, , , ,

Věci, které byste měli vědět a které vám mainstreamová média „zapomněla“ říct…

Cernon Coleman, média

Věci, které byste měli vědět a které vám mainstreamová média „zapomněla“ říct…

Doktor Vernon Coleman

  1. Pokud normálně vyvíjející se dítě projde očkováním jakéhokoli typu a pak ustoupí (a ztratí mentální nebo fyzické funkce), pak je podle mého profesionálního názoru odpovědná vakcína – pokud a dokud se neprokáže opak. Mimochodem, neustále mě udivuje počet lidí, kteří se hlučně veřejně staví proti bodnutí covid-19, ale zůstávají nadšení z množství vakcín podávaných malým dětem. Tyto vakcíny, dovolte mi připomenout, se podávají bez adekvátního dlouhodobého testování bezpečnosti. (Nadšení zastánci vakcín, kteří tvrdí, že jsou naprosto bezpečné, by se možná rádi pokusili vysvětlit, proč vlády v průběhu let rozdaly miliardové odškodné pacientům poškozeným předepsanými vakcínami.)
  2. Vzhledem k Sunakovým rodinným vazbám na WEF mám podezření, že pokud bude Sunak zvolen příštím britským premiérem (nezapomeňme, že v malém volebním obvodu členů strany Toryů), pak naším skutečným premiérem bude chlapík jménem Sir Klaus Schwab. Šokovaní a vyděšení Britové budou prosit hrozného Borise Johnsona, aby se vrátil.
  3. Zaplatím BBC 10 000 liber za to, abych mohl třicet minut živě diskutovat o covidu v celostátní televizi nebo rádiu ve špičce s jejich oblíbenou odbornicí na zdraví Devi Sridhar. Mohli bychom mimo jiné diskutovat o bezpečnosti a účinnosti úderu covid-19.
  4. Divoké, nespoutané nadšení pro ženy účastnit se profesionálního sportu, vyvolané úspěchem ženského fotbalového týmu, by mělo být vítáno s výhradou. Moderní profesionální sport je vysoce stresový byznys. Jak se stále více žen věnuje sportu na vysoké úrovni, rozdíl v očekávané délce života mezi muži a ženami se bude i nadále zmenšovat.
  5. Svůj první mobilní telefon jsem měl v 80. letech. Byl velký a vážil jako dvě cihly domu a plnil kufřík. Potřeboval jsem to, protože jsem psal denní články do celostátních novin. Můj další telefon byl mnohem menší a mohl běžet na baterie AA, pokud by se vybila jeho vnitřní baterie. Můj současný mobilní telefon je 2G. Když jsem viděl novinové titulky oznamující, že 2G telefony budou staženy, byl jsem znepokojen. A pak jsem zjistil, že chytré měřiče používají 2G. Nyní se se svým 2G telefonem cítím docela bezpečně. Není to rozkošné? Pokud vypnou můj starý telefon, vypnou také všechny ty zatracené chytré měřiče. Někdy může být život nádherný. (Mimochodem, vědí ti šílení nadšenci, kteří vítali 5G telefony, že brzy budou 6G telefony a ta ubohá 5G zařízení budou zastaralá jako pijavice?)
  6. Zdá se, že farmáři si myslí, že bojují v bitvě o přežití proti zeleným, myslí si skupina pro změnu klimatu blázni. Měli by mít takové štěstí. Skutečně bojují proti spiklencům, jejichž plánem je zavřít všechny farmy, tržnice a pozemky. Pokud farmáři a jejich příznivci nemají mozek, aby se k nám přidali v Hnutí odporu, pak jsou ztraceni. Široce propagovaná schémata obnovy divočiny jsou ještě propracovanější než schéma odstavení, které EU tolik miluje.
  7. Test cenové dostupnosti Bank of England existoval, aby zajistil, že kupující domů budou schopni vyrovnat se s tříprocentním nárůstem úrokových sazeb. Nyní, když inflace prudce stoupá, nezaměstnanost roste, náklady rostou a úrokové sazby rostou, Bank of England test dostupnosti opustila. Jediným myslitelným důvodem, který mě napadá, je, že odstranění testu povede k dalšímu znovu držení a dalším bankrotům. Trochu do očí bijící, nemyslíš?
  8. V roce 2023 zavede EU nový „systém vstupu a výstupu“, který umožní elektronickým čtečkám zachytit jména, otisky prstů a snímky obličejů všech cestujících. Plus datum a místo vstupu a výstupu. Cestující nebudou moci vstoupit do EU, aniž by odevzdali své otisky prstů a snímky obličeje.
  9. Německo se chystá sklouznout zpět do temného středověku. V panice (a díky šíleným zeleným) se Němci rozhodli zavřít své jaderné elektrárny. A tak, hádejte co? Německo nyní znovu otevírá své uhelné elektrárny. Vsadím se, že to zelení milují. V Německu mezitím běží přípravy na zimu. Hovoří se o přídělovém systému teplé vody pro soukromé domácnosti. Západní politici to všechno jistě začali tím, že tlačili Rusko do války a poté zavedli sankce určené k potrestání obyčejných občanů po celém světě – zejména v Africe a Asii, kde v přímém důsledku těchto sankcí zemřou stovky milionů.
  10. Svět směřuje k velmi temné a studené zimě. Energeticky závislé podniky budou muset zavřít (částečně kvůli vysoké ceně energie a částečně kvůli přídělovému systému). Továrny a obchody možná budou muset přejít na třídenní týden. Zaměstnanci budou vyzváni, aby pracovali z domova (ale většina bude jen sedět a sledovat televizi nebo používat zoom k chatování) a vrátíme se k vynuceným blokádám a narušené produktivitě. Nezaměstnanost poroste. A ať už politici říkají cokoli, daně budou muset zůstat vysoké (a pravděpodobně i vyšší), aby to všechno zaplatily. Jen jsem si myslel, že bys to chtěl vědět. Ach, je tu jeden světlý bod: jak se věci zhoršují, stále více lidí se vrátí k používání hotovosti – místo toho, aby své plasty blýskalo. Pokrok do digitálního světa se může trochu zpomalit.
  11. Zdroj:https://expose-news.com/2022/08/23/things-bbc-news-forgot-to-tell-you/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *