Výbušná studie o úmrtí očkovaných lidí byla cenzurovaná časopisem The Lancet

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

14.10.2023

I když důkazy o škodlivosti experimentálních genových injekcí přibývají, zveřejnění studií je obtížné, protože díky tlaku Big Pharmy je každá studie, která jakkoli zpochybňuje mRNA přípravky, okamžitě zcenzurována.

Stejný osud měla i nová studie, která potvrzuje, že tyto injekce mají na svědomí mnohem víc úmrtí, než se oficiálně přiznává.

Lékařsko-vědecký časopis The Lancet odstranil výbušnou studii o takzvané vakcíně proti covidu ze svého předtiskového serveru do 24 hodin.

Lékaři Peter McCullough, Harvey Risch, Roger Hodkinson a jeho kolegové prohledávali všechny zveřejněné pitevní zprávy o očkování proti covidu až do 18. května 2023. 325 zdokumentovaných případů pitvy ukázalo, že 240 (73,9%) úmrtí bylo způsobeno vakcínou.

Výzkum byl velmi čtený, dokud jej The Lancet náhle nestáhl ze svého předtiskového serveru. Podle časopisu „závěry nejsou podpořeny výzkumnou metodou.“

Jimmy Dore diskutuje o studii ve videu níže:

Dr. McCullough poukázal na to, že se jedná o standardní metodu vyhledávání. „A jsou to pitvy. Výsledky mluví samy za sebe.“

Lidé zemřeli v průměru za 14,3 dne po očkování. Většina úmrtí byla zaznamenána do týdne od poslední vakcíny.

Už dříve časopis The Lancet odmítl zveřejnit studii profesora Spira Pantazatose z prestižní Kolumbijské univerzity o souvislosti mezi nadměrnou úmrtností a vakcínami. „Korelace není totéž co kauzalita,“ bylo mu řečeno.

Profesor Pantazatos odhaduje, že jen ve Spojených státech zemřelo mezi únorem a srpnem 2021 až 187 000 lidí na takzvanou „vakcínu.“

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *