, , , ,

Video ve spolupráci redakcí Volného bloGu a Bezpressu News. Nizozemští zemědělci rozpoutali protiglobalistické povstání.Zničení druhého největšího světového vývozce potravin je součástí plánu nulových emisí namířeného proti lidem. Holandští farmáři neprotestují jen kvůli ztrátě práce, ale proti masovému vyvražďování populace. Bill Gates otevřeně a s „vtipem“ mluví o redukci populace

Zdroje: FB Volný bloG a BEZPRESSU NEWS

Líbí se Vám tato videa i náš informační servis a chcete být i nadále poctivě informováni o tom, co se ve světě i u nás doma děje, bez ohledu na „státní pravdu a Rakušanově nově budované tajné globalizační policejní jednotce?

Podpořte tedy prosím práci naší redakce dobrovolnou platbou ve prospěch skutečně nezávislé a skutečně veřejnoprávní služby, která přináší rychlé, ověřitelné a poctivé zpravodajství.

Novinkou je účet nazvaný „Na kafe“ inspirovaný tímto webem https://www.buymeacoffee.com/ , tento účet byl vytvořen speciálně pro ty z Vás, kteří jste vyslovili přání přímo finančně podpořit práci Lubomíra Volného.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *