, , , , , ,

Rusko dalo Německu ultimátum a chce vysvětlení, proč Luftwaffe chtěla zaútočit na Ruskou federaci raketami jaderného určení!

Rusko dalo Německu ultimátum a chce vysvětlení, proč Luftwaffe chtěla zaútočit na Ruskou federaci raketami jaderného určení! Berlín má lhůtu do pondělí! Německé velvyslanectví v Moskvě obdrželo válečnou demarši! V reakci na odhalení odposlechů došlo k odvolání Victorie Nuland z pozice náměstkyně ministra zahraničí USA! Svět tancuje na hraně III. světové války!

8.3.2024

Obrovský skandál s uveřejněnými odposlechy špiček německé Luftwaffe, ve kterých generálové a členové německého generálního štábu plánovali raketové údery proti Krymskému mostu a proti muničním skladům Ruské armády v Rostově na Donu, a o kterých jsme přinesli [1] informace, má dramatické pokračování.

Podle německých médií obdržel německý velvyslanec Alexander Lambsdorff v Moskvě již v pondělí válečnou demarší s ultimátem, které požaduje po Německu jako po poražené válečné mocnosti II. sv. války vysvětlení nepřátelského aktu plánování válečného úderu raketami Taurus proti ruskému území, a to raketami, které jsou schopny jaderného nasazení a nesení jaderných hlavic.

&

Demarše požaduje odezvu Berlína do 12 hodin v poledne 11. března 2024. Informoval o tom německý kanál Compact TV [2]. Ruská Státní duma bude v pondělí zasedat a zvažovat odvety a reakci na pokus německé Luftwaffe zaútočit proti ruskému území, přičemž v této chvíli už nejde o Krymský most, ale o podezření, že Berlín chtěl proti Ruské federaci rozpoutat válečný úder a zamaskovat jej pod barvami ukrajinské armády.

Ukázalo se navíc, že GRU minulý týden neuveřejnila úplně všechno, že generálové mluvili ještě o něčem dalším, a to zřejmě o řízení útoků na ruská letiště hluboko v ruském vnitrozemí. Německo se podle všeho dopustilo válečného aktu, a proto všechny západní ambasády v Rusku vydaly varování před možnými útoky v Moskvě, destabilizací v Rusku a aby lidé do Ruska necestovali [3].

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://aeronet.news/rusko-dalo-nemecku-ultimatum-a-chce-vysvetleni-proc-luftwaffe-chtela-zautocit-na-ruskou-federaci-raketami-jaderneho-urceni-berlin-ma-lhutu-do-pondeli/

 

ZDROJ:https://aeronet.news/rusko-dalo-nemecku-ultimatum-a-chce-vysvetleni-proc-luftwaffe-chtela-zautocit-na-ruskou-federaci-raketami-jaderneho-urceni-berlin-ma-lhutu-do-pondeli/

 

 

Bez vaši finanční podpory, budeme nuceni brzy skončit. Pokud se vám líbí naše články, pošlete, prosím, na náš účet peníze na další překlady.
Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *