, , ,

Ve Spojeném království s námi naše vláda rozhodně válčí – Dr. Vernon Coleman

Vernon Coleman, vakcina

Ve Spojeném království s námi naše vláda rozhodně válčí – Dr. Vernon Coleman

Dr. Vernon Coleman se připojil k UK Column , aby poskytl analýzu lékařské korupce a šílenství. Dr. Coleman, podpořený mnohaletými zkušenostmi jako lékař, hlasatel, novinář a autor bestsellerů, klinicky analyzoval a dekonstruoval zlovolnou zdravotní agendu, která se instaluje ve Spojeném království a po celém světě.

Diskuse zdůraznily realitu farmaceutického průmyslu, který naše vláda používá jako válečnou zbraň proti obyvatelstvu. Muž nebo žena, mladí nebo staří, všichni jsme v jejich kříži, a pokud si vážíme svých životů, Dr. Coleman nás všechny vyzývá, abychom se postavili a bojovali.

Všechno to bylo záměrné, řekl Dr. Coleman Brianu Gerrishovi z UK Column. Nic se nestalo náhodou. Dr. Colman zkoumá a píše o medicíně a drogách již více než 50 let. „To, co se stalo od začátku roku 2020, bylo bezprecedentní,“ řekl.

„Falešné pandemické strašení začalo počátkem roku 2020 a pamatuji si, jak jsem psal, že za normální půlroční období může být počet úmrtí na chřipku – staromódní neprodejnou, nepropagovanou chřipku – podle Světové zdravotnické organizace až 650 000 lidí. šest měsíců. To není výjimečné, to řekla Světová zdravotnická organizace. A přesto v únoru/březnu vytvářeli bizarní postavy, které byly úplně mimo tento svět. A bylo zjevně jasné, že pandemie, o které mluvili, [byla] imaginární… Od začátku existovaly důkazy, že věděli, že jde o falešnou pandemii.“

V březnu 2020 byl poradní výbor vlády Spojeného království pro nebezpečné patogeny (“ACDP”) požádán, aby posoudil závažnost hrozby koronaviru. ACDP dospěl k závěru, že by mohl být snížen na úroveň zimní chřipky.

Dva dny poté, co byl koronavirus (Covid-19) snížen na sezónní chřipku, vláda Spojeného království zavedla nouzovou legislativu k „zabránění šíření koronaviru“.

Proč by tedy vytvářeli falešnou pandemii? Dr. Coleman si v únoru/březnu 2020 myslel, že existují tři věci, které se chystají zkusit a udělat:

  • Zabijte co nejvíce starých lidí.
  • Zbavte se hotovosti.
  • Zaveďte povinné očkování, „protože se o to pokoušejí léta“.

Dr. Coleman stručně pojednal o systému sociálních kreditů, který je postupně zaváděn ve Spojeném království, aniž by si lidé vůbec uvědomovali, že k němu dochází. Nakonec nebudeme moci nic vlastnit a vláda bude kontrolovat každý aspekt našeho života.

Návrat k cílům falešné pandemie.

Zabíjení starších lidí začalo před lety vražednou Liverpool Care Pathway. A pak Organizace spojených národů usnadnila vládám zabíjet občany starší 70 let. Pak oznámení DNR vzkvétalo. Pak vlády vraždily midazolamovými vraždami staré lidi po tisících. Dnes ve Spojeném království mají lékaři ze zákona dovoleno zabít každého, kdo se o sebe nemůže postarat. Pokud o mně pochybujete, přečtěte si můj článek na této webové stránce s názvem „ Byli jste zařazeni na seznam smrti?  Britská vláda rozhodla, že každý, kdo je „mírně křehký a může potřebovat pomoc s těžkými domácími pracemi, nakupováním a přípravou jídel, může být ponechán zemřít, pokud vážně onemocní.

„Ve Spojeném království s námi naše vláda rozhodně válčí. Starší lidé jsou považováni za bezcenné a drahé – protože musí platit důchody starým lidem a protože „no dobře, ty nepracuješ, takže jsi k ničemu, tak jdi pryč, my tě nechceme“. A povzbuzují mladé lidi, aby si totéž mysleli o starých lidech, místo aby přemýšleli o tom, co se můžeme naučit od starších lidí,“ řekl Dr. Coleman.

„Ve zdravotnictví zabíjeli staré lidi už léta, ale teď se to opravdu zrychluje. A DNR oznámení, která plácají na celé komunity lidí, a na které se velmi často neptají…jen si dávají DNR oznámení, nebo zabíjejí benzoy – midazolam, morfinové koktejly… Byli jsme povzbuzeni, abychom očerňovali starší lidi a tleskali farmaceutickým společnostem. Drogové společnosti jsou nejhorší korporace ve světové historii.“

„ Zelná válka paní Caldicotové “, film z roku 2002 založený na stejnojmenné knize Dr. Colemanse, je velmi drásavý k tomu, co se dnes děje. Na film se můžete podívat ZDE .

Pokud se podíváme na to, kam se zdravotnictví ve Spojeném království ubírá, velmi upřednostňuje informace a bezpečnost před zdravotní péčí. V prvních dnech považovala Národní zdravotnická služba (dále jen „NHS“) péči o pacienty, základní ošetřovatelskou péči a něžnou láskyplnou péči za všechny důležité. Zdá se, že toto vše bylo odstraněno, vysvětlila Debi Evansová , zdravotní sestra vyškolená v NHS a korespondentka UK Column’s Nursing Correspondent, která se připojila k diskusi. „NHS je podle mě nyní nebezpečným místem… Zdá se, že žijeme ve věku, kdy se zdá, že NHS vládne [nad] nám všem.“

„Nemyslím si, že už ve Spojeném království máme zdravotní službu… byla zničena,“ odpověděl Dr. Coleman.

„[Britská lékařská asociace] BMA řekla, že musíme snížit množství peněz a energie, která je potřeba na péči o lidi s příliš mnoha testy a příliš mnoha léčbami – kvůli změně klimatu. Nemohl jsem tomu uvěřit, když to vyšlo.

„Lékaři nyní trvají na tom, že vše bude dělat na videu… ztratili odpověď na placebo… senioři byli ponecháni stranou… Co se teď stalo, je totálně zničené zdravotnictví. Ve skutečnosti neexistuje žádná služba praktického lékaře.

„Co to je – 7 milionů lidí na čekací listině v tuto chvíli? Každý, kdo je na čekací listině, je na čekací listině, protože potřebuje léčbu. To číslo dosáhne 12/13 milionů před koncem roku nebo na začátku roku 2023? To způsobí masivní nárůst úmrtnosti… mnohem více lidí nyní zemře, což je samozřejmě součástí plánu depopulace. Problémy ve zdravotnictví vznikly ve zdravotnictví, protože to lékaři už nezajímají.

„Celá společnost byla záměrně ničena… protože nás připravují na Velký reset.“

Zdá se, že britský regulační úřad pro léčiva a zdravotnické produkty (“MHRA”) naznačuje, že si nepřeje, aby do systému hlášení nežádoucích účinků byly zadávány další údaje. Evans si klade otázku, zda systém hlášení žlutých karet nebyl jen „kouřovou clonou, které se jen namlouvá“.

„Zdá se, že žluté karty [zprávy] nevedou absolutně nikam, nikdo si jich nevšímá, nebo pokud ano, je to jen pro dobro farmaceutického průmyslu nebo lékařský výzkum – rozhodně ne v nejlepším zájmu pacienta… Nyní věříme, že Žlutá karta [hlášení] byla ve skutečnosti skartována,“ řekla.

Problém, řekl doktor Coleman, je takový, jaký byl vždy. „Téměř každý, kdo se podílí na kontrole drog, má vazby na drogový průmysl. Drogový průmysl kontroluje lékařské zařízení a oni kontrolují výbory a skupiny.

„Podíváte se na všechny lidi, kteří jsou zapojeni do těchto komisí, [a] všechny lékaře, kteří jsou zapojeni do těchto komisí, a řeknete: ‚Máte nějaké vazby [na farmaceutické společnosti]?“ „No, samozřejmě, že mám… dělám poradenskou činnost pro farmaceutické společnosti, samozřejmě, že ano.“ Nemůžete mít lidi, kteří jsou policisté, kteří také vykrádají domy. Nemůžete mít lidi, kteří sedí v těchto komisích, aby se snažili rozhodnout, zda jsou drogy bezpečné, nebo ne, pokud ve skutečnosti berou také velké peníze od farmaceutických společností.“

Pokud jde o zlomyslné použití aplikované psychologie k tomu, aby se britská populace více přizpůsobila vládní politické agendě, pomocí nejrůznějších psychologických triků „vytvořili určitou formu duševní choroby,“ řekl Dr. Coleman.

„Obávám se, že definují nespokojenost a neštěstí jako duševní nemoc, protože se pak léčí. Lidé mluvili o tom, že benzodiazepiny jsou zpět… musí do lidí dostat benzodiazepiny, antidepresiva, která nefungují. Benzodiazepiny jsou nejnebezpečnější a nejnávykovější drogy na planetě… Musíme být opatrní, abychom všechna zklamání a neštěstí a nespokojenost nazývali – dovolili lidem to dramatizovat jako duševní chorobu, protože si myslím, že to vláda chce.“

Farmaceutický průmysl vlastní lékařskou profesi, řekl Dr. Coleman Farmaceutický průmysl vlastní NHS. NHS platí směšné množství peněz za spoustu odpadků, které kupují, injekce covidu jsou jen součástí toho.

„Je to válka.“ Vedeme válku s naší vlastní vládou a můžeme ji vyhrát,“ řekl Dr. Coleman. „Musíme bojovat proti lžím a musíme se vyhýbat jejich malým trikům; musíme si být vědomi všech jejich malých triků … Pokud máte chytrý měřič, zbavte se ho … nemít aplikace ve svém smartphonu … Nebojte se mluvit s lidmi a snažte se lidi přesvědčit, aby poslouchali k programům jako [UK Column], i když jsou na konci skeptičtí, řeknou: „dobře, jděte a zkontrolujte vše, co jste slyšeli, vyberte některá fakta, která byla sdílena, a zkontrolujte je“ … a ne Neposlouchejte mainstreamová média, protože mainstreamová média vše popírají. BBC vše popírá, protože jsou propagandistickým strojem… Toto není hra; tohle je válka.“

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

Zdroje pro některá témata obsažená v rozhovoru Dr. Colemana výše:

Colemanovy zákony medicíny :


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *