných klinických případů.

Výskyt příčinné symptomatologie konečné myokarditidy byl 16 % mezi úmrtími do 20 dnů po očkování mRNA. Podle údajů Centra pro monitorování nežádoucích účinků NZ („CARM“), které má k dispozici společnost Medsafe, bylo do září 2022 do CARM nahlášeno 157 úmrtí v době těsně po očkování. Společnost Medsafe připouští, že toto číslo je vysoce podhodnocené, a to přibližně 20krát. Proto by konzervativní odhad skutečného celkového počtu činil 3 140 – 16 % z 3 140 je 502 úmrtí.

Je pozoruhodné, že v průběhu téměř dvou let společnost NZ Medsafe přiznala, že pouze dvě úmrtí brzy po očkování lze příčinně přičíst účinkům očkování. Pokud se zde opakuje německá zkušenost, mohlo by se jednat o 500 úmrtí na myokarditidu související s očkováním, která zůstala nezjištěna a nepřiznána.

Obrovský rozpor mezi německými výsledky a oficiálními údaji NZ naznačuje, že zde neproběhlo dostatečné vyšetřování, včetně pitev. Podrobnou diskusi Dr. Mobeena Syeda o této technické studii naleznete ZDE.

Velká prospektivní studie časopisu Lancet zpochybňuje současný příběh o dlouhé Covidu

Nebezpečí „dlouhého Covidu“ je opakovaně uváděno jako důvod k očkování a přijetí přísných opatření, jako je nošení roušek, větrání společenských prostor, sociální distancování a izolace. Byla dokončena řada průběžných studií o výskytu a přetrvávání dlouhého Covidu. Z těch dosud publikovaných se zdá, že u významného procenta osob po infekci Covid dlouhodobě přetrvává velmi široká škála příznaků.

Potenciální potíž s dosud získanými informacemi spočívá ve velké variabilitě odhadů, které nabízejí různé práce. Současné odhady dlouhodobé prevalence Covidu se pohybují kolem 10-30 % nakažených, kteří ještě po třech měsících trpí nějakým příznakem (příznaky). Patří mezi ně osamělost, duševní zdraví a pohoda, únava a specifické fyzické příznaky včetně ztráty chuti nebo čichu, bolesti a dušnosti. Je tento obrázek přesný?

Dosavadní studie mají neodstranitelnou vadu, jsou založeny na průzkumech populace v určitých intervalech po infekci, ale nesledují průběh dlouhodobého Covidu u stejných skupin osob v průběhu času. Jinými slovy, z přísně vědeckého hlediska se musíme ptát: trpí stejní lidé příznaky po celou dobu studie? Tento nedostatek lze napravit pomocí prospektivních studií, které sledují jedince od okamžiku nakažení dále

Prospektivní kontrolovaná studie, kterou zveřejnil časopis The Lancet a která se týkala 7 000 dětí a mladých lidí (5 000 Covid pozitivních a 2 000 Covid free) v průběhu jednoho roku po nákaze v průběhu roku 2020 až do března 2021, nese název „Natural course of health and well-being in non-hospitalised children and young people after testing for SARS-CoV-2: A prospective follow-up study over 12 months“. Výsledky jsou velmi překvapivé a zcela převracejí naše chápání dlouhodobého Covidu.

Souhrnně lze říci, že příznaky dlouhého Covidu ve všech kategoriích v průběhu roku výrazně klesají, což je velmi uklidňující. Ale je tu háček, u mnoha mladých subjektů, které zpočátku nepodléhaly dlouhého Covid, se po 6 nebo 12 měsících objeví nové příznaky, které ve skutečnosti nesouvisejí s infekcí Covid, ale mají více jiných příčin.

Nové nežádoucí příznaky byly hlášeny po šesti a 12 měsících od ukončení testu jak u osob pozitivních, tak u osob negativních, zejména únava, dušnost, špatná kvalita života, špatná pohoda a únava.

Autoři došli k závěru, že důkazy ukazují na:

Nově vzniklé nežádoucí příznaky, které se objevují 6 nebo 12 měsíců po počáteční virové infekci, by neměly být považovány výhradně za nové dlouhodobé Covidovy příznaky jako důsledek počáteční infekce SARS-CoV-2. Na tyto nežádoucí příznaky by se spíše mělo pohlížet v širším kontextu zdraví a pohody v celkové populaci dospívajících.

Některé příznaky, které jsou připisovány long Covid, mají jiné příčiny, které s infekcí Covid nesouvisejí. Na mladé osoby tak pravděpodobně působí stresující sociální dopady pandemické politiky, které mohou zahrnovat výluky, ztrátu času ve škole, interakce s vrstevníky, neadekvátní lékařskou péči, nošení roušek atd. Jinými slovy, pandemická politika by mohla situaci mladých lidí spíše zhoršit než zlepšit. Dobré video shrnutí od Dr. Vinaye Prasada najdete ZDE.

Proč na ministerstvu zdravotnictví mlčí poplašné zvony?
Vládní politiky na celém světě se stále více rozcházejí s výsledky Covid publikovanými v odborných časopisech. Je třeba zvýšit ostražitost a zavést vzdělávací program, který by zdravotníky seznámil s aktuálními poznatky. To však není celý příběh, pokud si poslechnete významného britského kardiologa Dr. Aseema Malhotru v nedávném rozhovoru s Tuckerem Carlsonem, s hrůzou zjistíte, že mnozí lékaři jsou skutečně informováni o škodlivosti mRNA vakcín, zejména těch, které se týkají srdečních problémů, ale pečlivě chrání velkou farmacii před obviněním tím, že mlčí a tlačí na ostatní, aby dělali totéž.

Systémová patologie regulačního systému a motivace k zisku ve farmaceutickém průmyslu zkreslily údaje o bezpečnosti a skryly nežádoucí účinky očkování mRNA. Mnoho lidí si přeje, aby to tak zůstalo. Nejnovější poznatky odhalují, že očkování mRNA je mnohem nebezpečnější než samotný Covid. Podrobný rozhovor Malhotry s Carlsonem je jednou z nejjasnějších a nejodměřenějších diskusí o výzkumu bezpečnostních údajů, které jsem viděl. Věnujte prosím čas jeho zhlédnutí, abyste mohli informovat ostatní a přispět k ochraně veřejného zdraví.

Korporátní média stále nabízejí veřejnosti NZ neúplné informace
Dostává se na NZ k veřejnosti něco ze sdělení Dr. Malhotry? Bohužel ne. Deník NZ Herald včera zveřejnil článek „Covid 19 Omicron: Vysvětleno – dvě velké proměnné, které mohou tuto vlnu zpomalit nebo zvýšit“ – další promarněná příležitost. Zajímavé je, že se článek nezmiňuje o očkování mRNA a neříká, proč se na něj nedostalo. Krátká odpověď: očkování mRNA nefunguje, a co víc, zanechává příjemce zranitelnější vůči Covidu a dalším nemocem včetně srdečních onemocnění. Tomu se dalo předejít, kdyby ministerstvo zdravotnictví na počátku pečlivěji prozkoumalo údaje ze studie společnosti Pfizer.

Takže zde je smutný výsledek vysoce proočkovaného NZ, ke kterému nás nyní všechny nabádají korporátní média:

1. nosit roušky, testovat, společensky se distancovat a izolovat

a čekat na to:

2. užívat antivirové léky

Yale Medicine uvádí možné vedlejší účinky antivirotika Paxlovid (v současné době hojně propagovaného v televizi): kopřivka, potíže s polykáním nebo dýcháním, otok úst, rtů nebo obličeje, sevření hrdla, chrapot, kožní vyrážka, změněný nebo zhoršený smysl pro chuť, průjem, zvýšený krevní tlak, bolesti svalů, bolesti břicha, nevolnost a celkově špatný pocit.

Studie ukazují, že mezi významná opatření, která můžeme přijmout ke zlepšení výsledků léčby Covid a srdeční činnosti, patří následující: zlepšení stravování včetně lehčí a čerstvější stravy, pravidelný pohyb, dostatečný spánek, výživa a snížení konzumace vysoce zpracovaných potravin. Dr. Malhotra o těchto faktorech hovoří ve svém rozhovoru a v mnoha svých dřívějších pracích. Vyjadřuje nedůvěru k tomu, že se vlády rozhodly ignorovat varovné signály na počátku pandemie, že snadno napravitelné faktory životního stylu jsou důležitými determinanty výsledků Covid. Také my jsme se před více než rokem snažili na tuto skutečnost upozornit osoby s rozhodovací pravomocí v oblasti lékařství.

Náš lékařský systém zavřel oči a díval se jinam. Nenabídl veřejnosti informovaný souhlas a ignoroval potenciální nákladově efektivní nápravná opatření. Čím déle budeme odkládat informování veřejnosti o nebezpečí očkování mRNA, tím větší bude bolest.

ZDROJ: The Exposé