Pokračující ukrajinské Waterloo u Bakhmutu: Stovky kyjevem znásilněných ukrajinských civilistů, násilím navlečených do uniforem, hromadně umírají při sebevražedných misích

Stovky ukrajinských vojáků hromadně umírají při sebevražedných misích na jižní „straně“ Bakhutu v Klysifce. Ruská armáda v oblasti zřídila nový „mlýnek na maso“, který ukrajinští velitelé ochotně plní stovkami těl násilím odvedených civilistů.

Před několika dny Ukrajinci po těžkých ztrátách a několika dnech bojů dobyli síť zákopů osady a některé dominantní výšiny. Ale dokázali je ztratit během jednoho dne.

Rusové zahájili protiútok s leteckou podporou vrtulníků Ka-52 a dobyli zpět zákopové komplexy.

Ruské zdroje říkají, že kopec 215,7 západně od osady je prostě plný mrtvol ukrajinských vojáků, což dokazují i ​​videa.

Ukrajinci se nevzdali. Začali vysílat nové vlny útoků pěchoty. Výsledek zatím zůstává stejný. Waterloo…

Žádná armáda na světě nemůže odolat takovým kolosálním ztrátám. Ukrajinci utrpěli drtivé porážky téměř na všech frontách.

Video: Prapor „Ghost“ odráží ukrajinský útok na Klysifku

Video: Posádka minometu ruské 11. výsadkové brigády spatřila v Klysifce skupinu ukrajinských vojáků

Ruská média: V Klysifce masově umírají ukrajinští vojáci!

Jedním z nejžhavějších úseků kontaktní linky v Doněcku jsou nyní „strany“ Bachmutu. Ukrajinské vojenské velení již prohlásilo, že dobytí města je pro ozbrojené síly Ukrajiny otázkou cti.

To má být důvod, proč ukrajinské síly páchají na rozkaz z Kyjeva denně masové sebevraždy a útočí na dominantní výšiny kolem Bachmutu s takovou, násilím velitelů, vytrvalostí.

V oblasti osady Kleshcheevka a na blízkých výšinách je mnoho mrtvol. Pokud se ozbrojeným silám Ukrajiny podaří obsadit pozice držené ruskou armádou, pak ruské jednotky okamžitě přejdou do protiútoku. A to se stává mnohokrát i během dne.

Zuřivost bojů v této oblasti dokazují záběry z dronu pořízené ruskou armádou. Kousek země je plný kráterů tvořených dělostřelectvem. A téměř v každém z nich jsou vidět mrtvoly ukrajinské armády.

Obranu v samotné vesnici i na okolních výšinách udržují mimo jiné jednotky čečenských speciálních jednotek „Ahmat“. Téměř každý metr území obce a okolí je pod dohledem operátorů UAV. Drony detekují pohyb ukrajinské armády a zasahují ji.

Ruští vojáci mění pozice, hledají nepřátelské skupiny DRG v oblasti osady a všímají si hromadění pracovních sil.

Video: VDV v akci na Klisifce

část dvě

Úspěšné ruské protiútoky

Informace o úspěšných protiútokech jednotek ruských ozbrojených sil jižně od Bakhmutu se potvrzují. Ruské jednotky již dříve zahájily protiútok v oblasti Bogdanovka, která se nachází na západě města.

Nyní se podobné akce ruských ozbrojených sil odehrály západně od Kleshcheevky.

Ukrajinská armáda vstoupila do této oblasti před pár dny, obsadila zákopy a jednu z dominantních výšin.

Dnes vyšlo najevo, že v důsledku protiútoků utrpěly ukrajinské formace ztráty na živé síle a vybavení a byly odstraněny z dříve obsazené významné výšiny západně od Kleshcheevky.

Ruské dělostřelectvo otevřelo cestu. Nasazeny byly i stíhačky, které zničily několik samohybných děl a vlečných houfnic Ozbrojených sil Ukrajiny, které byly maskovány v lesním pásmu západně od kanálu Severskij Donec-Donbass a zároveň jižně od dálnice Bakhut-Konstantinovka.

Ruské jednotky tak zrušily celý tento úspěch v oblasti Kleshcheevka, o kterém ukrajinská armáda mluvila minulý týden.

Video: Ukrajinští přeživší se rozcházejí v Klisifce. Poté je jednotlivě zpozorují ruské bezpilotní letouny a zaměří je dělostřelectvo

část dvě

Hory ukrajinských mrtvol na Klisifce: „Spálila“ je 4. brigáda!

Četa ATGM 1. praporu 4. brigády (Lugansk) zničila BMP-1 dodávající jídlo, munici a vojáky.

Skupina tanků a TOMA se poté přiblížila k ruským zákopům a začala je ostřelovat. Rusové zahájili palbu z protitankových děl.

První ATGM přímo zasáhla T-64BV, ruské BMP-2 zničilo sousední BMP-1 spolu s jednotkami ukrajinských ozbrojených sil.

Video: Ruské BMP-3 102. pluku kryje“ pohyby ukrajinských sil.

Video: Ukrajinské APC převážející munici a personál vybuchlo po zásahu ATGM poblíž Klysifky. Kolem něj je mnoho mrtvých a zraněných vojáků, z nichž jeden je popálený výbuchy a lze ho jen stěží odtáhnout. Na jednom z kopců leží těla nejméně 10 ukrajinských vojáků.

Podívejte se na mapy bitev v oblasti Klisifka

Zdroj: zde

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *