, , ,

Těmto sportovcům bylo 48, 46, 43, 29, 25 a pouhých 16: srdeční smrt se šíří

Těmto sportovcům bylo 48, 46, 43, 29, 25 a pouhých 16: srdeční smrt se šíří

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20.1.2024

Zatímco jeden sportovec za druhým umírá na náhlou srdeční smrt, hlavně v západních zemích, odporný systémový tisk se to snaží prohlásit za „normální“. Naposledy zemřeli Anthony Gobert (48), Dejan Milojevic (46), Kay Bernstein (43) „přirozenou smrtí“, Shawn Barber (29), Agyemang Diawusie (25) zemřeli „náhlou srdeční smrtí“ a Mia Sophie Lietke (16) „z neznámých důvodů“. A mimochodem, tenisový reportér Mike Dickson také zemřel ve věku 59 let na okraji grandslamového turnaje. Mezi mnoha oběťmi je jen pár jmen – po pozadí se vážně nepátrá.

Lidé dál šťastně umírají. Report24 často informoval o mainstreamových prohlášeních o příčinách smrti, která jsou stále absurdnější. Od klimatických změn po špatné dýchání a příliš mnoho radosti a příliš mnoho cvičení , nyní máme mnoho ospravedlnění. ( Best-of: 28 absurdních mainstreamových výmluv pro náhlá a neočekávaná úmrtí ).

Lidé na celém světě nyní truchlí nad ztrátou svých atletických příbuzných, kteří zemřeli příliš mladí a byli před rokem 2021 naprosto zdraví. Sestavili jsme některé z těchto nedávných událostí:

Šampion Superbike Anthony Gobert zemřel ve věku 48 let „ po krátké nemoci “

Během jídla zkolaboval asistent trenéra NBA Dejan Milojevic (Srbsko) ve věku pouhých 46 let . Diagnóza zněla: infarkt.

Prezident Hertha BSC Kay Bernstein zemřel „překvapivě“ ve věku pouhých 43 let. „Lékaři předpokládají přirozenou příčinu smrti. Přesná příčina smrti je státnímu zástupci známa, ale z pietních důvodů nebyla zveřejněna.“ , píše „Merkur.de“.

Ve věku 29 let zemřel bývalý mistr světa ve skoku o tyči Shawn Barber. “ O příčině smrti není nic známo .“

Fotbalista Agyemang Diawusie, který působil v Německu, zemřel na srdeční chorobu ve věku 25 let .

Gymnastická naděje Mia Sophie Lietke zemřela náhle a nečekaně ve věku pouhých 16 let . V listopadu 2023 se ještě objevily nějaké zprávy, které bude státní zastupitelství vyšetřovat. Od té doby je v případu ticho.

A před pár dny na okraji Australian Open zkolaboval a zemřel známý tenisový komentátor Mike Dickson. Smrt by byla „neočekávaná“ .

Nikdo nechce slyšet – a rozhodně nechce zkoumat – skutečnost, že za to mohla látka genu mRNA, která byla během okamžiku nedbale smíchána dohromady a jak je dnes známo, masivně kontaminována. mladí sportovci umírají ve všech očkovacích zemích. Všichni se podívají jinam, zatímco slon v místnosti stále roste.

Protože co nemůže být, nemůže být, vždy existují „ověření faktů“, které ignorují hory mrtvol a pevně tvrdí, že to vše je normální. Naposledy Focus online ve své zprávě: Přibývá náhlých úmrtí mezi mladšími lidmi? Kardiolog vysvětluje .

Thomas Voigtländer, kardiolog a generální ředitel Německé srdeční nadace, vysvětluje, že se nám to všechno jen zdá. Může za to předchozí onemocnění koronárních tepen. Nechceme zde probírat celý článek, jen toto: Vrcholoví sportovci neustále podstupují sportovní lékařské prohlídky. Pokud má závodní sportovec problémy se srdcem, bude to určitě znát dlouho před jeho „náhlou a nečekanou“ srdeční smrtí. „Ověřovatelé faktů“ by se měli trochu více snažit, aby byli důvěryhodní – nebo konečně začít hledat tam, kde je skutečný rozdíl: před a po očkovací kampani od roku 2021.

 

ZDROJ:https://report24.news/diese-sportler-waren-48-46-43-29-25-und-nur-16-der-herztod-greift-um-sich/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *