, ,

Čechům vybírají účty ve velkém. Šíbři přišli na nový způsob, kterým oberou úplně všechny. Nemáte šanci

Čechům vybírají účty ve velkém. Šíbři přišli na nový způsob, kterým oberou úplně všechny. Nemáte šanci

16.3.2024

 

Peníze spousty lidí v České republice jsou aktuálně v ohrožení, aniž by si to tito jedinci pořádně uvědomovali. Své celoživotní úspory mají uloženy v bance, kterou považují za bezpečnou, a to po právu. Tady nejde o nějaký pokročilý způsob, kterým by podvodníci napadali přímo bezpečnostní systémy banky. Na ten jsou obvykle krátcí.

Vše vypadalo věrohodně

Brzy jim došlo, že mnohem větší úspěchy budou slavit ve chvíli, kdy se zaměří na samotné klienty. Ti jim jsou totiž schopni v určitém procentu případů poskytnout peníze doslova na stříbrném podnose. A to tak, že jim bezděčně vydají přístupové údaje ke svému účtu a ještě potvrdí transakci, prostřednictvím které prostředky definitivně odtečou neznámo kam, odkud je každopádně už nikdy nedostanete.

Volali mi z čísla, které se tvářilo jako moje banka. Prý je můj účet v ohrožení, a tak mi pošlou odkaz, kam se mám přihlásit, abych vše uvedla do pořádku,” líčí paní Jaroslava. “Odkaz skutečně přišel, a tak jsem do něj vyplnila své přihlašovací údaje, jelikož to vypadalo přesně jako internetové bankovnictví mé banky. Zahlásilo to ale chybu, a v tom se mi znovu ozvali z banky. Prý jim prostřednictvím aplikace musím prokázat, že jsem to já, tedy ať potvrdím výzvu, která mi přijde.

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://www.aazdravi.cz/cechum-vybiraji-ucty-ve-velkem-sibri-prisli-na-novy-zpusob-kterym-oberou-uplne-vsechny-nemate-sanci/

 

ZDROJ:https://www.aazdravi.cz/cechum-vybiraji-ucty-ve-velkem-sibri-prisli-na-novy-zpusob-kterym-oberou-uplne-vsechny-nemate-sanci/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *